2015 Ekim Anneleri

Çuvallamak değil ya olur öyle şeyler ve zaman var halledersin sen

Günaydın biz yatağı yatsan dan aldık yastık içinde normalde 1 yaşa kadar önermiyorlar kullanmayı ama ben nevresimin yastık kılıfını geçireyim diye almıştım:) İkea dan baya alçak hatta dümdüz nerdeyse birde annem yeğenimde de yapmıştı bizim içinde hazırlamış tülbentin içine bir paket pamuğu dümdüz yapıp koyuyor ilk zamanlarında yastık gibi kullanmak için

Canım hani yuvarlar bir şey tepe yapıyor ya ara ara. Ben onu hep kafası sanıyordum. Bir iki sefer ultrasondayken yaptı, doktor hayır o poposu oluyor dedi :) Zaten kafa aşağıda benim. O çıkan şey yap poposu ya sırtı. Ellerini bazen taa belimin yanlarına kadar uzatıyor keşfe çıkıyor :) O da sol tarafıma doğru leğen kemiğimin biraz üstü.. Ama belki ayaktır ondan emin değilim. Dönme konusu hiç belli olmaz son anda sancıyla beraber dönen bebekler bile var. Ebe Reyhan Doğal doğum diye birini takip ediyorum facebookta. O dün bununla ilgili bayağı bir şey yazmıştı. Hatta pek çok makat geliş doğum bile yaptırmışlar ama ben öyle bir şeye cesaret edemem tabi .

Çarşamba gününe kadar vakit var. Allah'tan ümit kesilmez canım. Güzel haberler verirsin înşallah bize.

Çok saol canım. Biz de yataş düşünmüştük. Gider bakarız bugün.
Beşik tekstilinden 2 tane almıştık, 2 yastık çıktı içinden, onları dekor yapacağım ben de.

Ben de koca kafalım diye seviyorum bende ki yuvarlağı. Bakalım şaşırtacak mı bizimki beni :)

Bizimki baya karşıma geçip gülüyor ne kadar komik görünüyorsam artık:) önceden olsa yapma derdi ama en son dr herşey serbest ne istiyorsan yap hopla zıpla dedi ondan ses etmiyor
Nerdeee :) Yanında iş yapmaya korkuyorum. Yemek yaptın diye her gün söyleniyor ama yerken hiç de öyle demiyor :)) Duşa giriyorum, kapıda bekliyor, ayağın kayacak, yok başın dönecek. İyi ki gündüzleri işte de görmüyor beni :))

Dualarım seninle canım. Allah kolaylıklar versin kolay doğum olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.

Bende de son haftalar ama bi enerji bi enerji. Eşim kızıyor otur artık bir şey yapma diye ama evde küçük çocuk ve bir de koca bebek olduğu için defalarca temizliğim bitti dememe rağmen sürekli dağılıyor bir şeyler çıkıyor. İş bitmiyor yani.

4 hapşırık ve 20 dakikadır burun akıntısı. Kendi kendime konuştum da bi, sesimde baya kalınlaşmış. İnşallah az kala grip olmamışımdır.

Benim 2 gün azalmıştı enerjim, annemle yine tavan yaptı :) Zaten şurda da bir şey kalmadı artık :) Sen de çok yorma kendini. Kızını da öpsene benim için :) Pek tatlıydı.

Çok saol canım. Biz de yataş düşünmüştük. Gider bakarız bugün.
Beşik tekstilinden 2 tane almıştık, 2 yastık çıktı içinden, onları dekor yapacağım ben de.
Fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama bizde yataş miniko ve yatsan jou jou baktık bunlar 380 civarında yatsanı tercih ettik bakınca yinede bakarak karar ver tabi yataşın tercih edilebilcek güzel yatakları var ama fiyatları epey yüksekti :) Bulunduğun yerde İkea varsa yastığa ordan bak dekor yapıcaksan yada english home da da vardı 10 lira mı neydi

4 hapşırık ve 20 dakikadır burun akıntısı. Kendi kendime konuştum da bi, sesimde baya kalınlaşmış. İnşallah az kala grip olmamışımdır.
Ben bu haftayı griple geçirdim malesef, inşallah olmazsın. Eşim işyerinde grip aşısı olmamış başta grip olunuyormuş, bana geçmesin diye; gel gör ki o akşam benim grip başladı :) Kısmet işte :) Olursan da yanında dağ gibi annen var bakar sana.

Satıcının anlatımı, eşimin araştırıp yorum alma, okuma, benim ısrar gücüme bağlı fiyat aralığımız. Umarım bizi çok zorlamayacak ve kaliteli bir yatak bulabilirz. Önerilerinin hepsine bakacağım canım, baya iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…