Aynen cnm katiliyorum bi ben anlatamafim doktoruma yavrum nasil kivraniyo bi gorsen ya. Simdi esim dedi ben onu dedigini hatirlayamadim doktor demis ki simdiden gaz ilacina alisirsa ilerde zor olur simdiden alismasin demisCan'ım biz 6 günlük olduk anne sütü almaya başladığından beri zaten var mama verirken de kaşıkla veriyorduk hava yutuyodu gaz sancısından kıvranıyordu oğlum kıpkırmızı oluyodu Nasıl olmaz anlamadım gaz olmazsa bu çıkardıkları sesler ne
Canim sogani hamileyken surecekmisiz diye biliyorum ben hatta sordum da yara olduktan sonra surulmez yakar dedilerdely canım soğan da iyi geliyormuş, antibiyotik etkisi varmış. Burada da duydum bir akrabamızdan da duydum. Yaraları pişirir demişlerdi. Emzirdikten sonra sende koy istersen faydasını görürsün belki, hemen geçer inşallah
Benim dr um da çatı muayenesi yapmıyor yapı olarak müsaitsin dedi en son sadece açılma yada yumuşama var mı diye baktı benimkide aynı kanala girmemiş 40. Haftada tekrar bakıcak herşey normalse 1 hafta daha bekleriz dediKanala girmemis canim benim anlamadigm neye gore normal cunku cati muayenesi de yapmiyor hayirlisi insallah haftaya kadar gelir sezaryene donmez ha mecbur kalinirsa da saglik olsun alalim da yavrularimizi kucagmza..insallah senin de sanci suyun vaktinde en hayirli zamanda gelir canim beklemedeyiz cok yuru dedi
Kızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Hayırlısı olsun canım. Benim de 20 ekim gibi galibaCanım doktor gün vermedi tam ama 38.haftanda (13 Ekim oluyor) gelirsin son kontrolümüzü yaparız dedi. Bebek döndüyse çatı muayenesi, dönmediyse sezaryen için gün veririm dedi. 19 Ekim gibi olabilir dedi.
Yaa, o kadarını bilmiyorum ki canım. Belki bana söyleyen akrabamız sürekli sürdü, yara olmamıştır hiç. Yakar doğru söylüyorsun.Canim sogani hamileyken surecekmisiz diye biliyorum ben hatta sordum da yara olduktan sonra surulmez yakar dediler
Canim benim doktor beklemicegini soyledi carsamba 40.hafta doluyor o vakte gelmezse carsamba hazrlikli gel yatisini yapicaz dedi normale engel yok dyor hayirlisi 3425 ama ultrasonda eksik cikiyormus genelde insallah hayirlisi olur hepimiz icinsenin doktor beklerim demis ne guzel insallah hakkinda hayirlisi olur canimBenim dr um da çatı muayenesi yapmıyor yapı olarak müsaitsin dedi en son sadece açılma yada yumuşama var mı diye baktı benimkide aynı kanala girmemiş 40. Haftada tekrar bakıcak herşey normalse 1 hafta daha bekleriz dedi
Yara olmaya başlayan ucu çok zorlama kapanabilir krem sur bebek çekmeye çalıştıkça zorlar bebeğinden biberonu hiç kesme mama vermesen de arada anne sutunu koy ben hiç vermedim sonra sıkıntısını yaşadım bol bol yeşillik ye dereotu çok artırıyor sutuKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Bacak bacak üstüne atmak ne oluyormuş canım:)11 Ekimden öncekiler hep doğum yaptı sanırım. sıra bizde olduğunu düşünmek istiyorum :) ben de ne yürüyüş yapıyorum ne hareket. sadece bacak bacak üstüne atabiliyor muyum diye hergün annemle kontrol yapıyoruz o kadar :) onu da bu forumdan öğrendim. babam bile askerden yoklama kağıdı geldiğinde mi gelicek diye dalga geçiyor artık :) yarın randevu var inşallahh hissetmediğim ağır sancılar vardır miyadımızın dolmasına son 6 gün artık..
