- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Insallah canim ya uyku yalan oluyor zaten kalkmak ayri dert karnimizdan dönmek ne zor annelik cok kutsalmis cdden ☺☺Al bndende o kadar cnm nerdeyse lavabonun onunde yaticam o derece ins bu son gun de iyi gecerde unuturuz bunlarn hepsini cnm:))))
Canim ayna ile baksana bi iyice kaşıntı yeriyse belli olur zati ayy nisan mi geldi yoksaa☺insallah hayirlisi olur tatlimYha kızlar benim kaşıntım vardı durmadım yine kaşıdım tabi sonra vc gittim selpağa pembemsi bişe geldi acaba kaşıdım için mi oldu yoksa nişan mı
O yastık olmasa hiç uyamazdım zaten. Yaptığım en iyi şey hamile yastığı dikmekti. Artik yarisma yapiyorum bu gece daha cok kasik bacak agrsi yoksa bel agrisi mi var diyeBu ağrının daha hafifi 20li haftalarda da oluyordu bende. Ama çok rahatsızlık vermiyordu. Galiba bebişler de ağırlaşınca ağrı arttı, dayanma gücü azaldı. Hamile yastığı ile yatmak rahatlatıyor, bacak arasında yastık iyi oluyor.
Takip et cnm o zaman. Kasintidansa bir kac damla gibi pembe olur hizlica kalanir. Nisansa bagiya gelir. Burdaki arkadaslarimdan gozledigim gir sey var nisan gelirken sanki tuvaletleri gelmis gibi hisleri olmus hep sanki bBaktım yok canım ams şişmiş orası yani nasıl anlatım ki ayağımdaki şişliklerin birazdaha serti diyim böle heryeri anlamadım noldu ki birden
Canim klozetsiz cdden zor oturmasi biz galiba sonlari gorcez bende bi belirti de yok son gune bekleriz de olmazsa doktor ne yapar acaba sezaryene doner belki de ins hayirlisi olur gelirler bebislerBiz de klozet yok çok sor oluyor aynı şeyi ben de de diyorum oğlum gel senş bekliyoruz anneni yorma ama tık yok sıpa halinden memnjn galiba.
Aynen cnm ya dogru soyluyosun:)))Insallah canim ya uyku yalan oluyor zaten kalkmak ayri dert karnimizdan dönmek ne zor annelik cok kutsalmis cdden ☺☺
Her tuvalete gittigimde kendimi avutuyorum normal tuvalet acilmayi hizlandiriyor diyeCanim klozetsiz cdden zor oturmasi biz galiba sonlari gorcez bende bi belirti de yok son gune bekleriz de olmazsa doktor ne yapar acaba sezaryene doner belki de ins hayirlisi olur gelirler bebisler
Bana da öle oldu ve galb nişan canımTakip et cnm o zaman. Kasintidansa bir kac damla gibi pembe olur hizlica kalanir. Nisansa bagiya gelir. Burdaki arkadaslarimdan gozledigim gir sey var nisan gelirken sanki tuvaletleri gelmis gibi hisleri olmus hep sanki b
Takipteyim cnm bakalım hayırlısıCanim ayna ile baksana bi iyice kaşıntı yeriyse belli olur zati ayy nisan mi geldi yoksaa☺insallah hayirlisi olur tatlim
Bizde suradan yazalim bebegimiz oldu diye insallah ☺en cok yatma seklimi ozledim saga ve sola yatmayi hicccc sevmiyorm belki 10 dk anca uyku olcak ama istedgm gbi yaticam☺☺zor bi surecti hepimiz icin Allah bi kolayligini verdi sukur..smdi bebisler saglikla gelsinler insallahAynen cnm ya dogru soyluyosun:)))
Hayirlisi canimmTakipteyim cnm bakalım hayırlısı
Cok heyacanlandimTakipteyim cnm bakalım hayırlısı
Ela 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.gözün aydın cnmm rabbim bizede senin gibi kolay doğum nasip etsin maşallahhh Rabbim hayırlı evlat eylesin ela kaç kğ doğdu cnm
Canım sütüm gelmedi. Ela'nın refleksleri çok kuvvetli aslında elimizi falan sıkıca kavrıyor, memeyede asılıyor cuk cuk çekiyor fakat sarı süt dedikleri geldi daha sütüm inmedi.Lovely35 cnm cok guzel yazmissin masallah darisi bizlere ins..bende sutun geldi mi onu merak ettim. Ela kac kg dogdu? Bole guzel dogumlari duyunca bende normal icin hevesleniyorum ama kizimin niyeti yok hayirlisi..foto da isteriz annesi
Özel Çınarlı Hastanesinde yaptım canım sağol darısı başınıza.Çok güzel anlatmışsınız maşallah size, doğumunuzu izmirde nerde yaptınız acaba?
İnşallah yolundadır canım. Uyuyordur büyük ihtimal.Kizlar 2 saattir bebegimin hareketlerini duymuyorum. Hastaneye gidiyoruz. Insallah hersey yolundadir.
Canim fark fazla cikmis ama ne onemi var ki maasallah kuzuna kavustun anneyi emer buyur zaten iyi de sukur darisi bekleyenlere insallahEla 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Ay ne tatlısın sen hayatın o yönlerini görmek istediğin için oluyor sanırım canım benim inşallah kızın sağlıkla gelsin her anın mutluluk dolu olsunBenim hayatımın en zor günlerinde bile mizah peşimi bırakmaz. Anı olarak komik kısmı kalır bana. Hoş hayatımın tamamı aslında böyle... Çok merak ediyorum nasıl bir doğum hikayem olacak. Şaka gibi bir doğum hikayesi çıkar benden. Mıknatıs gibi çekiyorum çünkü... Lisede ayağımın altına dikiş atılacaktı. Sağlık Ocağı'na gittiğimizde uyuşturucu yok dediler ve hastaneye gidin dediler. Taksi çağırdık. Ben böğüre böğüre ağlıyorum. Ayak kanıyor, dikilecek ve yaz tatili hikaye oldu... Taksiye adım attık, benim 2 göz 2 Çeşme Bülent Ersoy "ağlama sevdam " diye böğürüyor avazı çıktığı kadar. Ismime ve durumuma uygun isabetli bir şarkı... Iyi ki de hayatım böyle diyorum. Acılarımı bile gülerek anımsıyorum ve aklımda komik bir hikaye gibi kalıyor... İnşallah doğum hikayemi de anlatırken ve anarken gülerim ve eğlenceli bir anı olarak aklımda kalır. Buradan da yazarım inşallah ve sizleri de biraz güldürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?