Merve gün mü verdi doktor. Bu ara pek giremedim takip edemiyorum kime ne 0lmuş kim doğum yapmış.15 Ekim çok güzel bir tarih olur benim için :) 12 Ekim de ağda, manikür ve pedikür için, 13 Ekim son usg ve doktor kontrolü için randevum var. 14 Ekimde de annem geliyor. Cidden güzel bir tarih, tüm hazırlıklarım bitmiş oluyorrr :))
Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?Ya var ya ben en son ultrasona kadar kesinlikle algılayamıyordum neresi nerede
Arada sırada böyle dışarı çıkarmaya çalıştığı şey popiş oluyormuş :) Ben de daha çok popişini ve ellerini hissediyorum. O eller bazen sanki leğen kemiğime bazen de tam belimin yan taraflarına sokulmaya çalışılıyor sanki :)Oyyy oyy yerim onun kafasını oyyya bişey dicem,benim 2 hafta boyunca kafa sandığım şey popo çıktı haa bilgin olsun etrafında ayak gibi seyler hissediyorsan kesin popo :)
Canım benim hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bugün en mutlu gün senin için :)Kızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Doğuma mı gidiyorsun ay ne güzel hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmakAyyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun
Slm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Kızlar malesef sunni sancı etki etmedi serum ile nst de sancılar düzenli tavan yapıyor ama ben hiç hissetmiyorum açılmamda olmadı. Doktorum geldi yormayalım daha fazla sabah 5 e kadar dinlensin birde rahim açıcı fitil kullanalım dedi şimdi normal odaya geçtim sabahı bekleyeceğim inşallah onlara gerek kalmadan sabah kendiliğinden doğuverir kuzuşum dualarınıza hala çok ihtiyacımız var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yanımda bayan ağlaya ağlaya 4 saat sancı çekti bebek inmedi 6 cm açılmaya rağmen acil sezeryana aldılar. Kendimi bıraktım ona dua ettim
Aslinda whatsapp grubu olsa o iyi olurdu.
Kızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Kı sen nerdesin iki gündür ya valla merak ettim iyiisnz di mi?
Kizlar sancim bes dakikadan daga sık gelmeye başladı. Hastaneye geldik acilmam bi santim sancim yuzlerde cikti dualarinizi eksik etmeyin
Iyi gidiyor kuzum izne ayrıldım artık o çok iyi geldi :) geçen hafta biraz fazla mide yanması yaşadım onun dışında iyiyim çok şükür :) beklemeye koyulduk işte. . Ya canım gònderini okudum da niye beklemiyor dr? Bi de nst neye göre düzensizmiş anlamadm ben? Sen güveniyor musun söylediklerine sonuçta dr u tanıyan sensin.Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Annecikleeeer! Ben dün öğlen minnoş kizima kavuştum:) Çok şükür kolay ve güzel bir normal doğumla hem de. Maşallah ilk denememizden beri emiyor uslu kizim. Hiç üzmedi. İnşallah hep böyle gider.
Minnoşla ilgilenmekten anca firsatim oldu. Hepiniz tez vakitte kolaycacik kavuşun yavrulariniza:)
Günaydın anneler. Sağlıklı, güzel bir gün diliyorum hepimize. Doğum haberleri gelmeye devam ediyor yuppi. Çatır çatır doğuralım inşallah. Mümkünse 5-10 kişi aynı gün olsun. Birer birer değil 5 er 10 ar bitsin artık. Geride kimse kalmasın. Geride bir ben kaldım diye kimse içerlenmesin.
Hahahhaha sećmennn aman kuzum aman ülkenin pis siyasetine minnacık kuzuyu alet etmehehe iyiyiz sükür canım, dün gece biraz ağrılıydı ama neden bilemedim. baya ıhladım mıhladım.. belim cok ağrıdı adet olacakmış gibi.. Allahım sağlıkla almayı nasip etsin de, biz arka arkayayız senle, kalırız beraber gibime geliyor. benim dr.un hesabına göre 1 Kasım .. bakalım .. seçmen mi koysam cocugun adını
Evet canim atakentteyiz. Beklerim canimKızlar mide yanmasından dolayı bütün günüm kötü geçti. Dün gece de uyuyamamıştım, gündüz uyurum sanmıştım. Rennie hiç işe yaramadı. Buradan hatıradığım için eşimden Gaviscon şurup istedim. Aldı getirdi. Emin olmak adına tekrar teyit edeyim dedim. Günde kaç defa içebiliyorduk? Bir de bu değil mi şurup?
Bu arada tuvalete gitmem 15 dakikada 1 e düştü :) Fayansların sayısını ezberlicem az kaldı :)
Bir de minnak sol tarafa uzattı ayaklarını, yatamıyorum sol yanıma. Sertlik oluyor ve ısrarla çekmiyor da :) Kafası ise midemin altında, kıpır kıpır. Eğilirken korkuyorum zarar vericem minnağa diye.
37 hafta olduk bugün, haftanın işk değişimlerini de yaşıyoruz.
Kimler doğum yaptı bugun çok takip edemedim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annelerimize. Hepimizin de Allah yardımcısı olsun.
statistician41 canım elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum seni. Yarın inşallah ziyaretini de gelmek istiyorum. Atakenttesiniz değil mi?
Son 10 luk dilim içindesin 2 hafta önce bebeğin gelme ihtimalini düşünecek olursak hiç belli olmaz diyorum.bence bizzobiska ile kalacaz böyle bakıcaz arkanızdan
Hahahhaha sećmennn aman kuzum aman ülkenin pis siyasetine minnacık kuzuyu alet etmevalla canım en fazla 4 5 kişi kalırz başbaşa konuşuruz artık, bayağı romantik bir ortam olacak belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?