Allah kolaylık versin canım. Hayırlısıyla gelsin bebeğin.Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
Allah kolaylıklar versin canım. Güzel haberlerini alalım yarına.Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
Bnde 2 pijama bi gecelik koydum yetermi acaba normal d da gecelik öi giyilio pijama mı kiCanım gözün aydın. Sen de ayrıldın biz bekleyen annelerin arasından.
Nasıl büyük bir endişe yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Neyse ki sonradan yer açılmış yoğun bakımda da daha fazla sıkıntı çekmemişsiniz. Çok sevindim sonunda işlerin yolunda gittiğine. Ömer'e öpücüklerimi gönderiyorum uzaktan uzaktan.
Çok sayıda annenin tecrübesi de güzel bir şey ama ben de sanki bize özel olsa daha güzel olacak diye düşünüyorum
Ben bir gecelik, bir de pijama takımı koydum. Ek olarak da bir pijama altı koydum ama bir tane daha gecelik koysa mıydım bilemedim.
Canım inşallah normal rahat bir dogum geçirirsin dualarım seninle..Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
Mevlüt zamanına birşey kalmamış. Maşallah size. Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.Kizlar uzun zamandir göremiyorum malum adaptasyon donemindeydik.bebeğim mansallah 3 gün sonra 1 aylik oluyor yeni doğum yapicak anneler var dualarim onlarla.onere bilcegim şeyler havlu kilot bol alin kanama çok oluyor.sezeryan olucaksaniz ameliyattan sonra ne kadar caniniz acirsa acisin sık sık yurimeye calisin.sütun gelmese bile bol bol emzirin emzirmekten vazgecmeyin en geç bir kaç güne geliyor sicak dusta ise yariyor.sormak istediğiniz biseyler olursa sorun .hepinizi opuyorum
Canım dualarım seninle... son ana kadar olumlu düşünmeye çalış, bolca derin nefes al emin ol çok etkili olacak... duş alma şansn varsa duş al rahatla, eşin de sana masaj yapsn göbeğini okşasın... senin rahatlamaya ihtiyacın var şu an kuzumKızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
Annecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Amin saol cnmMevlüt zamanına birşey kalmamış. Maşallah size. Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.
Hayirli ugurlu olsun masallah sizeeAnnecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Maşallah canım size Rabbim minik yavrunuzla musmutlu upuzun bir ömür nasip etsin inşallah bu arada Berrada pazar günü geliyor kısmetse safra kesemden dolayı artık daha fazla bekletmek istemiyor inşallah o güzel duyguyu bizde tadıcaz Ela'yı kokla bizim içinDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Oyy maşallah bebiseMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler @kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım @statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Ay bugün çok fena doğuma yakın aşağı inceğine yukarı tırmanıyor su içsem ağzıma geliyor yatsam yatamıyorum otursam dahada sıkıştırıyor diyorum bir çık o poponu ısırcam eşimde öyle dersen çok gelir:)Kızlar yemek ile aranız nasıl? Sanırım cuma gününe kadar (doktor kontrolü) süt, su, tost, domates gibi gıdalardan azar azar alacağım. Ne yesem ağzıma geliyor. Yanma, ekşime aldı başını gidiyor. Öğk geldi artık :)) mide tekmelerden fazla nasiplendi. Neyse ki az kaldı. Kısmetse sat 11 ekimde doluyor. Hadi 2-3 gün de doktor ve benden olsun. Taş çatlasın 9 gün. Normal doğum olmazsa en geç 15 Ekim sezaryene alın beni, içimdeki velet midemi tekme manyağı yaptı diyeceğim. :))
Maşallah canım size Rabbim minik yavrunuzla musmutlu upuzun bir ömür nasip etsin inşallah bu arada Berrada pazar günü geliyor kısmetse safra kesemden dolayı artık daha fazla bekletmek istemiyor inşallah o güzel duyguyu bizde tadıcaz Ela'yı kokla bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?