2015 Ekim Anneleri

Canım allah analı babalı büyütsün maşallah dogum hikayemiz neredeyse aynı tatlım aynı şeyleri yaşadım diyebilirim ama olsun sancı denen şeyin nasıl birşey oldugunu anlamış olduk

Kızlar yatışım yapıldı suni veriliyor dualarınızı eksik etmeyin birer ayetel kürsi okur musunuz

Canım ben okudum Allah yardımcın olsun kızım bugün gelmezse ben de yarın sezaryene gideceğim sen de bizi dualarından eksik etme. Açılman mı vardı da suni verdiler böyle?

canım bak süt için humana steel tea çok iyi o benim baya artırdı günde 4 bardak iç dedi doktorum İpek sarılıkken. onun haricinde un helvası, sütlaç ve bol yeşillik ye. ben her akşam yemekte dolu dolu tabaklarla salata yiyorum. en önemlisi su tbi 12 bardak içiyorum. çok şükür sütten yana sıkıntım olmadı. rezene ve ısırgan çayları da artırıyor bu arada. rezene gazı olmasını da engelliyor hem

Merhaba herkese bu ara hiç doğum belirtim yok sanki 5 aylık hamileyim rahat rahat takiliyoruz bide kızlar erken gelir derlerdi gelmiyo benim minik bugün sabaha kadar hep dogurdumu gordum

Cnm mrb bebisini Allah analı babalı büyütsun. Bizim bugün 23. Günümüz söyle diyeyim bende ilk 20 günlük olana kadar senin gibiydim sürekli ağlıyordum özellikle eşim nasılsın diye sorduğunda dudaklarimi büküp hüngür hüngür ağladım. Saçma sapan şeylere kafamı taktım bebise çok odaklanamadim. Geçen sene doğum yapmış bir arkadaşım dediki bu halin çok normal hiç kafana takma yani bilincinde ol herkes aynı şeyleri yaşıyor hormonlar alt üst oldu 20 günlük olunca hersey bitiyor bu yaşadıkların çok normal dedi. Ben 1 haftaliktan beri dışarı çıkıp geziyorum hergün eşimle yuruyus yapıyorum tenis oynuyorum emzirdikten sonra 2 saat anneme bırakıp çıkıyoruz oda çok iyi geliyor insana hem bebisimi ozleyerek dönüyorum daha rahatlamis olarak dönüyorum tavsiye ederim. Ayrıca canını sıkan şeyleri paylasabiliriz çünkü o ağlamaların muhakkak sebebi oluyor.
Bu arada bebis büyüdükçe uykusu düzene giriyor daha rahat ediyorsun o ilk haftada sarılık olmasını uyandırmaya calismalar yada acaba emiyormu yeterlimi diye strese girmeler gogus acıların hepsi bitiyor bebis de emmeyi öğreniyor.

Saol canim benin Allah senide sağ salim evladina kavustursun

Arkadaşlar ayın 8 inde doğum yaptım. Göğüs uçlarım berbat durumda. Böle bi problem yaşayan we buna bir çözüm bulabilen war mı (

Bnmde sacimin onu beyaz öyle doğdu Allahin taktiridir dedim tam bu duruma alistim vucuduna yayildigini görünce yikildm canim çok aciyor.bu rahatsizlik hakkında cevrenizden yada herhangi bi yerden bilgi sahibi olursaniz bnmle paylasirsaniz çok sewinirim şimdiden Allah razi olsun

Bizimde bugun aşımız kuzum hem dr a gidecegiz bir aylikken gidiliyormus galiba hem saglik ocaginda ignemiz var cok aglayacak yine kuzum yaa insanin ici dayanmiyo
Aynen bizde öyle. Çok şükür birtek vurulurken ağladı sonra kucağıma aldım sustu. akşama da çocuk doktoruna gideceğiz. Şimdi derin bir uykuya daldı bizimki :)

Mrb kizlar bugun 26 gunluk oldu kizim çoğu zaman gazını çıkardıktan sonra hıçkırık tutuyor uzun süre geçmiyor sizdede oluyor mu? kuzum tam uyuyacak bu sefer de hıçkırıkla uğraşıyoruz nasıl geçirebilirim bir öneriniz var mı?

