2015 Ekim Anneleri

Canım maşallah bebeğine inşallah gönlüne göre bir doğum yaşarsın.. Stres yapma saatlerce sancı çekip sezeryana alınmak da var sen hayirlisini iste.. Bende normal yapabilmeyi ne cook istemiştim ama hayırlısi oldu diye düşünüyorum..

Bana da hemsire sari tulbent iyi gelir diye bilinir ama tam tersi bebegi daha cok sari gosterir ve ise yaramaz demisti.. eskiler de hep sari tulbent soyluyor. Hangisi dogru acaba.

Canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun insallah normal olarak gelir minnagin dunyaya

Bana da hemsire sari tulbent iyi gelir diye bilinir ama tam tersi bebegi daha cok sari gosterir ve ise yaramaz demisti.. eskiler de hep sari tulbent soyluyor. Hangisi dogru acaba.
Hiç bir fikrim yok canım hemşirelerin çoğu kundak yapmayın dedi bize de ama bebek öyle daha rahat uyuyor.. Çocuk doktorlarinin bile bir dediği diğerini tutmuyor

Kızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)

Canim sen de geldin sanci bekleyenler kervanina. Hadi insallah vakti yaklastikca gelmeye niyetlenir bebegin. Asagi inmis mi peki, birsey soyledi mi doktorun.
Kanala girmemis canim benim anlamadigm neye gore normal cunku cati muayenesi de yapmiyor hayirlisi insallah haftaya kadar gelir sezaryene donmez ha mecbur kalinirsa da saglik olsun alalim da yavrularimizi kucagmza..insallah senin de sanci suyun vaktinde en hayirli zamanda gelir canim beklemedeyiz cok yuru dedi

Cok haklisin canim benim belirsiz ama hayirlisi olsun ikisine de hazir olmak gerek ben her ikisini yasamaktan korkuyordum.ama dedgin gbi Allahin dedigi olur sabir bekleyip gorecez Rabbim.bebisini. saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canimm

Cnm ben asma yapragi koydum fito krem kullandim bal mumu yaptim zeytin yagi kizdirip surdun yapmadigim kalmadi ama malesef zaman tek ilaci zamanla geciyo
Ama bi arkadasim kantoron yagi surmus tavsiye etmisti gecen gun ama bnm gecti allaha sukur sen bi dene bakalim

Canim maasallah Allah nazardan korusun size bağışlasın☺☺

Ay karnim taş gibi oldu sanki önüme yuvarlak bisey bağlamış gibi annem gelmedi daha doguramam kizim seni diye konuşuyorum bakalım :)

canım Allah şifa versin.. insallah atlatırsın en kısa zamanda.. dikişlerini de zorluyordur.

Cnm ben kelebek kullandim hala daha yara oldukca kullaniyorum hic acimiyo degil kelebek kullanincada aciyo ama tahriş olmasini engelliyo yine

Maşallah küçük cimbomluya güle güle büyüt benim cimbomlumda kafasıyla baskı yapıyor rahim ağzına sanki çıkacakmış gibi 4 günüm var doguma insallah bekler

dely canim taksit taksit yaziyomus gibi oldu ama bebekle ancak bu kadar oluyo :) ben cok cektim gogus yarasindan ayyy aklima bile getirmak istemiyorum cok kanadi cok acidi coookk... Arkadaslar tekrar diyorum sogani muhakkak sürün ben surmedim ama deneyenler memnun. Canim lahanayi haşlayip sogutup gogusune koy birde bunlari hep yaptim ben bir hafta on gunde alisiyor gogus uclari ama tabi insanda mafoluyor o sürecte bu dediklerimi hep dene belki biri iyi gelir

masallah yaa, elini de nasıl koymus yanağının altına

Olmaz olurmu cnm ya ayaklarını hep yukarı ceker gazl olunca. Madm ole emzrdikten snra niye gazını cıkarın dıyrlar bnce sen yeni doktor bul
Ay cnm sorma ilk gunden beri diyorum dr a diyip diyip ayni seyi soyluyor kuzum dayanamam kipkirmizi oluyo ikinmaktan

Canim evet yaa ayni benim kuzumda oyle iste kipkirmizi oluyo bu gece ikinmak ıhh ıhh diyip durdu kuzum ya doktora gore 20-30 gunden sonra gaz problemi baslarmis valla anlamadim gitti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…