2015 Ekim Anneleri

Canım hiç merak etme normal bir durum anne sütü aldıkça kakası böyle sıvı olacak ishal değil yani. Eğer sırf mamayla beslenen bir bebek olsaydı kakası daha katı kıvamlı bezelye gibi olurdu. Şimdi çok rahatlamıştır o.

Baya rahat görünüyor. Yine memeye saldırdı. 8 dak emdi şimdi uyuyor. Arasıra uyanıp emmeye devam ediyor, meme ağzında.

Bugün 11:30 gibi hastaneden eve hemşire gelecek, bebeği ve beni incelemek için. Ona danışacağım bakalım. Annem de normal dedi ama o sesi duyunca baya korktum. İnşallah normaldir. Hemşire ile görüştükten sonra bilgi veririm.

Kafaya takmakla ilgili bir durum bu eminim artık. Bende geri sayım yapıyordum çünkü doktorum cumartesiye kadar doğum yapmış olursun demişti önce, günlerden cuma oluncada yok bu kızın geleceği gel artık beklemeyelim pzts sezeryan ol demişti ben ne zaman günüm alındı rahatladım tak o akşam doğum başladı.

O sesi daha çok duyacaksın annesi kocaman insan gibi pırtlatıyorlar.

paytak_paytak_kosan_koala cnm etımesguta giden sincanada gider sanırım bi söyliyim bklım bn duymadım hiç etimedi yeni olsa gerek sen memnunmusun doktordan hastaneden bide isim alabilirmiyim?

Herkese Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişle
Ben bugün de hala doğurmadım işin garip tarafı bir günüm kalmasına rağmen arada ayaktayken yaşadığım vajina batmaları dışında hiçbir belirtim yok benim kızın içerde rahatı iyi sanırım hala yukarıda takılıyor. Geçen hafta doktorumuz salıya kadar bekleyelim gelmezse sezaryenle alırız demişti. Bugün kaldı bir tek elimizde eğer bugün de gelmezse yarın sezaryene gidiyorum. Bekleyip acısını çekip sonra yine bir terslik yaşayıp sezaryene dönmekten korktuğum için doktorun önerisini kabul ettim. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Çekme hissini alıyorum ama hiç süt bulaşığı göremeyince acaba dedim.
Sütüm dünden bu yana baya güzel maşallah. Ucuna dokunmamla 3 delikten birden kocaman damla olup akıyor. Uyanınca tekrar uçla deneyim bakalım, artınca daha iyi çeker o zaman.

Hiç bir sıkıntı sancı olmadıkça seni aklıma getiriyordum her seferinde belirti olmasa da bir anda olabilir diye ama galiba umutsuzluğa kapıldım dr perşembeye sezeryanı yazdı o zamana kadar gelmezse kescem artık dedi cumadan beri bekliyorum 40+3 olduk ama bişi yok sonunda sezeryan olucam galiba

Hiç belirtisi olmayıp birden doğumu başlayan çok kişi duydum ki burada da Lovely35 de aynı şekilde birden doğuma gitmişti.
İnşallah senin kuzun da elini çabuk tutar, ceeee geldiim der size. Hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.

Esma22367 tatlım hareketlerini hissettmediğinde 4 saat bekleme bebek hareketleri çok önemli dr un tek tembihlediği şey bu heleki bizim günümüz doldu çok çok daha önemli 1 saat hissetmedin bişiler atıştır uzan dürtükle bebeğini baktın hala hissetmiyorsun hemen git hastaneye aksatma lütfen bekleme öyle 4 saat

Masallah barekallah ne tatli bi oglus buuu ♥♥♥ Allah anali babali buyutsun canim!

Günaydın herkese. Bende doğuramayanlardanım. Hala 5 günümüz var aslında ama hiçbir belirti olmayınca.. bebeğim hala yukarda sanki karnım hiç inmedi. Bugün kontrol var bizimdr bakalım ne diycek dr

İnşallah canım gün uzun diyorum bekliyorum ama bakalım işte neler olacak. Hayırlısıyla dünyaya gelsin de tek isteğim bu artık. Sadece çevremdeki insanlardan sıkıldım şu süreçte daha doğurmadın mı diye her gün en az 2-3 telefon geliyor. İnsanı strese sürüklüyorlar. Ne yapayım işte bugüne kadar kendi isteğiyle gelmedi kızım. Her gün yürümeme bolca hurma yememe rağmen tık yok. Elimden geleni yaptım gelmiyorsa da böyle durumda yapacak bir şey yok

Günaydın herkese. Bende doğuramayanlardanım. Hala 5 günümüz var aslında ama hiçbir belirti olmayınca.. bebeğim hala yukarda sanki karnım hiç inmedi. Bugün kontrol var bizimdr bakalım ne diycek dr

Canım bende de durum farklı değil daha bebeğim kanala da yerleşmemişti geçen hafta. Doktor bekleyelim bir hafta daha belki kendisi gelir dedi hala ses seda yok. Bugünü bekleyip gelmezse yarın sezaryene gidiyorum zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun

Darısı benim gibi kavuşamayanlara inş azcık kaldık zaten doğurmayanlar olarak sanırım benimkide gelmicek ve sezeryan olcamm
Amin inşallah canım Allah kolaylık versin. olumlu düşün yine de sezeryan kolay değilmiş pek :) ikiniz icinde hangisi hayırlıysa o olsun. ben hep boyle dua ettim ki normal olamayacak gibiydim zaten.

Günaydın canım bende senin gibiyim allah yardımcımız olsun☺

Şu güzellikleri böyle minnak minnak karşımda görünce, amaaannn kucağına almış işte diyorum... allah analı babalı büyütsün canımmm maşallah ne güzel bir bebek hem bak dediğin gibi ne güzel çektiğin sancılar sütünü pat diye getirmiş harika hadi bakalım ipekböcee de dogurdu aplaaamm yok mu arttırannn ben 2 gecedir rüyamda nişanla uğrasıyorm hadi bakalım hayırlısı

Canım benim doktorum hiç alttan bakmadı bi de o sıkıntı yarın bakar belki
Hiiç sıkılma canım kendini kasma çok kısa sürüyor muayene o esnada derin nefes alıp ver dr bakmış oluyor bile. Hem minik rahatsız olur yolu da gösterince kendi gelir belki
Canım kaçta gideceksin doktora bana da haber ver merak ediyorum
Benim 12.30 canm muayenem çıkınca yazarım hemen. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…