- 1 Eylül 2015
- 62
- 121
- 8
- 42
Benim dün çatı muayenesi vardı akşam az da olsa kan geldi. Hatta doktoruma nişan gelirse nasıl ayırt edeceğim dedim senden artık nişan gelmez rahim yumuşamış açılma da var demişti. Bugün akşama doğru kahverengi farklı kıvamda akıntı geldi baya, doktor öyle demesine rağmen heyecan yaptım çünkü kan gibi değildi. Doktoru aradım çatı muayenesine bağlı gelen şeyler onlar, nişan gelmeyececek dedi. Senin doktorunun da dediği gibi kanama şeklinde olursa haber ver dedi.Kizlar evimize geldik doguma daha var dedi doktorumuZ size sormak istedigim acilma olup olmadigina bakan doktorunuz sizede lekelenme olursa korkma ama acik kirmzi gelirse hastaneye gel dedimi... birde lekelenmeniz ne kadar surdu arkasindan sanciniz veya suyunuz hemen geldimi merak ediorumbu muayene dogumu tetikleyebilir mi tecrubeli annisler ve hamislerden yardim istiorum simdiden tesekkurler....
Benim dün çatı muayenesi vardı akşam az da olsa kan geldi. Hatta doktoruma nişan gelirse nasıl ayırt edeceğim dedim senden artık nişan gelmez rahim yumuşamış açılma da var demişti. Bugün akşama doğru kahverengi farklı kıvamda akıntı geldi baya, doktor öyle demesine rağmen heyecan yaptım çünkü kan gibi değildi. Doktoru aradım çatı muayenesine bağlı gelen şeyler onlar, nişan gelmeyececek dedi. Senin doktorunun da dediği gibi kanama şeklinde olursa haber ver dedi.
Sevindim canım benimkide yukarda halaOhh oldum kurtuldum valla canım hiç de acıtıyor denecek bişi yok rahatsız edici bir his ama kısacık sürüyor zaten.
Meleğimin dün gece yaptıkları şımarıklığındanmış şükür iyi durumda. Rahim ağzı kapalı çatı normal doğuma uygunmuş gününü doldurursa beklemem ama dedi. Hayırlısı bakalım inşallah çok geç kalmadan gelir bıdığım sağlıkla
Bu arada rezene içebilir miyim dedim idrar söktürücü olduğu için önermedi hurma için yiyebilirsin dedi. Henüz doğum kanalına inmemiş ama doktorum buna takılmıyor doğum anında da inebilirmiş.
Hayirli olsun canim.Allah anali babalı büyütsün.Kızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
Kızım üç aylıkken sütüm kesilmişti, hurma ve incirle doldu taştı tekrar. Sen daha yeni doğum yaptın canım. Hemen dopdolu olmaz zaten. Bir de malt içeceği ve humana still tea de iyi geliyor.Saol caniimmKantoron yağını duyunca annem de aa eveet dedi :) Ay nerden alabilirim, bulmam lazım. Aktar da yok ki buralarda. Bakicaz çaresine bakalım..
Senin geçti mi peki? Ay inşallah geçsin yaa
Oğlum kelebekle bir aldı bir almadı.. Anlayamadım.. ama denicem yine de canım. Onunla da aciyor da, daha az bile acisa, değer..
Çok saol canımMümkün olduğunca mama vermek istemiyorum ama aç kalsın da istemiyorum yavruşum.. Sütüm az, uzun süreler emzirmem gerekiyor ve 1 saat sonra yine istiyor bebişim bazen. Bazen hiç susmuyor.. Yara olmasa, yine bir derece. Daha çok deneyebilirim ama yara da olunca.. Gecede 1 defa falan verdik şimdilik maalesef.. Hastanedeyken 2 defa da verdikleri olmuştu. Belki de artmıştır biraz süt. Umarım artmıştır ya.. ama hiç öyle dolgunluk falan hissetmiyorum. Annem diyor dolunca sizlar falan.. Daha o aşamaya gecemedik maalesef
Dereotu da hiç sevmem ama katlanirim.. Teşekkür ederim..
Valla bilmiyorum ki canım öyle dedi ama yine de insan vücudu bu değişiklik gösterebilir bence. Heyecan yapmıştım ama tüm heyecanımı öldürdü doktor telefondahadi ya yumuşama ve açılma olnda nişan gelmezmiymiş?
bende ikiside oldu çünkü
direkt sancı veya suyum gelcek o zaman
Anladim cnm saol,bende ikinci kez oldum bugn ama uyardi bir cm olmus aciklik ama cocuk tam inmemis dedi zamani var sancilarda duzensiz ve az cikti ama kahverengi lekelenme devam edio akinti gibi koyu kivamli hafif belimde agriyinca panikliorum ister istemez hayirlisi artik...Benim dün çatı muayenesi vardı akşam az da olsa kan geldi. Hatta doktoruma nişan gelirse nasıl ayırt edeceğim dedim senden artık nişan gelmez rahim yumuşamış açılma da var demişti. Bugün akşama doğru kahverengi farklı kıvamda akıntı geldi baya, doktor öyle demesine rağmen heyecan yaptım çünkü kan gibi değildi. Doktoru aradım çatı muayenesine bağlı gelen şeyler onlar, nişan gelmeyececek dedi. Senin doktorunun da dediği gibi kanama şeklinde olursa haber ver dedi.
