- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Aynen canım ya hareketlenince de telaş yapıyo insan ilk defa yaşadım aralıksız kasıldı ve çok uzun süre hıçkırık. acaba bir sıkıntısı var da anlatmaya mı çalışıyor dedim :) sertleşme sancı oluyormuş sanırım ama başka belirti olmayınca boşu boşuna hastanelere taşınmak istemedim. ama bu gece bir değişik haller var bizde allah hayırlara çıkarsın. yarın 4teydi kontrolüm ama dr uygunsa daha erken gitmek istiyorum.
Aylardır hazırlanıyoruz doğum telaşına ama iş ciddiye binince hazIR olmadığımı farkettim
halılar bugün yıkamadan geldi sermedim bu hafta temizlikçi gelcekti son bi doğum öncesi bakalım fırsat olacak mı
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canimHayirli geceler kizlar yarin benimde kontrolum var ne durumdayim acaba su an belirsizlik beni deli ediyo cati muayenesi yapmiyo adam normal olur dyo valla anlamis degilim tamam normal olsun isterim ama sanciyi agriyi cekip acil sezaryen derse o da kotu hazirliksiz olmak...hayirlisi hazirlikli olsam iyi olur endise duymak istemiyorum Rabbim rahat dogum nasip etsin hepimize
Hayirli geceler kizlar yarin benimde kontrolum var ne durumdayim acaba su an belirsizlik beni deli ediyo cati muayenesi yapmiyo adam normal olur dyo valla anlamis degilim tamam normal olsun isterim ama sanciyi agriyi cekip acil sezaryen derse o da kotu hazirliksiz olmak...hayirlisi hazirlikli olsam iyi olur endise duymak istemiyorum Rabbim rahat dogum nasip etsin hepimize
Rabbim bağışlasın canım evladinizi. Hayirli evlat olsun inşallahAnnecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Tamam çok saolCanım tecrübeli değilim ama yanılmıyorsam dinlenmeyle, pozisyon değiştirme ile geçiyorsa yalancı sancılardı. Tecrübeli anneler okuyunca yazarlar muhakkak.
Amin canim hepimize insallahRabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canim
Canim fazla degil gecen sali 3220 idi zaten birebir cikmiyor ne yediysem bana yaramis o ayri..☺☺canim endisem herkes cati muayenesi oluyor doktor yorum yapiyo ona gore benimki normale engel yok dyo nereden anliyo cok merak ettim bakmadi hic..Allah hepimize kolaylik versin insallahCanim endise etme, bebegin kilosu cok fazla degilse rahat yaparsin dogumunu Allahin izniyle.
Benim kv kızına 20 sene önce aldığı alt açma minderi venomun yastığını vermişti. Dün gçrümcrme alıpta onun götürmediği alt açma minderini kullanacakmışım. ben de çıkartmamıştım bile poşetinden. Aslında kullanacaktım ama sanki çok büyük bir iyilik yapmış gibi sanki çocuğuma para verip almışta benim asla alamayacağım birşeymiş gibi bahsedince sinirimden kullanmıyorum.bayıldım ben buna yaa.. harika ne kadar düsüncelilermiş..
bana da dün annemle ablam geldiler, bohçalamıslar aldıklarını.. oğlumun ilk bohcası RAbbim askerliğinin düğününün bohcalarını görmeyi nasip etsin dedim... cok ince bi düsünce..
eşim cok mahcup oldu gibi geldi bize, annemler nerdeyse herşeyi düsünmüşler.. gecelikler pijamalar, bebek kıyafetleri.. neler doluydu... bizim görümcede kv'de pek aksiyon yok.. eşim de "annemler de bisürü şey almıslar" diyodu, ne almıslar haberim yok,simdiye kadar niye göstermemişler bilmiyorum... uydurdu o mahcubiyetinden gibime geldi.. zaten annemler gidince de ufacık bişeyden tartışma cıkardı.. uzak durduk gece.. bu erkekler cok tuhaf yaratıklar gerçekten
Gazlı kızlar iş başında desene :) Bizimki de fena gaz konusunda. arada karnına sıcak havlu koyuyorum rahatlasın diye. birde altını aldığım an anında yapıyor. temiz beze yapma hastalığı var yavrumda :) Bana da bitkisel bir damla verdi ama kızım 2 hğn boyunca gece hiç uyumadı. dün hiç vermedim bu gece rahat normal haline döndü. kendi uğraşsın çıkartsın artıj ben de masaj yapıyorum karnışına. birde gündüz çom uyuyor gece gözler boncuk boncuk bakıyor şuanda olduğu gibi ayaktayız.Merhabalar arkadaşlar
Kuzularına kavuşmuş anneler gözünüzaydın, kavuşmayı bekleyenler inşallah vakti zamanında sağlıcakla kavuşursunuz sizde inşallah
19 gün önce kavuştuk çok şükür biz kızımla iyiyiz çok şükür gaz sorunu dışında 3 gündür fena ağlatıyor pis gaz kızımı napıcamı şaşırıp elim ayağıma dolanıyor biogaia kullanıyoruz ama bakalım inşallah faydasını görürüz gün geçtikçe, gaz için siz neler yapıyorsunız kızlar?
