2015 Ekim Anneleri

Aynen benimki de yaa Ben de diyorum doymuyor mu acaba diye ama sizin de öyleyse demek olabiliyor. Dün neredeyse bütün gece ayaktaydık. Şimdi de yarım saat arayla 2 göğüsten de neredeyse yine yarimsar saat emzirdim yine aranıyor.. Ben de mama takviyesi yapıyorum. Sarılık olduğu için, onu atabilmesi için iyi beslenmesi gerekiyormuş. Doktor verin dedi. Mamadan sonra rahat uyuyordu, şimdi mamadan sonra bile çok zor uyuyor. İlle meme istiyor.. Memede uyuyor. Yerine koyunca gözler açılıyor. Napicaz bilmem.. Tatlı yavrusumu mememde buyutucem sanırım
Gözünüzaydın canım.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.. İnşallah sen de bir an önce iyilesirsin. Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin canım..

Kizlar pardon yaa benim kafam inanilmaz dagilmis durumda kuvakvakvak yazacagima dely i etiketlemisim cok pardon :)
Olsun caniimm.. Anladım ben onu

İnşallah bende doğum başlarda haberim olmaz die korkuyorm benim kontrol de yarın.. Son bi gün kalana kadar heyecan yapmıyorm Bi gün kalıo saatler geçmk bilmio

Maşallah canım maşallah
Bizim de bugün gobegimiz düştü 1 haftaligiz bugün Allah hepimizinkine sağlık versin inşallah
Kızlar sizin bebeğinizde devamli uyuyormu acaba hafif sarilik olduk biz ondanmiki ?
Canım sarılık halsizlik yaparmış. Bizde de var sarılık. Takipteyiz. Yarın tekrar baktiricaz. İnşallah yükselmemiştir. Biz de pek halsizlik yok ama doktor olabilir dedi. Uyusa da 2 saatte 1 zorla da olsa mutlaka uyandırıp, besleyin dedi. Ayağının altına vurdu hatta uyurken, azıcık ağlattı. Beslenerek atarmis sariligi. Sık sık besle.
Canım bizimkinde var. Hatta uçları beyaz beyaz. Seninki de öyle mi? Doktor yeni doganlarda olabilen bir döküntü, zararsız dedi. 2-3 hafta surebilirmis. Azalmaya başladı bizimki.

Kızlar ben uyuyamıyorum nedenini bilmiyorum sizde oyle misiniz niye uyuyamıyorum ya gözüm mor oldu kapanıo ama uyuyamıorum

Kızlar ben uyuyamıyorum nedenini bilmiyorum sizde oyle misiniz niye uyuyamıyorum ya gözüm mor oldu kapanıo ama uyuyamıorum
Ben dün 5 te yatıp uyku ile uyanıklık arası 10 a kadr uyuyabldim şuan uyumaya çalışıyorum ama olmuyo kaşıntımda cabası.. Anlıyorum seni yani canım rabbim yardımcımız olsun

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın
maşallah cnm Allah bağışlasın

Kizlar ya doktor bana gobek dusmeden banyo yaptrma dedi. Batikon da surmem gerekiyormus bana bise demediler. Bugun 8.gun oglum cok pis kokuyor. Napim sizce. Suyla falan mi silsem bi. Ozellikle kafasi cok kokuyor.
cnm eczanelerde göbek bakım losyonu var ondan al bakım için. Ayrıca ben hastaneden cıktıktan sonra hergun yıkadım 15 gun sonra düştü göbeği sadece Çok su gelmemesine dikkat et ayrıca guzel kurut göbüşünü bakımıbıda yap bişey olmaz çocuk kokar tabi beklermi okadar.