Canim gozunaydin insallah bizler de kurtuluruz ayy mis kokuluna kavustun☺☺Kızlaar oglusum bugün geldi cok sükür darısı bekleyen arkadaslarin basina insallah
Delirmeye az kaldı!! Daha önce forumda konuşmuştuk kızlar mecburiyetten doğuma binlerce dolar harcadık. Amerikanın hatrı sayılır hastanesinde dünyaya geldi bebeğim. Hastaneden çıkarken mama kıyafet vs vs olan bi hediye paketi verdiler. Ben geceleri 60cc kadar takviye formula veriyorum sütüm yetmeyebilir bebeğimin şekeri düşmesin diye. Hastaneden verdikleri formulayı actım kullanıyodum bi iki gündür. Dün öyle aniden gelen bi hisle son kullanma tarihine baktımki ne göreyim temmuz 2015!!! Bı kokladım tamamen ekşimiş. Saatlerce ağladım ya bebeğime bişey olsaydı diye. Şimdi hastanedeyim managerla konusup cok kötü karıstırıcam ortalığı. Kuruş para alamazlar gerekli mercilere şikayettede bulunucam. Aklıma geldikçe kafayı yicek gibi oluyorum!
Bendede ilkinde olmadi ama ikincide bugn geldi sanirim oda nisan oluo tekrar nisan gibi bisey gelmeyecek bana suyun veya acik kirmizi kanaman olursa hemen gel dedi bakalim beklicez hayirlisi saol cnm...Canim muayebe dogumu tetikleyebilir de, tetiklemeyebilir de. Ben iki kere vajinal muayene oldum. Yarin da olucam. Ikisinde de lekelenme ya da baska bisey olmadi. Sanci, su vs. de yok tabii.
Çok üzüldüm canım başınıza gelene.Delirmeye az kaldı!! Daha önce forumda konuşmuştuk kızlar mecburiyetten doğuma binlerce dolar harcadık. Amerikanın hatrı sayılır hastanesinde dünyaya geldi bebeğim. Hastaneden çıkarken mama kıyafet vs vs olan bi hediye paketi verdiler. Ben geceleri 60cc kadar takviye formula veriyorum sütüm yetmeyebilir bebeğimin şekeri düşmesin diye. Hastaneden verdikleri formulayı actım kullanıyodum bi iki gündür. Dün öyle aniden gelen bi hisle son kullanma tarihine baktımki ne göreyim temmuz 2015!!! Bı kokladım tamamen ekşimiş. Saatlerce ağladım ya bebeğime bişey olsaydı diye. Şimdi hastanedeyim managerla konusup cok kötü karıstırıcam ortalığı. Kuruş para alamazlar gerekli mercilere şikayettede bulunucam. Aklıma geldikçe kafayı yicek gibi oluyorum!
Normalde pek sevmem hurmayı ama bugün başladım şifa niyetine 1 tane yedim bakalım hergün 1-2 Tane yicem inşallah faydasını görürüz canımSevindim canım benimkide yukarda halagünlerimiz yakın zaten hadi bakalım hurmaya hücum ozaman:)
1 cay bardağı su yarın cay kaşığı kimyon 1 tanede küp şekeri kaynatıp süzüyrm cnm gün içinde 3-4 defa 1 kaşık veriyorm.Canim kimyon çayini nasil yapiyorsun? Birde gece uykunuz nasil duzeldi bizimki gunduz uyuyo gece uyanik
Ne güzel herşey iyi geçmiş benimde kontrolüm yarın benimde sezeryan olcak doktorum bana 15 ekim dedi günlerimiz aynı neredeyse zaten sezeryan olunca biraz erken oluyor inşallah problemsiz atlatırızHerkese merhabaaa,
Nst için hastanedeydik, yeni döndük. Çok şükür sancımız yok, kalp atışlarımız iyi dedi doktorumuz. Doktorla konuşmamıza döneceğim, ama önce @statistician41 arkadaşımıza yaptığım ziyareti anlatayım. Odanın kapısını çalıp içeri girdiğimde hemen pozitif enerjisini aldım. Maşallah çok iyi gördüm kendisini. Ömerimizin fotoğrafını gösterdi, aynı annesinin anlattığı gibi pamuk, ekrandan sevdim minnağı. Maşallah ona da. Allah sağlıkla evlerine, birbirlerine kavuştursun onları.
Daha sonra nst'ye girdim ve doktorla görüştük. Haftaya Salı son usg kontrolü olacak ve bebeğimin pozisyonuna göre karar verilecek. 19'u gibi düşünüyor doktorumuz. Ama bebeğin kilosu, genel durumu iyiyse 3-4 gün erken de olabilir dedi. O an aklıma 15.10.15 tarihi geldi. Sordum, erken mi olur dedim. 38+2 oluyorsunuz, erken değil normal dedi. Tabi kararı birlikte vereceğiz bebeğe göre dedi. Kararsız kaldım. Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi çünkü. Bakalım, hayırlısı olsun inşallah.
Sünnet konusunda olumlu düşünüyor doktorumuz, öneriyorum dedi. Ama benden önce çocuk doktorumuzun ve cerrahımızın bebeği görmesi gerek ve onların karar vermesi gerek dedi. Doğumdan sonra karar verilecek.
Bizde böyle kızlar. Neler oldu takip edemedim çok. Biraz dinlenip sayfalara göz atarım. Şimdilik görüşürüzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?