Herhalde, sevilmeyecek gibi mi içerisi? ne gaz problemi var, ne açlıkorada kalmak ıstıyor demek kı
Yaaa bizde de aynı gündüz uyuyo gece hiç durmuyor memeyi veriyorum iki uyuyo yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya sütümde senin ki gibi sıkıyorum geliyo ama göğüslerim yumuşak sert değil Bi artsaydı sütüm doymuyor gibi Dr da en az 500 ml alması lazım dedi mecbur günde Bi kaç defa mama veriyorum
Aynen benimki de yaaCanim ben mama vermiyorum 500 ml oldugunu nasil anlayacagiz ki acaba agladikca meme vermeye calisiyorum ama gece baya zor oluyo ya yataga koymamla almam bir oluyo 5 dk ancak dayaniyo surekli meme arar gibi hareket yapiyo bende iyice sersem oluyorum gece... gunduz yine iyi oluyo insan hep bebegiyle ilgilenmek istiyor. Ama gece oyle olmuyo sabaha dogru pilim bitiyor artik
Gözünüzaydın canım.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.. İnşallah sen de bir an önce iyilesirsin. Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin canım..Sabah 5.30da normal doğumla doğduk çok şükür. Detaylı hikayemizi daha sonra paylaşmak isterim sizlerle ama yine dualarınıza ihtiyacım var. Doğumda yırtık oluştu dikiş atıldı ama kanama devam etti. 1 saat önce doktorum tekrar dikiş attı. İnşallah bu kez kanama olmaz yoksa kanamadan dolayı ameliyata alırım dedi. Dualarınızı esirgemeyin nolur..
Olsun caniimm.. Anladım ben onuKizlar pardon yaa benim kafam inanilmaz dagilmis durumdakuvakvakvak yazacagima dely i etiketlemisim cok pardon :)
İnşallah bende doğum başlarda haberim olmaz die korkuyorm benim kontrol de yarın.. Son bi gün kalana kadar heyecan yapmıyorm Bi gün kalıo saatler geçmk bilmiosalı günü kontrolümüz var ben o gün için hevesleniyordum hadi hastaneye dese dr dieama bgn gelme fikri de heycanlandırdı beni yarın son bi bakıma girerim kıl yün olayları için diye düşünmüştüm ama nasip bakalım belirti verir inşallah hastaneye gitmem gerektiğinde
Maşallah ya pek tatliHı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Maşallah canım maşallahDunn 20 mız çıktı. Bi güzel tuzladikkk şekerledik cagani daha sonrada yikadik.gobegimiz 7.gunde düştü zaten.hrm anne sütü hem mama veriyorum.aptamil.sukur gazı rahat çıkarıp uyuyo yawru kuşum 3 gün gözüne limon sıktık mercan gibu oldu:))2 güne 1 de yıkıyoruz zaten.doktora kontrol gittik. Herşey yolunda çok şükür işitme testinde gectik.cumlemizin çocuklarına allah sağlık versin.utku kardes diye seviyo ama içten içe kiskaniyom alınacaktır ins birbirlerine.annem yanımda 40 im çıkana kadar sagolsun
Canım sarılık halsizlik yaparmış. Bizde de var sarılık. Takipteyiz. Yarın tekrar baktiricaz. İnşallah yükselmemiştir. Biz de pek halsizlik yok ama doktor olabilir dedi. Uyusa da 2 saatte 1 zorla da olsa mutlaka uyandırıp, besleyin dedi. Ayağının altına vurdu hatta uyurken, azıcık ağlattı. Beslenerek atarmis sariligi. Sık sık besle.Kızlar sizin bebeğinizde devamli uyuyormu acaba hafif sarilik olduk biz ondanmiki ?
