2015 Ekim Anneleri

Selamlar kızlar nasılsınız?
Henüz doğum yapmayan arkadaşlar vaktiyle sağlıkla kucağınıza ALIN inşallah yavrularınızı..
Doğum yapan Arkadaşlara da geçmiş olsun, yavrularını Allah bağışlasın.
Biz gün geçtikçe daha iyi oluyoruz sanırım, özellikle abi yavaş yavaş normale dönmeye başladı çok şükür. Beni en çok üzen oydu.. bunun dışında miniği arada gaz sancıları sıkıştırıyor. Rezene+kimyon tohumu Çayı yardımımıza koşuyor. Baya da etkili oluyor, tavsiye ederim.
Dün yine annemle hava almaya çıktık, marketten Alınacak birkaç Parça şeyi aldım, yürümüş de oldum, iyi geldi.
Bebeğin kakası yavaş yavaş sarıya dönecek artık sanırım. Sarılık da olmadık sanırım. Doktorumuz 3. Gün kritik Demişti, biz 7. Gündeyiz bugün. Bir sorun yok gibi.
Bu arada hastanede topuk Kanı alınmıştı beybimden, alındığına dair bir de kart verdiler hatta, sağlık ocağı ise tekrar almak istedi, ben de alındığını elimde kart OLDUĞUNU söyledim, olsun yine Alınacak falan dedi. Sonra sağlık Ocağında Dr olan bir arkadaşımla görüştüm, hepsi aynı merkeze gidiyor zaten alınmasına gerek yok dedi. Ben de götürmedim sağlık Ocağına. Açıkçası kızdım baya. Doğumdan sonra takip bile etmediler çünkü. Dün annemin işi vardı, aşı Kartı ve topuk Kanı kartını onunla gönderip doktora sordurdum, sorunca öyle demişler.. Dün de6. Günüydü zaten Bebeğin. Kanı 5. Gün alacaklarmış.. Ama ne hikmetse haberleri bile yok ne bebekten ne kaç günlük olduğundan. Hastanede topuk Kanı alınmamış da olabilirdi, ben 10-15 gün sonr çıkıp gitsem sağlık Ocağına ne olacaktı.. Hemşireyi arayıp güzel bir konuşasım vardı da neyse dedim, gerilmeye gerek yok..
Ben yarın kendi çocuk doktorumuza gideceğim, D vitamini Demir falan da ona sorarım artık. Kendim aşı takvimini çıkardım zaten Bebeğin, aşı Günlerinde Alıp götürürüm.
Yarın benim de kontrolüm var bu arada, bakalım nasılmışım

Doğum yapan arkadaşlar 300 tlnizi aldınız mi ve en son ne zamana kadar alınıyor

Allah yardımcın olsun canım hayırlı zamanda sağlıklı kolay bir doğum olsun inşs..

Arkadaşlar,biz dünyaya geldik.29 eylülde. Sezaryen olarak doğduk darısı bekleyen annelerimizin başına.37+6.günde suyun geldi perşembe bekleyecek.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş...

Hahahhaa gazlı romantizm fena mı kızım zaten 2 ay her taraftan yasakk bize romantizm bakalım napacaz

Canımm gözün aydın ne güzel almışsn meleğini kucağına ohh misler gibidir şimdi o... Çok sevindim herseyin sorunsuz geçmesine. .İnşallah sütün de bir an önce bollaşır :) tavsiyelerin için de çok teşekkürler canım :* allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Merve gün mü verdi doktor. Bu ara pek giremedim takip edemiyorum kime ne 0lmuş kim doğum yapmış.
Canım doktor gün vermedi tam ama 38.haftanda (13 Ekim oluyor) gelirsin son kontrolümüzü yaparız dedi. Bebek döndüyse çatı muayenesi, dönmediyse sezaryen için gün veririm dedi. 19 Ekim gibi olabilir dedi.

