2015 Ekim Anneleri

Hayirli olsun canim öncelikle. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sana da çok çok geçmiş olsun ins en kisa zamanda iyileşir bebisinle güzel zamanlar gecirirsiniz :)

Benim 2hafta once muaynede kanama olmustu ama bu sefer sadece su geldi
Hmm suyun baya geldi mi canım?? Bir de açılmaya baktıklarında yorum yaptilar mi? Benimde suyum gelmişti ama çok geldi ve rahim duvarim kalinmiş zor açılır dedi ebe. O yüzden gerek yok sezeryan olayim dedim.

Benimki de yanımda şükürler olsun.. Farklı şehirde normalde benimki de ama mevlüde kadar kalacak nasipse. Seçim için gidip gelecek arada. Herhalde 30-40 gün kalacak. Yazık onun da beli ağrıyor, bel fıtığı var, hiç kiyamiyorum.. ama anneler işte.. Yok bir şeyim, idare ederim ben diyor, koşturuyor.. Allah başımızdan eksik etmesin onları

İlki sezeryan olduğu için suni sancı verilemiyor malesef. Yine de içimde bir umut var. Hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun canım.. En rahatı, en iyisi hangisi olacaksa o olsun inşallah..

Kızlar benim suyum geldi sancılar kasılmalar da var. Hastaneye gidiyoruz şimdi. Nolur dua edin..
Canım ne oldu? Doğum oldu mu? Nasılsın? İnşallah her şey yolundadır. Sağlıkla kolaylıkla kavusmussundur bebişine inşallah
artık bir takvimim bile yok bugün doldu günümüz ama benim oğlan cıkmak ıstemıyor sanırım
İnşallah sağlıcakla gelsin caniimm Çok az kaldı cook, hayırlısıyla..

Ben de lohusalık zamanım için şimdiden endişeliyim. Kayınvalidemler yarın geliyor. Geçen doğumumda onlar benden beter lohusa olmuştu
Ay caniimm.. Allah kolaylık versin sana.. ama şimdi bunları düşünme. Yavruna kavuşacağın günü düşün canım hayırlısıyla

Hmm suyun baya geldi mi canım?? Bir de açılmaya baktıklarında yorum yaptilar mi? Benimde suyum gelmişti ama çok geldi ve rahim duvarim kalinmiş zor açılır dedi ebe. O yüzden gerek yok sezeryan olayim dedim.
Cok deildi acilmada war dedi takti suniyi

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.

Bugun Antalyada hava cok sicak yaz gibi..pzt sali 2 gun yagmurlu gosteriyor hava soguyacakmis dediler bakalim benim kizim yarin gelirken soguklari da getirecek mi
statistician41 cnm bende yarin mecburi sezeryan olucam..insallah senin gb dirayetli olabilirim tezcanliyimdir normalde ins hemen ayaklanir bebegime bakabilirim..bi de Omer nasil cnm? Doktorlar ne diyor ne kadar zamanda toparlanacakmis? Yeni duruma adapte olmasi gerekiyor demistin tam olarak kalbine ne uygulandi? Cok soruyorum ama inan merak ediyorum omeri

İyi geceler kızlar istahim çok açıldı benim ya şuan yesem 1 ekmek yerim sizde durumlar nasıl
Bir haftadir benimde istah acik iyiki diyorum hamileligim boyunca acik degildi heralde bi 30 kilo alirdim

Anlasildi ekim anneleri gununu gecirecek

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
gibek dusmeden yaptrma hatta gobek dusuyo 2 3 gun sinra tam kuruyunca banyo yaptiriliyo. Batikon bana da verilmedi, 5. Gun dustu sonra 2 gun sivi bi antibiyotikle krem kullandim kuruyunca banyimuzu yaptik

Canim bebegin bezinin bağlarken göbeği dışarıda birakiyorsunuz degilmi çünkü göbek bezinin içinde kalırsa göbek devamli islanacahi için geç düşer. Kalınmi daha göbek düşecek gibi degilmi. Eğer bi kaç güne düşecek gibiyse bekle banyo falan yapma

