2015 Ekim Anneleri

Canım çok şükür kavuşmuşun darısı başımıza inşallah bende merakla bekliyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canım bende sancı ve açılma bekliyorum dua et banada lütfen

Allah yardimci olsun güzel haberlerle gel insallah

Iki gündür iyi uyuyabiliyorum kızlar çok şükür. Oğlum kıpır kıpır suan.ara ara adet sancısı benzer şeyler gelip gidiyor.Duami yapttim yatıyorum. Guzel seyler duyalim yeni gunle insallah...Guzel dogum hikayeleri.Iyi uykular herkese:)

G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmak Ayyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Gözün aydın canım hayırlı olsun. Sağlıkla dünyaya gelmiş çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere

Canım dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canimm saglikla kucagina al bebegini insallah. Biz de burda heyecanla bekliyoruz her dogum yapan anneyi. Kendi dogumumuz gibi seviniyoruz, cidden guzel bir bag olustu aramizda simdi de sira sende, bir avazda insallah..

Gözün aydin.Allah anali babali büyütsün.

Hayırlı doğumlar canım

Hayırlı doğumlar canım

kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim

Evet canım fazla oyalanmadan hastanenin yolunu tut sancın olmasa da. Allah kolaylık versin benden bir gün sonraymış tarihin bende tık yok seni de Allah kurtarsın

kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim

Suyun geldiyse hemen git canım hastaneye. Belki sancıyı sıklaşınca hissedersin herkesin acı eşiği farklı çünkü. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…