Cok hafif adet sancisi gibi var okadarcik persembe suni sanci vermeyi dusunuyo doktorumBenim de sancim.yok canim maalesef
Evet cnm cig olacak sogani ikiye bölüp süreceksin cnmkızlar bu göğüs yara olmasın diye soğanı doğum yapmadan ve çiğ şekılde göğüse mi koycaz ? hemen yapayım ....1 aydır krem de kullanıyorum bunu da deniyim
Cnm hipp de duynustum oda iimis bn eve geldigimde ictim humanayi hemen etki ettinsimdi tek gogsumden sabah ayriaksam ayri 100 cc cikti devm etsem pompalamayab dahada cikacakHumana yok canim hastanede hipp getirmisler bakalim onu denicem aksam. Hastane cikisi humana alayim evde onu icerim
Canim belki eczanede vardir kantoron yagi benim o ilk acisi gecti canim ama ara ara yara gibi oluyo yine fakat o ilk emzirmedeki aci ve yara olmuyor cok fena bisey o ya hele birde sut gelsin diye makinadan sagmistim ben off hep kanadi ama zamanla geciyor bi duzene giriyor tatlim hersey... Herseyin ilaci zaman gercektenSaol caniimmKantoron yağını duyunca annem de aa eveet dedi :) Ay nerden alabilirim, bulmam lazım. Aktar da yok ki buralarda. Bakicaz çaresine bakalım..
Senin geçti mi peki? Ay inşallah geçsin yaa
Oğlum kelebekle bir aldı bir almadı.. Anlayamadım.. ama denicem yine de canım. Onunla da aciyor da, daha az bile acisa, değer..
Çok saol canımMümkün olduğunca mama vermek istemiyorum ama aç kalsın da istemiyorum yavruşum.. Sütüm az, uzun süreler emzirmem gerekiyor ve 1 saat sonra yine istiyor bebişim bazen. Bazen hiç susmuyor.. Yara olmasa, yine bir derece. Daha çok deneyebilirim ama yara da olunca.. Gecede 1 defa falan verdik şimdilik maalesef.. Hastanedeyken 2 defa da verdikleri olmuştu. Belki de artmıştır biraz süt. Umarım artmıştır ya.. ama hiç öyle dolgunluk falan hissetmiyorum. Annem diyor dolunca sizlar falan.. Daha o aşamaya gecemedik maalesef
Dereotu da hiç sevmem ama katlanirim.. Teşekkür ederim..
Canim.insallah kendi sancin gelir bende agri yok insan agri sancıyı bekliyo su durumda hayirlisiCok hafif adet sancisi gibi var okadarcik persembe suni sanci vermeyi dusunuyo doktorum
Kuzum maşallah çok tatlı Allah bağışlasın geçmiş olsun annesiKızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Kızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
Maşallah kuzucuga nede tatlı. Inşallah en kisa zamanda gecer sarılığı. Gözünüz aydin olsunKızlar merhaba. Doğum yapanlar gözünüz aydın.oğluşumla bugün 10. Günüm.bayramın 1.günü kurban kesildi herkes etle uğraştı bende oturdum.mideme doğru sürekli kasılmam vardı.eşime dedim o da annesigilin yanında hep bir yerimin ağrıdığını naz yaptığımı söyledi döğüştüm bende sonra özür diledi.bayram boyunca karnım hep taş gibiydi.bayramın 3. Günü akşam yatarken gece suyumun geleceğini hissettim ve allahım gelirse beni uyandır diye dua ettim. Sabah 6 da yani bayramın son günü lavaboya kalktım çişimi yaptım :) iç çamaşırımı çekerken bacağımda sıcaklık hissettim bi baktım su akıyo.eşime doğuruyorum dedim şoka girdi hemen çıktık.7 de sezeryana girdim 7.15 te oğlum geldi dünyaya.şimdi de sarılık olmuş.dün 2 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım.annelik çok farklı bişeymiş.darısı doğum yapmayanlara . Bu da babası gibi sarışın oğluşum :)Eki Görüntüle 1648993
Canım sen Lansinoh kremi bir ay önceden mi sürmeye başlamıştın?Canım benim sütüm sezeryandan çıkar çıkmaz gelmişti.şu an şok fena yara bebiş tuttukça acısından çıldırıyorum lansinoh hiç işe yaramıyo bugün bir de tahin yağını sürdüm ama o da pek işe yaramıyo.krem sürmeye şimdiden başla
Gözün aydın canım kavuştun meleğine.Kızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. Ama hemen doğumdan sonra mı yoksa takip eden 1 hafta içinde yaptırmak mı daha doğru bilemedim. İlk bebeğin acemiliği olacak üzerimde bir de yavrumun en hassas yerinde dikişleri olursa başa çıkabilir miyim diye korkuyorum.Kızlar, oğlu olacaklardan yenidoğan sünneti yaptıracak olan varmı?
Biz ilk oğlumda yaptırdık çok memnun kaldık. Hastaneden taburcu olmadan sünnetide yaptırmıştık göbeği düşmeden sünnet dikişleride erimişti
Ayyyy geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsünKızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
biz kırkı çıkmadan yaptırcaz inşallah,çok sağlıklıymış.acı da hissetmiyormuş bebek.yaptıran arkadaşlarımda çok memnun kaldıKızlar, oğlu olacaklardan yenidoğan sünneti yaptıracak olan varmı?
Biz ilk oğlumda yaptırdık çok memnun kaldık. Hastaneden taburcu olmadan sünnetide yaptırmıştık göbeği düşmeden sünnet dikişleride erimişti
biz kırkı çıkmadan yaptırcaz inşallah,çok sağlıklıymış.acı da hissetmiyormuş bebek.yaptıran arkadaşlarımda çok memnun kaldı
Canım sen Lansinoh kremi bir ay önceden mi sürmeye başlamıştın?
Gözün aydın canım kavuştun meleğine.Alıntıyla listelediğim anneler de birer ikişer ayrılıyor listeden
Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. Ama hemen doğumdan sonra mı yoksa takip eden 1 hafta içinde yaptırmak mı daha doğru bilemedim. İlk bebeğin acemiliği olacak üzerimde bir de yavrumun en hassas yerinde dikişleri olursa başa çıkabilir miyim diye korkuyorum.
Kizlar evimize geldik doguma daha var dedi doktorumuZ size sormak istedigim acilma olup olmadigina bakan doktorunuz sizede lekelenme olursa korkma ama acik kirmzi gelirse hastaneye gel dedimi... birde lekelenmeniz ne kadar surdu arkasindan sanciniz veya suyunuz hemen geldimi merak ediorumbu muayene dogumu tetikleyebilir mi tecrubeli annisler ve hamislerden yardim istiorum simdiden tesekkurler....
Biz hastaneden çıkmadan yaptırdık kısmetse yine aynısı olacak. Çünkü tekrar operasyon için hastaneye götürmek insanı üzebilir. Taburcu olmadan yaptırınca hem daha kolay oluyor hemde bebeğin dokuları gelismedigi icin acısı çok az oluyormus. Kesinlikle tavsiye ederim hemen yaptirmanizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?