2015 Ekim Anneleri

Ya bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedi
Bana da sağlık ocağındaki ebe dedi. Bebek dönmemiş, merdiven inip çıkmak işe yarıyormuş diye duydum, hem doğumu kolaylaştırıyormuş dedim. Doğumun kolaylaşması için eşinden yardım al, boşver merdiveni dedi

Can'ım kimyon ve Rezene nin baya faydasını gördüm şükür ama bu seferde sütüm çok gelmiyo milupanın çayını kullanıyodum çok fayda etmedi gibi Humana nın kini almaya gönderdim şimdi eşimi sürekli komposto Rezene kimyon ve su içiyorum oğlum çişini kakasını iyi yapıyo gazını da çıkarıyor ama bu seferde sarılık oldu ilk günler gerçekten zormuş yarın dr gidicez bakalım be diyecek sizde de sarılık olmuş muydu

yaa benim kuzumda gaz geldi mi aglayip duruyor doktorumuzda inatla 15 gunluk bebekte gaz olmaz diyor 20 30 gunlukken baslar diyor ama agliyo bnm kuzum gazi cikarinca rahatliyor kipkirmizi oluyo yapamayinca

Can'ım biz 6 günlük olduk anne sütü almaya başladığından beri zaten var mama verirken de kaşıkla veriyorduk hava yutuyodu gaz sancısından kıvranıyordu oğlum kıpkırmızı oluyodu Nasıl olmaz anlamadım gaz olmazsa bu çıkardıkları sesler ne

Kızlar 2 de muayenemiz var. Gece kuduran o değilmiş gibi masumları oynuyo şuan. Bakalım ne durumda bide çatı muayenemiz olacak ama acımıcakki
Hiç acımıyor canım kasma kendini sadece hissediosun merak etme.. Dedim ya bende sonradında ağrı kanama bile olmadı

Kızlar oğlum sarılık oldu başka olan var mı ne yapıcaz sürekli emziriyorum yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek

Kizlar hepiniz ve bebisler iyidir insallah kontrolden geldim 3425 olmus cocuk sukur yolunda her sey bebek haftaya carsabaya kadar kendi gelmezse carsamba yatis olcak maalesef suni ile baslicak sancm vs yok dua eder misiniz bana sancim.olsun kendilignden

Hahahahhahaha bayıldım ebeyeeee gerçekten işe yarıyor mu acaba çok utanıyorum ama uygun pozisyonu da merak etmiyor degilim

Bnde rezene ve kimyondan memnunum cnm gece uykularımız düzeldi şükür.
Sarılık her bebektw oluyr bizde vardı azıcık şimdi baya azaldı bol bol emzir veya sağ ver sütünü sarılığa anne sütü ii geliyrmış.
Ben öle çaylar içmiyrm cnm gazm olmasn diye rezene içiyrm günde 1 veya 2 kupa ama su çok içiyrm meyve yiyorm birde.
İnşlh çoğalır sütün kimseye sütüm az feln deme bn nazara cok inanıyrm

Slm kızlar malum diğer arkadaslar gibi artk cok sık giremiyrm doğum yapN arkadaşların gözü aydın olsun bekliyen arkadaşlar hayırlısıyla yavruşlara kavuşur inşlh .
Doğumfan beri kabızlık sorunum var sizde durumlar nasl katı da yemiyorm ama bir türlü sorunum çözülmedi hemoroidde tekrarladı aynı ilaçlarımı kullanıyrm inşlh gecer ;(

Kızlar oğlum sarılık oldu başka olan var mı ne yapıcaz sürekli emziriyorum yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek

Canim bebegin kiyafetlerini cikarip güneşe tutmak iyi geliyor diye biliyorum. Boyle yapip iyilesenlee gordum yani. Ama artik gunes de kalmadi ki..

Hahahahhahaha bayıldım ebeyeeee gerçekten işe yarıyor mu acaba çok utanıyorum ama uygun pozisyonu da merak etmiyor degilim
Çok komik bir ebe canım, her lafı gülmekten karnımı ağrıtıyor Ben de soramadım nasıl olacak diye Gerçi akrobasi yapacak halimizde yok ama ahaha

Canim sen de geldin sanci bekleyenler kervanina. Hadi insallah vakti yaklastikca gelmeye niyetlenir bebegin. Asagi inmis mi peki, birsey soyledi mi doktorun.

Canım benim bebeğim 9 günlük ama çok şükür şuana kadar olmadı emzirme dışında kayinvalidemin telefondaki tavsiyesi ile iki gün kısa süreliğine sarı bir tul bentin altında güneşte yatirdim denemek istersen sen bilirsin.. Inşallah çabucak atlatirsiniz..

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun imsallah kavustun melegine kurtuldun sukur Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…