Hayır canım biraz bekle bence, 8 saate kadar gönül rahatlığıyla bekleyebilrsn..bu arada duşa gir varsa küvete gir rahatlamaya çalış...hiç mi sanci yok?kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim
Ben varım baby yalnız bırakmam merak etmeArtık mesajları devamlı takip edemiyorum. Kim doğumda, kim sancıda bilemiyorum. Yeni doğumlar varsa gözleri aydın olsun hepsinin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yarın doğumu bekleyen, sancı çeken varsa da Allah yardımcısı olsun, sağlıkla kucaklasın inşallah bebişini.
@Batuhanannesi az önce okudum, Allah yardımcın olsun canım. Bir an önce al bebeğini kucağına inşallah. Gönlüne göre hayırla olsun.
@statistician41 canım senden haber bekliyorum. Yarın Atakentte olacağım, ziyaretine gelmek isterim eğer sen de orada doğum yaptıysan. Geçen kontrolde denk gelememiştik, kısmet doğumunaymış.
Bu arada ben de maşallah forumun ziyaretçisi oldum çıktım
Galiba herkesi doğurtup en sona kendimi saklayacağım
Ayşegüüülll tam bugün 36+1 imCanım benim vücudumun bebeğe ve kullandığım ilaçlara verdiği tepkiden dolayı kaşıntılar için doktora gitmişken bugün bebeği alıyoruz dedi doktorum. 36+1di kuzum
HahahaBen varım baby yalnız bırakmam merak etme
Sanırım öyle olacakHahahaO zaman bayrağı sana devrederim en son
Bizim ne olacağımız haftaya Salı belli olacak kuzum. 19 Ekim sezaryene gün verebilir doktorumuz. Sabah kalktığımda midemde bir rahatlık vardı, elledim hafifce, yumuşacıktı. Bir an kafayı indirdi aşağı sandım. 1 tane muz yedim, koca kafalım saklayamadı kendini. Hemen pırtladı kafa midenin ordaSanırım öyle olacak
İçimden bir ses 9 gün içinde doğuracağını söylüyor.HahahaO zaman bayrağı sana devrederim en son
Oyyy oyy yerim onun kafasını oyyBizim ne olacağımız haftaya Salı belli olacak kuzum. 19 Ekim sezaryene gün verebilir doktorumuz. Sabah kalktığımda midemde bir rahatlık vardı, elledim hafifce, yumuşacıktı. Bir an kafayı indirdi aşağı sandım. 1 tane muz yedim, koca kafalım saklayamadı kendini. Hemen pırtladı kafa midenin ordaBakalım, dönmek için son 1 haftası kaldı minnağımın
Ayyy amaniiiinİçimden bir ses 9 gün içinde doğuracağını söylüyor.
Canım bizim minnağın kafası kocaman, bir de ayakları kafasının yanındaOyyy oyy yerim onun kafasını oyyya bişey dicem,benim 2 hafta boyunca kafa sandığım şey popo çıktı haa bilgin olsun etrafında ayak gibi seyler hissediyorsan kesin popo :)
Canim Allah yardimcin olsun saglikla al yavrunu kucagina insallahKızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
15 Ekim gösteriyor takvim. Annen gelmiş olur. Ani bir dönme hamlesi ile anneye sürpriz yapabilir :) heyecan, aksiyon, korku hepsi tetikliyor canım.Ayyy amaniiiinHaftaya salıya kadar dursun, annem gelsin bari Sabah bir arkadasım mesaj atmış, rüyasında beni görmüş. 9 gün kaldı değil mi senin yazmış. Ayyy çok heyecanlandım Heyecan doğumu tetikliyor muydu
15 Ekim çok güzel bir tarih olur benim için :) 12 Ekim de ağda, manikür ve pedikür için, 13 Ekim son usg ve doktor kontrolü için randevum var. 14 Ekimde de annem geliyor. Cidden güzel bir tarih, tüm hazırlıklarım bitmiş oluyorrr :))15 Ekim gösteriyor takvim. Annen gelmiş olur. Ani bir dönme hamlesi ile anneye sürpriz yapabilir :) heyecan, aksiyon, korku hepsi tetikliyor canım.
Ya var ya ben en son ultrasona kadar kesinlikle algılayamıyordum neresi neredeCanım bizim minnağın kafası kocaman, bir de ayakları kafasının yanındaBöyle elma kadar bir yuvarlaklık çıkıyor, ittiriyor kendini. Yani kafa oldugu çok belli oluyor. Poposu göbeğimin altında kalıyor.
Didem ben de merak etmiştim seni. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkinizin de iyi olmasına sevindim.Merhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım @statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Anaammm maymunlara bak ya sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?