Ahhh ahhh öyleydik bizde evi falan süpürtmüyordu bana kendi yapıyordu ama şimdi sırf doğurayım artık diye müdahale etmiyor hatta kalk yürüyelim hareket et otururken doğmaz bıu çocuk falan diyor:) Artık doğsun diye o da strese girdi galiba:)Nerdeee :) Yanında iş yapmaya korkuyorum. Yemek yaptın diye her gün söyleniyor ama yerken hiç de öyle demiyor :)) Duşa giriyorum, kapıda bekliyor, ayağın kayacak, yok başın dönecek. İyi ki gündüzleri işte de görmüyor beni :))
İnşallah olmam. Kız dağ gibi annem 48 kilo bir şey, ben 2 katıyım nerdeyse hehe :))Ben bu haftayı griple geçirdim malesef, inşallah olmazsın. Eşim işyerinde grip aşısı olmamış başta grip olunuyormuş, bana geçmesin diye; gel gör ki o akşam benim grip başladı :) Kısmet işte :) Olursan da yanında dağ gibi annen var bakar sana.
İnşallah sağlıkla gelsin kuzun, vakti de gelmiş, bekletmesin annesini babasını :)Ahhh ahhh öyleydik bizde evi falan süpürtmüyordu bana kendi yapıyordu ama şimdi sırf doğurayım artık diye müdahale etmiyor hatta kalk yürüyelim hareket et otururken doğmaz bıu çocuk falan diyor:) Artık doğsun diye o da strese girdi galiba:)
Oğluşun şöyle düşünüyor olabilir mi? "Bir uçtan bir uca gözünün gördüğü karnında yaptığım dağlar ovalar benim. Bu zenginliğin biraz daha tadını çıkarayım sonra doğarım acelesi yok" :) Zumba yapan mutlu anneye de denk gelmiş daha ne olsun ? Oryanteli denemek lazım. Biraz daha kız işi. Belki yeter bu kadar kıvırdığın anne tamam geliyorum der.Ben onunda yapıyorum hatta zumba videoları açıp yapıyorum ama bizim oğlanın keyfi yerinde o da dans ediyor içerde :)
Eşin yanındaysa sevin. Endişelenme. Nişan geldikten 2 gün sonra doğuran da oluyormuş. Senin nişan gelmişti kafam iyi çalışıyor hafızam beni kandırmıyorsa Öyle olmuş olsa Pazartesi'ye doğum gerçekleşir. 1 gece hastanede tutarlar zaten. Salı eve çıkarsınız. Eğer aynı ülkede oturuyorsanız ailen öncesinde gelecektir. Farklı ülkede bile olsanız uçak bilet tarihini değiştirme imkanı var. Yani alternatif çok. Hadi hayırlısıyla inşallah.İnş öyle olur tabii ama hadi bakalım dua edin bnm için...annm ve ablam çarsamba gelcekti bnde öncesinde olmaz diye ümit ediyordum seviniimi endişelenimi bilemedim
Bizimki geniş yeri buldu hala hareket etcek kadar yerim varsa demekki çıkmama gerek yok diyor bende de nasıl bir karın varmış olmuş 4 kg hala popoyu ordan oraya vuruyor :)Oğluşun şöyle düşünüyor olabilir mi? "Bir uçtan bir uca gözünün gördüğü karnında yaptığım dağlar ovalar benim. Bu zenginliğin biraz daha tadını çıkarayım sonra doğarım acelesi yok" :) Zumba yapan mutlu anneye de denk gelmiş daha ne olsun ? Oryanteli denemek lazım. Biraz daha kız işi. Belki yeter bu kadar kıvırdığın anne tamam geliyorum der.
Oof burdada cok guzeel ama..Güzel anneler günaydın. Burada muhteşem bir yağmur yağıyor. Bugün ile birlikte 4 gün daha yağış gösteriyor Tanca'da hava durumu. "hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu" der miyim acaba? Kızım yağmurlu günlerde gelecekse büyük ihtimal :) mutlu ve keyifli bir pazar günü olsun. Kendinize bir iyilik yapın güne gülümseyerek başlayın :)
Yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden sonra kızgın kumlardan serin sulara misali oldu bu yağmur :)) çok güzel bir ay. Çok güzel bir mevsim. Çocuk pişik olacak, terleyecek derdi yok. Havalar soğuyacak. Lahana bebek gibi giydir. Yağmur eşliğinde emzir. Güzel günler göreceğiz yağmurlu günler :)))Oof burdada cok guzeel ama..