Canım bizimkinde var. Hatta uçları beyaz beyaz. Seninki de öyle mi? Doktor yeni doganlarda olabilen bir döküntü, zararsız dedi. 2-3 hafta surebilirmis. Azalmaya başladı bizimki.Anneler bbeginizin yuzunde minik minik kirmiziliklar cikiyormuu??? Doktorumuz dunyaya alisma surecinden kynkli teni mikroplar, hava vs dedi. Anneannem et önü onlar kilo alcak dedi:) tıbbi ve gayri-tıbbi iki verimiz var yani. Sizde varmı, doktoru ne dedı bıdıklarınızın?
Aynen yha bnde totem yaptım ama olmadı bakalım hayırlısı6000. sayfaya geldik, totem yapanlar vardı sanırsam. Artık doğurabiliriz
Ben dün 5 te yatıp uyku ile uyanıklık arası 10 a kadr uyuyabldim şuan uyumaya çalışıyorum ama olmuyo kaşıntımda cabası.. Anlıyorum seni yani canım rabbim yardımcımız olsunKızlar ben uyuyamıyorum nedenini bilmiyorum sizde oyle misiniz niye uyuyamıyorum ya gözüm mor oldu kapanıo ama uyuyamıorum
maşallah cnm Allah bağışlasınHı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
cnm eczanelerde göbek bakım losyonu var ondan al bakım için. Ayrıca ben hastaneden cıktıktan sonra hergun yıkadım 15 gun sonra düştü göbeği sadece Çok su gelmemesine dikkat et ayrıca guzel kurut göbüşünü bakımıbıda yap bişey olmaz çocuk kokar tabi beklermi okadar.Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
Annesiiii çok tatlııı bu kızzz :)Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
senin dr ne diyor bebişin nasıl kaç gram olmuşAynen yha bnde totem yaptım ama olmadı bakalım hayırlısı
Herşey yolundaymış cnm 3400 civarı 3 buçuk vardır dedi tam net çıkmıyormuş zaten baş aşağı pozisyonda bakalım yarın ne diceksenin dr ne diyor bebişin nasıl kaç gram olmuş
Bizde aynıyız kızlar ben çogunlukla sağıp stok yapıyorum gece uyanmasına 5 dk kala ısıtıp biberonla veriyorm zatn cok ac olunca cıldırıyor memeyide almıyor gündüz emziriyorum huysuz değilse öbür türlü hem ben hem cocuk perişan oluyor ac uykusuz oluyorAynen benimki de yaaBen de diyorum doymuyor mu acaba diye ama sizin de öyleyse demek olabiliyor. Dün neredeyse bütün gece ayaktaydık. Şimdi de yarım saat arayla 2 göğüsten de neredeyse yine yarimsar saat emzirdim yine aranıyor.. Ben de mama takviyesi yapıyorum. Sarılık olduğu için, onu atabilmesi için iyi beslenmesi gerekiyormuş. Doktor verin dedi. Mamadan sonra rahat uyuyordu, şimdi mamadan sonra bile çok zor uyuyor. İlle meme istiyor.. Memede uyuyor. Yerine koyunca gözler açılıyor. Napicaz bilmem.. Tatlı yavrusumu mememde buyutucem sanırım
Gözünüzaydın canım.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.. İnşallah sen de bir an önce iyilesirsin. Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin canım..
Olsun caniimm.. Anladım ben onu
Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
Canim yarin kacta dogumun bi aksilik cikmazsa ugramak isterim yaninaBugun Antalyada hava cok sicak yaz gibi..pzt sali 2 gun yagmurlu gosteriyor hava soguyacakmis dediler bakalim benim kizim yarin gelirken soguklari da getirecek mi
@statistician41 cnm bende yarin mecburi sezeryan olucam..insallah senin gb dirayetli olabilirim tezcanliyimdir normalde ins hemen ayaklanir bebegime bakabilirim..bi de Omer nasil cnm? Doktorlar ne diyor ne kadar zamanda toparlanacakmis? Yeni duruma adapte olmasi gerekiyor demistin tam olarak kalbine ne uygulandi? Cok soruyorum ama inan merak ediyorum omeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?