- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Son 10 luk dilim içindesin 2 hafta önce bebeğin gelme ihtimalini düşünecek olursak hiç belli olmaz diyorum.
Canim allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. Dualarim hepinizle...Kizlar simdi hastanedeyim tansiyonum 14 oldugu icin doktor yatis verdi tansiyon kontrolu icin bikac saat bakalim dedi kendi doktorumda yok stresstenmi oldu bilmiorum acilmam bir santm kadarmis doguma daha var dedi doktor simdi tahliller olucak bana da dua ederseniz cok sevinirim hepinizden Allah razi olsun hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz insaAllah...
Canim gecmis olsun sanada. Minnoslarimizin dogum tarihi ayni olmus :)Kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.
Dualarını esirgemeyen burda tek tek alıntı yapamadığım herkesten allah razı olsun.
Çok rahat bir doğum oldu. Spinal iğnesini bile hissetmedim. Ayaklarım uyuştuğunda perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar. Sonrasında hemen eşim ve doktorum geldi. 5 dk bile sürmeden kaşık suratlı kızımı yanağımın yanına getirdiler. Ellerim bağlı olmasa o an sarılırdım minnak prensesime. Ten tene temas ve geç kordon kesimi şansım olmadı ama Babası aldı götürdü kızımı bakımları vs yapılırken babasının kucağındaydı en azından. Yabancıların eline kalmadı prensesim.
Odamıza geldikten 5 saat sonra falan gelip sondamızı çıkarttılar hiç bişey anlamadım çok şükür. Uyuşukluğumuz yeni yeni geçiyordu. Sonra odanın içinde yürüttüler. İlk 1 dakika dik durmakta biraz bocalasam da sonrasında hiç sorun yaşamadım kızlar. Hatta gece topuk kanı için kızımı koridorun diğer tarafına tek başıma götürdüm. Diğer odalardan bir kaç kişi gördü o gün sabah doğum yaptığıma inanamadılar. Ağrı sızı vardı biraz ama dayanılmayacak gibi değildi. Ağrı eşiğim normal de düşüktür ama bilemedimhiç korkmayın kızlar rabbime dua edin inanın çok kolay oluyor.
Sütüm de ilk su gibi geldi su an yok gibi mama takviyesi yapıyoruz kızıma evimize çıkıcaz inşallah pansumanım yapıldıktan sonra. dua ediyorum sürekli kızım boşuna çekmesin inşaallah evimize gidince bol bol sütümüz gelsin.
Birde hastane çantanıza mutlaka gaz giderici bişiler koyunne olur ne olmaz sezeryan sonrası gazınız çıkmazsa eve yollamıyorlarmışKelebek gögüs ucu mutlaka alın. Avent in kelebek ucu ve yine avent in gögüs kalkanı kurtarıcım oldu. Gögüs ucunu çıkartmak için olan minik pompalarda hep elimin altındaydı.
Geceliğimi hiç giyemedim ben. Hasta bakıcılar sadece pijama üstünü giydirdiler. İyi ki 2 tane almışım. Patik çorap vs giymedim çok terledim çünkü.
Şükürler olsun rabbime dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak kızlar. Rabbim doğacak olanlara ferah doğumlar ve güzel evlatlar nasip etsin İnşallahhh
Tek bişey var o an o heyecanla benden dua isteyenlere dua etmeyi unuttumSadece bildiğim duaları okudum zaten ne olup bittiğimi anlamadan kızım yanımdaydı. Ne olur hakkınızı helal edin
Kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.
Dualarını esirgemeyen burda tek tek alıntı yapamadığım herkesten allah razı olsun.
Çok rahat bir doğum oldu. Spinal iğnesini bile hissetmedim. Ayaklarım uyuştuğunda perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar. Sonrasında hemen eşim ve doktorum geldi. 5 dk bile sürmeden kaşık suratlı kızımı yanağımın yanına getirdiler. Ellerim bağlı olmasa o an sarılırdım minnak prensesime. Ten tene temas ve geç kordon kesimi şansım olmadı ama Babası aldı götürdü kızımı bakımları vs yapılırken babasının kucağındaydı en azından. Yabancıların eline kalmadı prensesim.
Odamıza geldikten 5 saat sonra falan gelip sondamızı çıkarttılar hiç bişey anlamadım çok şükür. Uyuşukluğumuz yeni yeni geçiyordu. Sonra odanın içinde yürüttüler. İlk 1 dakika dik durmakta biraz bocalasam da sonrasında hiç sorun yaşamadım kızlar. Hatta gece topuk kanı için kızımı koridorun diğer tarafına tek başıma götürdüm. Diğer odalardan bir kaç kişi gördü o gün sabah doğum yaptığıma inanamadılar. Ağrı sızı vardı biraz ama dayanılmayacak gibi değildi. Ağrı eşiğim normal de düşüktür ama bilemedimhiç korkmayın kızlar rabbime dua edin inanın çok kolay oluyor.
Sütüm de ilk su gibi geldi su an yok gibi mama takviyesi yapıyoruz kızıma evimize çıkıcaz inşallah pansumanım yapıldıktan sonra. dua ediyorum sürekli kızım boşuna çekmesin inşaallah evimize gidince bol bol sütümüz gelsin.
Birde hastane çantanıza mutlaka gaz giderici bişiler koyunne olur ne olmaz sezeryan sonrası gazınız çıkmazsa eve yollamıyorlarmışKelebek gögüs ucu mutlaka alın. Avent in kelebek ucu ve yine avent in gögüs kalkanı kurtarıcım oldu. Gögüs ucunu çıkartmak için olan minik pompalarda hep elimin altındaydı.
