2015 Ekim Anneleri

Aynen cnm katiliyorum bi ben anlatamafim doktoruma yavrum nasil kivraniyo bi gorsen ya. Simdi esim dedi ben onu dedigini hatirlayamadim doktor demis ki simdiden gaz ilacina alisirsa ilerde zor olur simdiden alismasin demis

Canim sogani hamileyken surecekmisiz diye biliyorum ben hatta sordum da yara olduktan sonra surulmez yakar dediler

Benim dr um da çatı muayenesi yapmıyor yapı olarak müsaitsin dedi en son sadece açılma yada yumuşama var mı diye baktı benimkide aynı kanala girmemiş 40. Haftada tekrar bakıcak herşey normalse 1 hafta daha bekleriz dedi

Oyy yerim ben o minik aslanı.
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah

Canım doktor gün vermedi tam ama 38.haftanda (13 Ekim oluyor) gelirsin son kontrolümüzü yaparız dedi. Bebek döndüyse çatı muayenesi, dönmediyse sezaryen için gün veririm dedi. 19 Ekim gibi olabilir dedi.
Hayırlısı olsun canım. Benim de 20 ekim gibi galiba

Canim sogani hamileyken surecekmisiz diye biliyorum ben hatta sordum da yara olduktan sonra surulmez yakar dediler
Yaa, o kadarını bilmiyorum ki canım. Belki bana söyleyen akrabamız sürekli sürdü, yara olmamıştır hiç. Yakar doğru söylüyorsun.

Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?

Canim benim doktor beklemicegini soyledi carsamba 40.hafta doluyor o vakte gelmezse carsamba hazrlikli gel yatisini yapicaz dedi normale engel yok dyor hayirlisi 3425 ama ultrasonda eksik cikiyormus genelde insallah hayirlisi olur hepimiz icinsenin doktor beklerim demis ne guzel insallah hakkinda hayirlisi olur canim

Yara olmaya başlayan ucu çok zorlama kapanabilir krem sur bebek çekmeye çalıştıkça zorlar bebeğinden biberonu hiç kesme mama vermesen de arada anne sutunu koy ben hiç vermedim sonra sıkıntısını yaşadım bol bol yeşillik ye dereotu çok artırıyor sutu

Bacak bacak üstüne atmak ne oluyormuş canım:)

Canım tabi çok güçlü senin oğlun. O operasyonu da çok kolay atlatacak inşallah. Bir daha mis kokusundan hiç ayrılmayacaksın.

Canim benimde sütüm 5.günde geldi.daha doğrusu tıkalı idi . hastanenin emzirme odasında medela marka süt sağma cihazını gördüm ve kiraladim ve açtı kanalları. Normalde satın aldığım süt sağma makinası bu kadar kuvvetli değildi.birde moral çok önemli yavrum için hiçbirşeyi kafana takma moralini yüksek tut Rabbim biran önce sağlıcakla yavrunla eve döndürsün

Bnde 2 pijama bi gecelik koydum yetermi acaba normal d da gecelik öi giyilio pijama mı ki
Anladığım kadarıyla sağlık personeli pijama altını tercih etmiyor. Açılma kontrolü, kanama kontrolü vs gecelikle daha rahat olduğu için sanırım. Bir arkadaş pijama takımının sadece üstünü giydirdiklerinden bahsetmiş çünkü. Allahtan benim pijama takımımın üstü de bayağı bir uzun. Herhalde gecelik en iyi seçim olacak.

bence biz @zobiska ile kalacaz böyle bakıcaz arkanızdan
Ben de varım arkadan bakacaklar arasında (inşallah). Mümkün olduğunca uzun süre kalsın istiyorum oğluşum.

Bacak bacak üstüne atmak ne oluyormuş canım:)
Canım düz bir zemine sırtın dik şekilde oturuyorsun bacaklarını dümdüz uzatarak. Sonra da bacağını hiç bükmeden sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak uçları üzerine koymaya çalışıyorsun. Eğer başaramazsan bebek yakında gelecek demekmiş.Bebek kanala girince bu hareketi yapmamız zorlaşıyor sanırım ondan.

Senden böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Yakında Ömer'inle birlikte evinizin yolunu tutacaksınız az kaldı.

Canım sen hangi markayı almıştın? Güçsüz dediğin markayı merak ettim. Ben hala almadım emzirme pompası. Eşim lazım olursa alırız dedi.

RoyalBunny aa hemen denedim hiç duymamıştım, valla rahatlıkla yaptım. Zaten dün kontrolüm vardı bebek aşağı hiç inmemiş gelmeye niyeti yok dedi doktorum

İlk başta benimkide beklemem 40 dolduğu gün alırım demişti ama benim normali çok istediğimi biliyor hatta beklemicek diye ben alternatif dr arayışına geçmiştim ama geçen hafta 40 ında bakarız sorun yoksa bekleriz ama suyunda azalma olur plesantada kreçlenme başlar 1 gün bile tutmam yolundaysa 1 hafta daha bekleriz dedi ayrıca burda bir çok kişinin ultrasonda görünenden daha aZ kiloyla doğdular bende öyle olur diye umut ediyorum:)) bu arada biz istediğimiz kadar beklicez falan diyelim bebişimizin canı nasıl isterse öyle gelicek akışına bıraktım artık:)

Cok haklisin canim insallah hayirli vakitte cikip gelirler doktora akil sir ermez beklemiyo haftaya carsambaya kadar insallah gelir cunki hem normal hem sezaryen sureclerini yasamaktan korkuyorm hepimizin hakkinda hayirlisi seni bebisin tombikti hatirladgm.kadariyla maasallah ama normale engel teskil etmiyor ya buna sukur sira artik bize geliyo insallah kolay dogumlarimiz olur☺☺

Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Ne kadar da güzelsiniz yaa, maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin minik Elanizin canım

Teşekkür ederim canım Bebeğe konusu tadı falan gitmesin ama, ondan korktum.
Canım Allah bağışlasın çok güzel bir tablo
Amin canım.. Çok saol
Lovely35 dely kizar bebislerle harika gorunuyorsuniz rabbim ayirmasin
Amin caniimm Çok teşekkürler..
Maşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun
Saol canım Aminn.. Hepimizinkini inşallah..
Kuru üzüm kompostosu bildiginiz kuru yaş incir hiç farketmez bunları yiyebilirsin tatlım kayınvalidemin tavsiyesi bol süt yapacagını söyledi bi dene istersen
Saol canım.. Komposto söylüyorlar, deniyim o zaman.
Canim bi avuç kadar badem ye büyük ihtimal yarın sabaha sütun artacaktir
Bunu duymamıştım canım.. Teşekkürler Denicem
dely canım tahin al ustune yağı birikiyo onu sur gogus ucuna kuzenim öyle kurtuldu baştan beri diyorum hep çok etkili imis
Yazdım bir kenara.. Hatta eşime sipariş vereceğim bu akşam için. Teşekkür ederim canım

Ben de böyle akışına bırakayım istediği kadar kalsın gelmesin istiyorum ama aklımı tek karıştıran şey içerde kakasını yapan bebekler. O riski anlamanın bir yolu var mı ne zaman olur ne zaman olmaz? Doktorun hiç bir şey söylüyor mu bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…