2015 Ekim Anneleri

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu ilk dogumumda bu kadar cekmemistim son günlerin tadını çıkarın sezeryan ile dogum yapacak anneler sizi korkutmak istemem ama zor günler bekliyor olabilir önce kesi yerinin ağrısı şimdide göğüslerin şişmesi oturdum agladim bebegim cok uslu masallah sütüm 3gün sonra geldi mama takviyesi yaptik simdide guzel bosaltamiyor memeyi pompayla cekiyorum uclari yara oldu sezeryanin acisindan daha beter benden size tavsiye tereddutte kalan anneler varsa kesinlikle sezeryan olmayin normal doğum en guzeli sezeryanda ne kendinize nede bebeginize bakamiyorsunuz ağrısı acisida çabası sütünüz hemen gelmiyor daha neler neler...

Kizlarr hala daha ayaktayizsaat 1de uyandi bu kiz bizi cok yoruyor koyuverdim mi basliyor aglamaya memede duracak illa Emzigi zorla sokuyorum agzina onuda almiyo zor aliyo zaten agzindan düsütümü basliyo aglamaya disaridan bakan da aç birakiyo sanacak. Acaba diyorum doymuyo da mi uyumuyo ama gogusumu siktigimda süt oluyo cok akmasada emse gelir yani uyuyup kaliyo gibi oluyo bende memeden aliyorum yataga yatiriyorum hemen basliyo aglamaya sizce doyuyo mudur ya? Aklim takildi niye bu kadar ugrastiriyo

Canım Allah kolaylik versin ilk önce. Kaç günlüktu senn bebiş? ?

Uyuyayım dedim Ama uykum kaçtı ve foruma girdim. Sağlıkla büyüsün bebeğin Canım. Forumda isteyerek Sezaryeni seçen sayısı az. Bebeğim dönmeseydi o isteklilerin arasında bayrak taşıyor olurdum. Sezaryene sıcak bakanlardanım. Pazartesi günü zorunlu sezaryen olacak arkadaşlar var forumda. Her ne kadar korkutmak istemesende bu yazıyı okuyunca emin ol korkacaklar Normal doğum yapıp dikiş acısı çekip ağlayan arkadaşlarımızda oldu. Maalesef göğüs yarası genelde sık yaşanan bir problem. Normal doğum veya sezaryen fark etmiyor. Doğumun cilveleri. Allah sabrını, şifasını versin. Sezaryen olduğunda yanında en az 2 hafta bir aile büyüğü kalıp bebeğe bakmalı. En azından anne kendini az biraz toparlayana kadar. Ola ki normal doğum diye gittim ve sezaryen ile sonuçlandı. Canımın acısı bir yandan, göğüs yaralarım ve çocuğuma bakamayacak durumum varsa illa da emzireceğim demem ben. Sonuçta dayanma noktası denen bir şey var. O psikoloji ve acı ile çocuğa verdiğim sütün ne bana ne bebeğe faydası olmaz diye düşünüyorum. Olmadı Mama ile beslerim. Alternatif var sonuçta. Daha doğrusu eşim veya kayınvalidem mama verir, ben de iyileşene kadar kızımı sadece severim. Öyle de böyle de büyüyorlar nasılsa. Allah sana acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah canım.

İyi geceler bayanlar...bnm nişanım geldi eee nolcak şimdi hmn hastaneye mi gitmk lzm sancı hissim yok ama suyumun fln gelmesini mi beklemeliyim ?
Canım benim de dün geldi ama doktor beyi aradım,gelmene gerek yok sancın olduğunda hastaneye gel dedi. Tabi istersen sen yine de bir doktorunu ara istersen.