Geceliğimi hiç giyemedim ben. Hasta bakıcılar sadece pijama üstünü giydirdiler. İyi ki 2 tane almışım. Patik çorap vs giymedim çok terledim çünkü.
Şükürler olsun rabbime dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak kızlar. Rabbim doğacak olanlara ferah doğumlar ve güzel evlatlar nasip etsin İnşallahhh
Tek bişey var o an o heyecanla benden dua isteyenlere dua etmeyi unuttumSadece bildiğim duaları okudum zaten ne olup bittiğimi anlamadan kızım yanımdaydı. Ne olur hakkınızı helal edin
Kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.
Benim yaramaz bıcırıgın gelmeye niyeti yok anlaşıldı bugün 40+2 olduk illa annemi çatlatıcam diyo eninde sonunda çıkacak ve o tekme atan ittiren popişini ısırıcam benden kaçısı yok
Hiç duymadım canım, yarın kontrolümüz var sorayım doktorumuzaBebek ilk doğduğunda balık yemenin emziren anneler için iyi olmadığını duymuştum canım ama sebebini tam hatırlayamadım internetten araştırsan mı acaba
Kızlar doğuma gidiyorum. Saçlarımı düzeltirdim abdest aldım makyajımı yaptım. Bebeğim içerde biraz daha kalmayı tercih ediyordu bu yüzden biraz üzgünüm ama hayırlısı. Inşallah biz de güzel haberlerle döneriz. Sizi seviyorum :)
Kızlar günaydın dün 17:45 itibariyle meleğimi kucağıma aldım. 13 saatlik sancı serüveni maalesef sezaryenle bitti. Doktorum ben bunu normal yaptırırım da bir daha çocuk sahibi olmak istemez muhtemelen çünkü yarın öğleni bulur doğum demiş :)))
Öylelikle sezaryene girdik. Resmen gındık kurdu 2850 kg 48 cm doğdu. Tam normal doğumlukmuş aslında :)))
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Benim dikiş ağrılarım dışında problem yok şimdilik. Geride kalanlar allah kolaylı verdin :)
İnşallah herşey çok güzel olur canım, kolayca alırsın bebeğini kucağına.G Ü N A Y D I N
Güzeller güzeli anneler , anne adayları 280 hatta bende 284 günlük uzun bir yolculuğun sonuna gelmek üzere olduğum bu saatlerde dualarımdasınız hepinizi tanımadan çok sevdim herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah... Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah... Duygu yoğunluğum tavan yapmış durumda sancı bekliyorum meleğim ile belkide aynı bedende son saatlerimiz sonuna kadar bir arada olmayı başarmamıza rağmen halen içimde bir boşluk hissedecek olmak aynı anda ona kavuşmayı deliler gibi istiyor olmakAyyy allahım sen yardım et herşey çok güzel olsun
kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim
Günaydın arkadaşlar. Birazdan kontrole gideceğim. Nst lerimde bebek taşikardik çıkıyor. Bakalım bugün ne diyecek doktor. Bir de sancılar çıkıyor hep. Tam ne demek bilmiyorum ama doktor güvensiz nst dedi. Benim normal doğum hayallerim suya düştü. Henüz sezeryan için gün vermedi. Belki bugün söyler.
Günaydın hanımlaarr!!!
dün gece cok fenaydımm, anlatamam.. belim nasıl ağrıdı, dr.un ve sizlerin dediği adet ağrısı gibi ne demekmiş anladım..
belim aynı hasta olcam gibi ağrıdı, karnım da üşütmüşüm gibi hem sert hem acıyordu böyle içten tuhaf.. baya rahatsız oldum. oğlum da pek hareket etmiyor, ara ara ufak hareketleri var .. su haftayı da bi atlatsaydım tamamdı yaa..
Kizlar simdi hastanedeyim tansiyonum 14 oldugu icin doktor yatis verdi tansiyon kontrolu icin bikac saat bakalim dedi kendi doktorumda yok stresstenmi oldu bilmiorum acilmam bir santm kadarmis doguma daha var dedi doktor simdi tahliller olucak bana da dua ederseniz cok sevinirim hepinizden Allah razi olsun hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz insaAllah...
Canım tebrik ederim, Analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucağın inşallah. Sana da geçmişler olsun. Sütü dert etme kendine, moral bozukluğu iyi gelmiyor süte.Kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.
Sanırım çıkınca sadece sütle besleneceğini tahmin ettiği için hazır anne ne yiyorsa kandan en lezzetli çeşitler onaAl bizden de o kadar. Ne agri ne sanci. 39+5
Ca
Canim gecmis olsun sanada. Minnoslarimizin dogum tarihi ayni olmus :)
Canım yalancı sancıdır belki, hala devam ediyor mu? Benim yatarken kasıklarım ağrıyordu uyudum geçti, sürekli yalancı sancı çekiyorum.
Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.Kızlar günaydın dün 17:45 itibariyle meleğimi kucağıma aldım. 13 saatlik sancı serüveni maalesef sezaryenle bitti. Doktorum ben bunu normal yaptırırım da bir daha çocuk sahibi olmak istemez muhtemelen çünkü yarın öğleni bulur doğum demiş :)))
Öylelikle sezaryene girdik. Resmen gındık kurdu 2850 kg 48 cm doğdu. Tam normal doğumlukmuş aslında :)))
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Benim dikiş ağrılarım dışında problem yok şimdilik. Geride kalanlar allah kolaylı verdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?