Tamam çok saol sirkeli su yaptım oda fayda etmedi kullanım bari bende bir iki gün =)Daha dün gece kullanım canm benm doktr dedi bise olmadı hamilelik boyunca kullan geldk son haftaya zaten:)
Allah anali babali büyütsün inşallah canım Allah şifa versin inşallah.Sabah 5.30da normal doğumla doğduk çok şükür. Detaylı hikayemizi daha sonra paylaşmak isterim sizlerle ama yine dualarınıza ihtiyacım var. Doğumda yırtık oluştu dikiş atıldı ama kanama devam etti. 1 saat önce doktorum tekrar dikiş attı. İnşallah bu kez kanama olmaz yoksa kanamadan dolayı ameliyata alırım dedi. Dualarınızı esirgemeyin nolur..
Gece yaptm fayda etmedi şimdi yine yaptım yine etki etmesse Travazol kullancam vnm çekilcek gbi değil ne oturabiliyorm ne de çamaşır giyebiliyorm mahvoldm.. Mantar oldğm zamana geri dönmek istemiyorum çok çektim ben ondan yha rabbim kimsenin başına vermesin çokk zorsirkeli su ile sil cnm
İlk önce göxün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.. Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin tez vakitte iyileşSabah 5.30da normal doğumla doğduk çok şükür. Detaylı hikayemizi daha sonra paylaşmak isterim sizlerle ama yine dualarınıza ihtiyacım var. Doğumda yırtık oluştu dikiş atıldı ama kanama devam etti. 1 saat önce doktorum tekrar dikiş attı. İnşallah bu kez kanama olmaz yoksa kanamadan dolayı ameliyata alırım dedi. Dualarınızı esirgemeyin nolur..
Allah yardımcın olsun cnm ,bebeğe eğilme biri versin sana sen oyle al kucağına sıvı şeyler almaya çalış ıkınma tuvalette cnm dikkat etSabah 5.30da normal doğumla doğduk çok şükür. Detaylı hikayemizi daha sonra paylaşmak isterim sizlerle ama yine dualarınıza ihtiyacım var. Doğumda yırtık oluştu dikiş atıldı ama kanama devam etti. 1 saat önce doktorum tekrar dikiş attı. İnşallah bu kez kanama olmaz yoksa kanamadan dolayı ameliyata alırım dedi. Dualarınızı esirgemeyin nolur..
bende uyuyamıyorum nerdeyse 2 haftadır toplasan her gun ancak 1 saat uyuyorumdur kaşınıyorum vücudum kaşınıyor pupp diye bşy işte ancak doğurunca geçecekmiş Allah yardımcımız olsun cnm sen tuvaletine sirke koy her girip çıkmanda sirke ile sil cnm içini ayrı dış yerlerini ayrı pamukla silGece yaptm fayda etmedi şimdi yine yaptım yine etki etmesse Travazol kullancam vnm çekilcek gbi değil ne oturabiliyorm ne de çamaşır giyebiliyorm mahvoldm.. Mantar oldğm zamana geri dönmek istemiyorum çok çektim ben ondan yha rabbim kimsenin başına vermesin çokk zor
aman sıkma o ağız sütü bebeğin içecek onu aşı gibi bşy o elleme çok fazlaAz önce duştan çıktım göğsümü sıkim dedim sarı bişe geldi süt beyaz olmaz mıydı ne ki bu =(
Tamam canım çok saol geçmiş olsun sana dabende uyuyamıyorum nerdeyse 2 haftadır toplasan her gun ancak 1 saat uyuyorumdur kaşınıyorum vücudum kaşınıyor pupp diye bşy işte ancak doğurunca geçecekmiş Allah yardımcımız olsun cnm sen tuvaletine sirke koy her girip çıkmanda sirke ile sil cnm içini ayrı dış yerlerini ayrı pamukla sil
Yatisimi yaptilar ya 2cm aciklik warmis sancida hafif warmis bisey hissetmiyorum ama anlamadimSuyum geliyorsa tabi mutlaka git canım. Hadi hayırlısı İNŞALLAH
