Allah bağışlasın canım gözünaydın..Arkadaşlar,biz dünyaya geldik.29 eylülde. Sezaryen olarak doğduk darısı bekleyen annelerimizin başına.37+6.günde suyun geldi perşembe bekleyecek.
Kizlar simdi hastanedeyim tansiyonum 14 oldugu icin doktor yatis verdi tansiyon kontrolu icin bikac saat bakalim dedi kendi doktorumda yok stresstenmi oldu bilmiorum acilmam bir santm kadarmis doguma daha var dedi doktor simdi tahliller olucak bana da dua ederseniz cok sevinirim hepinizden Allah razi olsun hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz insaAllah...
Arkadaşlar,biz dünyaya geldik.29 eylülde. Sezaryen olarak doğduk darısı bekleyen annelerimizin başına.37+6.günde suyun geldi perşembe bekleyecek.
Hahahhaa gazlı romantizm fena mıhhahaha simdi geldi aklıma bu isim de.. süpermiş hahahahdeli işi işte nefret ediyorum siyasetten zaten..
romantik ortama gelince, walla ağrı sızıı, ah mah derken nasıl romantizm yaşıcaz bilmiyorum ben
hele araya girecek olan yok gazı var yok sütü var konusmaları olursaşaka şaka anniişşşlleer, yerim sizi de tontiklerinizi deeee
Canımm gözün aydın ne güzel almışsn meleğini kucağına ohh misler gibidir şimdi o... Çok sevindim herseyin sorunsuz geçmesine. .İnşallah sütün de bir an önce bollaşır :) tavsiyelerin için de çok teşekkürler canım :* allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.
Dualarını esirgemeyen burda tek tek alıntı yapamadığım herkesten allah razı olsun.
Çok rahat bir doğum oldu. Spinal iğnesini bile hissetmedim. Ayaklarım uyuştuğunda perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar. Sonrasında hemen eşim ve doktorum geldi. 5 dk bile sürmeden kaşık suratlı kızımı yanağımın yanına getirdiler. Ellerim bağlı olmasa o an sarılırdım minnak prensesime. Ten tene temas ve geç kordon kesimi şansım olmadı ama Babası aldı götürdü kızımı bakımları vs yapılırken babasının kucağındaydı en azından. Yabancıların eline kalmadı prensesim.
Odamıza geldikten 5 saat sonra falan gelip sondamızı çıkarttılar hiç bişey anlamadım çok şükür. Uyuşukluğumuz yeni yeni geçiyordu. Sonra odanın içinde yürüttüler. İlk 1 dakika dik durmakta biraz bocalasam da sonrasında hiç sorun yaşamadım kızlar. Hatta gece topuk kanı için kızımı koridorun diğer tarafına tek başıma götürdüm. Diğer odalardan bir kaç kişi gördü o gün sabah doğum yaptığıma inanamadılar. Ağrı sızı vardı biraz ama dayanılmayacak gibi değildi. Ağrı eşiğim normal de düşüktür ama bilemedimhiç korkmayın kızlar rabbime dua edin inanın çok kolay oluyor.
Sütüm de ilk su gibi geldi su an yok gibi mama takviyesi yapıyoruz kızıma evimize çıkıcaz inşallah pansumanım yapıldıktan sonra. dua ediyorum sürekli kızım boşuna çekmesin inşaallah evimize gidince bol bol sütümüz gelsin.
Birde hastane çantanıza mutlaka gaz giderici bişiler koyunne olur ne olmaz sezeryan sonrası gazınız çıkmazsa eve yollamıyorlarmışKelebek gögüs ucu mutlaka alın. Avent in kelebek ucu ve yine avent in gögüs kalkanı kurtarıcım oldu. Gögüs ucunu çıkartmak için olan minik pompalarda hep elimin altındaydı.
Geceliğimi hiç giyemedim ben. Hasta bakıcılar sadece pijama üstünü giydirdiler. İyi ki 2 tane almışım. Patik çorap vs giymedim çok terledim çünkü.
Şükürler olsun rabbime dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak kızlar. Rabbim doğacak olanlara ferah doğumlar ve güzel evlatlar nasip etsin İnşallahhh
Tek bişey var o an o heyecanla benden dua isteyenlere dua etmeyi unuttumSadece bildiğim duaları okudum zaten ne olup bittiğimi anlamadan kızım yanımdaydı. Ne olur hakkınızı helal edin
Canım doktor gün vermedi tam ama 38.haftanda (13 Ekim oluyor) gelirsin son kontrolümüzü yaparız dedi. Bebek döndüyse çatı muayenesi, dönmediyse sezaryen için gün veririm dedi. 19 Ekim gibi olabilir dedi.Merve gün mü verdi doktor. Bu ara pek giremedim takip edemiyorum kime ne 0lmuş kim doğum yapmış.