kızlar biz doktor kontrolünden çıktık. cuma günü ve haftaya pazartesi de son kontrollerimiz. pazartesiye kadar bebek gelmezse pazartesi sezeryana alacak doktor. hatırlarsanız bizim kilo sıkıntımız var kilomuz küçük bu yüzden doktor bebeği bekletmek istemyor. pazartesi günü 39+3 oluyoruz. bu dünyada daha çok kilo alır dedi doktorumuz. suni sancıyla da normal doğumu başlatamam dedi bebeği yoramam bebek 2 buçuk kilo olunca yoramam bebeği yıpranır dedi. ancak doğum kendi kendine başlayıp güzel br şekilde ilerlerse normal doğuma müsade ederim dedi. çünkü bebek ççok uuzn doğumu kaldıramayabilir dedi. kızlar lütfen çok dua edin. Rabbim hayırlısını versin diye. ben çok fazla normal doğum istiyorum ama tabikki de bebişimi de riske atmak istemiyorum. lütfen dua edin.

Merhaba kızlar. Dün gece ne çok kişi deliksiz uyumuş maaşallah. Bende onlardan biriyim gecr 12 den 9 a kadar wcye bile kalkmadım. Okadar iyi geldiki. Sabahta ablamla konuştuk. Doğım için vucüt enerji topluyo genelde doğuma az kalınca öyle olur dedi. Hayırlısı bakalım

Hahahhaa gazlı romantizm fena mı kızım zaten 2 ay her taraftan yasakk bize romantizm bakalım napacaz

simdiden de pek yok zaten.. kacıyorum adamdan resmen yaa su hafta gecsin doğum hızlanır fln neme lazım diyorum ama sonra normal doğum kolay olsun diye olabilir yoksa bizde lohusa depresyonuna adam girecek

Canım çok isteme normal doğumu hayırlısını iste, bebeğin ve senin için ne iyiyse o olsun.

Ayy doğum yakın mı o zaman cumaya kadar doğursam iyi olur yoksa bi karar vericez dedi doktor

Kızlar yaa ben çatı muayenesi oldum dün belki doğumu tetikler diye umut ettim ne fayda ufacık kanama vs bile olmadı ..zaten hala yukarda rahimde maşallah çelik zırhlı duvar yürümeye ve bol bol merdiven inip çıkmaya başladım bir de hurma tabii. Bu hurmadan günde nekadar yememiz lazım çok şekerli ya bilemedim 14 üne kadar vaktim var gelsin artık oğluşum

simdiden de pek yok zaten.. kacıyorum adamdan resmen yaa su hafta gecsin doğum hızlanır fln neme lazım diyorum ama sonra normal doğum kolay olsun diye olabilir yoksa bizde lohusa depresyonuna adam girecek
Ya bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedi

Canım benim bi arkadaşım 10 15 tane yiyordum ben dedi, çok kolay doğum yapmış. Benim de bitti hurmam, almam lazım, oğlanların da bu kadar nazlı olacağını tahmin etmezdim, çok rahatlarsa demekki

Canımallah aanalıbbabalıbbuyursun ben ooğlumda garmastan ggöğüs kremi kullandım tek kelimeyle süper bir krem tavsiye ediyorum 2 3 günde etkisini görürsün ="dely, post: 42892144, member: 370543"]Caniimm Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıcakla, ikiniz için de en rahat en sağlıklı olan şekilde kavusursunuz inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz..

Amin caniimm Çok teşekkür ederiiizz

Amin canım, çok saoll Darısı sizlere olsun inşallah.. Daha da kolay olsun inşallah

Canım yaraları geçirir miymiş ki o? Yaradan dolayı emziremez oldum bugün nerdeyse. Emmezse de süt gelmez tabi, ağlaya ağlaya da olsa emzirmem lazım ama dayanilacak gibi de olmuyor maalesef
Saol canım.. Denicem bunları..[/QUOTE]
Canim

Öyle miymişş ne güzelll:) bende 2-3 gündür çok iyi uyuyorum:)

Canim uzme kendini. Belki bebegin icin boylesi daha iyi olacak kimbilir. Olanda hayır vardır. Biz de pazartesiye kadar bekliycez. Gelmezse pazartesi sezeryan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…