Bu arada her spinal hüsranla bitmiyor kızlar gözünüz korkmasın bende spinal sezeryan oldum ve çok şükür gayet iyiyim baş ağrım olmadı. Günde 3 lt su içtim ve sürekli kahve içtim, dümdüz yatmadım başım yüksekteydi hep. Spinal sonrası baş ağrısının en büyük sebebi omurilik sıvısının dışarı sızmasıymış burada iş anasteziciye düşüyor yani. Benim doktorum çok ince iğneler kullanıyoruz ki sızan su miktarını minimuma indiriyoruz demişti. Ve sonda konusu da geçmiş genel anastezi olmadığı sürece sondayı uyuşturduktan sonra takıyorlar kızlar bu konuda ısrarcı olun önce lokal uyuşun sonra sonda takılsın yoksa cidden kabus gibi bir şey o
Bence de iyi fikir kopmayalım hiç belki ilincide üçüncüde yine böyle örgütleniriz :))evet yaa facede de mi bi grup kursak kiii ekim anneleri diyee...hem foto vs paylaşmak daha kolay olur orda.. ig vs bilgilerini de verelim de böyle açıktan açıktan değil facede grup olursa kapalı grup yaparız, oraya üye olunurr..ordan paylaşırız, burda üye olan olmayan herkes görüyor sonucta
Aynen canım banası diyor ki daha 15 gündür bizimle veremem kızımı:)Ayy cok hossss cnm gule gule kullansin bebisin gercekten kiz isteme merasimindeki gibi olmus o gunleride gorursun insaAllah
çok şükür rahatladık canım devam etmedi şiddetli kasılmalar 1 saat uyumuşum uyandım tık yok. hadii şimdi de onun için telaş yaptım kalktım armut yedim kızımın odasında seslendim uyansın azcık tepiklesin diyeBen de arada sancilansam senin gibi hissediyorum canim. Yani şu siralar dogumdan korkmuyorum, bir an once olsun bitsin modundayim ama azcik sancilanip uzansam hooop stres sariyo
Benim de carsamba kontrolum. Sen de endiselenme ya, birsey yoktur Allahin izniyle.
Gecen gece hareket etmiyo diye gece yarisi hastaneye gittim, simdi de fildir fildiroynatiyo bunlar bizi baska bisey degil
Simdi ne durumdasin. Hala cok hareketli mi?
Ne Melis miş meleğim merakla bekliyoruz inşallah şimdi fitil tarzı bir ilaç yerleştirdiler sancımın gelmesini bekliyoruz bakalım açılmam olacak mı ??? Güzel bir gün olacak ümidim sağlıkla kızıma kavuşmayı diliyorum hikayemi bende merak ediyorum.Takvim tarihi dolup doğumu bekleyenler ve tarih dolmadan doğumu gerçekleşenler... Doğuran büyütme çabasında doğumu bekleyen nasıl olacak merakında. Sanırım hayatın ritmi bu. Bu gece ve yarın bakalım kimler kimler doğum yapacak? Merakla bekliyorum. ÖzellikleBatuhanannesi nin doğum hikayesini. Ne melis miş. Anacığını 40 hafta +kaç gün meraklı gözlerle bekletti cimcime. Bu arada hamilelikte vücudumuzu ne dinledik. :)) hele son haftalar :)) herşeyi doğum habercisi mi diye gözlemlemek... Daha dünyaya gelmeden bize yaptıklarına bakın bıcırıkların. 9ay taşıma sürecinde neler yaşadık... Daha da önümüzde uzun bir yol var. Büyütmek, okutmak, topluma kazandırmak, evlendirmek, askere göndermek... Say say bitmez. Annelerin hakkı işte bu nedenle ödenmez. En şirret anne bile sevgiyi, saygıyı hak ediyor vallahi. Ister eşimizin annesi ister kendi annemiz olsun. Ne büyük emek ne büyük fedakarlık ne büyük sevgi evlat sevgisi. Allah Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı, büyütmeyi nasip etsin. Her daim güzel ve iyi insanlar çıkarsın yolumuza. Hadi kızlar iyi uykular. Yarın ola hayrola (Fas ta halen yeni gün başlamadı. Yarın olmasına Son 10 dk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?