2015 Ekim Anneleri

Insallah canim. Onerilerin icinde cok tesekkurler :) insallah guzel olacak hersey. Kendi evimde olsam cok rahat yaparim bu dediklerini ama baskasinin evinde ne kadar rahat olurda uygularim bunlari bilmiyorum. Incir maden suyu dereotu kolay bunlari denicem yarin taburcu olunca:)

Cnm demek seninde tıkanmış .Benimde kan geliyordu birde yogun akıntı gibi.birgün öncesinde beyaz lahana yaprağını buzdolabında Soğutup goguslerime koydum.oda baya yumuşattı. Eğer tıkalı ise sıcak su uygulama.ilik suyun içine göğsünü koy aşağıya doğru Sagar gibi masaj yap annemde sağolsun 1 saat yaptı ertesi günde bu cihazı kiralayinca akmaya başladı.

Hiç acımıyor canım kasma kendini sadece hissediosun merak etme.. Dedim ya bende sonradında ağrı kanama bile olmadı
Ohh oldum kurtuldum valla canım hiç de acıtıyor denecek bişi yok rahatsız edici bir his ama kısacık sürüyor zaten.
Meleğimin dün gece yaptıkları şımarıklığındanmış şükür iyi durumda. Rahim ağzı kapalı çatı normal doğuma uygunmuş gününü doldurursa beklemem ama dedi. Hayırlısı bakalım inşallah çok geç kalmadan gelir bıdığım sağlıkla
Bu arada rezene içebilir miyim dedim idrar söktürücü olduğu için önermedi hurma için yiyebilirsin dedi. Henüz doğum kanalına inmemiş ama doktorum buna takılmıyor doğum anında da inebilirmiş.

Kızlar oğlum sarılık oldu başka olan var mı ne yapıcaz sürekli emziriyorum yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek
Cnm benim kizimda oldu saat 9.30 ve 15.00 te cirilciplak soyup sadece bezi oluyo gunese cikarip gunes banyosu yaptirdik 2 dk ön tarafina 2 dk arka tarafina birde bol bol emzir dediler

Canım benim sütüm sezeryandan çıkar çıkmaz gelmişti.şu an şok fena yara bebiş tuttukça acısından çıldırıyorum lansinoh hiç işe yaramıyo bugün bir de tahin yağını sürdüm ama o da pek işe yaramıyo.krem sürmeye şimdiden başla

Canim kimyon çayini nasil yapiyorsun? Birde gece uykunuz nasil duzeldi bizimki gunduz uyuyo gece uyanik

Bende hastanede bu cihazı kullandığım 2 damla anca geliyordu.demekki sütun var sadece kanalları açman lazım .Beyaz lahana yaprağını da dene ce mutlaka ılık suda o masajı biri yapsın Sagar gibi ılık su içinde.

canım taze üzümü de diyor saraçoğlu özelliklee.. izleyemiyorsan dedim videoyu

Canim cok tatlisiniz ikinize de maasallah oy kuzucuk nasil yakisikli maasallahdarisi biz bekleyenlerin basina
Canım benim Çok teşekkür ederiz Darısı size olsun inşallah, sağlıkla
Çok teşekkürler caniim Amin inşallah..
Bu arada alıntı yapılan metinde, ismin yanında yukarı doğru ok işareti olur. Ona tiklarsan, alintilanan metne gidebilirsin

Didem ben de merak etmiştim seni. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkinizin de iyi olmasına sevindim.
Çok teşekkür ederiz canım Darısı başınıza olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım Yeni doğan bineronlariyla veriyoruz ama, bakalım.. Hastanede hemşireler, meme de verirsen bu kadarla alismaz dedi ama, inşallah..

Yaa, o kadarını bilmiyorum ki canım. Belki bana söyleyen akrabamız sürekli sürdü, yara olmamıştır hiç. Yakar doğru söylüyorsun.
Canim bende bildigimden degilde iste büyüklerimiz oyle dedi emzirmeden once sürü sürüver dediler ben surmemistim cokpisman oldum

Canım Allah'ın izniyle operasyonuda çok güzel geçecek sütünde en kısa sürede gelecek. Dualarımız sizinle

[QUOTE="Ruya, post: 42899459, member: 2kızlar dün tam da bu saatlerde 10:05 - 10:07 gibi sezeryanla 2,850 ve 52 cm olarak dünyaya geldi.

Dualarını esirgemeyen burda tek tek alıntı yapamadığım herkesten allah razı olsun.

Çok rahat bir doğum oldu. Spinal iğnesini bile hissetmedim. Ayaklarım uyuştuğunda perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar. Sonrasında hemen eşim ve doktorum geldi. 5 dk bile sürmeden kaşık suratlı kızımı yanağımın yanına getirdiler. Ellerim bağlı olmasa o an sarılırdım minnak prensesime. Ten tene temas ve geç kordon kesimi şansım olmadı ama Babası aldı götürdü kızımı bakımları vs yapılırken babasının kucağındaydı en azından. Yabancıların eline kalmadı prensesim.

