- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Insallah canim. Onerilerin icinde cok tesekkurler :) insallah guzel olacak hersey. Kendi evimde olsam cok rahat yaparim bu dediklerini ama baskasinin evinde ne kadar rahat olurda uygularim bunlari bilmiyorum. Incir maden suyu dereotu kolay bunlari denicem yarin taburcu olunca:)canım su gibi gecsin ins 20 gün ve huzurla SAĞLIKLA evinize dönün Ömerle insallah..
dereotu ye bol bol, yoğurda fln doğra ye bi şekilde.. ve incir.. taze-kuru farketmez.. bir de üzüm suyu iç ama evde yapılsın kuru üzüm de olur, yaş da şekersiz olarak kaynatsınlar sen de iç bol bol.. maden suyu da iyi gelir diyor saraçoğlu... insallah sütün de artar da ömere şifa olur ALlahın izniyle
Cnm demek seninde tıkanmış .Benimde kan geliyordu birde yogun akıntı gibi.birgün öncesinde beyaz lahana yaprağını buzdolabında Soğutup goguslerime koydum.oda baya yumuşattı. Eğer tıkalı ise sıcak su uygulama.ilik suyun içine göğsünü koy aşağıya doğru Sagar gibi masaj yap annemde sağolsun 1 saat yaptı ertesi günde bu cihazı kiralayinca akmaya başladı.Hastanemdeki cihaZda medela marka her birini 15 er dk sagiyorum yarada oldu baslari hatta su topladi biri ama 3 5 adamladam fazla sut gelmiyor malesef. Moralim mi etkiledi bilmiyorum ama ugrasmaya devam ediyorum. Saganildigim 3 5 damlanin da nerdeyse 2 damlasi kan
Ohh oldum kurtuldum valla canım hiç de acıtıyor denecek bişi yok rahatsız edici bir his ama kısacık sürüyor zaten.Hiç acımıyor canım kasma kendini sadece hissediosun merak etme.. Dedim ya bende sonradında ağrı kanama bile olmadı
Cnm benim kizimda oldu saat 9.30 ve 15.00 te cirilciplak soyup sadece bezi oluyo gunese cikarip gunes banyosu yaptirdik 2 dk ön tarafina 2 dk arka tarafina birde bol bol emzir dedilerKızlar oğlum sarılık oldu başka olan var mı ne yapıcaz sürekli emziriyorum yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek
Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Canim kimyon çayini nasil yapiyorsun? Birde gece uykunuz nasil duzeldi bizimki gunduz uyuyo gece uyanikBnde rezene ve kimyondan memnunum cnm gece uykularımız düzeldi şükür.
Sarılık her bebektw oluyr bizde vardı azıcık şimdi baya azaldı bol bol emzir veya sağ ver sütünü sarılığa anne sütü ii geliyrmış.
Ben öle çaylar içmiyrm cnm gazm olmasn diye rezene içiyrm günde 1 veya 2 kupa ama su çok içiyrm meyve yiyorm birde.
İnşlh çoğalır sütün kimseye sütüm az feln deme bn nazara cok inanıyrm
Bende hastanede bu cihazı kullandığım 2 damla anca geliyordu.demekki sütun var sadece kanalları açman lazım .Beyaz lahana yaprağını da dene ce mutlaka ılık suda o masajı biri yapsın Sagar gibi ılık su içinde.Hastanemdeki cihaZda medela marka her birini 15 er dk sagiyorum yarada oldu baslari hatta su topladi biri ama 3 5 adamladam fazla sut gelmiyor malesef. Moralim mi etkiledi bilmiyorum ama ugrasmaya devam ediyorum. Saganildigim 3 5 damlanin da nerdeyse 2 damlasi kan
Insallah canim. Onerilerin icinde cok tesekkurler :) insallah guzel olacak hersey. Kendi evimde olsam cok rahat yaparim bu dediklerini ama baskasinin evinde ne kadar rahat olurda uygularim bunlari bilmiyorum. Incir maden suyu dereotu kolay bunlari denicem yarin taburcu olunca:)
Canım benimCanim cok tatlisiniz ikinize de maasallah oy kuzucuk nasil yakisikli maasallahdarisi biz bekleyenlerin basina
Çok teşekkürler caniimdely kuzum meleğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim gönderin alıntılanmş ordan okudum, bi türlü senin yazdğını bulamadm bu yüzden de bebişin fotosunu da göremedim allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah canımm :)
Çok teşekkür ederiz canımDidem ben de merak etmiştim seni. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkinizin de iyi olmasına sevindim.
