2015 Ekim Anneleri

Son 10 luk dilim içindesin 2 hafta önce bebeğin gelme ihtimalini düşünecek olursak hiç belli olmaz diyorum.

walla canım dünki bel ağrısından sonra lütfen bu hafta da sabret diyorum oğluşuma... bi de bi hafta da evde azıcık uyku seansları düzenlesem kendime, biraz da hazırlıkları tamamlasam... 2 hafta önce gelirse, doğum sonrasına iznim atılır ii de olur aslında amma en önemlisi sağlıklaaa ve hayırlısıyla gelmeleri tabii..

Kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.

Dualarını esirgemeyen burda tek tek alıntı yapamadığım herkesten allah razı olsun.

Çok rahat bir doğum oldu. Spinal iğnesini bile hissetmedim. Ayaklarım uyuştuğunda perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar. Sonrasında hemen eşim ve doktorum geldi. 5 dk bile sürmeden kaşık suratlı kızımı yanağımın yanına getirdiler. Ellerim bağlı olmasa o an sarılırdım minnak prensesime. Ten tene temas ve geç kordon kesimi şansım olmadı ama Babası aldı götürdü kızımı bakımları vs yapılırken babasının kucağındaydı en azından. Yabancıların eline kalmadı prensesim.

Odamıza geldikten 5 saat sonra falan gelip sondamızı çıkarttılar hiç bişey anlamadım çok şükür. Uyuşukluğumuz yeni yeni geçiyordu. Sonra odanın içinde yürüttüler. İlk 1 dakika dik durmakta biraz bocalasam da sonrasında hiç sorun yaşamadım kızlar. Hatta gece topuk kanı için kızımı koridorun diğer tarafına tek başıma götürdüm. Diğer odalardan bir kaç kişi gördü o gün sabah doğum yaptığıma inanamadılar. Ağrı sızı vardı biraz ama dayanılmayacak gibi değildi. Ağrı eşiğim normal de düşüktür ama bilemedim hiç korkmayın kızlar rabbime dua edin inanın çok kolay oluyor.

Sütüm de ilk su gibi geldi su an yok gibi mama takviyesi yapıyoruz kızıma evimize çıkıcaz inşallah pansumanım yapıldıktan sonra. dua ediyorum sürekli kızım boşuna çekmesin inşaallah evimize gidince bol bol sütümüz gelsin.

Birde hastane çantanıza mutlaka gaz giderici bişiler koyunne olur ne olmaz sezeryan sonrası gazınız çıkmazsa eve yollamıyorlarmış Kelebek gögüs ucu mutlaka alın. Avent in kelebek ucu ve yine avent in gögüs kalkanı kurtarıcım oldu. Gögüs ucunu çıkartmak için olan minik pompalarda hep elimin altındaydı.

Geceliğimi hiç giyemedim ben. Hasta bakıcılar sadece pijama üstünü giydirdiler. İyi ki 2 tane almışım. Patik çorap vs giymedim çok terledim çünkü.

Şükürler olsun rabbime dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak kızlar. Rabbim doğacak olanlara ferah doğumlar ve güzel evlatlar nasip etsin İnşallahhh

Tek bişey var o an o heyecanla benden dua isteyenlere dua etmeyi unuttum Sadece bildiğim duaları okudum zaten ne olup bittiğimi anlamadan kızım yanımdaydı. Ne olur hakkınızı helal edin

Canim allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. Dualarim hepinizle...

Ca
Canim gecmis olsun sanada. Minnoslarimizin dogum tarihi ayni olmus :)

Masallah ne guzel gecmis dogumun canim. Boyle pozitif hikayeler cok iyi geliyor.. bi de illa dogum aninda olmasi şart degil, sen artik annesin, yine dua et bize sağlikla, mutlulukla buyutun bebeginizi insallah..

canım gözünüz aydın, RAbbim analı babalı büyütsün... ne güzel kolaycacık olmus. insalah sağlıkla huzurla evinize gidin ve sütün gelsin bol bol

Canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş bebeğine :)

Ayy yerim hakikaten tam fındık kurduymuş :) Allah sağlıklı uzun ömürler versin miniğine :)
İnşallah herşey çok güzel olur canım, kolayca alırsın bebeğini kucağına.

kızlar benim suyum geldi sancım yok napmalıyım hemen doktora mı gideyim

Canım önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak, canını sıkma iyi düşün iyi olsun.

Canım yalancı sancıdır belki, hala devam ediyor mu? Benim yatarken kasıklarım ağrıyordu uyudum geçti, sürekli yalancı sancı çekiyorum.

Dualarım seninle canım..

Canım tebrik ederim, Analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucağın inşallah. Sana da geçmişler olsun. Sütü dert etme kendine, moral bozukluğu iyi gelmiyor süte.

Canım yalancı sancıdır belki, hala devam ediyor mu? Benim yatarken kasıklarım ağrıyordu uyudum geçti, sürekli yalancı sancı çekiyorum.

yok canım su an yok o kadar cok iyiyim sükür... dediğin gibi yalancıdır dr da dedi son kontrolde adet sancısı gibi sancıların basladı mı dedi yok dedim, karnım sertleşiyor sadece. o da onlar sancı aslında dedi. bu hafta basladık bakalım ağrılı olanlara sanırım

Günaydın kızlar ben gece hiç uyanmadan uyudum artik wcye gece kalkmiyorum arada nadiren kizimla kahvaltı yaptik son yikadagim eşyalarını yerlestirsem bu ara da doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun onlara da sayımız azalıyor tırım tirim sıra bize geliyo

Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.

Günaydın kızlar. .Perşembe kontrol var sanki ondan SNR çok durmayacagim gibi bi his var içimde adet sancıları var valla inşallah kazası belasız atlattıriz hepimiz.artik çok guclesti hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…