2015 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar. Birazdan kontrole gideceğim. Nst lerimde bebek taşikardik çıkıyor. Bakalım bugün ne diyecek doktor. Bir de sancılar çıkıyor hep. Tam ne demek bilmiyorum ama doktor güvensiz nst dedi. Benim normal doğum hayallerim suya düştü. Henüz sezeryan için gün vermedi. Belki bugün söyler.

Merve gün mü verdi doktor. Bu ara pek giremedim takip edemiyorum kime ne 0lmuş kim doğum yapmış.

Oyyy oyy yerim onun kafasını oyy ya bişey dicem,benim 2 hafta boyunca kafa sandığım şey popo çıktı haa bilgin olsun etrafında ayak gibi seyler hissediyorsan kesin popo :)
Arada sırada böyle dışarı çıkarmaya çalıştığı şey popiş oluyormuş :) Ben de daha çok popişini ve ellerini hissediyorum. O eller bazen sanki leğen kemiğime bazen de tam belimin yan taraflarına sokulmaya çalışılıyor sanki :)

Canım benim hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bugün en mutlu gün senin için :)

Doğuma mı gidiyorsun ay ne güzel hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın hanımlaarr!!!
dün gece cok fenaydımm, anlatamam.. belim nasıl ağrıdı, dr.un ve sizlerin dediği adet ağrısı gibi ne demekmiş anladım..
belim aynı hasta olcam gibi ağrıdı, karnım da üşütmüşüm gibi hem sert hem acıyordu böyle içten tuhaf.. baya rahatsız oldum. oğlum da pek hareket etmiyor, ara ara ufak hareketleri var .. su haftayı da bi atlatsaydım tamamdı yaa..

Kizlar simdi hastanedeyim tansiyonum 14 oldugu icin doktor yatis verdi tansiyon kontrolu icin bikac saat bakalim dedi kendi doktorumda yok stresstenmi oldu bilmiorum acilmam bir santm kadarmis doguma daha var dedi doktor simdi tahliller olucak bana da dua ederseniz cok sevinirim hepinizden Allah razi olsun hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz insaAllah...

canım naptın ki acaba, insallah normal olarak rahatlıkla gelmiştir bebeğin.. Allah yaardımcın olsun.. haberini bekliyoruz
sağlıcakla alın inş yavrunuzu kucağnızaa

kızlar hep demişler canım ama ben de yazayım; incir, üzüm suyu, maden suyu, dereotu.. mesela nane ve maydonoz yememeye çalış.. stres yapma, cektikce gelir insallah.. ama mamaya da alıstırma.. mamayı mümkünse cay kasıgıyla ver, cektiğin sütü de aynı sekilde. biberondan çekip hemen gelmesine alışan cocuk memeyi cekmekle uğraşmak istemiyor..

Kı sen nerdesin iki gündür ya valla merak ettim iyiisnz di mi?

hehe iyiyiz sükür canım, dün gece biraz ağrılıydı ama neden bilemedim. baya ıhladım mıhladım.. belim cok ağrıdı adet olacakmış gibi.. Allahım sağlıkla almayı nasip etsin de, biz arka arkayayız senle, kalırız beraber gibime geliyor. benim dr.un hesabına göre 1 Kasım .. bakalım .. seçmen mi koysam cocugun adını

Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Iyi gidiyor kuzum izne ayrıldım artık o çok iyi geldi :) geçen hafta biraz fazla mide yanması yaşadım onun dışında iyiyim çok şükür :) beklemeye koyulduk işte. . Ya canım gònderini okudum da niye beklemiyor dr? Bi de nst neye göre düzensizmiş anlamadm ben? Sen güveniyor musun söylediklerine sonuçta dr u tanıyan sensin.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım..

bence biz zobiska ile kalacaz böyle bakıcaz arkanızdan

Hahahhaha sećmennn aman kuzum aman ülkenin pis siyasetine minnacık kuzuyu alet etme valla canım en fazla 4 5 kişi kalırz başbaşa konuşuruz artık, bayağı romantik bir ortam olacak belli ki

Evet canim atakentteyiz. Beklerim canim

Hahahhaha sećmennn aman kuzum aman ülkenin pis siyasetine minnacık kuzuyu alet etme valla canım en fazla 4 5 kişi kalırz başbaşa konuşuruz artık, bayağı romantik bir ortam olacak belli ki

hhahaha simdi geldi aklıma bu isim de.. süpermiş hahahah deli işi işte nefret ediyorum siyasetten zaten..
romantik ortama gelince, walla ağrı sızıı, ah mah derken nasıl romantizm yaşıcaz bilmiyorum ben
hele araya girecek olan yok gazı var yok sütü var konusmaları olursa şaka şaka anniişşşlleer, yerim sizi de tontiklerinizi deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…