Selam kızlar bebiş doğdu doğalı hiç takip edemiyorum :) doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyğtelim bebişleri hepimiz :)) doğum yapan ve mama takviyesi kullanan annelere bir sorum olucak hangi mamayı kullanıyorsunuz oğlum suan 18 günlük oldu anne sütü artı geceleri aptamil veriyorum sanırım gaz sıkıntımız başladı hiç uyumuyor aptamilin conformil diye bir maması var gaz problemi olan bebekler için onu aldım sanırım pek sevmedi kullanan ve faydasını gören varmı ???

valla annem biz hastaneden doğumdan gelir gelmez hem siz hem kendim banyo yaptık dedi bşy olmadı dedi senin bebişinde zaten 8 gun olmuş o düşmek üzeredir banyo yaptır bence

Insallah toparlanirsin canim tez canlisiysan daha cabuk toparlanirsin inan. Cogumuzun hamileligi sonlandi artik aciklamamda sikinti yok saniyorum. Omerin kalbinr giden ana damarlar tersti canim yani soyleki akcigere temizlenmek uzere gitmesi gereken kirli kan direk vucuda dagiliyor, vucuda dagilmasi gereken temiz kan temiz olmasina ragmem yine temizlenmek uzere akcigere gidiyordu. Anne karninda oksjenini benden aldigi icin sorun olmuyordu ancak dogar dogmaz beyne kirli kan gitmesi vucuda kirli kan dagilmasi sorun olacakti. Bu nedenle hemen yogun bakima alindi ve ilac ile mevcuttaki bir damarin acik kalmasi saglandi ki kirli kan ve temiz kannbirbirine karissin. 1 hafta 10 gun ameliyat icin bekleyecektik ancak carsmba aksami pamugum solunum sikintisi yasayinca makinaya baglandi ve cuma gunu ameliyata alindi. Ameliyat ile ana damarlarin ve bu damarlari besleyen 1mm kalinligindaki kilcal daamrlarin yerleri degistirildi. Mevcuttaki yara acik birakildi ki olasi olumsuz bir durumda mudahale kolay olsun. Cok sukur ki suan hersey yolunda ve dun yaramiz kapatildi. Yarinda uyandirilip solunum cihazindan ayirmayi deneyecekler. Zor surec devam ediyor. Hergun 16.00 de 1 kisi 2 dk yanina girebiliyor. Ameliyat sonrasi 3 4 ay ciddi enfeksiyon riskimiz var Doktorlar hic bir surec icin zaman vermiyor cunku her bebekte farkli diyorlar. Insallah omerim her zamanki gucunu yitirmeden bu surecide atlatacak teyzesi.

Insallah toparlanirsin canim tez canlisiysan daha cabuk toparlanirsin inan. Cogumuzun hamileligi sonlandi artik aciklamamda sikinti yok saniyorum. Omerin kalbinr giden ana damarlar tersti canim yani soyleki akcigere temizlenmek uzere gitmesi gereken kirli kan direk vucuda dagiliyor, vucuda dagilmasi gereken temiz kan temiz olmasina ragmem yine temizlenmek uzere akcigere gidiyordu. Anne karninda oksjenini benden aldigi icin sorun olmuyordu ancak dogar dogmaz beyne kirli kan gitmesi vucuda kirli kan dagilmasi sorun olacakti. Bu nedenle hemen yogun bakima alindi ve ilac ile mevcuttaki bir damarin acik kalmasi saglandi ki kirli kan ve temiz kannbirbirine karissin. 1 hafta 10 gun ameliyat icin bekleyecektik ancak carsmba aksami pamugum solunum sikintisi yasayinca makinaya baglandi ve cuma gunu ameliyata alindi. Ameliyat ile ana damarlarin ve bu damarlari besleyen 1mm kalinligindaki kilcal daamrlarin yerleri degistirildi. Mevcuttaki yara acik birakildi ki olasi olumsuz bir durumda mudahale kolay olsun. Cok sukur ki suan hersey yolunda ve dun yaramiz kapatildi. Yarinda uyandirilip solunum cihazindan ayirmayi deneyecekler. Zor surec devam ediyor. Hergun 16.00 de 1 kisi 2 dk yanina girebiliyor. Ameliyat sonrasi 3 4 ay ciddi enfeksiyon riskimiz var Doktorlar hic bir surec icin zaman vermiyor cunku her bebekte farkli diyorlar. Insallah omerim her zamanki gucunu yitirmeden bu surecide atlatacak teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…