2015 Ekim Anneleri

Bana da normal diyor (= ama benin bu bir haftadır var su sızıyor olsa anlar mıyız acaba hep aklımı kurcalıyor
Benim de kafamı kurcalayan o zaten :/ neyse yarın sabah sorarım artık. Zaten alttan muayene yapar sanırım yarın belki o anda gelir kendi de görür :)))

Günaydın taze anneler deneyimlerinize ihtiyacım var dün gece ve bu sabah kahve koyu kırmızı renkte bir peçeteyi dolduracak kadar bir akıntı geldi baya kıvamlı acaba nişanmıdır doktora gitmelimiyim arkasından hemen suyumun gelmesimi lazım acaba merak ediyorum

birsey degil cnm. Simdi nasil tansiyon durumun? Cnm dogum ucreti icin asagida taburcu islemleri diye bi oda var orayla gorustuk orada bize 1250 dediler bizde oyle biliyorduk dogum icin yatis yapacagimizdada 1150 dediler indirim falan yaptirmadik ses cikarmadik bizde

Ela 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Ultrasyonda hep farklı oluyor ya bakalım bizler kaç doguracagiz ben.Dr. da.3 kilo doğar dedi küçük olursa daha kolay dogurursun dedi inşallah kolay olur

Nişandır cnm nişan gelince iki gün içinde doğum oluyormuş ama Dr u ara sor bi sancim var mi

Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşAllah ben 2014 ekim annesiyim denk geldi yazını gördüm benim çatı muayenesinin ertesi günü nişanım geldi senin bahsettiğin şekildeydi devam eden 3 gün evde sancı çektim 3. Günün gecesi sancı sıklığı 7 dk lara düştü sabahına doğuma gittim son dakikaya kadar suyum gelmedi ki kızımda yukardaydı zaten suyumu doğum esnasında patlattılar kızımıda pozisyon yatırıp aşağı indirdiler lafı uzattım kısacası suyun gelmeden de doğuma gidebilirsin ben nişandan 3 gün sonra doğuma gittim ama sen 1 hafta sonrada 2 gün sonrada gidebilirsin kesin belirli bi zaman geçtikten sonra doğum başlar diye bişey yok çünkü Allah yardımcın olsun

Günaydın güzel anneler prensler prensesler
Bugeceyi oğluşla basbasa gecirdik şükür sorunsuz geçirdik
Şimdi hazrlandk halamızı havaAlanına götürüyrz ordan çok yakın arkadasımın nişanına uğrıcaz .
Bugün 13 günlüğüz şükürler olsun hala ememiyorz sadecs sabahları keyfimiz yerindeyken emiyor sıpa
İnşlh zamnla alışır

kizlar bugun kizim tam 11 gunluk oldu cok sukur emme problemimiz nispeten azaldi emmeye basladi ancak 2 gundur sol gogsumun ucu icine giriyor bebegim almaya calisinca bu neden olur bilen varmi acaba kavrayamiyor ondanmi pompa ile cikarip veriyordum ne guzel artik ciksa bile ucu kizim agzina aldiginde ne yapiyosa artik icine kaciyor :)

Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??

Olabilir canım alttan niye muayene ediyor ki çatı muayenesi falan mı
Evet canım çatı muayenesi. İki hafta önce nstde 25 civarında önemsşz sancılar çıktı bakalım bu hafta ne olacak sancılar arttıysa açılmaya bakar sanırım.

Muhtemelen nişan ama suyun hemen gelecek diye birşey yok zaten. Doktoruna haber ver duşunu falan al sancın başlayınca ve düzenli hale gelince hastaneye gşt. Benim doktorum 3 dkda bire düşerse sancın öyke gelirsin diyor.

Hımm anladm canım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…