Canım tabi çok güçlü senin oğlun. O operasyonu da çok kolay atlatacak inşallah. Bir daha mis kokusundan hiç ayrılmayacaksın.Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Canim benimde sütüm 5.günde geldi.daha doğrusu tıkalı idi . hastanenin emzirme odasında medela marka süt sağma cihazını gördüm ve kiraladim ve açtı kanalları. Normalde satın aldığım süt sağma makinası bu kadar kuvvetli değildi.birde moral çok önemli yavrum için hiçbirşeyi kafana takma moralini yüksek tut Rabbim biran önce sağlıcakla yavrunla eve döndürsünKizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Anladığım kadarıyla sağlık personeli pijama altını tercih etmiyor. Açılma kontrolü, kanama kontrolü vs gecelikle daha rahat olduğu için sanırım. Bir arkadaş pijama takımının sadece üstünü giydirdiklerinden bahsetmiş çünkü. Allahtan benim pijama takımımın üstü de bayağı bir uzun. Herhalde gecelik en iyi seçim olacak.Bnde 2 pijama bi gecelik koydum yetermi acaba normal d da gecelik öi giyilio pijama mı ki
Ben de varım arkadan bakacaklar arasında (inşallah).bence biz @zobiska ile kalacaz böyle bakıcaz arkanızdan
Canım düz bir zemine sırtın dik şekilde oturuyorsun bacaklarını dümdüz uzatarak. Sonra da bacağını hiç bükmeden sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak uçları üzerine koymaya çalışıyorsun. Eğer başaramazsan bebek yakında gelecek demekmiş.Bacak bacak üstüne atmak ne oluyormuş canım:)
Senden böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Canım sen hangi markayı almıştın? Güçsüz dediğin markayı merak ettim. Ben hala almadım emzirme pompası. Eşim lazım olursa alırız dedi.Canim benimde sütüm 5.günde geldi.daha doğrusu tıkalı idi . hastanenin emzirme odasında medela marka süt sağma cihazını gördüm ve kiraladim ve açtı kanalları. Normalde satın aldığım süt sağma makinası bu kadar kuvvetli değildi.birde moral çok önemli yavrum için hiçbirşeyi kafana takma moralini yüksek tut Rabbim biran önce sağlıcakla yavrunla eve döndürsün
İlk başta benimkide beklemem 40 dolduğu gün alırım demişti ama benim normali çok istediğimi biliyor hatta beklemicek diye ben alternatif dr arayışına geçmiştim ama geçen hafta 40 ında bakarız sorun yoksa bekleriz ama suyunda azalma olur plesantada kreçlenme başlar 1 gün bile tutmam yolundaysa 1 hafta daha bekleriz dedi ayrıca burda bir çok kişinin ultrasonda görünenden daha aZ kiloyla doğdular bende öyle olur diye umut ediyorum:)) bu arada biz istediğimiz kadar beklicez falan diyelim bebişimizin canı nasıl isterse öyle gelicek akışına bıraktım artık:)Canim benim doktor beklemicegini soyledi carsamba 40.hafta doluyor o vakte gelmezse carsamba hazrlikli gel yatisini yapicaz dedi normale engel yok dyor hayirlisi 3425 ama ultrasonda eksik cikiyormus genelde insallah hayirlisi olur hepimiz icinsenin doktor beklerim demis ne guzel insallah hakkinda hayirlisi olur canim
Cok haklisin canim insallah hayirli vakitte cikip gelirler doktora akil sir ermez beklemiyo haftaya carsambaya kadar insallah gelir cunki hem normal hem sezaryen sureclerini yasamaktan korkuyorm hepimizin hakkinda hayirlisi seni bebisin tombikti hatirladgm.kadariyla maasallah ama normale engel teskil etmiyor ya buna sukur sira artik bize geliyo insallah kolay dogumlarimiz olur☺☺İlk başta benimkide beklemem 40 dolduğu gün alırım demişti ama benim normali çok istediğimi biliyor hatta beklemicek diye ben alternatif dr arayışına geçmiştim ama geçen hafta 40 ında bakarız sorun yoksa bekleriz ama suyunda azalma olur plesantada kreçlenme başlar 1 gün bile tutmam yolundaysa 1 hafta daha bekleriz dedi ayrıca burda bir çok kişinin ultrasonda görünenden daha aZ kiloyla doğdular bende öyle olur diye umut ediyorum:)) bu arada biz istediğimiz kadar beklicez falan diyelim bebişimizin canı nasıl isterse öyle gelicek akışına bıraktım artık:)
Ne kadar da güzelsiniz yaa, maşallahDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim canımdely canım soğan da iyi geliyormuş, antibiyotik etkisi varmış. Burada da duydum bir akrabamızdan da duydum. Yaraları pişirir demişlerdi. Emzirdikten sonra sende koy istersen faydasını görürsün belki, hemen geçer inşallah
Amin canım.. Çok saolCanım Allah bağışlasın çok güzel bir tablo
Amin caniimm
Saol canımMaşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun
Saol canım.. Komposto söylüyorlar, deniyim o zaman.Kuru üzüm kompostosu bildiginiz kuru yaş incir hiç farketmez bunları yiyebilirsin tatlım kayınvalidemin tavsiyesi bol süt yapacagını söyledi bi dene istersen
Bunu duymamıştım canım.. TeşekkürlerCanim bi avuç kadar badem ye büyük ihtimal yarın sabaha sütun artacaktir
Yazdım bir kenara.. Hatta eşime sipariş vereceğim bu akşam için. Teşekkür ederim canımdely canım tahin al ustune yağı birikiyo onu sur gogus ucuna kuzenim öyle kurtuldu baştan beri diyorum hep çok etkili imis
Ben de böyle akışına bırakayım istediği kadar kalsın gelmesin istiyorum ama aklımı tek karıştıran şey içerde kakasını yapan bebekler. O riski anlamanın bir yolu var mı ne zaman olur ne zaman olmaz? Doktorun hiç bir şey söylüyor mu bu konuda?İlk başta benimkide beklemem 40 dolduğu gün alırım demişti ama benim normali çok istediğimi biliyor hatta beklemicek diye ben alternatif dr arayışına geçmiştim ama geçen hafta 40 ında bakarız sorun yoksa bekleriz ama suyunda azalma olur plesantada kreçlenme başlar 1 gün bile tutmam yolundaysa 1 hafta daha bekleriz dedi ayrıca burda bir çok kişinin ultrasonda görünenden daha aZ kiloyla doğdular bende öyle olur diye umut ediyorum:)) bu arada biz istediğimiz kadar beklicez falan diyelim bebişimizin canı nasıl isterse öyle gelicek akışına bıraktım artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?