Uyuyamadım gün içinde uyumuştum da :)) 9 aydır dikkat ede ede hamileliğimi yaşadım. Dr un verdiği süre 17 Ekim. Allah Sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin. Ağrım, sancım, acım, sıkıntılarım olur mu olmaz mı bilemem. Her kadının doğum hikayesi farklı sonuçta. Olursa da Ağlaya, zırlaya bir şekilde atlatırım en kötü ihtimal :)) kızım sağlıklı doğsun, mamayla veya sütle fark etmez yeter ki sağlıklı bir şekilde doysun geriye kalan hikaye benim için. Evham değil ilham lazım doğuma gidecek ve doğum yapmış her kadına. Çatır çatır doğurma haftasında ilham veren doğum ve doğum sonrası hikayelerimiz bol olsun :)) okuyan herkeşler ben de doğurmak istiyorum desin :))

Hmm tmm cnm bnde şindi senin o msjını okudum da içimi rahat etti cnm :) bn de eşimi uyandırmk istemedim.söylesen direkt hastaneye koşar diye tahmin ediyorum :)) önce buraya sordum
Benimki de gitmeye kalktı ama ben hemen doktoruma sormak istedim. Sen de için rahat etsin istersen,bir ara doktorunu. Belki o farklı bir yönlendirme yapar.

Ben de uyuyamadım saat 3buçukta beri geziniyorum evde. Ve evet "artik ben de doğurmak istiyorum"

Hmm tmm cnm bnde şindi senin o msjını okudum da içimi rahat etti cnm :) bn de eşimi uyandırmk istemedim.söylesen direkt hastaneye koşar diye tahmin ediyorum :)) önce buraya sordum
Hadi gözün Aydın canım. Hayırlı haberler alalım senden. Vakti geldiğinde çatır çatır doğur. En sağlıklısından ve kolayından olsun doğum mümkünse ve sonra çok kolay oldu diyerek paylaş burada. Moral olsun, cesaret versin.

İyi geceler bayanlar...bnm nişanım geldi eee nolcak şimdi hmn hastaneye mi gitmk lzm sancı hissim yok ama suyumun fln gelmesini mi beklemeliyim ?
Allah yardimcin olsun canim insaAllah kolaylikla kucagina alirsin bebisini... Evde bekle siddetli su, kan gelmedikce hast. gitmene gerek yok... Sancilari evde yasama lüksün var hast. biraz geriyor insani..

Ben de uyuyamadım saat 3buçukta beri geziniyorum evde. Ve evet "artik ben de doğurmak istiyorum"
11 Ekim 20 Ekim arası doğuracaklar listesine alalım seni de :) çatır çatır doğurma haftası ilan ettim. Zorlanmassın da :) inşallah hayırlısıyla Sağlıkla tez vakitte doğurursun canım.

11 Ekim 20 Ekim arası doğuracaklar listesine alalım seni de :) çatır çatır doğurma haftası ilan ettim. Zorlanmassın da :) inşallah hayırlısıyla Sağlıkla tez vakitte doğurursun canım.
Yeni gün olması itibariyle artik en geç yarin doğuracağım inşallah,kızım bugün de gelmezse yarin suni sancı verecek doktorum ve dediğin gibi ben de 2. 10luk dilimde doğuranlar grubuna katılacağım sanırım canım,umarım hepimiz için çok rahat doğumlar ve sonraları olsun.. çatır çatır doğurma haftası kutlu olsun

Allah yardimcin olsun canim insaAllah kolaylikla kucagina alirsin bebisini... Evde bekle siddetli su, kan gelmedikce hast. gitmene gerek yok... Sancilari evde yasama lüksün var hast. biraz geriyor insani..
Bnm nişanım sümüksü ve kanlylı afedersin kahverngi değildi...ama yine de yoğun bi kanama seklinde değil ama bu kan tek seferde mi gelir bnm sanki adetim yeni başlamış gibi şimdi yeniden gittim wc ye ve biraz daha geldi peceteye ama çok az

İnş öyle olur tabii ama hadi bakalım dua edin bnm için...annm ve ablam çarsamba gelcekti bnde öncesinde olmaz diye ümit ediyordum seviniimi endişelenimi bilemedim

Birden bosalan kan canim dr. Aniden yogun bir kan bosalirsa gel demisti bana yani bardaktan bosalir gibi... Endiselenme dogum denen sey psikolojinle dogru orantili ilerliyor, ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur hersey...

Gunaydin kizlarrrr
1 de yatip 6 da kalkmak adet oldu bende..tecrubeli anneler dogunca bebegin de o saatte uyanacak diyolar ama benim kiz uyuyo icerde anlamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…