2015 Ekim Anneleri

Allah anali babali büyütsün inşallah canım Allah şifa versin inşallah.

sirkeli su ile sil cnm
Gece yaptm fayda etmedi şimdi yine yaptım yine etki etmesse Travazol kullancam vnm çekilcek gbi değil ne oturabiliyorm ne de çamaşır giyebiliyorm mahvoldm.. Mantar oldğm zamana geri dönmek istemiyorum çok çektim ben ondan yha rabbim kimsenin başına vermesin çokk zor

İlk önce göxün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.. Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin tez vakitte iyileş

Allah yardımcın olsun cnm ,bebeğe eğilme biri versin sana sen oyle al kucağına sıvı şeyler almaya çalış ıkınma tuvalette cnm dikkat et

bende uyuyamıyorum nerdeyse 2 haftadır toplasan her gun ancak 1 saat uyuyorumdur kaşınıyorum vücudum kaşınıyor pupp diye bşy işte ancak doğurunca geçecekmiş Allah yardımcımız olsun cnm sen tuvaletine sirke koy her girip çıkmanda sirke ile sil cnm içini ayrı dış yerlerini ayrı pamukla sil

Az önce duştan çıktım göğsümü sıkim dedim sarı bişe geldi süt beyaz olmaz mıydı ne ki bu =(

Tamam canım çok saol geçmiş olsun sana da

Canim ben mama vermiyorum 500 ml oldugunu nasil anlayacagiz ki acaba agladikca meme vermeye calisiyorum ama gece baya zor oluyo ya yataga koymamla almam bir oluyo 5 dk ancak dayaniyo surekli meme arar gibi hareket yapiyo bende iyice sersem oluyorum gece... gunduz yine iyi oluyo insan hep bebegiyle ilgilenmek istiyor. Ama gece oyle olmuyo sabaha dogru pilim bitiyor artik

Merhaba herkese doğum yapanlar güle güle buyutun burda yağmur var kapalı bi hava içim sıkıldı

[QUOTE="Mypurelove, post: 42980254, member: 702691 5.30da normal doğumla doğduk çok şükür. Detaylı hikayemizi daha sonra paylaşmak isterim sizlerle ama yine dualarınıza ihtiyacım var. Doğumda yırtık oluştu dikiş atıldı ama kanama devam etti. 1 saat önce doktorum tekrar dikiş attı. İnşallah bu kez kanama olmaz yoksa kanamadan dolayı ameliyata alırım dedi. Dualarınızı esirgemeyin nolur..[/QUOTE]
Gözün aydin canim.sanada çok geçmiş olsun. Allah şifa verir inşallah.

Ben de ayni psikolojideyim nedense. Mutfak vestiyer gardırop hepsini duzenlemem gerek gibime geliyor. Izne ciktim cuma artik h.ici bi el atiim diyorum :/

Kizlar pardon yaa benim kafam inanilmaz dagilmis durumda kuvakvakvak yazacagima dely i etiketlemisim cok pardon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…