Çuvallamak değil ya olur öyle şeyler ve zaman var halledersin senNasıl bu konuyu atladım ben şaşırdım valla. İnce ayrıntısına kadar düşündüm. Ama yatak yastık olayında çuvalladım. Galiba hep kucağımda tutacağımı düşündüm :) Neyse ki vaktim ve biraz daha gücüm var. Pınar çok güzel bilgiler verdin.
Günaydın biz yatağı yatsan dan aldık yastık içinde normalde 1 yaşa kadar önermiyorlar kullanmayı ama ben nevresimin yastık kılıfını geçireyim diye almıştım:) İkea dan baya alçak hatta dümdüz nerdeyse birde annem yeğenimde de yapmıştı bizim içinde hazırlamış tülbentin içine bir paket pamuğu dümdüz yapıp koyuyor ilk zamanlarında yastık gibi kullanmak içinGünaydın herkese,
Her zamanki gibi uyanır uyanmaz ilk işim tuvalet ve sonrasında foruma bakmak oldu. Dün de çok bakamadım malum annem geldi.
Şöyle bir sayfalara bakayım dedim, her zamanki gibi son sayfadan başladım. 3 mesaj yukarıda @aysglufk arkadaşımızın yanıtladığı, @agopa arkadaşımızın yazdığı bir mesaja denk geldim. Sezaryen hakkında olumsuz bilgileri paylaşmış arkadaşımız. Belki bizi bilgilendirmek istemiş, tecrübesini paylaşmış ama ben zorunlu sezaryen olacak biri olarak tırstım
Herkesin deneyiminin farklı olacağını biliyorum ama yine de etkilendim.Çok az zamanımız kaldı artık. Ben kaç gündür doğum hikayelerinden kaçıyorum, biri anlatmaya başlayınca susturuyorum. Hatta @statistician41 arkadaşımıza da korktuğumu, kendisinin beni cesaretlendirdiğini söylemiştim.
@agopa eminim niyetin kötü değildir, belki bizi bilgilendirmek için, belki bi an acından yazdın, belki bizim daha önce de duyduğumuz şeylerdi ama birden sabah sabah görünce fena oldum. İnşallah tez vakitte toparlanırsın sen de.
Kızlar geleyim dün akşama. Ay beni görmeliydiniz. Gündüz bütün gün koşturup çok yorulmuştum ama annem kapıdan girince bitti yorgunluk. Hemen yemek yedik, sonra tek tek tüm hazırlıklarımı gösterdim. Valizlerimi bile açıp, üşenmeden geri yerleştirdim. Çikolatalar bu kaba böyle dizilecek, keseler bu sepette olacak, bebeğin hastanede yatacağı yatağa bu tütü ve fiyonk gelecek, yok kokulu taş böyle, yok kapı süsü derken gece 2ye kadar at gibi koşturdum yine. Annem ki temizlik, düzen hastası bir kadın şok oldu. Hele hurçlarımı görünce düşüp bayılacaktı. Tek tek içlerinde ne var bir de etiket yazmış dedi. Kendiyle de baya övündü :) Damat gördün mü kızımı bak aynı benim gibi dedikçe gözlerinin içi güldü, hatta benden de 1 adım önde olabilir derken dudağını ısırdı.
Bir de sorum var kızlar.
Dün annemle beşiğin tekstil ürünlerini açtık ama içinden çıkan yatak baya küçük geldi beşiğimize. Önce mağazaya gidip göstereceğiz sonrasında yataklara bakacağız. Nereden ve nasıl bir yatak almalıyız? Bu konu daha önce konuşuldu ama ben not almamışım. Yardımcı olacak anneler olursa çok sevinirim. Bir de nasıl bir yastık almalıyım? Emzirme ve yan yatırma yastığını aldık. Uyurken yatması için yastık soruyorum.
