Olmaz olurmu cnm ya ayaklarını hep yukarı ceker gazl olunca. Madm ole emzrdikten snra niye gazını cıkarın dıyrlar bnce sen yeni doktor bulyaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca
Canım çok sevindim, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bir ara doğum hikayeni okumak isterim, müsait olunca paylaşırsın umarım :)
Hayirli ugurlu olsun masallah sizeeinsallah bize de nasip olur bende de sancilar var sanki dualarinizi bekliorum
Ne güzel maşallah sizlere . Gözünüz aydin olsunAnnecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Bebeğin çok aşırı hareket etmesi normal midir sizce? Hiç durmuyo bugün yerinde korkutuyo beni
Ne demek gazı olmaz. Her emzirmeden sonra gark gurk cıkardıgımız ne peki?? Benim bebeğiminde üstten değilde bağırsaklarınd gaz problemi var sanırım. Miniğim kıpppkırmızı oluyo babasının elini nasıl sıkıyo anlatamam. Baska bi doktora daha götür canım istersen boşa acı çekmesin bıdıkyaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca
Canım tecrübeli değilim ama yanılmıyorsam dinlenmeyle, pozisyon değiştirme ile geçiyorsa yalancı sancılardı. Tecrübeli anneler okuyunca yazarlar muhakkak.Kızlar belden gelen ağrılar sancı desem daha iyi olur yalancı sancı değildir dimi yarım saatte bi geliyor da merak ettim
Canım benim vücudumun bebeğe ve kullandığım ilaçlara verdiği tepkiden dolayı kaşıntılar için doktora gitmişken bugün bebeği alıyoruz dedi doktorum. 36+1di kuzumSezeryan olanlar kacinci haftada alindi bebisleriniz?
Kızlar saat akşam 10 dan beri kızım durulmadı hıçkırık lar sert hareketler ilk defa bukadar uzun sürdü çok tedirgin oldum. Ebeye sordun önce hareket etmesi iyi sorun yoktur ama doktora yinede sor dedi. Dr.U aradım sıklığını sordu 1 saat daha devam ederse hastaneye git doğurturum dedi
ama başka belirti yok nişan ya da su gelmesi dayanılmaz bi sancı yok. banyo yaptım hareketleri biraz yavaşladı ama karnım tam yumuşamadı. Tecrübesizlik zor ama boşu boşuna da hastaneye gidip gerilmek istemiyorum beklemedeym şimdilik
Canim cok tatlisiniz ikinize de maasallah oy kuzucuk nasil yakisikli maasallahMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Aynen canım ya hareketlenince de telaş yapıyo insan ilk defa yaşadım aralıksız kasıldı ve çok uzun süre hıçkırık. acaba bir sıkıntısı var da anlatmaya mı çalışıyor dedim :) sertleşme sancı oluyormuş sanırım ama başka belirti olmayınca boşu boşuna hastanelere taşınmak istemedim. ama bu gece bir değişik haller var bizde allah hayırlara çıkarsın. yarın 4teydi kontrolüm ama dr uygunsa daha erken gitmek istiyorum.Benim de 1 saattir cilginca hareket ediyor kızım. Hareket etse bi dert etmese bi dert yahu..az once dizini uzatiyordu şuan kasıklarımdan muthis hareketleniyor.uyuyamadim.. biraz yuru evin icinde istersen canim.uzaninca daha hareketleniyolar sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?