2015 Ekim Anneleri

Humana yok canim hastanede hipp getirmisler bakalim onu denicem aksam. Hastane cikisi humana alayim evde onu icerim
Cnm hipp de duynustum oda iimis bn eve geldigimde ictim humanayi hemen etki ettinsimdi tek gogsumden sabah ayriaksam ayri 100 cc cikti devm etsem pompalamayab dahada cikacak

Kızlar acıbademde sezaryen dogum yapanlar
SiZlere orada sonda takıldı mı acaba
Ben istemiyorum da
Özellerde takıyorlar m

Herkese merhabaaa,

Nst için hastanedeydik, yeni döndük. Çok şükür sancımız yok, kalp atışlarımız iyi dedi doktorumuz. Doktorla konuşmamıza döneceğim, ama önce statistician41 arkadaşımıza yaptığım ziyareti anlatayım. Odanın kapısını çalıp içeri girdiğimde hemen pozitif enerjisini aldım. Maşallah çok iyi gördüm kendisini. Ömerimizin fotoğrafını gösterdi, aynı annesinin anlattığı gibi pamuk, ekrandan sevdim minnağı. Maşallah ona da. Allah sağlıkla evlerine, birbirlerine kavuştursun onları.

Daha sonra nst'ye girdim ve doktorla görüştük. Haftaya Salı son usg kontrolü olacak ve bebeğimin pozisyonuna göre karar verilecek. 19'u gibi düşünüyor doktorumuz. Ama bebeğin kilosu, genel durumu iyiyse 3-4 gün erken de olabilir dedi. O an aklıma 15.10.15 tarihi geldi. Sordum, erken mi olur dedim. 38+2 oluyorsunuz, erken değil normal dedi. Tabi kararı birlikte vereceğiz bebeğe göre dedi. Kararsız kaldım. Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi çünkü. Bakalım, hayırlısı olsun inşallah.

Sünnet konusunda olumlu düşünüyor doktorumuz, öneriyorum dedi. Ama benden önce çocuk doktorumuzun ve cerrahımızın bebeği görmesi gerek ve onların karar vermesi gerek dedi. Doğumdan sonra karar verilecek.

Bizde böyle kızlar. Neler oldu takip edemedim çok. Biraz dinlenip sayfalara göz atarım. Şimdilik görüşürüzz.

Canim belki eczanede vardir kantoron yagi benim o ilk acisi gecti canim ama ara ara yara gibi oluyo yine fakat o ilk emzirmedeki aci ve yara olmuyor cok fena bisey o ya hele birde sut gelsin diye makinadan sagmistim ben off hep kanadi ama zamanla geciyor bi duzene giriyor tatlim hersey... Herseyin ilaci zaman gercekten

Kizlar evimize geldik doguma daha var dedi doktorumuZ size sormak istedigim acilma olup olmadigina bakan doktorunuz sizede lekelenme olursa korkma ama acik kirmzi gelirse hastaneye gel dedimi... birde lekelenmeniz ne kadar surdu arkasindan sanciniz veya suyunuz hemen geldimi merak ediorum bu muayene dogumu tetikleyebilir mi tecrubeli annisler ve hamislerden yardim istiorum simdiden tesekkurler....

Kuzum maşallah çok tatlı Allah bağışlasın geçmiş olsun annesi

Kızlar, oğlu olacaklardan yenidoğan sünneti yaptıracak olan varmı?
Biz ilk oğlumda yaptırdık çok memnun kaldık. Hastaneden taburcu olmadan sünnetide yaptırmıştık göbeği düşmeden sünnet dikişleride erimişti

Maşallah kuzucuga nede tatlı. Inşallah en kisa zamanda gecer sarılığı. Gözünüz aydin olsun

Canım sen Lansinoh kremi bir ay önceden mi sürmeye başlamıştın?

Kızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
Gözün aydın canım kavuştun meleğine. Alıntıyla listelediğim anneler de birer ikişer ayrılıyor listeden
Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. Ama hemen doğumdan sonra mı yoksa takip eden 1 hafta içinde yaptırmak mı daha doğru bilemedim. İlk bebeğin acemiliği olacak üzerimde bir de yavrumun en hassas yerinde dikişleri olursa başa çıkabilir miyim diye korkuyorum.

biz kırkı çıkmadan yaptırcaz inşallah,çok sağlıklıymış.acı da hissetmiyormuş bebek.yaptıran arkadaşlarımda çok memnun kaldı

biz kırkı çıkmadan yaptırcaz inşallah,çok sağlıklıymış.acı da hissetmiyormuş bebek.yaptıran arkadaşlarımda çok memnun kaldı

Biz hastaneden çıkmadan yaptırdık kısmetse yine aynısı olacak. Çünkü tekrar operasyon için hastaneye götürmek insanı üzebilir. Taburcu olmadan yaptırınca hem daha kolay oluyor hemde bebeğin dokuları gelismedigi icin acısı çok az oluyormus. Kesinlikle tavsiye ederim hemen yaptirmanizi

Canim muayebe dogumu tetikleyebilir de, tetiklemeyebilir de. Ben iki kere vajinal muayene oldum. Yarin da olucam. Ikisinde de lekelenme ya da baska bisey olmadi. Sanci, su vs. de yok tabii.

anladım canım bende oyle isterdim de bizim hastanede sünnet 3bin tl çıkaken yaptıramıycaz haliyle şirket karşılamıyor sünnet masrafını
on
onun için başka hastanede yaptırcaz mecbur, normalde hastanelerde 500 tl-600 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…