- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Amin cnm yok hayılısı olsun tabi en önemlisi o maalesef gönlünüzden geçen herşey hayırlı olamayabiliyor.Canim uzme kendini. Belki bebegin icin boylesi daha iyi olacak kimbilir. Olanda hayır vardır. Biz de pazartesiye kadar bekliycez. Gelmezse pazartesi sezeryan.
Canım tek doktorla yetinmedim üç görüş aldım. Bunlardan biri de doğal doğum merkezinde çalışan, kendini resmen normal doğuma adamış bi ebe. O bile senin durumun için sezeryan gerekli dedi. Ya o an aklımdan binlerce şey geçtiği için detaylı sormak aklıma gelmedi. Çok çok istiyordum, hayal kırıklığına uğradım açıkçası ama aslolan bebeğin sağlığı tabi ki. Kalp atışları 120 -150 arası olması gerekirken 190 lara vuruyor.Iyi gidiyor kuzum izne ayrıldım artık o çok iyi geldi :) geçen hafta biraz fazla mide yanması yaşadım onun dışında iyiyim çok şükür :) beklemeye koyulduk işte. . Ya canım gònderini okudum da niye beklemiyor dr? Bi de nst neye göre düzensizmiş anlamadm ben? Sen güveniyor musun söylediklerine sonuçta dr u tanıyan sensin.
Gözünüz aydin olsun. Rabbim anali babali büyütsunArkadaşlar,biz dünyaya geldik.29 eylülde. Sezaryen olarak doğduk darısı bekleyen annelerimizin başına.37+6.günde suyun geldi perşembe bekleyecek.
Cnm cok sevindm bebegibi gormeye dedigin gibi omer guclu o operasyonuda saglikla atlatacak bnm 3. Gunu tam geldi aslid ilk gun geldi ama sungibiydi sonra humana ictim cok.etkili oldu birde sicak havlu koy gogsuneKizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Canım çok saolCnm kaç gün oldu doğum yapalı ?
Bnm sütüm tam olarak 1 hafta sonra geldi ilk bir hafta mama kullandım bnde şimdi çok şükür mama kullanmıyoruz.
Bol bol su iç sulu şeyler tüket bana doktorum süt için pekmez şu bu fayda etmez bol bol sı içiceksin dedi.
Göğüs yaraları için malesef ister istemz yara oluyormuş bebek emdikçe düzelir diyorlar . Bn 1 ay önce başlamıştm şansiloha bir tüp bitirdim ama yinede göğüslerim yara oldu şimdi garmasyan diye bir pomad kullanıyorm 3-4 gündür kakao yağıda iyi geliyrmuş şimdi ondan da alıcam ;(
İnşlh tez zamanda düzelir yaralar. Bu arada sütüm yok diye stres yapma Allah korusun stresten hep kesilir
Çok saol caniimmOyyy maşallh cnm size
Amin canımOyy maşallah bebiseAllah bagislasin canim.Allah analı babalı büyütsün.
benım de 2 cm açılmam vardı geçen hafta aa sancı arada geliyor düzenli değil,bekliyoruz :)Bebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi
Tombik evet kimi dr 4 ü geçince direk sezeryan diyor allahtan benim dr o kafada değil sıra yavaştan geldi bizede hergün insan vücudunu dinliyor artık:) inş dediğin gibi kolay doğumlarımız olurCok haklisin canim insallah hayirli vakitte cikip gelirler doktora akil sir ermez beklemiyo haftaya carsambaya kadar insallah gelir cunki hem normal hem sezaryen sureclerini yasamaktan korkuyorm hepimizin hakkinda hayirlisi seni bebisin tombikti hatirladgm.kadariyla maasallah ama normale engel teskil etmiyor ya buna sukur sira artik bize geliyo insallah kolay dogumlarimiz olur☺☺
Hastanemdeki cihaZda medela marka her birini 15 er dk sagiyorum yarada oldu baslari hatta su topladi biri ama 3 5 adamladam fazla sut gelmiyor malesef. Moralim mi etkiledi bilmiyorum ama ugrasmaya devam ediyorum. Saganildigim 3 5 damlanin da nerdeyse 2 damlasi kanCanim benimde sütüm 5.günde geldi.daha doğrusu tıkalı idi . hastanenin emzirme odasında medela marka süt sağma cihazını gördüm ve kiraladim ve açtı kanalları. Normalde satın aldığım süt sağma makinası bu kadar kuvvetli değildi.birde moral çok önemli yavrum için hiçbirşeyi kafana takma moralini yüksek tut Rabbim biran önce sağlıcakla yavrunla eve döndürsün
Cok sagol canim 20 gun kadar var melegimle evime donmeme ama varsin olsun. Saglikla evimize gidelimde. Rabbim bana bagislasinda yavrumu ben 20 gunede raziyim.Senden böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Yakında Ömer'inle birlikte evinizin yolunu tutacaksınız az kaldı.
Persembe ye gelmezse suni sanci vericek buyuk ihtmal doktorum.benım de 2 cm açılmam vardı geçen hafta aa sancı arada geliyor düzenli değil,bekliyoruz :)
Humana yok canim hastanede hipp getirmisler bakalim onu denicem aksam. Hastane cikisi humana alayim evde onu icerimCnm cok sevindm bebegibi gormeye dedigin gibi omer guclu o operasyonuda saglikla atlatacak bnm 3. Gunu tam geldi aslid ilk gun geldi ama sungibiydi sonra humana ictim cok.etkili oldu birde sicak havlu koy gogsune
Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Kizlar hagtaya pazartesi sezeryan olurasam onceden neler yapmak lazim incesinden ve sonrasinda tavsiyeleriniz neler?
Canim ameliyatimiz haftaya olacak insallah. Dualarin icin cok saol. Tarihimiz netlesince haber vericem yine size. Allah razi olsun canim yaaaCan'ım gözün aydın sen hayırlısıyla atlattın inş Ömer'de atlatacak dualarım seninle yarın kaçta girecek ben okuyabildiğimi okurum anneme eşime bile okutucam
Cnm sütlü şekerli çay iç o da çok iyi geliyor sütü çoğaltıyor.Canim ameliyatimiz haftaya olacak insallah. Dualarin icin cok saol. Tarihimiz netlesince haber vericem yine size. Allah razi olsun canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?