2015 Ekim Anneleri

Duşa girmem gerekiyor fakat biraz keyifsizim. Duş alıp hastalığa davet çıkarmayım diye almadım. Doğurmak isteyene sıramı veriyorum. Mümkünse bir müddet daha tekme yemeye razıyım. :))

Bnde 2 pijama bi gecelik koydum yetermi acaba normal d da gecelik öi giyilio pijama mı ki

Canım inşallah normal rahat bir dogum geçirirsin dualarım seninle..

Kizlar adet sancisi gibi sancilar oluyo ve cati muanesinden sonra kanama oldu dogum sancisi benzio mu ki adet sancisina

Kizlar uzun zamandir göremiyorum malum adaptasyon donemindeydik.bebeğim mansallah 3 gün sonra 1 aylik oluyor yeni doğum yapicak anneler var dualarim onlarla.onere bilcegim şeyler havlu kilot bol alin kanama çok oluyor.sezeryan olucaksaniz ameliyattan sonra ne kadar caniniz acirsa acisin sık sık yurimeye calisin.sütun gelmese bile bol bol emzirin emzirmekten vazgecmeyin en geç bir kaç güne geliyor sicak dusta ise yariyor.sormak istediğiniz biseyler olursa sorun .hepinizi opuyorum

Mevlüt zamanına birşey kalmamış. Maşallah size. Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.

Canım dualarım seninle... son ana kadar olumlu düşünmeye çalış, bolca derin nefes al emin ol çok etkili olacak... duş alma şansn varsa duş al rahatla, eşin de sana masaj yapsn göbeğini okşasın... senin rahatlamaya ihtiyacın var şu an kuzum

Annecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.

Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)

Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin

Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin

Kızlar Allah yardımcınız olsun, kolayca sağlıkla kavuşun bebeklerinize

Canım çok sevindim, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bir ara doğum hikayeni okumak isterim, müsait olunca paylaşırsın umarım :)

Hayirli ugurlu olsun masallah sizee insallah bize de nasip olur bende de sancilar var sanki dualarinizi bekliorum

Kızlar yemek ile aranız nasıl? Sanırım cuma gününe kadar (doktor kontrolü) süt, su, tost, domates gibi gıdalardan azar azar alacağım. Ne yesem ağzıma geliyor. Yanma, ekşime aldı başını gidiyor. Öğk geldi artık :)) mide tekmelerden fazla nasiplendi. Neyse ki az kaldı. Kısmetse sat 11 ekimde doluyor. Hadi 2-3 gün de doktor ve benden olsun. Taş çatlasın 9 gün. Normal doğum olmazsa en geç 15 Ekim sezaryene alın beni, içimdeki velet midemi tekme manyağı yaptı diyeceğim. :))

Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Maşallah canım size Rabbim minik yavrunuzla musmutlu upuzun bir ömür nasip etsin inşallah bu arada Berrada pazar günü geliyor kısmetse safra kesemden dolayı artık daha fazla bekletmek istemiyor inşallah o güzel duyguyu bizde tadıcaz Ela'yı kokla bizim için

Oyy maşallah bebise Allah bagislasin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Ay bugün çok fena doğuma yakın aşağı inceğine yukarı tırmanıyor su içsem ağzıma geliyor yatsam yatamıyorum otursam dahada sıkıştırıyor diyorum bir çık o poponu ısırcam eşimde öyle dersen çok gelir:)

Benim Berra'm da pazartesi gelicek galiba.. sihhatli bi dogum yaparsin insallah canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…