2015 Ekim Anneleri

Aslında şanslısın annesi dr un çok iyiymiş ki bu durumu fark etmiş umursamayan fark edemeyenler de var . ALLAH SENİN VE BEBEĞİNİN yardımcısı olsun sen de oğlunda çok güçlüsünüz bence bu sureci atlatıp beraberce musmutlu evinize gideceksiniz . Rahata huzura ereceksiniz eviniz cıvıl cıvıl Omerciğin sesiyle dolacak hep boyle güzel şeyleri hayal et tatlım bak ben bile sizi boyle hayal ettim her şey çok güzel olacak inş. Tatlım:)

statistician41 masallah her seyin yolunda gitmesine cok sevindim..insallah boyle devam eder her zaman aklimda omercik. eminim burdaki cogu annenin de oyle..dualarimizla cok daha iyi olacak inaniyorum..

Can aanlattığına gore hic kolay bIr aameliyat değil. Rabbim omer bebegimize şifalar versin tamamen iyileşsin inşallah.. hep beraber huzur mutluluk ve sağlıkla nice seneler YYaşayın inş :*

Kizlar ilk zaman takviye icin mama tercihiniz ne oldu ya da dr bi marka tavsiye etti mi? Hipp almayi dusunuyorum bugun organik diye..

Canım çok özür dilerim sizi olumsuz etkiledigim icin tabikide bunu sizinle paylasmak istemezdim ama gecenin biryarisi baskasina dert yanamazdim ama biraz yersiz oldu biliyorum 3-4 gün biraz cekiliyor bütün acılar yavrunuzu kucaginiza alinca hersey unutuluyor anne olmak bütün acilara deger hepsi gelip geciyor önemli olan onlarin saglikli mutlu olmasi hepinize hayirli dogumlar diliyorum tekrar Özür dilerim :)

Yok canim ya bezin icinde : ( cok ince bise kalmis dustu dusecek. Ama cocugum cok pis suan yazik ya bi dusseydi yikasaydk da rahatlasaydi yavrum.

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
Canım eşimle aldgmz bi dogum egitimnde kordon düşmesini beklemek zorunda olmadıgmzı söylediler. Gazide prof olan bir çocuk dr u da vardı o gün eğitimde. Bi video izlettiler, dogumun ertesi günü bebek,babası ve kardeşleriyle beraber küvetteydi

Canim allah hepimizin yardimcisi olsun insallah biz ilk gun hiiic uyumadik off cok zor gecmisti. Yinede bebegimi gorunce herseye deger diyoyorm

İlk gece hastanede hiç sesi çıkmadı. Dün evde ilk gecemizdi 2.30 da bi uyandı 8.30 da ancak uyudu. Neyse bunların hepsi geçecek kocaman adam olacak doğru dürüst hatırlamayacağız bile

Yatisimi yaptilar ya 2cm aciklik warmis sancida hafif warmis bisey hissetmiyorum ama anlamadim

Hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucağına canım

Kizlar tek tek alinti yapmadim. Keske yikasaydim ben de. Biz de bal ve tuz surup bekletiyorlar onun icin de annemleri beklemem grek. İnsallah en kisa zamanda duser de biter bu eziyet. Rahatlar bebegim.

Can'ım Dr 2 saatte bir 30 cc ver dedi pompayla sağ bak bakalım ne kadar geliyo dedi bende mama vermek istemiyorum ama sarılık olunca mecbur veriyoruz

Dunn 20 mız çıktı. Bi güzel tuzladikkk şekerledik cagani daha sonrada yikadik.gobegimiz 7.gunde düştü zaten.hrm anne sütü hem mama veriyorum.aptamil.sukur gazı rahat çıkarıp uyuyo yawru kuşum 3 gün gözüne limon sıktık mercan gibu oldu:))2 güne 1 de yıkıyoruz zaten.doktora kontrol gittik. Herşey yolunda çok şükür işitme testinde gectik.cumlemizin çocuklarına allah sağlık versin.utku kardes diye seviyo ama içten içe kiskaniyom alınacaktır ins birbirlerine.annem yanımda 40 im çıkana kadar sagolsun

Canım istemedende olsa sizleri etkilediysem özür dilerim düsüncesizce davrandığımın farkina vardim sonradan neden yazdimki dedim tabiki herkesin bir olmuyor ben normal dogumdan korkanlar icin yani benim gibi sezeryani tercih edenler icin dedim ama öyle yada böyle anne olunca heraciya katlaniliyor önemli olan saglikla dogmalari

Kızlar sizin bebeğinizde devamli uyuyormu acaba hafif sarilik olduk biz ondanmiki ?

Canım özür dilemene gerek yok.
Zaten mesajımda da ben de aynısını demişim. Can acısıyla bir an yazmışsındır, yoksa kötü niyetli olmadığına eminim.
İnşallah tez vakitte toparlanır, kuzucuğunla daha iyi ilgilenirsin :)

Kizlar pardon yaa benim kafam inanilmaz dagilmis durumda kuvakvakvak yazacagima @dely i etiketlemisim cok pardon :)
Canım senin sabrına, gücüne ve pozitif ruhuna hayranım zaten. Ömer bebek de senin gibi güçlü maşallah. Ben kendi adıma ikinizden de çok güzel şeyler öğrendim. İnşallah tez vakitte kavuşursunuz, evinize yolcu ederiz sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…