Bizde aynıyız kızlar ben çogunlukla sağıp stok yapıyorum gece uyanmasına 5 dk kala ısıtıp biberonla veriyorm zatn cok ac olunca cıldırıyor memeyide almıyor gündüz emziriyorum huysuz değilse öbür türlü hem ben hem cocuk perişan oluyor ac uykusuz oluyor bir süre böyle gitcek sanrm büyüdükce düzene gireriz
Bu arada biZim cok gaz sıkıntımız var sizde varmı ? E Eylul-um aysglufk

Hı bidee bugün 1 ay dömümümüüz:) bi aylık kocaman kız olduk. Maşallah deyin teyzelerimiz fındığımaa bide dua edin tutsun şu emziği 2 dakika tutup atmasın

Maşallah sübhanallah prensese

Canim yarin kacta dogumun bi aksilik cikmazsa ugramak isterim yanina

Kızlar merhaba,
Ayın beşinde normal doğumu çok isteyerek gidip spinal sezeryanla ezel ömerimi kucağıma aldım. 40+3 te olmamıza rağmen sancım gelmedi. Doğumdan iki gün önce doktor çatı muayenesi yaptı açılma 1 cm dedi. Sonra kilosuna baktı 4000 gr civarı dedi. Doktorum çok anlayışlı bir insan allah razı olsun bi kere olsun sezeryan demedi. Sonra oturup konuştuk bebeğim hızlı kilo alıyordu bu tehlikeli olabilir dedi pazartesi suni sancıyla deneyelim dedik. Ben hazırlandım pazartesi yatışım yapıldı açıklık hala 1 cm. Suni sancı verdiler. Sabah 10 dan akşam 7 ye kadar suni sancı aldım. Suyumu patlattılar acı hissetmiyorsunuz su akıp gidiyor,sancılarım şiddetlendi ama açılma 2 -3 cm arası. Suniden korkmayın dayanılmaz değil aksine yardımcı açılmayı hızlandırıyor. Ama benim Vücudum tepki vermedi suni sancıya. Doktorum tekrar kontrol etti. Muayenede kafasına dokunmaya çalıştı fakat bebek kendini geriye çekti kaburgalarıma kadar çıktı yani kafası doğum kanalına girmemiş girince hareket etmemesi gerekiyormuş. Ben anlamıştım zaten çünkü bebeğim hala yukarıda duruyordu. Doktorum bana seni kardeşim gibi görüyorum biliyorum normal istiyorsun ama sezeryana dönmemiz gerekiyor başı şişmeye başlamış dedi. Üzülme benim eşim iki kere sezeryan oldu dedi. O an zaten sezeryanmış normalmiş umrumda olmadı tamam dedim. Ameliyathane hazırlandı anestezi uzmanı geldi genelmi istersin spinal diye sordu. Bilgi verdi anlattı. Spinal dedim. Gerekli evrakları imzaladım. Eşim ve annem vardı yanımda vedalaştım. İkisinide öptüm sarıldım. Eşim dedi çok az kaldı oğlumuza kavuşuyoruz. Sen çok güçlüsün oğlumuzla geliceksin dedi. Annem öptü öptü korkma dedi dualarımı seninle. Giderken hiç üzüntü yoktu korku yoktu pişmanlıkta yoktu. Sadece bebeğimi düşünüyordum. Belimden iğne vuruldu sıfır acı. Sonra kalçam ve ayaklarım uyuştu. Doktorum süprizmi olsun anlatayımmı dedim siz bilirsiniz dedim. Bana süpriz yaptı ezelim. Ameliyathaneki arkadaşlar çok iyiydi şarkı ne istersin dedi hareketlimi duygusalmı dedim çalın bişeyler:) Sonra birden oğlumun sesini duydum. Aşkımmm dedim gözlerimden yaşlar aktı sel oldu. doktorum kafasını uzatıp oğlun 4 kilodan fazla doğru bir karar verdin dedi. Oğlumu getirdiler doktorum fotoğrafımızı çektirdi. Bebeğimi yukarı çıkardılar dikişlerim bitince ben çıktım. Ameliyathaneden çıkarken herkesle helalleştim. Odama gidince kocaman bir kalabalık beni karşıladı. Çok mutlu oldum gülerek girdim herkes maşallah çok iyisin dedi. :)Herkes ordaydı. Bebeğim 4.500 grmış doktorum geldi iyiki normal olmadı dedi yoksa aşırı kesik ve dikişin olacakmış. İri bir bebek dedi. Sütüm hemen geldi. Öyle veya böyle kavuştuk. Sezeryanın iki günü zorlanıyorsunuz yanınızda biri olması lazım.Oda normal ben 3.gün ayaklandım bebeğime bakıyorum emziriyorum giydiriyorum yemeğimi yapıyorum normale döndüm. Kendinizi korkutmayın. Ayaklanırsınız toparlanırsınız. Herşey yoluna girer :)BebeğiNizi düşünün o mutluluk için neler yapılır neler:) Önemli olan sağlıklı bir şekilde atlatmak. Psiklojinizi zorlanıcam kötü olacak diye şartlandırırsanız herşey allak bullak olur. İyi düşünün bebeğinizi hayal edin. Şimdi bir melek kucağımda diyorum eğer beklemek zorunda olmasam hemen ikinciyi yaparım. :) bu arada oğlum bana benziyor oda ayrı bir mutluluk:) . Allah herkese sağlıklı bir şekilde yavrusuna kavuşmayı nasip etsin gerisi önemli değil.