Sabah saat 10da temizlikçi abla gelecek, ben eşimle evden kaçacağım 1-2 saat. Yastık yatak işini hallederim bu sürede.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Canım hani yuvarlar bir şey tepe yapıyor ya ara ara. Ben onu hep kafası sanıyordum. Bir iki sefer ultrasondayken yaptı, doktor hayır o poposu oluyor dedi :) Zaten kafa aşağıda benim. O çıkan şey yap poposu ya sırtı. Ellerini bazen taa belimin yanlarına kadar uzatıyor keşfe çıkıyor :) O da sol tarafıma doğru leğen kemiğimin biraz üstü.. Ama belki ayaktır ondan emin değilim. Dönme konusu hiç belli olmaz son anda sancıyla beraber dönen bebekler bile var. Ebe Reyhan Doğal doğum diye birini takip ediyorum facebookta. O dün bununla ilgili bayağı bir şey yazmıştı. Hatta pek çok makat geliş doğum bile yaptırmışlar ama ben öyle bir şeye cesaret edemem tabi .Bu popiş nerende çıkıyor canım, nasıl şekli :)) Kasıklarımda dün akşam baya hareket hissettim. Bir de ayakları sol yanımdaydı. Acaba dedim döndü mü benim minik, kasıklarımdaki elleri mi? Gerçi midemin hemen altında da kafası vardı sanki ama. Salı günü belki ceee eeee yapar, döndüm been der. :))
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucakla kuzunu. İyi haberlerini bekliyoruz.Kizlar bi anda suyum akmaya başladı doktor hemen hastaneye dedi hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Canım Allah yardımcın olsun.Kizlar bi anda suyum akmaya başladı doktor hemen hastaneye dedi hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Çarşamba gününe kadar vakit var. Allah'tan ümit kesilmez canım. Güzel haberler verirsin înşallah bize.Ah caniimm senim mesajlarini zevkle okuyorum maasallah o listeye beni de al ama benim cocuk gelme sinyalleri vermiyor carsamba 40 doluyor ama beklemiyor direk suni denemesi urkutyo carsamba yatis olcak dedi hazir gel dedi bana zorla olacak☺ama napim bi sekilde gececek Allahin dedigi olur kolay dogumlar yasariz insallah
Çok saol canım. Biz de yataş düşünmüştük. Gider bakarız bugün.Günaydın biz yatağı yatsan dan aldık yastık içinde normalde 1 yaşa kadar önermiyorlar kullanmayı ama ben nevresimin yastık kılıfını geçireyim diye almıştım:) İkea dan baya alçak hatta dümdüz nerdeyse birde annem yeğenimde de yapmıştı bizim içinde hazırlamış tülbentin içine bir paket pamuğu dümdüz yapıp koyuyor ilk zamanlarında yastık gibi kullanmak için
Bizimki baya karşıma geçip gülüyor ne kadar komik görünüyorsam artık:) önceden olsa yapma derdi ama en son dr herşey serbest ne istiyorsan yap hopla zıpla dedi ondan ses etmiyorBen dans ettiğim zaman eşimin aklı çıkıyor :)
Ben de koca kafalım diye seviyorum bende ki yuvarlağı. Bakalım şaşırtacak mı bizimki beni :)Canım hani yuvarlar bir şey tepe yapıyor ya ara ara. Ben onu hep kafası sanıyordum. Bir iki sefer ultrasondayken yaptı, doktor hayır o poposu oluyor dedi :) Zaten kafa aşağıda benim. O çıkan şey yap poposu ya sırtı. Ellerini bazen taa belimin yanlarına kadar uzatıyor keşfe çıkıyor :) O da sol tarafıma doğru leğen kemiğimin biraz üstü.. Ama belki ayaktır ondan emin değilim. Dönme konusu hiç belli olmaz son anda sancıyla beraber dönen bebekler bile var. Ebe Reyhan Doğal doğum diye birini takip ediyorum facebookta. O dün bununla ilgili bayağı bir şey yazmıştı. Hatta pek çok makat geliş doğum bile yaptırmışlar ama ben öyle bir şeye cesaret edemem tabi .
