2015 Ekim Anneleri

Maşallah size oyyyy :)
Annem de her gün yıkayalım faydalı diyor bana, ben de 2 günde 1 düşündüm. Bu arada neden şeker ve tuz? Bir de limon neden sıkılıyor?

Anneler bbeginizin yuzunde minik minik kirmiziliklar cikiyormuu??? Doktorumuz dunyaya alisma surecinden kynkli teni mikroplar, hava vs dedi. Anneannem et önü onlar kilo alcak dedi:) tıbbi ve gayri-tıbbi iki verimiz var yani. Sizde varmı, doktoru ne dedı bıdıklarınızın?

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Maşallah çok tatlı :)

aysglufk maşallah tatlı prenses e. Sana bi tavsiyem olacak o emzikler çok büyük ve ağır olduklarından bebeğin çene kasları henüz gelişmesi günden çok çabuk yorulup bırakıyor olabilir. Daha hafif bi tane denemelisin. Biz de ilk oglumda aynı şeyi yaptık ekmekte ve tutmakta çok zorlandı. Küçük bi emzikle daha rahat ettik

Kızlar sabah kahvaltıya gittik ordan avm ye kahve içmeye oturduğumda aşağıda çok değişik şeyler yapmaya başladı. Doğum kanalına mı iniyor doğum mu başlıyor anlayamadım. Sürekli wc isteği giriyorum 2 damla bişi çıkıyo. Yola mı çıkıyo acaba bavulları topladı geliyomuu

Banada öle oluyo =) geldi gelecekler eli kulaklarında... Özledim kuzumu yha

Banada öle oluyo =) geldi gelecekler eli kulaklarında... Özledim kuzumu yha
salı günü kontrolümüz var ben o gün için hevesleniyordum hadi hastaneye dese dr die ama bgn gelme fikri de heycanlandırdı beni yarın son bi bakıma girerim kıl yün olayları için diye düşünmüştüm ama nasip bakalım belirti verir inşallah hastaneye gitmem gerektiğinde

Merhaba hanımlar,
Saatlerdir yürüyorum. İnşallah bi faydası olur, benden bu kadar artık
Sabah kahvaltıya gittik, avm de de saatlerdir dolaşıyorum. Kaç tur attım içeride hatırlamıyorum
Şimdi eve geldik, yarına hazırlık yapacağım. Son kez şöyle bir etrafı süpürüp, yıkanacak çamaşırları yıkayıp, valizimi son kez kontrol edeceğim. Hatta doğumdan sonra serilecek çarşaflarımı da çıkarsam iyi olur gelince aramasın kimse.
Bugün benimle aynı zamanda hamile kalmış olan kuzenim doğum yaptı, onun ziyaretine gittim. Miniminnacık bir bebişi olmuş, ben ağladım kuzenim ağladı. Kuzenimin annesi kayınvalidesi hepimiz bir güzel ağladık.
Yarın sabah 9 da kontrol var, hazırlıklı gideceğiz. Suni ya da sezaryen doğum başlatılacak başka bir aksilik olmazsa.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bileti almış yakında çıkacak yola benim ki daha başka seferleri bekliyo

allah yardımcın olsun
darısı bizeim basımıza

Amiiin cnm yazik annemde oyle hasta ama geceleri hic uyumadi bakti kizima hele ilk gun mahfoldu bacagi ayakta kalmaktan kütük gibi sisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…