- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Canım çok şükür kavuşmuşun darısı başımıza inşallah bende merakla bekliyorumKızlar günaydın dün 17:45 itibariyle meleğimi kucağıma aldım. 13 saatlik sancı serüveni maalesef sezaryenle bitti. Doktorum ben bunu normal yaptırırım da bir daha çocuk sahibi olmak istemez muhtemelen çünkü yarın öğleni bulur doğum demiş :)))
Öylelikle sezaryene girdik. Resmen gındık kurdu 2850 kg 48 cm doğdu. Tam normal doğumlukmuş aslında :)))
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Benim dikiş ağrılarım dışında problem yok şimdilik. Geride kalanlar allah kolaylı verdin :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bende sancı ve açılma bekliyorum dua et banada lütfenKızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Kızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Kızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Kızlar günaydın dün 17:45 itibariyle meleğimi kucağıma aldım. 13 saatlik sancı serüveni maalesef sezaryenle bitti. Doktorum ben bunu normal yaptırırım da bir daha çocuk sahibi olmak istemez muhtemelen çünkü yarın öğleni bulur doğum demiş :)))
Öylelikle sezaryene girdik. Resmen gındık kurdu 2850 kg 48 cm doğdu. Tam normal doğumlukmuş aslında :)))
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Benim dikiş ağrılarım dışında problem yok şimdilik. Geride kalanlar allah kolaylı verdin :)
G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmakAyyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun
G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmakAyyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun
Allah yardimcin olsun canim.Hanımlar yarın doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydin.Allah anali babali büyütsün.Annecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Hayırlı doğumlar canımKızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Hayırlı doğumlar canımG Ü N A Y D I N
G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmakAyyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun [/QUOTE
Canım Günaydın. Allahım sağlıkla hayırlı bir şekilde kurtarsın seni. Bizlerden de duanı esirgeme. Biz de birazdan doktor için yola çıkacağız inş her şey yolundadır.
kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim
kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?