Sen hangi burçsun?Dur ben 24'ünden önce doğurmayayım. Babası gibi akrep burcu olsun oğlum da
Selam canım. Kesinlikle öyle. Olabilecekler listesinde göğüs yarası, emzirme sorunu, dikiş acısı, doğum sancısı, sezaryen ve sonrası gibi bir çok şey var. Kabullenmek ve olabileceklerde barışık olmak en güzeli. Belki hiçbirini yaşamayız veya hafif yaşarız. Dünyaya bir canlı getirmenin de bir bedeli var. Fatura kesilmişse ödeme yapmak şart :)selam uyuyamayan anneler ve anne adayları
heyecanlıyım
hergun doğumla ilgili kendımi motıve edıcı şeyler düşünüyorum,planlar yapıyorum
burda doğum yapanlarn tecrübelerinı okumak çok faydalı oluyor
şimdiden sarılıktı,meme ucu yarasıydı emmesıydı hepsıne hazırladım kendımı az çok herkes yaşayacak kaçış yok:)
stres olmamak için sende yaşayabılırsın diyorum kendı kendıme
Allah verdıya gülü seven dikenıne katlanır,yoklukları daha buyuk sıkıntı olacaktı şüphesiz:)
Geçmiş olsun canım ya. Dr ilaç vermedi mi? C vitamini al diyeceğim ama en iyisi Dr. Kontrolünde ilaç tedavisi. Malum bağışıklık sistemimiz hamile olmayan insanlara nazaran yavaş çalışıyor. Kendine çok dikkat et. Zaman daralıyor. Sağlığın sana lazım olacak.Yine uyku firardabu grip ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim?
cnm ben yarım çay bardagı limonun içine tuz atarım bır çay kaşıgı ...gargara yapardım yumusardı boğazım,Yine uyku firardabu grip ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim?
Cnm 4 gündür böleyim arada ateşim çıkıyor, öksürükten mahvoldum oğlumun hareketleri bile değişti.., evet cnm ilaç kullandım ama fayda etmedi anlamadım bende =(Geçmiş olsun canım ya. Dr ilaç vermedi mi? C vitamini al diyeceğim ama en iyisi Dr. Kontrolünde ilaç tedavisi. Malum bağışıklık sistemimiz hamile olmayan insanlara nazaran yavaş çalışıyor. Kendine çok dikkat et. Zaman daralıyor. Sağlığın sana lazım olacak.
Tamam canım denicem çok saolcnm ben yarım çay bardagı limonun içine tuz atarım bır çay kaşıgı ...gargara yapardım yumusardı boğazım,
yakıyor boğazı o sertlık gıdıyor bır nebze.
Tebrik ederim canım tekrardan. Evet merak ettik seni. Kızından fırsat bulduğunda yaz bize.Kızlar Biz kıZımla iyiyiz çok şükür hiç vaktim olmadı malesef yeni okuyorum paylaşılanları Allahımbeyazpeynir1 arkadaşımız içimi sızlattı rabbim dayanma gücü versin inşallah salı günü doğum yaptım merak ettirdiğim için kusura bakmayın müsait zamanda anlatacağım ayrıntılı inşallah.. İyi ki varsınız hepiniz
Oyyyy ben seni yerim çok tatlısiniz 41 kere maasallahKizlar biz ciktik
Seni çok çok iyi anlıyorum. 15 gün faranjitten çektiklerim aklıma geldi. Vücudunu susuz bırakma. Istirahat et bol bol canım. Yastığını yüksek tut. Acil şifalar diliyorum. Bu arada ilk doktorun verdiği ilaçlar beni de iyileştirmemişti tekrar gittim ve daha kuvvetli ilaç vermişti. Istersen tekrardan git bir kontrol ol.Cnm 4 gündür böleyim arada ateşim çıkıyor, öksürükten mahvoldum oğlumun hareketleri bile değişti.., evet cnm ilaç kullandım ama fayda etmedi anlamadım bende =(
Allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin de ben Ekim in sonuna kadar girmek ve hepinizin doğuma gidiş yazısını okumak, bebişleri görmek istiyorum. Kısmetse 17 Ekim e kadar kızımın doğumu gerçekleşmeli. elimden geldiğince buraya da bakmaya, sizleri takip etmeye çalışacağım. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.Rabbim tek avazda kurtarsin insallah.giderken boyle haber veriyonuzya cok hosuma gidiyor sizinle beraber bizde burda heyecanla bekliyoruz.insallah bizde boyle yazariz sizde bizi beklersiniz.
Pazartesi günü kontrolümüz var cnm yarın idare edimde o gün dicem dr a.. saol yardımcı olDun allah razı olsunSeni çok çok iyi anlıyorum. 15 gün faranjitten çektiklerim aklıma geldi. Vücudunu susuz bırakma. Istirahat et bol bol canım. Yastığını yüksek tut. Acil şifalar diliyorum. Bu arada ilk doktorun verdiği ilaçlar beni de iyileştirmemişti tekrar gittim ve daha kuvvetli ilaç vermişti. Istersen tekrardan git bir kontrol ol.
Cnm sen kaç haftalık oldunSeni çok çok iyi anlıyorum. 15 gün faranjitten çektiklerim aklıma geldi. Vücudunu susuz bırakma. Istirahat et bol bol canım. Yastığını yüksek tut. Acil şifalar diliyorum. Bu arada ilk doktorun verdiği ilaçlar beni de iyileştirmemişti tekrar gittim ve daha kuvvetli ilaç vermişti. Istersen tekrardan git bir kontrol ol.
Oğlak benimkisiSen hangi burçsun?
41. Hafta başlıyor canım. 17 Ekim e kadar şans verdi doktor kızıma :) doğmazsa hastane yolu, suni sancı görünüyor ufukta. Ola ki o da netice vermezse sezaryen. Pek heyecanlı. Ne olacak çok merak ediyorum. Pek eğlenceli bir hal aldı bu bekleyiş.Cnm sen kaç haftalık oldun
Akrep bebek ile uyumun daha iyi gözüküyor. Allah gönlüne göre versin canım.Oğlak benimkisi
Ayy bn bile heyecanlandım =) bnm de 17 ekim doluyor sat.. Bakalım bn ne kdar beklicm =) nyse cnm uyucaktn sen tutmıyım iyi geceler41. Hafta başlıyor canım. 17 Ekim e kadar şans verdi doktor kızıma :) doğmazsa hastane yolu, suni sancı görünüyor ufukta. Ola ki o da netice vermezse sezaryen. Pek heyecanlı. Ne olacak çok merak ediyorum. Pek eğlenceli bir hal aldı bu bekleyiş.
Amin canım çok teşekkür ederimAkrep bebek ile uyumun daha iyi gözüküyor. Allah gönlüne göre versin canım.
Sebep olabilir:) olamayabilirde:) ya ben buara cok taktim psikolojimde etkilendi iyice nezaman dogurcam nasil dogurcam diye zaten okb hastasiyim ama dizginleyebiliyordum buara fenayim..Dans mı etsek o zaman? Pazar gününü atlatayım da Pazartesi dans edeyim bakalım. Malum pazar günü ben burada doktoru zor bulurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?