Amanınn kuzum senin minnak geliyor demek ki oh çok şükür. .. canım dr doğru söylemiş madem dönmemiş kuzu napacaz canı dönmek istememiş demek :) hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah kuzum haberlerini bekliyorum :* :*Kizlar bugun yine gittim doktora kizim ters kafasi yukari dayali ve suyu da cok azalmis.dr macera aramayalim isil hanim dedi..pzt sezeryan kesinlesti..hayirlisi boyleymis diyorum..bi dr nst ye girdim ilk kez sancilarim cikti 70-80 e varan..zaten 2 gundur cok kasilmam var karnim uzun sure sert kaliyor cok rahatsiz edici..
Oyyy yerim poposunuuuuuBizimki geniş yeri buldu hala hareket etcek kadar yerim varsa demekki çıkmama gerek yok diyor bende de nasıl bir karın varmış olmuş 4 kg hala popoyu ordan oraya vuruyor :)
Sagolasin canim insallah kendi sancim olur nasip...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahÇarşamba gününe kadar vakit var. Allah'tan ümit kesilmez canım. Güzel haberler verirsin înşallah bize.
Kizlarr hala daha ayaktayizsaat 1de uyandi bu kiz bizi cok yoruyor koyuverdim mi basliyor aglamaya memede duracak illa Emzigi zorla sokuyorum agzina onuda almiyo zor aliyo zaten agzindan düsütümü basliyo aglamaya disaridan bakan da aç birakiyo sanacak. Acaba diyorum doymuyo da mi uyumuyo ama gogusumu siktigimda süt oluyo cok akmasada emse gelir yani uyuyup kaliyo gibi oluyo bende memeden aliyorum yataga yatiriyorum hemen basliyo aglamaya sizce doyuyo mudur ya? Aklim takildi niye bu kadar ugrastiriyo
Uyuyayım dedim Ama uykum kaçtı ve foruma girdim. Sağlıkla büyüsün bebeğin Canım. Forumda isteyerek Sezaryeni seçen sayısı az. Bebeğim dönmeseydi o isteklilerin arasında bayrak taşıyor olurdum. Sezaryene sıcak bakanlardanım. Pazartesi günü zorunlu sezaryen olacak arkadaşlar var forumda. Her ne kadar korkutmak istemesende bu yazıyı okuyunca emin ol korkacaklarNormal doğum yapıp dikiş acısı çekip ağlayan arkadaşlarımızda oldu. Maalesef göğüs yarası genelde sık yaşanan bir problem. Normal doğum veya sezaryen fark etmiyor. Doğumun cilveleri. Allah sabrını, şifasını versin. Sezaryen olduğunda yanında en az 2 hafta bir aile büyüğü kalıp bebeğe bakmalı. En azından anne kendini az biraz toparlayana kadar. Ola ki normal doğum diye gittim ve sezaryen ile sonuçlandı. Canımın acısı bir yandan, göğüs yaralarım ve çocuğuma bakamayacak durumum varsa illa da emzireceğim demem ben. Sonuçta dayanma noktası denen bir şey var. O psikoloji ve acı ile çocuğa verdiğim sütün ne bana ne bebeğe faydası olmaz diye düşünüyorum. Olmadı Mama ile beslerim. Alternatif var sonuçta. Daha doğrusu eşim veya kayınvalidem mama verir, ben de iyileşene kadar kızımı sadece severim. Öyle de böyle de büyüyorlar nasılsa. Allah sana acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah canım.
Evet cnm doğru hatırlıyorsunEşin yanındaysa sevin. Endişelenme. Nişan geldikten 2 gün sonra doğuran da oluyormuş. Senin nişan gelmişti kafam iyi çalışıyor hafızam beni kandırmıyorsa Öyle olmuş olsa Pazartesi'ye doğum gerçekleşir. 1 gece hastanede tutarlar zaten. Salı eve çıkarsınız. Eğer aynı ülkede oturuyorsanız ailen öncesinde gelecektir. Farklı ülkede bile olsanız uçak bilet tarihini değiştirme imkanı var. Yani alternatif çok. Hadi hayırlısıyla inşallah.
Canim sendeki bundan miKardeşim bize Motorola'nın görüntülü telsizinden almış. Temassız ateş ölçer aynı zamanda ve 3 kat yukarıdan zemin kata görüntü ve ses aktarıyor sıkıntı çekmeden. Şahsen ben tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?