Kızlar bu süt işini anlamadım gitti beybi çekiyor cuk cuk ama doymuyor nerden anlıyorum aranıyor ya da vıyaklıyor memeden sonra derin uykuya dalmıyor gelmiyor mu diye Bebek emerken sürekli çıkarıp sıkıyorum geliyor süt ama sağma makinasına gelmiyor emzirdikten sonra sağdım yarım saat 20 cc ancak geldi ne Zaman sağmalıyım bebeğin ne kadar içtiğini öğrenmek için ??birde mama değiştirdik bebeğimin düzeni bozuldu sürekli huysuz gazlı ve aç Hipp kullanıyorduk aptamil geçtik ama bu mama çok şekerli geldi bana siz ne kullanıyorsunuz??

Canim merhaba ayni problemleri yasadigim icin yazmak istedim otri bebeyi bende kullandim en iyis o diye hamileyken almistim ama dedigin gibi bebegim rahatsiz oldu sonra tonimer diye bi markayi kullanmaya basladim zaten hastanede bana receteme onu yazmisti onda sikinti yasamadim ve ben suyunu cok az kullaniyomusum bebegim tikaniyodu baya korkuttu bizi sonra dr a sorunca genzine kadar gitmesin gerekiyo boguluyomus gibi ses cikarmasi gerekio bi kerede o kucuk siselerin 1/3 u bitmeli demisti bende oyle yapmaya basladim yinr ilk baslarda zor oldu ama simdi alisti ve rahatladigini hissediyorum o yuzden bence kullanmaya devam et evet belki rahatsiz oluyolar ama hersey iyilikleri icin

Canim ayni problemi bende yasiyorum likir likir iciyo sutumu huc sagmadim ne kadar doldurur bilmiyorum ama bazi gunler doymak bilmiyo artik gogus uclarimin acisindab aglicak oluyorum cokzor durumda kaldigimda mama veriyorum oda sma markasi cok eski bi mama markasi ben bebekken annem bana ondan veriomus o kadar diyim hemen doyuyo gaz cikarmasi da sorun olmuyo hemen uyuyo cok zorda kaldigim gece veriyirum 60 cc o onu 5 saat uyutuyo bende sutum dolmasi icin yeterincr vakit kazanmis oluyorum tavsiye ederim

Selam kizlar masallah herkes dogurmus gaz sut muhabbeti donuyor.ben daha ne zaman dogucak diye bekliyorum.yarin kontrol var eger bebek kanalda degilse acilma falan yoksa sezeryan istiycem doktor kabuledermi bilmiyorum burda pek sezeryan yanlisi degiller en son gittigimde bir hafta daha bekleriz demisti o zamana kadar beklemek istemiyorum.

Canim cok tebrikler gozunuz aydin. Neredeyse ayni seyleri yasamisiz. Saatlerce sanci cektikten sonra sezeryan oldum bende ama cok sukur hepsi gectj gitti biz 15 gunluk olduk bile sende pek ayaklanma kendini iyu hissetsen bile zaten sana yardimci birileri vardir yaninda yoksa sanci oluyo gecmiyo bir turlu

Canim benim dr umda hic sezeryan yanlisi degildi bana dogumdan haftalar once iyi dusun karar ver normal yapacaksan son anda karar degistirirsen seni sezeryan yapmam git nerde yapiosan orda ol sezeryanini diyede beni korkutmustuama normal gelirken yolunda gitmedi biseyler ve ben aylarca normal dogum isterken sezeryan yapin diye yalvaricak duruma geldim oyuzden iyice dusun sezeryan okadarda zor degil en sagliklisi normal tabiki ama olamayincada olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…