Odamıza geldikten 5 saat sonra falan gelip sondamızı çıkarttılar hiç bişey anlamadım çok şükür. Uyuşukluğumuz yeni yeni geçiyordu. Sonra odanın içinde yürüttüler. İlk 1 dakika dik durmakta biraz bocalasam da sonrasında hiç sorun yaşamadım kızlar. Hatta gece topuk kanı için kızımı koridorun diğer tarafına tek başıma götürdüm. Diğer odalardan bir kaç kişi gördü o gün sabah doğum yaptığıma inanamadılar. Ağrı sızı vardı biraz ama dayanılmayacak gibi değildi. Ağrı eşiğim normal de düşüktür ama bilemedim hiç korkmayın kızlar rabbime dua edin inanın çok kolay oluyor.

Sütüm de ilk su gibi geldi su an yok gibi mama takviyesi yapıyoruz kızıma evimize çıkıcaz inşallah pansumanım yapıldıktan sonra. dua ediyorum sürekli kızım boşuna çekmesin inşaallah evimize gidince bol bol sütümüz gelsin.

Birde hastane çantanıza mutlaka gaz giderici bişiler koyunne olur ne olmaz sezeryan sonrası gazınız çıkmazsa eve yollamıyorlarmış Kelebek gögüs ucu mutlaka alın. Avent in kelebek ucu ve yine avent in gögüs kalkanı kurtarıcım oldu. Gögüs ucunu çıkartmak için olan minik pompalarda hep elimin altındaydı.

Geceliğimi hiç giyemedim ben. Hasta bakıcılar sadece pijama üstünü giydirdiler. İyi ki 2 tane almışım. Patik çorap vs giymedim çok terledim çünkü.

Şükürler olsun rabbime dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak kızlar. Rabbim doğacak olanlara ferah doğumlar ve güzel evlatlar nasip etsin İnşallahhh

Tek bişey var o an o heyecanla benden dua isteyenlere dua etmeyi unuttum Sadece bildiğim duaları okudum zaten ne olup bittiğimi anlamadan kızım yanımdaydı. Ne olur hakkınızı helal edin[/QUOTE]
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Tombik evet kimi dr 4 ü geçince direk sezeryan diyor allahtan benim dr o kafada değil sıra yavaştan geldi bizede hergün insan vücudunu dinliyor artık:) inş dediğin gibi kolay doğumlarımız olur
Insallah canim her sey guzel olur hepimiz icin☺

Sagol canim benim hayirlisiyla bizde kavusuruz insallah☺

Kızlar bebişler bu kadar büyümüşken bu kadar rahat nasıl pozisyon değiştiriyor anlamıyorum ayakları birgğn sağda bir gün solda 3 gündür habire yer değiştiriyor

Canım Çok sevindim, çok duygulandım Bilmiyordum doğumunu.. Sonra kuvakvakvak söyledi saolsun. Arayacaktım ama işte bebiş.. Uyuma aralarında ne yapabilirsem.. Biraz da sık uyanıyor maalesef..
Az önce aradım ama mesgulsun herhalde. Şimdi hastanede misin? Bebeğini görmeme, ona dokunabilmene çok çok sevindim Güçlü Ömer'iniz her şeyin üstesinden gelecek hayırlısıyla.. Hem de kolaycacık, hem de daha doğar doğmaz
Bu arada kızlar demiş ya, 1 haftada sütü gelen varmış. Darısı başımıza

Saol caniimm Kantoron yağını duyunca annem de aa eveet dedi :) Ay nerden alabilirim, bulmam lazım. Aktar da yok ki buralarda. Bakicaz çaresine bakalım..
Senin geçti mi peki? Ay inşallah geçsin yaa
Cnm ben kelebek kullandim hala daha yara oldukca kullaniyorum hic acimiyo degil kelebek kullanincada aciyo ama tahriş olmasini engelliyo yine
Oğlum kelebekle bir aldı bir almadı.. Anlayamadım.. ama denicem yine de canım. Onunla da aciyor da, daha az bile acisa, değer..

Çok saol canım Mümkün olduğunca mama vermek istemiyorum ama aç kalsın da istemiyorum yavruşum.. Sütüm az, uzun süreler emzirmem gerekiyor ve 1 saat sonra yine istiyor bebişim bazen. Bazen hiç susmuyor.. Yara olmasa, yine bir derece. Daha çok deneyebilirim ama yara da olunca.. Gecede 1 defa falan verdik şimdilik maalesef.. Hastanedeyken 2 defa da verdikleri olmuştu. Belki de artmıştır biraz süt. Umarım artmıştır ya.. ama hiç öyle dolgunluk falan hissetmiyorum. Annem diyor dolunca sizlar falan.. Daha o aşamaya gecemedik maalesef
Dereotu da hiç sevmem ama katlanirim.. Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…