2015 Ekim Anneleri

kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim
Hayır canım biraz bekle bence, 8 saate kadar gönül rahatlığıyla bekleyebilrsn..bu arada duşa gir varsa küvete gir rahatlamaya çalış...hiç mi sanci yok?

Ben varım baby yalnız bırakmam merak etme

dely kuzum meleğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim gönderin alıntılanmş ordan okudum, bi türlü senin yazdğını bulamadm bu yüzden de bebişin fotosunu da göremedim allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah canımm :)

Sanırım öyle olacak
Bizim ne olacağımız haftaya Salı belli olacak kuzum. 19 Ekim sezaryene gün verebilir doktorumuz. Sabah kalktığımda midemde bir rahatlık vardı, elledim hafifce, yumuşacıktı. Bir an kafayı indirdi aşağı sandım. 1 tane muz yedim, koca kafalım saklayamadı kendini. Hemen pırtladı kafa midenin orda Bakalım, dönmek için son 1 haftası kaldı minnağımın

Oyyy oyy yerim onun kafasını oyy ya bişey dicem,benim 2 hafta boyunca kafa sandığım şey popo çıktı haa bilgin olsun etrafında ayak gibi seyler hissediyorsan kesin popo :)

İçimden bir ses 9 gün içinde doğuracağını söylüyor.
Ayyy amaniiiin Haftaya salıya kadar dursun, annem gelsin bari Sabah bir arkadasım mesaj atmış, rüyasında beni görmüş. 9 gün kaldı değil mi senin yazmış. Ayyy çok heyecanlandım Heyecan doğumu tetikliyor muydu

Oyyy oyy yerim onun kafasını oyy ya bişey dicem,benim 2 hafta boyunca kafa sandığım şey popo çıktı haa bilgin olsun etrafında ayak gibi seyler hissediyorsan kesin popo :)
Canım bizim minnağın kafası kocaman, bir de ayakları kafasının yanında Böyle elma kadar bir yuvarlaklık çıkıyor, ittiriyor kendini. Yani kafa oldugu çok belli oluyor. Poposu göbeğimin altında kalıyor.

Canim Allah yardimcin olsun saglikla al yavrunu kucagina insallah

Günaydın anneler. Sağlıklı, güzel bir gün diliyorum hepimize. Doğum haberleri gelmeye devam ediyor yuppi. Çatır çatır doğuralım inşallah. Mümkünse 5-10 kişi aynı gün olsun. Birer birer değil 5 er 10 ar bitsin artık. Geride kimse kalmasın. Geride bir ben kaldım diye kimse içerlenmesin.

15 Ekim gösteriyor takvim. Annen gelmiş olur. Ani bir dönme hamlesi ile anneye sürpriz yapabilir :) heyecan, aksiyon, korku hepsi tetikliyor canım.

15 Ekim gösteriyor takvim. Annen gelmiş olur. Ani bir dönme hamlesi ile anneye sürpriz yapabilir :) heyecan, aksiyon, korku hepsi tetikliyor canım.
15 Ekim çok güzel bir tarih olur benim için :) 12 Ekim de ağda, manikür ve pedikür için, 13 Ekim son usg ve doktor kontrolü için randevum var. 14 Ekimde de annem geliyor. Cidden güzel bir tarih, tüm hazırlıklarım bitmiş oluyorrr :))

Ya var ya ben en son ultrasona kadar kesinlikle algılayamıyordum neresi nerede

Didem ben de merak etmiştim seni. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkinizin de iyi olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…