2015 Ekim Anneleri

Benim dün çatı muayenesi vardı akşam az da olsa kan geldi. Hatta doktoruma nişan gelirse nasıl ayırt edeceğim dedim senden artık nişan gelmez rahim yumuşamış açılma da var demişti. Bugün akşama doğru kahverengi farklı kıvamda akıntı geldi baya, doktor öyle demesine rağmen heyecan yaptım çünkü kan gibi değildi. Doktoru aradım çatı muayenesine bağlı gelen şeyler onlar, nişan gelmeyececek dedi. Senin doktorunun da dediği gibi kanama şeklinde olursa haber ver dedi.

hadi ya yumuşama ve açılma olnda nişan gelmezmiymiş?
bende ikiside oldu çünkü
direkt sancı veya suyum gelcek o zaman

Sevindim canım benimkide yukarda hala günlerimiz yakın zaten hadi bakalım hurmaya hücum ozaman:)

Herkese merhaba dün yeni doktorumda randevum vardi . tansiyonum yuksek cikti diye kardiyolojiye yolladi.dun akşam üzeri koluma tansiyonumu yarim saatte ölcecek bir cihaz takildi. Bugün gittim çıkardılar cok şükür ciddi bir durum yokmus ama takip altinda kalicam ve tansiyon ilacina devam edeceğim. dogum konusunda hiçbir sey söylemedi. Haftaya tekrar gidicem.bebegim de 3021 gramdi ve 50 cmdi.bebege olan kan akışı iyiymis ve gelişimi de iyi dedi.cok şükür bebegim etkilenmemis tansiyon yükselmesinden.cok korkmustum bisey olursa diye ama çok şükür iyiymis.hastaneyide ilk defa gitmeme rağmen begendim icime sindi.doktorda iyi calisanlarda iyi.eylul-um ve isil0707 verdiginiz bilgiler icim Teşekkürler. Dogum ucretinide sordum.bu hastanede doğum yapmaya karar verdim.cok şükür bir doktor buldum kendime

Kızım üç aylıkken sütüm kesilmişti, hurma ve incirle doldu taştı tekrar. Sen daha yeni doğum yaptın canım. Hemen dopdolu olmaz zaten. Bir de malt içeceği ve humana still tea de iyi geliyor.

Kızlar benim de sat a gore yarin son günüm. Yarin 11.30 da muayenemiz var, doktor bekle diyecek mi yoksa suni sancı mi verecek bilemiyorum,çok tedirginim. Açılma olduğunu söylemişti son muayenemizde.bekle derse daha beklemeli miyim bilemiyorum. Suni sancı olayı açısından da herkes çok kotu yorumları yapıyor. Bu da tabi beni endişelendiriyor

hadi ya yumuşama ve açılma olnda nişan gelmezmiymiş?
bende ikiside oldu çünkü
direkt sancı veya suyum gelcek o zaman
Valla bilmiyorum ki canım öyle dedi ama yine de insan vücudu bu değişiklik gösterebilir bence. Heyecan yapmıştım ama tüm heyecanımı öldürdü doktor telefonda Adet ağrısı gibi ağrılar var ama hafif, bir de şimdi bacaklarım ağrımaya başladı. Yeni bir heyecan dalgası!

Delirmeye az kaldı!! Daha önce forumda konuşmuştuk kızlar mecburiyetten doğuma binlerce dolar harcadık. Amerikanın hatrı sayılır hastanesinde dünyaya geldi bebeğim. Hastaneden çıkarken mama kıyafet vs vs olan bi hediye paketi verdiler. Ben geceleri 60cc kadar takviye formula veriyorum sütüm yetmeyebilir bebeğimin şekeri düşmesin diye. Hastaneden verdikleri formulayı actım kullanıyodum bi iki gündür. Dün öyle aniden gelen bi hisle son kullanma tarihine baktımki ne göreyim temmuz 2015!!! Bı kokladım tamamen ekşimiş. Saatlerce ağladım ya bebeğime bişey olsaydı diye. Şimdi hastanedeyim managerla konusup cok kötü karıstırıcam ortalığı. Kuruş para alamazlar gerekli mercilere şikayettede bulunucam. Aklıma geldikçe kafayı yicek gibi oluyorum!

Anladim cnm saol,bende ikinci kez oldum bugn ama uyardi bir cm olmus aciklik ama cocuk tam inmemis dedi zamani var sancilarda duzensiz ve az cikti ama kahverengi lekelenme devam edio akinti gibi koyu kivamli hafif belimde agriyinca panikliorum ister istemez hayirlisi artik...

offf.off..Amerika için çok sansasyonel bir olay bence sonuna kadar hakkını ara tam bir skandal !
tazmınat alabılırsın peşini bırakma çok ciddi bir olay

Canim muayebe dogumu tetikleyebilir de, tetiklemeyebilir de. Ben iki kere vajinal muayene oldum. Yarin da olucam. Ikisinde de lekelenme ya da baska bisey olmadi. Sanci, su vs. de yok tabii.
Bendede ilkinde olmadi ama ikincide bugn geldi sanirim oda nisan oluo tekrar nisan gibi bisey gelmeyecek bana suyun veya acik kirmizi kanaman olursa hemen gel dedi bakalim beklicez hayirlisi saol cnm...

Kızlar bebeğim 3300 gr mış 3 buçukta olabilir ortalma dedi suyu felan herşeyi iyiymiş kasık ağrıların varmı dedi var dedim tamam doğuma yakın olur o dedi nst de sancı çıktı ama o kadr çok değil su nişan gelirse gel dedi 38+4 üz bir hafta yada 5 gün içinde gel dedi bizden böle hanımlar ☺

Çok üzüldüm canım başınıza gelene. Nasıl insan bunlar ya? Bu ne özensizlik. Allahtan Asel'e bir şey olmamış. Yine de bir kontrol ettirmekte fayda var tabi. Neyse ki bakmışsın tarihine. Ya bakmasaydın da devam etseydin vermeye Düşünmek bile istemiyorum

Sevindim canım benimkide yukarda hala günlerimiz yakın zaten hadi bakalım hurmaya hücum ozaman:)
Normalde pek sevmem hurmayı ama bugün başladım şifa niyetine 1 tane yedim bakalım hergün 1-2 Tane yicem inşallah faydasını görürüz canım

Canim kimyon çayini nasil yapiyorsun? Birde gece uykunuz nasil duzeldi bizimki gunduz uyuyo gece uyanik
1 cay bardağı su yarın cay kaşığı kimyon 1 tanede küp şekeri kaynatıp süzüyrm cnm gün içinde 3-4 defa 1 kaşık veriyorm.
Gazı olmazsa uyuyo cnm bu gece nöbetciyz sanrm akşmdan beri durmuyor

Ne güzel herşey iyi geçmiş benimde kontrolüm yarın benimde sezeryan olcak doktorum bana 15 ekim dedi günlerimiz aynı neredeyse zaten sezeryan olunca biraz erken oluyor inşallah problemsiz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…