- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Maşallah size oyyyy :)Dunn 20 mız çıktı. Bi güzel tuzladikkk şekerledik cagani daha sonrada yikadik.gobegimiz 7.gunde düştü zaten.hrm anne sütü hem mama veriyorum.aptamil.sukur gazı rahat çıkarıp uyuyo yawru kuşum 3 gün gözüne limon sıktık mercan gibu oldu:))2 güne 1 de yıkıyoruz zaten.doktora kontrol gittik. Herşey yolunda çok şükür işitme testinde gectik.cumlemizin çocuklarına allah sağlık versin.utku kardes diye seviyo ama içten içe kiskaniyom alınacaktır ins birbirlerine.annem yanımda 40 im çıkana kadar sagolsun
Canım özür dilemene gerek yok.
Zaten mesajımda da ben de aynısını demişim. Can acısıyla bir an yazmışsındır, yoksa kötü niyetli olmadığına eminim.
İnşallah tez vakitte toparlanır, kuzucuğunla daha iyi ilgilenirsin :)
Maşallah çok tatlı :)Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Banada öle oluyo =) geldi gelecekler eli kulaklarında... Özledim kuzumu yhaKızlar sabah kahvaltıya gittik ordan avm ye kahve içmeye oturduğumda aşağıda çok değişik şeyler yapmaya başladı. Doğum kanalına mı iniyor doğum mu başlıyor anlayamadım. Sürekli wc isteği giriyorum 2 damla bişi çıkıyo. Yola mı çıkıyo acaba bavulları topladı geliyomuu
salı günü kontrolümüz var ben o gün için hevesleniyordum hadi hastaneye dese dr dieBanada öle oluyo =) geldi gelecekler eli kulaklarında... Özledim kuzumu yha
Bileti almış yakında çıkacak yolaKızlar sabah kahvaltıya gittik ordan avm ye kahve içmeye oturduğumda aşağıda çok değişik şeyler yapmaya başladı. Doğum kanalına mı iniyor doğum mu başlıyor anlayamadım. Sürekli wc isteği giriyorum 2 damla bişi çıkıyo. Yola mı çıkıyo acaba bavulları topladı geliyomuu
allah yardımcın olsunMerhaba hanımlar,
Saatlerdir yürüyorum. İnşallah bi faydası olur, benden bu kadar artık
Sabah kahvaltıya gittik, avm de de saatlerdir dolaşıyorum. Kaç tur attım içeride hatırlamıyorum
Şimdi eve geldik, yarına hazırlık yapacağım. Son kez şöyle bir etrafı süpürüp, yıkanacak çamaşırları yıkayıp, valizimi son kez kontrol edeceğim. Hatta doğumdan sonra serilecek çarşaflarımı da çıkarsam iyi olur gelince aramasın kimse.
Bugün benimle aynı zamanda hamile kalmış olan kuzenim doğum yaptı, onun ziyaretine gittim. Miniminnacık bir bebişi olmuş, ben ağladım kuzenim ağladı. Kuzenimin annesi kayınvalidesi hepimiz bir güzel ağladık.
Yarın sabah 9 da kontrol var, hazırlıklı gideceğiz. Suni ya da sezaryen doğum başlatılacak başka bir aksilik olmazsa.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bugün değişik şeyler yapıyo cadıcık içimde aşağı doğru kurbağalama yüzdüğünü hayal ediyorum çıkışa doğruBileti almış yakında çıkacak yolabenim ki daha başka seferleri bekliyo
Sağol sörrr, inşallah bende seni takipte olucam doğumdan sonraallah yardımcın olsun
darısı bizeim basımıza
senın yerıne heyecanlandım :=) hayırlısıyla çık inşallah hastanedenSağol sörrr, inşallah bende seni takipte olucam doğumdan sonra
İnşallah canımm, sağlıkla alayım kucağıma kuzumu.senın yerıne heyecanlandım :=) hayırlısıyla çık inşallah hastaneden
ben olsam ben de uyuyamazdımİnşallah canımm, sağlıkla alayım kucağıma kuzumu.
Ben de heyecan yoktu ta ki deminki hastane ziyaretine kadar.
Bu gece uyuyamam ben
Aynen öyle, bundan sonra uyuyamayacağım zatenben olsam ben de uyuyamazdım
aman uyuyama boşver :=) minnakın gelıyor
ona odaklan
orada kalmak ıstıyor demek kıAynen öyle, bundan sonra uyuyamayacağım zaten
Keşke kendi isteğiyle gelseydi, yarına kadar vakti var daha gerçi
Exiti gorsunler artık :)Bugün değişik şeyler yapıyo cadıcık içimde aşağı doğru kurbağalama yüzdüğünü hayal ediyorum çıkışa doğru
Amiiin cnm yazik annemde oyle hasta ama geceleri hic uyumadi bakti kizima hele ilk gun mahfoldu bacagi ayakta kalmaktan kütük gibi sistiBenimki de yanımda şükürler olsun.. Farklı şehirde normalde benimki de ama mevlüde kadar kalacak nasipse. Seçim için gidip gelecek arada. Herhalde 30-40 gün kalacak. Yazık onun da beli ağrıyor, bel fıtığı var, hiç kiyamiyorum.. ama anneler işte.. Yok bir şeyim, idare ederim ben diyor, koşturuyor.. Allah başımızdan eksik etmesin onları
Hayırlı olsun canım.. En rahatı, en iyisi hangisi olacaksa o olsun inşallah..
Canım ne oldu? Doğum oldu mu? Nasılsın? İnşallah her şey yolundadır. Sağlıkla kolaylıkla kavusmussundur bebişine inşallah
İnşallah sağlıcakla gelsin caniimmÇok az kaldı cook, hayırlısıyla..
Ay caniimm.. Allah kolaylık versin sana.. ama şimdi bunları düşünme. Yavruna kavuşacağın günü düşün canım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?