2015 Ekim Anneleri

yaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca
Olmaz olurmu cnm ya ayaklarını hep yukarı ceker gazl olunca. Madm ole emzrdikten snra niye gazını cıkarın dıyrlar bnce sen yeni doktor bul

Canım çok sevindim, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bir ara doğum hikayeni okumak isterim, müsait olunca paylaşırsın umarım :)

Paylaşicam paylaşicam, anneciklerin gözü korkmasin diye:)

Hayirli ugurlu olsun masallah sizee insallah bize de nasip olur bende de sancilar var sanki dualarinizi bekliorum

Tesekkurler:) dualarimiz sizinle. Sag salim kavuşun insallah:)

Bebeğin çok aşırı hareket etmesi normal midir sizce? Hiç durmuyo bugün yerinde korkutuyo beni

Ne güzel maşallah sizlere . Gözünüz aydin olsun

Kızlar ben adet olacağım zaman sol kasığım ağrırdı, bi süredir yine sol kasığım ağrıyor. Benim sıpa yavaştan geliyorum mu diyor acaba?

yaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca
Ne demek gazı olmaz. Her emzirmeden sonra gark gurk cıkardıgımız ne peki?? Benim bebeğiminde üstten değilde bağırsaklarınd gaz problemi var sanırım. Miniğim kıpppkırmızı oluyo babasının elini nasıl sıkıyo anlatamam. Baska bi doktora daha götür canım istersen boşa acı çekmesin bıdık

Herkese iyi geceler hanımlar ☺ yarın kontrol var bakalım ne olacak birde ben 1 2 saattir bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu kadar uzun süre hareketsiz kalmamıştı umarım iyidir =(

Kızlar saat akşam 10 dan beri kızım durulmadı hıçkırık lar sert hareketler ilk defa bukadar uzun sürdü çok tedirgin oldum. Ebeye sordun önce hareket etmesi iyi sorun yoktur ama doktora yinede sor dedi. Dr.U aradım sıklığını sordu 1 saat daha devam ederse hastaneye git doğurturum dedi
ama başka belirti yok nişan ya da su gelmesi dayanılmaz bi sancı yok. banyo yaptım hareketleri biraz yavaşladı ama karnım tam yumuşamadı. Tecrübesizlik zor ama boşu boşuna da hastaneye gidip gerilmek istemiyorum beklemedeym şimdilik

Kızlar belden gelen ağrılar sancı desem daha iyi olur yalancı sancı değildir dimi yarım saatte bi geliyor da merak ettim

Artık mesajları devamlı takip edemiyorum. Kim doğumda, kim sancıda bilemiyorum. Yeni doğumlar varsa gözleri aydın olsun hepsinin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yarın doğumu bekleyen, sancı çeken varsa da Allah yardımcısı olsun, sağlıkla kucaklasın inşallah bebişini.
Batuhanannesi az önce okudum, Allah yardımcın olsun canım. Bir an önce al bebeğini kucağına inşallah. Gönlüne göre hayırla olsun.

statistician41 canım senden haber bekliyorum. Yarın Atakentte olacağım, ziyaretine gelmek isterim eğer sen de orada doğum yaptıysan. Geçen kontrolde denk gelememiştik, kısmet doğumunaymış.

Bu arada ben de maşallah forumun ziyaretçisi oldum çıktım

Galiba herkesi doğurtup en sona kendimi saklayacağım

Kızlar belden gelen ağrılar sancı desem daha iyi olur yalancı sancı değildir dimi yarım saatte bi geliyor da merak ettim
Canım tecrübeli değilim ama yanılmıyorsam dinlenmeyle, pozisyon değiştirme ile geçiyorsa yalancı sancılardı. Tecrübeli anneler okuyunca yazarlar muhakkak.

Benim de 1 saattir cilginca hareket ediyor kızım. Hareket etse bi dert etmese bi dert yahu..az once dizini uzatiyordu şuan kasıklarımdan muthis hareketleniyor.uyuyamadim.. biraz yuru evin icinde istersen canim.uzaninca daha hareketleniyolar sanki.

Canim cok tatlisiniz ikinize de maasallah oy kuzucuk nasil yakisikli maasallahdarisi biz bekleyenlerin basina

Hayirli geceler kizlar yarin benimde kontrolum var ne durumdayim acaba su an belirsizlik beni deli ediyo cati muayenesi yapmiyo adam normal olur dyo valla anlamis degilim tamam normal olsun isterim ama sanciyi agriyi cekip acil sezaryen derse o da kotu hazirliksiz olmak...hayirlisi hazirlikli olsam iyi olur endise duymak istemiyorum Rabbim rahat dogum nasip etsin hepimize

Aynen canım ya hareketlenince de telaş yapıyo insan ilk defa yaşadım aralıksız kasıldı ve çok uzun süre hıçkırık. acaba bir sıkıntısı var da anlatmaya mı çalışıyor dedim :) sertleşme sancı oluyormuş sanırım ama başka belirti olmayınca boşu boşuna hastanelere taşınmak istemedim. ama bu gece bir değişik haller var bizde allah hayırlara çıkarsın. yarın 4teydi kontrolüm ama dr uygunsa daha erken gitmek istiyorum.
Aylardır hazırlanıyoruz doğum telaşına ama iş ciddiye binince hazIR olmadığımı farkettim
halılar bugün yıkamadan geldi sermedim bu hafta temizlikçi gelcekti son bi doğum öncesi bakalım fırsat olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…