Nerdeee :) Yanında iş yapmaya korkuyorum. Yemek yaptın diye her gün söyleniyor ama yerken hiç de öyle demiyor :)) Duşa giriyorum, kapıda bekliyor, ayağın kayacak, yok başın dönecek. İyi ki gündüzleri işte de görmüyor beni :))Bizimki baya karşıma geçip gülüyor ne kadar komik görünüyorsam artık:) önceden olsa yapma derdi ama en son dr herşey serbest ne istiyorsan yap hopla zıpla dedi ondan ses etmiyor
Dualarım seninle canım. Allah kolaylıklar versin kolay doğum olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.Yeni gün olması itibariyle artik en geç yarin doğuracağım inşallah,kızım bugün de gelmezse yarin suni sancı verecek doktorumve dediğin gibi ben de 2. 10luk dilimde doğuranlar grubuna katılacağım sanırım canım,umarım hepimiz için çok rahat doğumlar ve sonraları olsun.. çatır çatır doğurma haftası kutlu olsun
Bende de son haftalar ama bi enerji bi enerji. Eşim kızıyor otur artık bir şey yapma diye ama evde küçük çocuk ve bir de koca bebek olduğu için defalarca temizliğim bitti dememe rağmen sürekli dağılıyor bir şeyler çıkıyor. İş bitmiyor yani.Nerdeee :) Yanında iş yapmaya korkuyorum. Yemek yaptın diye her gün söyleniyor ama yerken hiç de öyle demiyor :)) Duşa giriyorum, kapıda bekliyor, ayağın kayacak, yok başın dönecek. İyi ki gündüzleri işte de görmüyor beni :))
Benim 2 gün azalmıştı enerjim, annemle yine tavan yaptı :) Zaten şurda da bir şey kalmadı artık :) Sen de çok yorma kendini. Kızını da öpsene benim için :) Pek tatlıydı.Bende de son haftalar ama bi enerji bi enerji. Eşim kızıyor otur artık bir şey yapma diye ama evde küçük çocuk ve bir de koca bebek olduğu için defalarca temizliğim bitti dememe rağmen sürekli dağılıyor bir şeyler çıkıyor. İş bitmiyor yani.
Fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama bizde yataş miniko ve yatsan jou jou baktık bunlar 380 civarında yatsanı tercih ettik bakınca yinede bakarak karar ver tabi yataşın tercih edilebilcek güzel yatakları var ama fiyatları epey yüksekti :) Bulunduğun yerde İkea varsa yastığa ordan bak dekor yapıcaksan yada english home da da vardı 10 lira mı neydiÇok saol canım. Biz de yataş düşünmüştük. Gider bakarız bugün.
Beşik tekstilinden 2 tane almıştık, 2 yastık çıktı içinden, onları dekor yapacağım ben de.
Ben bu haftayı griple geçirdim malesef, inşallah olmazsın. Eşim işyerinde grip aşısı olmamış başta grip olunuyormuş, bana geçmesin diye; gel gör ki o akşam benim grip başladı :) Kısmet işte :) Olursan da yanında dağ gibi annen var bakar sana.4 hapşırık ve 20 dakikadır burun akıntısı. Kendi kendime konuştum da bi, sesimde baya kalınlaşmış. İnşallah az kala grip olmamışımdır.
Afiyet olsun canım, iyi gezmeler.Ben gidip eşimi uyandırayım. Acıktık iyice. Hazırlanıp çıkarız.
Sağol canım öperim :)Benim 2 gün azalmıştı enerjim, annemle yine tavan yaptı :) Zaten şurda da bir şey kalmadı artık :) Sen de çok yorma kendini. Kızını da öpsene benim için :) Pek tatlıydı.
Satıcının anlatımı, eşimin araştırıp yorum alma, okuma, benim ısrar gücüme bağlı fiyat aralığımız. Umarım bizi çok zorlamayacak ve kaliteli bir yatak bulabilirz. Önerilerinin hepsine bakacağım canım, baya iyi oldu.Fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama bizde yataş miniko ve yatsan jou jou baktık bunlar 380 civarında yatsanı tercih ettik bakınca yinede bakarak karar ver tabi yataşın tercih edilebilcek güzel yatakları var ama fiyatları epey yüksekti :) Bulunduğun yerde İkea varsa yastığa ordan bak dekor yapıcaksan yada english home da da vardı 10 lira mı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?