Canım maşallah bebeğine inşallah gönlüne göre bir doğum yaşarsın.. Stres yapma saatlerce sancı çekip sezeryana alınmak da var sen hayirlisini iste.. Bende normal yapabilmeyi ne cook istemiştim ama hayırlısi oldu diye düşünüyorum..Kizlar hepiniz ve bebisler iyidir insallah kontrolden geldim 3425 olmus cocuk sukur yolunda her sey bebek haftaya carsabaya kadar kendi gelmezse carsamba yatis olcak maalesef suni ile baslicak sancm vs yok dua eder misiniz bana sancim.olsun kendilignden
Canım benim bebeğim 9 günlük ama çok şükür şuana kadar olmadı emzirme dışında kayinvalidemin telefondaki tavsiyesi ile iki gün kısa süreliğine sarı bir tul bentin altında güneşte yatirdim denemek istersen sen bilirsin.. Inşallah çabucak atlatirsiniz..
amann hayırlısı olsun canım bende artık bıraktım ne olursa olsun bebişim gelsinde.
Canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun insallah normal olarak gelir minnagin dunyayakızlar biz doktor kontrolünden çıktık. cuma günü ve haftaya pazartesi de son kontrollerimiz. pazartesiye kadar bebek gelmezse pazartesi sezeryana alacak doktor. hatırlarsanız bizim kilo sıkıntımız var kilomuz küçük bu yüzden doktor bebeği bekletmek istemyor. pazartesi günü 39+3 oluyoruz. bu dünyada daha çok kilo alır dedi doktorumuz. suni sancıyla da normal doğumu başlatamam dedi bebeği yoramam bebek 2 buçuk kilo olunca yoramam bebeği yıpranır dedi. ancak doğum kendi kendine başlayıp güzel br şekilde ilerlerse normal doğuma müsade ederim dedi. çünkü bebek ççok uuzn doğumu kaldıramayabilir dedi. kızlar lütfen çok dua edin. Rabbim hayırlısını versin diye. ben çok fazla normal doğum istiyorum ama tabikki de bebişimi de riske atmak istemiyorum. lütfen dua edin.
Hiç bir fikrim yok canım hemşirelerin çoğu kundak yapmayın dedi bize de ama bebek öyle daha rahat uyuyor.. Çocuk doktorlarinin bile bir dediği diğerini tutmuyorBana da hemsire sari tulbent iyi gelir diye bilinir ama tam tersi bebegi daha cok sari gosterir ve ise yaramaz demisti.. eskiler de hep sari tulbent soyluyor. Hangisi dogru acaba.
Kanala girmemis canim benim anlamadigm neye gore normal cunku cati muayenesi de yapmiyor hayirlisi insallah haftaya kadar gelir sezaryene donmez ha mecbur kalinirsa da saglik olsun alalim da yavrularimizi kucagmza..insallah senin de sanci suyun vaktinde en hayirli zamanda gelir canim beklemedeyiz cok yuru dediCanim sen de geldin sanci bekleyenler kervanina. Hadi insallah vakti yaklastikca gelmeye niyetlenir bebegin. Asagi inmis mi peki, birsey soyledi mi doktorun.
Cok haklisin canim benim belirsiz ama hayirlisi olsun ikisine de hazir olmak gerek ben her ikisini yasamaktan korkuyordum.ama dedgin gbi Allahin dedigi olur sabir bekleyip gorecez Rabbim.bebisini. saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canimmCanım maşallah bebeğine inşallah gönlüne göre bir doğum yaşarsın.. Stres yapma saatlerce sancı çekip sezeryana alınmak da var sen hayirlisini iste.. Bende normal yapabilmeyi ne cook istemiştim ama hayırlısi oldu diye düşünüyorum..
O ebe evlimi cocugu var mi kendi hamile iken napti acaba adamı yemiştirVallahi öyle dedi hem de 6çiftiz erkekler de var yani
Cnm ben asma yapragi koydum fito krem kullandim bal mumu yaptim zeytin yagi kizdirip surdun yapmadigim kalmadi ama malesef zaman tek ilaci zamanla geciyoKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Canim maasallah Allah nazardan korusun size bağışlasın☺☺Kızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Ya bak cidden son haftalar tavsiye ediyorlar iliskiyi haa 37den sonra ..Bizim kursta ebe direk sevişin dedi
Slm kızlar malum diğer arkadaslar gibi artk cok sık giremiyrm doğum yapN arkadaşların gözü aydın olsun bekliyen arkadaşlar hayırlısıyla yavruşlara kavuşur inşlh .
Doğumfan beri kabızlık sorunum var sizde durumlar nasl katı da yemiyorm ama bir türlü sorunum çözülmedi hemoroidde tekrarladı aynı ilaçlarımı kullanıyrm inşlh gecer ;(
Cnm ben kelebek kullandim hala daha yara oldukca kullaniyorum hic acimiyo degil kelebek kullanincada aciyo ama tahriş olmasini engelliyo yineCaniimmHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıcakla, ikiniz için de en rahat en sağlıklı olan şekilde kavusursunuz inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz..
Amin caniimmÇok teşekkür ederiiizz
Amin canım, çok saollDarısı sizlere olsun inşallah.. Daha da kolay olsun inşallah
Canım yaraları geçirir miymiş ki o? Yaradan dolayı emziremez oldum bugün nerdeyse. Emmezse de süt gelmez tabi, ağlaya ağlaya da olsa emzirmem lazımama dayanilacak gibi de olmuyor maalesef
Saol canım.. Denicem bunları..
Maşallah küçük cimbomluya güle güle büyüt benim cimbomlumda kafasıyla baskı yapıyor rahim ağzına sanki çıkacakmış gibi 4 günüm var doguma insallah beklerKızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Kızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Ay cnm sorma ilk gunden beri diyorum dr a diyip diyip ayni seyi soyluyor kuzum dayanamam kipkirmizi oluyo ikinmaktanOlmaz olurmu cnm ya ayaklarını hep yukarı ceker gazl olunca. Madm ole emzrdikten snra niye gazını cıkarın dıyrlar bnce sen yeni doktor bul
Canim evet yaa ayni benim kuzumda oyle iste kipkirmizi oluyo bu gece ikinmak ıhh ıhh diyip durdu kuzum ya doktora gore 20-30 gunden sonra gaz problemi baslarmis valla anlamadim gitti yaaNe demek gazı olmaz. Her emzirmeden sonra gark gurk cıkardıgımız ne peki?? Benim bebeğiminde üstten değilde bağırsaklarınd gaz problemi var sanırım. Miniğim kıpppkırmızı oluyo babasının elini nasıl sıkıyo anlatamam. Baska bi doktora daha götür canım istersen boşa acı çekmesin bıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?