2015 Ekim Anneleri

İyi geceler kızlar istahim çok açıldı benim ya şuan yesem 1 ekmek yerim sizde durumlar nasıl
O iştah bende de var 1 haftadır kendimi tutmaya çalışıyorum ama ne kadr bilmiyorum =) hayırlısı bi doğuralımda... Gerçi bu sefer sütüm az olur derdi var dimi =) nyse sık ama az yeriz artık

Kizlar hepinizi okuyor fakat bi türlü yazmaya fırsat bulamiyorum. Küçük oglusumla başbaşa son günlerimizi iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Doğuma gidecek arkadaşlara rabbim kolaylıklar versin inşallah. Bizim de tahmini sezeryan tarihimiz 22-23 ekim. Tabi o güne kadar sahte derse bizim ufaklık. Hepinize iyi geceler güzel uygular.

Kızlar eylül'üm tam gününde yani bugün öğlen 2,5 da normal doğumla dünyaya geldi çok sükür . 3700 olarak doğdu 3 dikişim var.doğum için 9bucukta hastaneye geldik aslında güzeldi ama doğum sonrası çok çok sıkıntılıydı.plasenta yapışması durumundan ayrıntılı anlatırım inş.

babyishere tebrikler canım. Takvimi'm olsaydı Türkiye saati ile yok olmuştu şu an :)) neyse ki işimi kendim hallettim ve öncesinde yok ettim. 40 hafta+0 gün olduk. Pazartesi günü 41. Hafta başlıyor yuppi. 41 kere maşallah :)) Dr 1 saat yürü demişti fakat burada yağmurlar başladı yarım saat yürüyebildik bu akşam. Bütün bir haftayı yağmurlu gösteriyor. Sanırım yürüyüş bandı ile devam edeceğim yürüyüşe. Güzel bir hafta sonu oldu. Çok gücüm kuvvetim yerinde değil fakat moralim gayet yerinde. Allah Sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin. Bu havalarda yapılacak en güzel şey film izlemek, kitap okumak, bebek büyütmek olsa gerek :))hayırlı geceler anneler. Ekim in 2. 10 luk dilimi açılmıştır. Önümüzdeki 10 gün içinde doğum yapacak arkadaşlara (ben dahil) şans ve kolaylıklar diliyorum ve 11 Ekim-20Ekim'i çatır çatır doğurma haftası ilan ediyorum :))

İyi geceler kızlar istahim çok açıldı benim ya şuan yesem 1 ekmek yerim sizde durumlar nasıl
Ayy bnmde oyle dogum oncesi kiloma dondum diye sevinirken alip basimi gitcem. Ustelik oyle seyler istiyoki canim ekmek fln kesmez yani. Neyse emziriyoruz sutum kesilir diye ck kisitlamiyorum kendimi:)

Haydi bismillah diyelim o zaman :) bir 40+4 olaraktan artık bende doğurmak istiyoooorummmm

Iyi uykular canım. Dinlenmeye bak. Hamile modunda mutlu mutlu takıl. Gelsin hediyeler :)))

Şu an bir kitaba başladım. Alkali beslenme -Dr. Ayşegül Çoruhlu. Mideni değil hücrelerini doyur diyor. Tokuz ama açız diye devam ediyor. İştah açıklığının psikolojiye bağlı bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Okuyayım bakayım neler anlatıyor sonra seninle paylaşırım. Sağlıklı besinler yemeye bak canım. Bebeğe faydası olsun.

Kizlar ii geceler
Allah rahatlik versin hepimize
bebis olmadan uyu diyolar bende uyku yok. simdi yatiyom deneme 1-2 uyumazsam buralarda olurum..
gerci az kisi kaldik her girmemde eskiden 20 sayfa felan birikirdi simdi 3-5 de kaliyor..
Senin istediğin sayfa olsun. Bu gece tek tek okuyup cevap yazacağım bazı arkideşlere :)))

Hadi insallah 2. 10luk kisimda gelsinler saglicakla

Ya sunu yaptim doguma gittim diyen yokmu:) ben artik kizima kavusmak istiyorum..
Geleceği vakit yazılmış olan bir canlıyı öncesinde getirmek istersen sezaryen dışında müdahele yok canım. Zamanı gelince gelecektir. İstediğin kadar yürü istediğin kadar merdiven çık ( hani derler ya öyle yaptım şöyle yaptım fa geldi) vakti gelmediyse kendini hırpaladığınla kalırsın. Keyfine bak, zamana Bırak. Zaten sonları oynuyoruz hepimiz.

Bir muhteşem doğum hikayesi daha. Umarım biz beklemedeki annelere de böyle güzel hikayeler aktarmak nasip olur
Kizlar biz ciktik
Gözün aydın canım. Meleğin de sen de çok tatlısınız
Kizlar aranizda goruntulu telsiz kullanan var mi bebegim cok tikaniyo surekli burnunu temizlememe ragmen basindan ayrilamiyorum kafayi yicem kullanan ve memnun kalan var mi acaba
Kardeşim bize Motorola'nın görüntülü telsizinden almış. Temassız ateş ölçer aynı zamanda ve 3 kat yukarıdan zemin kata görüntü ve ses aktarıyor sıkıntı çekmeden. Şahsen ben tavsiye ederim

Tabiki oyle ama sen ne yaparsan yap dogmayinca dogmuyor .. ama ben oglumda dans etmistim ertesi gun dogmustu sadece bi sebep.. kuzenim ayak masaji demisti.. bunun gibi zararsiz seyler hem de doguma yardimci seyler yapmak istiyorum gerisii takdiri Ilahi..

selam uyuyamayan anneler ve anne adayları
heyecanlıyım
hergun doğumla ilgili kendımi motıve edıcı şeyler düşünüyorum,planlar yapıyorum
burda doğum yapanlarn tecrübelerinı okumak çok faydalı oluyor
şimdiden sarılıktı,meme ucu yarasıydı emmesıydı hepsıne hazırladım kendımı az çok herkes yaşayacak kaçış yok:)
stres olmamak için sende yaşayabılırsın diyorum kendı kendıme
Allah verdıya gülü seven dikenıne katlanır,yoklukları daha buyuk sıkıntı olacaktı şüphesiz:)

Dans mı etsek o zaman? Pazar gününü atlatayım da Pazartesi dans edeyim bakalım. Malum pazar günü ben burada doktoru zor bulurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…