Çok teşekkür ederim canımkızlar hep demişler canım ama ben de yazayım; incir, üzüm suyu, maden suyu, dereotu.. mesela nane ve maydonoz yememeye çalış.. stres yapma, cektikce gelir insallah.. ama mamaya da alıstırma.. mamayı mümkünse cay kasıgıyla ver, cektiğin sütü de aynı sekilde. biberondan çekip hemen gelmesine alışan cocuk memeyi cekmekle uğraşmak istemiyor..
Canim bende bildigimden degilde iste büyüklerimiz oyle dedi emzirmeden once sürü sürüver dediler ben surmemistim cokpisman oldumYaa, o kadarını bilmiyorum ki canım. Belki bana söyleyen akrabamız sürekli sürdü, yara olmamıştır hiç. Yakar doğru söylüyorsun.
Kizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Insallah canim her sey guzel olur hepimiz icin☺Tombik evet kimi dr 4 ü geçince direk sezeryan diyor allahtan benim dr o kafada değil sıra yavaştan geldi bizede hergün insan vücudunu dinliyor artık:) inş dediğin gibi kolay doğumlarımız olur
Sagol canim benim hayirlisiyla bizde kavusuruz insallah☺Canım benimÇok teşekkür ederiz Darısı size olsun inşallah, sağlıkla
Çok teşekkürler caniimAmin inşallah..
Bu arada alıntı yapılan metinde, ismin yanında yukarı doğru ok işareti olur. Ona tiklarsan, alintilanan metne gidebilirsin
Çok teşekkür ederiz canımDarısı başınıza olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canımYeni doğan bineronlariyla veriyoruz ama, bakalım.. Hastanede hemşireler, meme de verirsen bu kadarla alismaz dedi ama, inşallah..
Benim de sancim.yok canim maalesefBebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi
CanımKizlar biz iyiyiz oglusumu gordum bugun. Elini tuttum oksadim. Doktora ozellikle down mu diye sordum nerden cikardiniz dedi. Mutluyum operasyon gecirecek olsak bile mutluyum umutluyum. Benim yavrum cok guclu teyzeleri! Ah birde sutum gelse daha da mutlu olucam. Dogum yapan arkadalaslar sizin kacinci gunde gelmistj?
Saol caniimmCnm ben asma yapragi koydum fito krem kullandim bal mumu yaptim zeytin yagi kizdirip surdun yapmadigim kalmadi ama malesef zaman tek ilaci zamanla geciyo
Ama bi arkadasim kantoron yagi surmus tavsiye etmisti gecen gun ama bnm gecti allaha sukur sen bi dene bakalim
Oğlum kelebekle bir aldı bir almadı.. Anlayamadım.. ama denicem yine de canım. Onunla da aciyor da, daha az bile acisa, değer..Cnm ben kelebek kullandim hala daha yara oldukca kullaniyorum hic acimiyo degil kelebek kullanincada aciyo ama tahriş olmasini engelliyo yine
Çok saol canımYara olmaya başlayan ucu çok zorlama kapanabilir krem sur bebek çekmeye çalıştıkça zorlar bebeğinden biberonu hiç kesme mama vermesen de arada anne sutunu koy ben hiç vermedim sonra sıkıntısını yaşadım bol bol yeşillik ye dereotu çok artırıyor sutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?