2015 Ekim Anneleri

Selam canım. Kesinlikle öyle. Olabilecekler listesinde göğüs yarası, emzirme sorunu, dikiş acısı, doğum sancısı, sezaryen ve sonrası gibi bir çok şey var. Kabullenmek ve olabileceklerde barışık olmak en güzeli. Belki hiçbirini yaşamayız veya hafif yaşarız. Dünyaya bir canlı getirmenin de bir bedeli var. Fatura kesilmişse ödeme yapmak şart :)

Yine uyku firarda bu grip ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim?
Geçmiş olsun canım ya. Dr ilaç vermedi mi? C vitamini al diyeceğim ama en iyisi Dr. Kontrolünde ilaç tedavisi. Malum bağışıklık sistemimiz hamile olmayan insanlara nazaran yavaş çalışıyor. Kendine çok dikkat et. Zaman daralıyor. Sağlığın sana lazım olacak.

Cnm 4 gündür böleyim arada ateşim çıkıyor, öksürükten mahvoldum oğlumun hareketleri bile değişti.., evet cnm ilaç kullandım ama fayda etmedi anlamadım bende =(

Tebrik ederim canım tekrardan. Evet merak ettik seni. Kızından fırsat bulduğunda yaz bize. beyazpeynir1 in acısına hepimiz üzüldük, içimiz acıdı. Allah sabrını versin ve haklarında hayırlı olanı versin. Kızın da sen de Allah a emanet.

Cnm 4 gündür böleyim arada ateşim çıkıyor, öksürükten mahvoldum oğlumun hareketleri bile değişti.., evet cnm ilaç kullandım ama fayda etmedi anlamadım bende =(
Seni çok çok iyi anlıyorum. 15 gün faranjitten çektiklerim aklıma geldi. Vücudunu susuz bırakma. Istirahat et bol bol canım. Yastığını yüksek tut. Acil şifalar diliyorum. Bu arada ilk doktorun verdiği ilaçlar beni de iyileştirmemişti tekrar gittim ve daha kuvvetli ilaç vermişti. Istersen tekrardan git bir kontrol ol.

Rabbim tek avazda kurtarsin insallah.giderken boyle haber veriyonuzya cok hosuma gidiyor sizinle beraber bizde burda heyecanla bekliyoruz.insallah bizde boyle yazariz sizde bizi beklersiniz.
Allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin de ben Ekim in sonuna kadar girmek ve hepinizin doğuma gidiş yazısını okumak, bebişleri görmek istiyorum. Kısmetse 17 Ekim e kadar kızımın doğumu gerçekleşmeli. elimden geldiğince buraya da bakmaya, sizleri takip etmeye çalışacağım. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.

Pazartesi günü kontrolümüz var cnm yarın idare edimde o gün dicem dr a.. saol yardımcı olDun allah razı olsun

Cnm sen kaç haftalık oldun

Kızlar, güzel anneler Allah rahatlık versin. Sağlıklı, güzel bir güne uyanalım. Hayırlı doğum haberleri alalım. Bu gece nöbetçi eczane gibi takıldım sayfalarda. :) bana müsaade. Görüşmek dileğiyle.

Ayy bn bile heyecanlandım =) bnm de 17 ekim doluyor sat.. Bakalım bn ne kdar beklicm =) nyse cnm uyucaktn sen tutmıyım iyi geceler

Dans mı etsek o zaman? Pazar gününü atlatayım da Pazartesi dans edeyim bakalım. Malum pazar günü ben burada doktoru zor bulurum :)))
Sebep olabilir:) olamayabilirde:) ya ben buara cok taktim psikolojimde etkilendi iyice nezaman dogurcam nasil dogurcam diye zaten okb hastasiyim ama dizginleyebiliyordum buara fenayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…