2015 Ekim Anneleri

Allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına canım inşallah kızımda gelsin istiyorum bende artık günüm doldu allahım banada dua et canım bende kavuşayım

Mutlu pazarlar anneler. Wc ye diye kalktım sonra buzdolabından birşeyler tırtıkladım :) hemen foruma girdim Yeni ve son gelişmelere bakındım. Şimdi yatıyorum. Artık merakıma eşimde ortak oldu. Kaç kişi doğum yapmış, kaçı sezaryen kaçı normal doğum olmuş soruyor. :) gözlerini kocaman açıp sıra sana geliyor diyor :)) Allah hayırlısıyla kurtarsın. Daha sonra Ekim annelerinin bebekleri forumunda buluşalım inşallah.

Maşallah canım ne güzel bir doğum hikayesi bu sen de Ela da sağlıklısnz en önemlisi de bu , demek sabrın sonu selamet, darısı başımıza Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla hepberaber kalmayı nasip etsin iiinsallaahhh

Canım ohh çok sevindim.kuzunun kıpraşmasına, demek ihtiyacı olan birazcık oksijenmiş annesiiii sen her hatırladğnda derin derin nefesler al, bebeğini oksijenden mahrum etme... hadi bakalım bu sefer dogum haberinle bekliycez seni inşallah :)

Allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına canım inşallah kızımda gelsin istiyorum bende artık günüm doldu allahım banada dua et canım bende kavuşayım
Allah razi olsun cnm tabiki surekli aklimdasiniz unuturmuyum hic ins allah saglikli sihhatli herkesin bebgini kucagina almayi nasip eder :)))))

Ay inanki yatmayi o kadar ozlemism hic sorma ya bnmde suab tek istddigim valla saglikla dogum yaptim darisi basiniza demek ins oda olur cnm yaa:))))

Kizlar 2 saattir bebegimin hareketlerini duymuyorum. Hastaneye gidiyoruz. Insallah hersey yolundadir.
İyi haberlerini bekliyoruz

Ela 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Ultrasona pek güven olmuyor ya benim eltimin de 3900 görünüyordu 3200 doğdu. Arkadaşımınki 2700 görünüyordu 3250 doğdu. Sağlıklı olsunlar da kiloyu nasılsa alırlar. Sütün de hemen gelir inşallah.

Kızlar dünden beri akıntım çok arttı su gibi neredeyse tuvalete oturuyorum akıyor. Tuvaletten kalkıyorum akıyor. Renksiz tamamen ama bir anda regl olduğumuzdaki gibi boşalıyor hissediyorum. Kilot ıslak geziyorum resmen 5 6 sefer değiştiriyorum

Herkese mutlu pazarlar kızlar tüm doğum yapanlara bebişlerini güle güle büyütmelerini diliyorum. Umarım benim kızım da en kısa sürede sağlıkla dünyaya gelir. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor

Bende de var o canım birden geliyor anlamıyorsun ama dediğin gbi hep ıslak iç çamaşırı salı dr a onuda sorucam hep unutuyorum sölücem şeyleri

İnşallah canım hayırlısı ile bekliyoruz bakalım insan her uyandığında hiç ağrım yok diye üzülür mü nasıl değişik bir duygudur bu annelik Allahım

Bende de var o canım birden geliyor anlamıyorsun ama dediğin gbi hep ıslak iç çamaşırı salı dr a onuda sorucam hep unutuyorum sölücem şeyleri
Hep çok akıntım vardı benim hamilelik başından beri olabilir diyordu ama dünden beri hem miktarı çok arttı hem de su gibi. Önceden bu şekilde yoğun akıntı günde bir iki defa olurdu. Sabah 8den beri 4 kere oldu sinir bozucu :/ yarın sabah benim de kontrolüm sorucam ben de. Gerçi benim doktorum o kadar rahat ki ne sorsam hamilesin olacak diyor :)))

Bana da normal diyor (= ama benin bu bir haftadır var su sızıyor olsa anlar mıyız acaba hep aklımı kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…