2015 Ekim Anneleri

Canim uzme kendini. Belki bebegin icin boylesi daha iyi olacak kimbilir. Olanda hayır vardır. Biz de pazartesiye kadar bekliycez. Gelmezse pazartesi sezeryan.
Amin cnm yok hayılısı olsun tabi en önemlisi o maalesef gönlünüzden geçen herşey hayırlı olamayabiliyor.

Canım tek doktorla yetinmedim üç görüş aldım. Bunlardan biri de doğal doğum merkezinde çalışan, kendini resmen normal doğuma adamış bi ebe. O bile senin durumun için sezeryan gerekli dedi. Ya o an aklımdan binlerce şey geçtiği için detaylı sormak aklıma gelmedi. Çok çok istiyordum, hayal kırıklığına uğradım açıkçası ama aslolan bebeğin sağlığı tabi ki. Kalp atışları 120 -150 arası olması gerekirken 190 lara vuruyor.

Cnm cok sevindm bebegibi gormeye dedigin gibi omer guclu o operasyonuda saglikla atlatacak bnm 3. Gunu tam geldi aslid ilk gun geldi ama sungibiydi sonra humana ictim cok.etkili oldu birde sicak havlu koy gogsune

Bebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi

Canım çok saol Moral oldu bana da. Bugün 4. günüm. Artar di mii..? Ay hadi inşallah, darısı başıma.. Senin adına çok sevindim. Tabi yaralar kısmını söylemiyorum Kızların yazdıklarından denicem bakalım.. O kadar güzel şey, emzirmek yani, insana acı verince çok üzücü oluyor. İnşallah geçer canım yaa..
Oyyy maşallh cnm size
Çok saol caniimm
Oyy maşallah bebise Allah bagislasin canim.Allah analı babalı büyütsün.
Amin canım Çok saol.. Hepimizinkini inşallah

Bebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi
benım de 2 cm açılmam vardı geçen hafta aa sancı arada geliyor düzenli değil,bekliyoruz :)

Kızlar merhaba 2 gündür giremedim baya olaylar olmuş dün kayınvalidem geldi inşallah yardımı olur. Biz bebek ha geldi ha gelecek diye telaş yaptık ama dün kontrolümüz vardı 39+0 bebek aşağı inmemiş hiçbir açıklık belirti yok. 40+0da tekrar görüşelim ondan sonra da 1 hafta daha süre var kendini strese sokma daha çok erken haftan dolmadan niye stres yapıyorsun dedi ben sezeryan diyecek diye bekliyorum her seferinde ama çok şükür herşey normal olduğu içn doktorumuz öyle bir karara karşı. Bebeğim 3800 çıktı son kontrolde ama %15 yanılma payı var artık dedi,karnının içi karma karışık hiçbir ölçüm yapılmıyor dedi

kızlar bu göğüs yara olmasın diye soğanı doğum yapmadan ve çiğ şekılde göğüse mi koycaz ? hemen yapayım ....1 aydır krem de kullanıyorum bunu da deniyim

Tombik evet kimi dr 4 ü geçince direk sezeryan diyor allahtan benim dr o kafada değil sıra yavaştan geldi bizede hergün insan vücudunu dinliyor artık:) inş dediğin gibi kolay doğumlarımız olur

Kizlar hagtaya pazartesi sezeryan olurasam onceden neler yapmak lazim incesinden ve sonrasinda tavsiyeleriniz neler?

Hastanemdeki cihaZda medela marka her birini 15 er dk sagiyorum yarada oldu baslari hatta su topladi biri ama 3 5 adamladam fazla sut gelmiyor malesef. Moralim mi etkiledi bilmiyorum ama ugrasmaya devam ediyorum. Saganildigim 3 5 damlanin da nerdeyse 2 damlasi kan

Senden böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Yakında Ömer'inle birlikte evinizin yolunu tutacaksınız az kaldı.
Cok sagol canim 20 gun kadar var melegimle evime donmeme ama varsin olsun. Saglikla evimize gidelimde. Rabbim bana bagislasinda yavrumu ben 20 gunede raziyim.

Cnm cok sevindm bebegibi gormeye dedigin gibi omer guclu o operasyonuda saglikla atlatacak bnm 3. Gunu tam geldi aslid ilk gun geldi ama sungibiydi sonra humana ictim cok.etkili oldu birde sicak havlu koy gogsune
Humana yok canim hastanede hipp getirmisler bakalim onu denicem aksam. Hastane cikisi humana alayim evde onu icerim

canım su gibi gecsin ins 20 gün ve huzurla SAĞLIKLA evinize dönün Ömerle insallah..
dereotu ye bol bol, yoğurda fln doğra ye bi şekilde.. ve incir.. taze-kuru farketmez.. bir de üzüm suyu iç ama evde yapılsın kuru üzüm de olur, yaş da şekersiz olarak kaynatsınlar sen de iç bol bol.. maden suyu da iyi gelir diyor saraçoğlu... insallah sütün de artar da ömere şifa olur ALlahın izniyle

Can'ım gözün aydın sen hayırlısıyla atlattın inş Ömer'de atlatacak dualarım seninle yarın kaçta girecek ben okuyabildiğimi okurum anneme eşime bile okutucam
Canim ameliyatimiz haftaya olacak insallah. Dualarin icin cok saol. Tarihimiz netlesince haber vericem yine size. Allah razi olsun canim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…