hadi hakkında hayırlısı cnmBen doktor kontrolune gidiyorum kizlar agrilarim var gelip gecen birde yurudukce suyum geliyor kendi kendimi yiyecegime bileyim ne oldugunu..
Canım az kaldi geçecek az daha dayan.. sonunda cook tatlı minik bir melek gelecek hayatınza onu düşün. Ve sen bu mucizenn taşiyicisisin gurur duy☺Günaydın hanımlar ☺ 06-12 en iyi uyuyabildiğim saatler =) ama benm gzler yine gidiyor demek gece uykusu çok önemli. Dün gece resmen yatakta rahat edemiyorum diye ağladım birde tuvalet sıkıntım vardı geldimmi hepsi üst üste geliyor.. Sonları oynasakta canımızı okuyolar bu minnaklar =)
Suyum geliyorsa tabi mutlaka git canım. Hadi hayırlısı İNŞALLAHBen doktor kontrolune gidiyorum kizlar agrilarim var gelip gecen birde yurudukce suyum geliyor kendi kendimi yiyecegime bileyim ne oldugunu..
Kizlar Günaydın. .
Ya bu sabah kalktığımda dikiş yerinin sağ ucunda şişlik olduğunu farkettim hafif ağrı da var çok hafif. Geceleri kalk emzir altını al derken hep eğilip kalkiyorum mecburen zorlaniyor.. bu arada dikislerim daha alinmadi. Neden şişmiş olabilir ya???
zaten başka çaremiz yok yani dayanmaktan başka =) ama bazen tahammül edemiyorm.. Mesela şimdi deli gibi kaşınıyorum yani afedersn orası kaşınıyor napsam die düşünüorum kara karaCanım az kaldi geçecek az daha dayan.. sonunda cook tatlı minik bir melek gelecek hayatınza onu düşün. Ve sen bu mucizenn taşiyicisisin gurur duy☺
Kizlar bi anda suyum akmaya başladı doktor hemen hastaneye dedi hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Canim dedigin gibi herkesi hikayesi farkli. Zorunlu sezeryan oldum biliyorsun. Bebegim donmesine ragmen suyumun gelmesine ragmen omercik ameliyat olacak yorulmasin diye zorunlu sezeryana girdim. Ustelik ameliyat sirasinda stres yaparim heyecanlanirim bebegimde bundan etkilenir diye genel anestezi oldum. Ama catir catir dogurtulanlardanim:) ilk gecenin hafif agrisi disinda 2. Gun itibari ile yataktan kendim kalkmayi tuvalete kendim gitmeyi basardim :) gogsum pompadan yara oldu mu oldu hatta su topladi. Ama bebrgim icin dimdik ayakta durdum. 1. Kural kedini birakmamak 2. Kural pozitif olmak 3. Kural bebegini gorup dusunup ondan guc almak. Sutun ilk 2 gun coook az geldi. Sagiyordum ama her saglamada 5 damlaydi. Hemsire sari sutun 1 damlasi bile onemli dedi dogal antibiyotik bu dedi yilmadim sagmaya devam ettim. Yaralarima ragmen sagdim. Sutum kanlandi bebegim yogum bakimda oldugu icin veremeyiz kusarsa kanli kusar mide kanamasindan supheleniriz dediler yine sagdim 3. Gun kan durdu sutum yavas yavas artmaya basladi. Surekli agrim olmadi ara ara dikis agrisi oldu. Zaten doltorlarda ilac veriyor. Herkesin hikayesi kesinlikle farkli herkesin agri esigide.Uyuyamadımgün içinde uyumuştum da :)) 9 aydır dikkat ede ede hamileliğimi yaşadım. Dr un verdiği süre 17 Ekim. Allah Sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin. Ağrım, sancım, acım, sıkıntılarım olur mu olmaz mı bilemem. Her kadının doğum hikayesi farklı sonuçta. Olursa da Ağlaya, zırlaya bir şekilde atlatırım en kötü ihtimal :)) kızım sağlıklı doğsun, mamayla veya sütle fark etmez yeter ki sağlıklı bir şekilde doysun geriye kalan hikaye benim için. Evham değil ilham lazım doğuma gidecek ve doğum yapmış her kadına. Çatır çatır doğurma haftasında ilham veren doğum ve doğum sonrası hikayelerimiz bol olsun :)) okuyan herkeşler ben de doğurmak istiyorum desin :))
Sagol cnm bugun 23 gunluk oldu cnmCanım Allah kolaylik versin ilk önce. Kaç günlüktu senn bebiş? ?
Daha dün gece kullanım canm benm doktr dedi bise olmadı hamilelik boyunca kullan geldk son haftaya zaten:)Ya kızlar kaşıntı yanma ve kızarıklık var travazolkrem i kullansam bişe olur mu yada kullansam fayda eder mi
Canim allah hepimizin yardimcisi olsun insallah biz ilk gun hiiic uyumadik off cok zor gecmisti. Yinede bebegimi gorunce herseye deger diyoyormCanım ya aynı durumdayız benim sıpanın 2.günü bu. Dun gece hastande sesi çıkmadı bu gece evde uyumadı hiç. 1 de yattık 2.30 da uyandı daha uyutamadım. Allah yardımcımız olsun
Allah kolaylik versin inşallah. Kaşıntı benim de en büyük derdimdi hamileyken..zaten başka çaremiz yok yani dayanmaktan başka =) ama bazen tahammül edemiyorm.. Mesela şimdi deli gibi kaşınıyorum yani afedersn orası kaşınıyor napsam die düşünüorum kara kara
Benimki de değişecek mi acaba şimdilik sıkıntı yok ama muhtemelen değişir ya. 113 günlük benimkiSagol cnm bugun 23 gunluk oldu cnm
O iştah bende de var 1 haftadır kendimi tutmaya çalışıyorum ama ne kadr bilmiyorum =) hayırlısı bi doğuralımda... Gerçi bu sefer sütüm az olur derdi var dimi =) nyse sık ama az yeriz artık
Ayy bnmde oyle dogum oncesi kiloma dondum diye sevinirken alip basimi gitcem. Ustelik oyle seyler istiyoki canim ekmek fln kesmez yani. Neyse emziriyoruz sutum kesilir diye ck kisitlamiyorum kendimi:)
Şu an bir kitaba başladım. Alkali beslenme -Dr. Ayşegül Çoruhlu. Mideni değil hücrelerini doyur diyor. Tokuz ama açız diye devam ediyor. İştah açıklığının psikolojiye bağlı bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Okuyayım bakayım neler anlatıyor sonra seninle paylaşırım. Sağlıklı besinler yemeye bak canım. Bebeğe faydası olsun.
Neyse ki tek değilmişimBen de aynı durumdayım ama frenlemeye çalışıyorum ekmek kısmını. Bir de doyma hissi kayboldu sanki. Yeter artık yeme diyip kendi kendimi durduruyorum yoksa doygunluk hissinden değil yani
sirkeli su ile sil cnmzaten başka çaremiz yok yani dayanmaktan başka =) ama bazen tahammül edemiyorm.. Mesela şimdi deli gibi kaşınıyorum yani afedersn orası kaşınıyor napsam die düşünüorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?