Canım çook geçmiş olsun ya. Son haftalarımız artık hiç çekilmez hastalık. Ballı süt ve ballı ıhlamuru güvenle tüketebilirsin. Yiyebilirsen limon ye. Ben mide yanma için bile ilaç almadım ilaçlar da mucizevi olmuyor maalesef acaba dokunur mu endişesi yaşamıyorum en azından. Bol bol istirahat et kendini iyi hissetsen bile ayaklanma hemen. Meyveye yüklen. inşallah çabucak atlatırsın.Kızlar fena gribim
Bogazim agriyo bacaklarım dermansiz, burun akintim da var. Atesimde git gide artıyor. Varmıdır bildiginiz bana yardımcı olacak bi bitki falan. Son günlerde daha fena olmaktan korkuyorum. Gid gide artarsa nasıl doğum yaparım bebeğim nasıl etkilenir diye düşünüp duruyom
Eşimi nöbetçi eczane ariyo kullanabileceğim bi ilaç var mı diye. Ama ben ilaç almak istemiyom.
Sanırım son günlerde çok kosusturdum. Kızın okuludur ev isleridir , yemek tir derken iyice dermansiz kaldım sanirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kızlar sürekli vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek çok hareketli sebebi ne olabilir, çok acı veriyor
Kızlar sürekli vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek çok hareketli sebebi ne olabilir, çok acı veriyor
Lactabol süt artırıcı granül varmis bugun hastanede egitmen ile konustum bunu önerdi dogumdan sonra sut yetmezse bunu almayi dusunuyorum eczanelerde satiliyomusKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Kız sen nerdesin iki gündür ya valla merak ettim iyiisnz di mi?kızlar buraya bakmayız diye bişey yok yaa.. yani ordan devam edicez diye değil, buraya da girilcek tabii.. ama hani kopulmasın tamamen diye. bi de bebek resimleri koyuyoruz acıkcası ben rahat edemiyorum üye olan olmayan herkes görüyor.. orada bunu aşarız diye düsündüğüm için biraz da..
grup için gelseniz olmaz mı
Canım hayırlısı olsun bizi habersiz bırakma. ..Slm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Cnm kac saat takiyorsunCanım ben 6. Gün doktorumun önerisi ile alttan giymeli korse takmaya başladım ve cok memnunum hafif bir acı vardı o da yok oldu 3 gündür takıyorum ve gözle görülür incelme var bende
Cnm kaç gün oldu doğum yapalı ?Çektikçe gelir diye denedim.. 2-3 damla ancak geliyor
Yara olunca o da çok acitiyor maalesef
Nasıl güzelsiniz mahsallahDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Oyyy maşallh cnm sizeMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler @kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım @statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
yaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayincaaynen bzimde gaz prblemimiz var
Yediklerime okadar dikkat ediyrm rezene içiyorm ama yok
Bn nurse harwey ve bıogail kullanıyrm gaz için sen ne yapıyrsn cnm bide kendi yemeklerime bol kimyon koyuyorm bebişede kimyonlu su kaynatıyrm günde 3-4 sefer veriyrm doktorm demişti sende dene istersen birde ayaklarının altına sıcak su torbası tabi bunlara rağmen yine gazımız var
Aynen cnm saglikli olsunlarda kiloyu alirlar ama dogdugu an 2750 dediler şok oldum yattigim yerde vallaay canım benim oğluma da kafası büyük diyor dr, hatta kilosu da yüksek seyrediyor diyor. ama internetten bakıyorum, 2700 35+5'ti gittiğimde, yani normal görünüyor nete göre de.. bilemiyorum artık.. kafası da büyük diyor her seferinde.. belki bizde de vardır bi yanlıslıkdiyorum ya her yönüyle sağlıklı olsunlar da..
Al canım yara olmaması için her yol mübahtir :)Bunu not aldım büyük puntolarla :)
hadi Allah yardimci n olsun bebişini kucağına aldığını hayal etKizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
ayy çok heyecanlıKizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
Melis annesine inat sezaryende kararlı. Hiç te kendimi yoramam, sana normal gelen bana anormal diyor :) 6cm açılma, 4 saat sancı çekip sezaryene girmek te double doğum oluyor. Allah kolay doğum nasip etsin. Double doğum bizlerden uzak.Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?