Hahahhaa gazlı romantizm fena mıkızım zaten 2 ay her taraftan yasakk bize romantizm bakalım napacaz
kızlar biz doktor kontrolünden çıktık. cuma günü ve haftaya pazartesi de son kontrollerimiz. pazartesiye kadar bebek gelmezse pazartesi sezeryana alacak doktor. hatırlarsanız bizim kilo sıkıntımız var kilomuz küçük bu yüzden doktor bebeği bekletmek istemyor. pazartesi günü 39+3 oluyoruz. bu dünyada daha çok kilo alır dedi doktorumuz. suni sancıyla da normal doğumu başlatamam dedi bebeği yoramam bebek 2 buçuk kilo olunca yoramam bebeği yıpranır dedi. ancak doğum kendi kendine başlayıp güzel br şekilde ilerlerse normal doğuma müsade ederim dedi. çünkü bebek ççok uuzn doğumu kaldıramayabilir dedi. kızlar lütfen çok dua edin. Rabbim hayırlısını versin diye. ben çok fazla normal doğum istiyorum ama tabikki de bebişimi de riske atmak istemiyorum. lütfen dua edin.
Merhaba kızlar. Dün gece ne çok kişi deliksiz uyumuş maaşallah. Bende onlardan biriyim gecr 12 den 9 a kadar wcye bile kalkmadım. Okadar iyi geldiki. Sabahta ablamla konuştuk. Doğım için vucüt enerji topluyo genelde doğuma az kalınca öyle olur dedi. Hayırlısı bakalım
Ya bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedisimdiden de pek yok zaten.. kacıyorum adamdan resmen yaasu hafta gecsin doğum hızlanır fln neme lazım diyorum ama sonra normal doğum kolay olsun diye olabilir yoksa bizde lohusa depresyonuna adam girecek
Canım benim bi arkadaşım 10 15 tane yiyordum ben dedi, çok kolay doğum yapmış. Benim de bitti hurmam, almam lazım, oğlanların da bu kadar nazlı olacağını tahmin etmezdim, çok rahatlarsa demekkiKızlar yaa ben çatı muayenesi oldum dün belki doğumu tetikler diye umut ettim ne faydaufacık kanama vs bile olmadı ..zaten hala yukarda rahimde maşallah çelik zırhlı duvar yürümeye ve bol bol merdiven inip çıkmaya başladım bir de hurma tabii. Bu hurmadan günde nekadar yememiz lazım çok şekerli ya bilemedim 14 üne kadar vaktim var gelsin artık oğluşum
Ya bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedi
Öyle miymişş ne güzelll:) bende 2-3 gündür çok iyi uyuyorum:)Merhaba kızlar. Dün gece ne çok kişi deliksiz uyumuş maaşallah. Bende onlardan biriyim gecr 12 den 9 a kadar wcye bile kalkmadım. Okadar iyi geldiki. Sabahta ablamla konuştuk. Doğım için vucüt enerji topluyo genelde doğuma az kalınca öyle olur dedi. Hayırlısı bakalım
kızlar biz doktor kontrolünden çıktık. cuma günü ve haftaya pazartesi de son kontrollerimiz. pazartesiye kadar bebek gelmezse pazartesi sezeryana alacak doktor. hatırlarsanız bizim kilo sıkıntımız var kilomuz küçük bu yüzden doktor bebeği bekletmek istemyor. pazartesi günü 39+3 oluyoruz. bu dünyada daha çok kilo alır dedi doktorumuz. suni sancıyla da normal doğumu başlatamam dedi bebeği yoramam bebek 2 buçuk kilo olunca yoramam bebeği yıpranır dedi. ancak doğum kendi kendine başlayıp güzel br şekilde ilerlerse normal doğuma müsade ederim dedi. çünkü bebek ççok uuzn doğumu kaldıramayabilir dedi. kızlar lütfen çok dua edin. Rabbim hayırlısını versin diye. ben çok fazla normal doğum istiyorum ama tabikki de bebişimi de riske atmak istemiyorum. lütfen dua edin.
Hhaahah öyle mi dedi çok güldümYa bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?