Canlar o kadar zor bi süreçten geçtim elhamdülillah şuan iyiyim tansiyon yüksekliği sebebi ile sezeryan oldum çöl sukur oğlum sağlıklı iki gece hastanede yemediğim serum ilaç kalmadı evde fenalaştim acile.gittik o baş ağrılarını anlatamam yemekleri tuzsuz tatsız yiyemiyorum bile bugün tansiyon düşmeye başladı şükürler olsun Rabbim kimseyi sağlığıyla sinamasin tek dusuncem oglumdu bisey olursa o ne olur dedim Rabbim beni evladıma bağışladı

Slm kızlar salı günü 14:52 de sezeryan doğum ile canım kızıma 3750 51 cm olarak kavuştum Rabbime binlerce şükür.
Pazartesi 11:30 kontrole gittim doktorum 40+4 günlük olmuş,suyu azalmış dedi bebişime yüzüme baktı ve artık bu bebek doğmalı dedi. Bence de doğmalı dedim. Normal istiyorsunuz yarın sabah 6 gibi gelin sunni sancı verelim deneyelim rahim duvarınız kalın ve açılmanız yok dedi. Neden yarın dedim ben şimdi korkarım hareket etti etmedi ne yapılması gerekiyorsa başlayalım dedim. İlk oğlumu da saat 11:30 da kontrole gidip susuz kalmış diye sunni sancı ile alacağız demişti doktorum ve saat 13:15 te sunni sancıyı almış 15:15 te doğum yapmıştım. Yine aynı olacak sandım ve sancı odasına çıktım. Odaya girer girmez sancı çeken ağlayan bir hasta ile karşılaştım ürperdim içim doldu. Çok uzatmayım pazartesi akşam saat 22:00 ye kadar sunni sancı verildi ama malesef benim nstde sancılar 100 lerde olmasına rağmen ben hiç birşey hissetmiyordum ve stopladık normal odaya in uyu dinlen dedi doktorum. Sabah 5 te tekrar fitil ile sunni sancı verdiler rahim uyarıcıymış benim ile birlikte bir bayan daha geldi yaklaşık 3 saat içinde doğumunu yaptı bebeğini kucağına aldı gitti. İyice moralim bozuldu sancı odası ile doğum hane yan yanaydı bebeğini alan gidiyor ben orada nöbetçi hasta modunda yatıyordum. En son saat 13:30 civarı hüngür hüngür ağlayarak doktorumu çağırdım psikolojim bozuldu normal odaya alın beni dedim yorumu tercihi size bırakıyorum ama yapabilecek başka birşey kalmadı dedi. Yoruldunuz bebek sıkıntıya giriyor nst niz iyi bebeğin kalp atışları falan ama bu saatten sonra acil sezeryana alınabilirsiniz dedi. Daha fazla ısrar etmeyeceğim doktor bey elimizden geleni yaptık alalım derseniz alın sezeyana dedim ve 2 gibi hazırlandım . Spinal uyuşturdular heyecandan kalbim duracak sandım üşüdüm ağladım ama o bebeğimin sesini duymam ile yaşadığım sevincin bir tarifi yok , yanağıma sarıldığı o an o yımuşacık ten allahım isteyen herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum burakmasın inşallah...
Hastanede 1 gece kaldım evdeyiz çok şükür sütüm 3. Geldi sarılık olmasın diye mama verdik her 3 saate bir aynı zamanda sürekli emzirdim. Kahve içmeyi ihmal etmiştim doğum sonrası cuma akşamı itibari ile inanılmaz bir baş ağrısı başladı belim ağrıyor, karnımın içi acıyor. İlacım meleğim onu emzirmek için kucağıma alınca herşey son buluyor dünya duruyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…