Benim de kafamı kurcalayan o zaten :/ neyse yarın sabah sorarım artık. Zaten alttan muayene yapar sanırım yarın belki o anda gelir kendi de görür :)))Bana da normal diyor (= ama benin bu bir haftadır var su sızıyor olsa anlar mıyız acaba hep aklımı kurcalıyor
Olabilir canım alttan niye muayene ediyor ki çatı muayenesi falan mıBenim de kafamı kurcalayan o zaten :/ neyse yarın sabah sorarım artık. Zaten alttan muayene yapar sanırım yarın belki o anda gelir kendi de görür :)))
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi olsun insallah artik vakti geldi yaa☺☺Ay inanki yatmayi o kadar ozlemism hic sorma ya bnmde suab tek istddigim valla saglikla dogum yaptim darisi basiniza demek ins oda olur cnm yaa:))))
Canim markasina baktim luxor diye bi marka eczaneden aldimPeki aldın mı cnm korseyi gördün mü yani...bn de bugün aldım ten marka bel korsesi cıtcıtlı inş pişman olmm aldım ama emin değilim o yüzden sormak istedim :)
birsey degil cnm. Simdi nasil tansiyon durumun? Cnm dogum ucreti icin asagida taburcu islemleri diye bi oda var orayla gorustuk orada bize 1250 dediler bizde oyle biliyorduk dogum icin yatis yapacagimizdada 1150 dediler indirim falan yaptirmadik ses cikarmadik bizdeTesekkur ederim canim.ben normalde başka bir sehirde yaşıyorum. Dogum icin ailemin yanina geldim. Geçen kontrolde tansiyonum yüksek çıktı.ve doktoruda çok ilgili bulmadim.derda bey için iyi diye duydum sanada bir sorayim dedim.dogum ücreti için kiminle görüstunuz? Birde direkt bu fiyatımi verdiler yoksa indirim mi yaptirdiniz?
Ultrasyonda hep farklı oluyor ya bakalım bizler kaç doguracagiz ben.Dr. da.3 kilo doğar dedi küçük olursa daha kolay dogurursun dedi inşallah kolay olurEla 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Nişandır cnm nişan gelince iki gün içinde doğum oluyormuş ama Dr u ara sor bi sancim var miGünaydın taze anneler deneyimlerinize ihtiyacım var dün gece ve bu sabah kahve koyu kırmızı renkte bir peçeteyi dolduracak kadar bir akıntı geldi baya kıvamlı acaba nişanmıdır doktora gitmelimiyim arkasından hemen suyumun gelmesimi lazım acaba merak ediyorum
Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşAllah ben 2014 ekim annesiyim denk geldi yazını gördüm benim çatı muayenesinin ertesi günü nişanım geldi senin bahsettiğin şekildeydi devam eden 3 gün evde sancı çektim 3. Günün gecesi sancı sıklığı 7 dk lara düştü sabahına doğuma gittim son dakikaya kadar suyum gelmedi ki kızımda yukardaydı zaten suyumu doğum esnasında patlattılar kızımıda pozisyon yatırıp aşağı indirdiler lafı uzattım kısacası suyun gelmeden de doğuma gidebilirsin ben nişandan 3 gün sonra doğuma gittim ama sen 1 hafta sonrada 2 gün sonrada gidebilirsin kesin belirli bi zaman geçtikten sonra doğum başlar diye bişey yok çünkü Allah yardımcın olsunGünaydın taze anneler deneyimlerinize ihtiyacım var dün gece ve bu sabah kahve koyu kırmızı renkte bir peçeteyi dolduracak kadar bir akıntı geldi baya kıvamlı acaba nişanmıdır doktora gitmelimiyim arkasından hemen suyumun gelmesimi lazım acaba merak ediyorum
Ben varım beenMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Canim ben de varim bi belirti de yok cok merak ediyorum ne zaman olur diye hepimiz kolay guzel dogum yasarz insallah☺☺Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Benn (=Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Evet canım çatı muayenesi. İki hafta önce nstde 25 civarında önemsşz sancılar çıktı bakalım bu hafta ne olacak sancılar arttıysa açılmaya bakar sanırım.Olabilir canım alttan niye muayene ediyor ki çatı muayenesi falan mı
Muhtemelen nişan ama suyun hemen gelecek diye birşey yok zaten. Doktoruna haber ver duşunu falan al sancın başlayınca ve düzenli hale gelince hastaneye gşt. Benim doktorum 3 dkda bire düşerse sancın öyke gelirsin diyor.Günaydın taze anneler deneyimlerinize ihtiyacım var dün gece ve bu sabah kahve koyu kırmızı renkte bir peçeteyi dolduracak kadar bir akıntı geldi baya kıvamlı acaba nişanmıdır doktora gitmelimiyim arkasından hemen suyumun gelmesimi lazım acaba merak ediyorum
Hımm anladm canım hayırlısıEvet canım çatı muayenesi. İki hafta önce nstde 25 civarında önemsşz sancılar çıktı bakalım bu hafta ne olacak sancılar arttıysa açılmaya bakar sanırım.
Muhtemelen nişan ama suyun hemen gelecek diye birşey yok zaten. Doktoruna haber ver duşunu falan al sancın başlayınca ve düzenli hale gelince hastaneye gşt. Benim doktorum 3 dkda bire düşerse sancın öyke gelirsin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?