2015 Ekim Anneleri

Ahhh ahhh öyleydik bizde evi falan süpürtmüyordu bana kendi yapıyordu ama şimdi sırf doğurayım artık diye müdahale etmiyor hatta kalk yürüyelim hareket et otururken doğmaz bıu çocuk falan diyor:) Artık doğsun diye o da strese girdi galiba:)

İnşallah olmam. Kız dağ gibi annem 48 kilo bir şey, ben 2 katıyım nerdeyse hehe :))

İnşallah sağlıkla gelsin kuzun, vakti de gelmiş, bekletmesin annesini babasını :)

Ben onunda yapıyorum hatta zumba videoları açıp yapıyorum ama bizim oğlanın keyfi yerinde o da dans ediyor içerde :)
Oğluşun şöyle düşünüyor olabilir mi? "Bir uçtan bir uca gözünün gördüğü karnında yaptığım dağlar ovalar benim. Bu zenginliğin biraz daha tadını çıkarayım sonra doğarım acelesi yok" :) Zumba yapan mutlu anneye de denk gelmiş daha ne olsun ? Oryanteli denemek lazım. Biraz daha kız işi. Belki yeter bu kadar kıvırdığın anne tamam geliyorum der.

İnş öyle olur tabii ama hadi bakalım dua edin bnm için...annm ve ablam çarsamba gelcekti bnde öncesinde olmaz diye ümit ediyordum seviniimi endişelenimi bilemedim
Eşin yanındaysa sevin. Endişelenme. Nişan geldikten 2 gün sonra doğuran da oluyormuş. Senin nişan gelmişti kafam iyi çalışıyor hafızam beni kandırmıyorsa Öyle olmuş olsa Pazartesi'ye doğum gerçekleşir. 1 gece hastanede tutarlar zaten. Salı eve çıkarsınız. Eğer aynı ülkede oturuyorsanız ailen öncesinde gelecektir. Farklı ülkede bile olsanız uçak bilet tarihini değiştirme imkanı var. Yani alternatif çok. Hadi hayırlısıyla inşallah.

Güzel anneler günaydın. Burada muhteşem bir yağmur yağıyor. Bugün ile birlikte 4 gün daha yağış gösteriyor Tanca'da hava durumu. "hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu" der miyim acaba? Kızım yağmurlu günlerde gelecekse büyük ihtimal :) mutlu ve keyifli bir pazar günü olsun. Kendinize bir iyilik yapın güne gülümseyerek başlayın :)

Bizimki geniş yeri buldu hala hareket etcek kadar yerim varsa demekki çıkmama gerek yok diyor bende de nasıl bir karın varmış olmuş 4 kg hala popoyu ordan oraya vuruyor :)

Oof burdada cok guzeel ama..

Oof burdada cok guzeel ama..
Yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden sonra kızgın kumlardan serin sulara misali oldu bu yağmur :)) çok güzel bir ay. Çok güzel bir mevsim. Çocuk pişik olacak, terleyecek derdi yok. Havalar soğuyacak. Lahana bebek gibi giydir. Yağmur eşliğinde emzir. Güzel günler göreceğiz yağmurlu günler :)))

Amanınn kuzum senin minnak geliyor demek ki oh çok şükür. .. canım dr doğru söylemiş madem dönmemiş kuzu napacaz canı dönmek istememiş demek :) hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah kuzum haberlerini bekliyorum :* :*

Kizlar Günaydın. .
Ya bu sabah kalktığımda dikiş yerinin sağ ucunda şişlik olduğunu farkettim hafif ağrı da var çok hafif. Geceleri kalk emzir altını al derken hep eğilip kalkiyorum mecburen zorlaniyor.. bu arada dikislerim daha alinmadi. Neden şişmiş olabilir ya???

Dün arkadaşıma kahve içmeye diye gittim. Ortak arkadaşımız başka bir şehirden bizi ziyarete gelmiş onu da göreyim istedim. Haberleri açtı uzun yoldan gelen arkadaş. Tek muhabbetimiz kanlı terör eylemi oldu. Fenalıklar geçirdim, üzüldüm. Haberlere bakmayalı aylar oldu. Haberlerden bi haber yaşamak bana iyi geliyor şu dönemde. Dün üzüldüm ve etkilendim. Neyse ki ev sahibi arkadaşım daha fazla üzülmeyim diye tv kapattı. Ankara ve ülkemin başı sağolsun. Çok üzücü olaylar yaşanıyor ülkemde. Izlemeye yürek dayanmıyor. Bir müddet daha haberlerden bi haber yaşama kararı aldım. Zor...

Yaaa bizde de aynı gündüz uyuyo gece hiç durmuyor memeyi veriyorum iki uyuyo yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya sütümde senin ki gibi sıkıyorum geliyo ama göğüslerim yumuşak sert değil Bi artsaydı sütüm doymuyor gibi Dr da en az 500 ml alması lazım dedi mecbur günde Bi kaç defa mama veriyorum

Can'ım sana katılıyorum bide herkes farklı bende sezaryen oldum normali çok korksamda istiyodum ama nasip 10 gün oldu ilk Bi kaç gün tamam çok ağrıdı ama olacak okadar ablamda 6 sında normal doğum yaptı benden daha kötü hiç Bi şekilde ne oturtabiliyordum ne yatabiliyorum diyor çok Ağrı'sı varmış bence bizim ve bebeğimiz için hangisi daha iyiyse o olsun diyorum ben hep öyle dua ettim iyiki de Dr uma güvenmişim 39 da 4100 doğdu normali bekleseydim belki 40 41 i bile bulabilirdi Özakman en az 4500 doğardı hem ben yırtılırdım hem Allah korusun oğluma bişi olurdu

Evet cnm doğru hatırlıyorsun artık erken olursa erkenden gelir naapalım:) önceki uçak bileti de yanar...aynı ülkedeyiz duruma göre hareket edilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…