2015 Ekim Anneleri

Canım çook geçmiş olsun ya. Son haftalarımız artık hiç çekilmez hastalık. Ballı süt ve ballı ıhlamuru güvenle tüketebilirsin. Yiyebilirsen limon ye. Ben mide yanma için bile ilaç almadım ilaçlar da mucizevi olmuyor maalesef acaba dokunur mu endişesi yaşamıyorum en azından. Bol bol istirahat et kendini iyi hissetsen bile ayaklanma hemen. Meyveye yüklen. inşallah çabucak atlatırsın.

Lactabol süt artırıcı granül varmis bugun hastanede egitmen ile konustum bunu önerdi dogumdan sonra sut yetmezse bunu almayi dusunuyorum eczanelerde satiliyomus

Kız sen nerdesin iki gündür ya valla merak ettim iyiisnz di mi?

Canım hayırlısı olsun bizi habersiz bırakma. ..

Çektikçe gelir diye denedim.. 2-3 damla ancak geliyor
Yara olunca o da çok acitiyor maalesef
Cnm kaç gün oldu doğum yapalı ?
Bnm sütüm tam olarak 1 hafta sonra geldi ilk bir hafta mama kullandım bnde şimdi çok şükür mama kullanmıyoruz.
Bol bol su iç sulu şeyler tüket bana doktorum süt için pekmez şu bu fayda etmez bol bol sı içiceksin dedi.
Göğüs yaraları için malesef ister istemz yara oluyormuş bebek emdikçe düzelir diyorlar . Bn 1 ay önce başlamıştm şansiloha bir tüp bitirdim ama yinede göğüslerim yara oldu şimdi garmasyan diye bir pomad kullanıyorm 3-4 gündür kakao yağıda iyi geliyrmuş şimdi ondan da alıcam ;(
İnşlh tez zamanda düzelir yaralar. Bu arada sütüm yok diye stres yapma Allah korusun stresten hep kesilir

Oyyy maşallh cnm size

yaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca

Aynen cnm saglikli olsunlarda kiloyu alirlar ama dogdugu an 2750 dediler şok oldum yattigim yerde valla

Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim

Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
ayy çok heyecanlı Allah yardımcın olsun kuzum, bir avazda kurtul inşallah.

Melis annesine inat sezaryende kararlı. Hiç te kendimi yoramam, sana normal gelen bana anormal diyor :) 6cm açılma, 4 saat sancı çekip sezaryene girmek te double doğum oluyor. Allah kolay doğum nasip etsin. Double doğum bizlerden uzak.

Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin

Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin

Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle. Sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…