2015 Ekim Anneleri

Yha kızlar benim kaşıntım vardı durmadım yine kaşıdım tabi sonra vc gittim selpağa pembemsi bişe geldi acaba kaşıdım için mi oldu yoksa nişan mı
Canim ayna ile baksana bi iyice kaşıntı yeriyse belli olur zati ayy nisan mi geldi yoksaa☺insallah hayirlisi olur tatlim

O yastık olmasa hiç uyamazdım zaten. Yaptığım en iyi şey hamile yastığı dikmekti. Artik yarisma yapiyorum bu gece daha cok kasik bacak agrsi yoksa bel agrisi mi var diye bugun sanki bel agrsi onde.

Baktım yok canım ams şişmiş orası yani nasıl anlatım ki ayağımdaki şişliklerin birazdaha serti diyim böle heryeri anlamadım noldu ki birden
Takip et cnm o zaman. Kasintidansa bir kac damla gibi pembe olur hizlica kalanir. Nisansa bagiya gelir. Burdaki arkadaslarimdan gozledigim gir sey var nisan gelirken sanki tuvaletleri gelmis gibi hisleri olmus hep sanki b

Biz de klozet yok çok sor oluyor aynı şeyi ben de de diyorum oğlum gel senş bekliyoruz anneni yorma ama tık yok sıpa halinden memnjn galiba.
Canim klozetsiz cdden zor oturmasi biz galiba sonlari gorcez bende bi belirti de yok son gune bekleriz de olmazsa doktor ne yapar acaba sezaryene doner belki de ins hayirlisi olur gelirler bebisler

Canim klozetsiz cdden zor oturmasi biz galiba sonlari gorcez bende bi belirti de yok son gune bekleriz de olmazsa doktor ne yapar acaba sezaryene doner belki de ins hayirlisi olur gelirler bebisler
Her tuvalete gittigimde kendimi avutuyorum normal tuvalet acilmayi hizlandiriyor diye

Takip et cnm o zaman. Kasintidansa bir kac damla gibi pembe olur hizlica kalanir. Nisansa bagiya gelir. Burdaki arkadaslarimdan gozledigim gir sey var nisan gelirken sanki tuvaletleri gelmis gibi hisleri olmus hep sanki b
Bana da öle oldu ve galb nişan canım

Aynen cnm ya dogru soyluyosun:)))
Bizde suradan yazalim bebegimiz oldu diye insallah ☺en cok yatma seklimi ozledim saga ve sola yatmayi hicccc sevmiyorm belki 10 dk anca uyku olcak ama istedgm gbi yaticam☺☺zor bi surecti hepimiz icin Allah bi kolayligini verdi sukur..smdi bebisler saglikla gelsinler insallah

Kizlar 2 saattir bebegimin hareketlerini duymuyorum. Hastaneye gidiyoruz. Insallah hersey yolundadir.

Lovely35 cnm cok guzel yazmissin masallah darisi bizlere ins..bende sutun geldi mi onu merak ettim. Ela kac kg dogdu? Bole guzel dogumlari duyunca bende normal icin hevesleniyorum ama kizimin niyeti yok hayirlisi..foto da isteriz annesi
Canım sütüm gelmedi. Ela'nın refleksleri çok kuvvetli aslında elimizi falan sıkıca kavrıyor, memeyede asılıyor cuk cuk çekiyor fakat sarı süt dedikleri geldi daha sütüm inmedi.

Ay ne tatlısın sen hayatın o yönlerini görmek istediğin için oluyor sanırım canım benim inşallah kızın sağlıkla gelsin her anın mutluluk dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…