Canim ben mama vermiyorum 500 ml oldugunu nasil anlayacagiz ki acaba agladikca meme vermeye calisiyorum ama gece baya zor oluyo ya yataga koymamla almam bir oluyo 5 dk ancak dayaniyo surekli meme arar gibi hareket yapiyo bende iyice sersem oluyorum gece... gunduz yine iyi oluyo insan hep bebegiyle ilgilenmek istiyor. Ama gece oyle olmuyo sabaha dogru pilim bitiyor artikYaaa bizde de aynı gündüz uyuyo gece hiç durmuyor memeyi veriyorum iki uyuyo yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya sütümde senin ki gibi sıkıyorum geliyo ama göğüslerim yumuşak sert değil Bi artsaydı sütüm doymuyor gibi Dr da en az 500 ml alması lazım dedi mecbur günde Bi kaç defa mama veriyorum
Ayy tam yaxıyı okurken bakıyodum gelio mu die çok korktm bıraktım hemen =(aman sıkma o ağız sütü bebeğin içecek onu aşı gibi bşy o elleme çok fazla
Canim 40 indan sonra duzelir diyolar insallah temmennim o benimde :)Benimki de değişecek mi acaba şimdilik sıkıntı yok ama muhtemelen değişir ya. 113 günlük benimki
Ay 13 günlük yazacaktm canım yaaCanim 40 indan sonra duzelir diyolar insallah temmennim o benimde :)
Günaydın melekler ve annişler
Bu aralar her günüm ıvır zıvır düzenleme işleriyle ve gezmeler geçiyor her gören yollarda doğurcan diyor sizeneeeemıncıklamadığım dolap içi çekmece kalmadı her şey elden geçti sanki bebişim olunca bir saniye bırakamıcam gibi geliyor
@fleuri çatır çatır doğum haftasında ben de doğurmuş olacağım inşallah. Allahım ne değerli günler ne güzel heyecanlar o kadar şanslıyızki çok şükür bir de sağlıkla Kavuştuk mu daha isteriz.
Nişan suyun geldi mi canım? ?Yatisimi yaptilar ya 2cm aciklik warmis sancida hafif warmis bisey hissetmiyorum ama anlamadim
Kizlar pardon yaa benim kafam inanilmaz dagilmis durumdaCanim dedigin gibi herkesi hikayesi farkli. Zorunlu sezeryan oldum biliyorsun. Bebegim donmesine ragmen suyumun gelmesine ragmen omercik ameliyat olacak yorulmasin diye zorunlu sezeryana girdim. Ustelik ameliyat sirasinda stres yaparim heyecanlanirim bebegimde bundan etkilenir diye genel anestezi oldum. Ama catir catir dogurtulanlardanim:) ilk gecenin hafif agrisi disinda 2. Gun itibari ile yataktan kendim kalkmayi tuvalete kendim gitmeyi basardim :) gogsum pompadan yara oldu mu oldu hatta su topladi. Ama bebrgim icin dimdik ayakta durdum. 1. Kural kedini birakmamak 2. Kural pozitif olmak 3. Kural bebegini gorup dusunup ondan guc almak. Sutun ilk 2 gun coook az geldi. Sagiyordum ama her saglamada 5 damlaydi. Hemsire sari sutun 1 damlasi bile onemli dedi dogal antibiyotik bu dedi yilmadim sagmaya devam ettim. Yaralarima ragmen sagdim. Sutum kanlandi bebegim yogum bakimda oldugu icin veremeyiz kusarsa kanli kusar mide kanamasindan supheleniriz dediler yine sagdim 3. Gun kan durdu sutum yavas yavas artmaya basladi. Surekli agrim olmadi ara ara dikis agrisi oldu. Zaten doltorlarda ilac veriyor. Herkesin hikayesi kesinlikle farkli herkesin agri esigide.dely canim sende sakin korkma keyfine sezeryan olmayacaksin rabbim sanada bunu nasip ettiyse vardir bir bildigi.
Benim 2hafta once muaynede kanama olmustu ama bu sefer sadece su geldiNişan suyun geldi mi canım? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?