- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
paytak_paytak_kosan_koala cnm etımesguta giden sincanada gider sanırım bi söyliyim bklım bn duymadım hiç etimedi yeni olsa gerek sen memnunmusun doktordan hastaneden bide isim alabilirmiyim?
Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Güzel haberlerini bekliyorum canimHiiç sıkılma canım kendini kasma çok kısa sürüyor muayene o esnada derin nefes alıp ver dr bakmış oluyor bile. Hem minik rahatsız olur yolu da gösterince kendi gelir belki
Benim 12.30 canm muayenem çıkınca yazarım hemen. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Bebeğinle 26 gün nasil gecti dikişlerin ne durumda ben normal doğum istiyorum ama bebek son 22 ekime kadar gelmezse sezaryen olacağım hayırlısı artıkCnm bnmde ilk 5 gun oldu sorna bitti gecen hafta yine basladi hergun birazda olsa geliyor bmmde 26. Gun bgn sanirim 40 gun surer boyle
Hayırlı olsun bebişin canım. Al benden de o kadar canım ya aynen ben de hemen ayaga kalktim şimdi şişti kizariklik var 21.gun olmasina ragmenGunaydin kizlar artik foruma cok nadir bakabiliyorum basim sıkisinca hemen yaziyorum sagolun cvp verenler oluyor..bu sabahta 1 hftlik minnakimin burnu tikanmiss o minik agziyla öhö öhö diye oksuruyootri bebeyle burnunu acauim dedim deneme yaptim aman siz siz olun o serumu burnuna damlatmayin cok agladi kuzum dusunemedim tabi tuzlu su yakti genzini bebegimin normal su damlatsaydim keske dedim..siz yapmayin sakin sadeece cekme aparatini kullanin..
Cok zor geciyo benim lohusalik iyice depresyona girdim surekli agliyorum hala yataktan tam rahat kalkamiyorum ilk gunler dikislerimi zorlamisim yanma hissediuorum..bugun kontrolim var bakalim ne dicek...sezeryan olan anneler ilk hft hep yatin ben kalkabiliuorum diye gezindim durdum ama iyilesmeyi geciktirdim kendim yattim kalktim cok lazim gb
Yarın olacak kuzum ya çok korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ayrıca 45 günlükken kalça grafisi çekilecekmiş çocuk doktorumuz dedi.
Bizimde bugun aşımız kuzum hem dr a gidecegiz bir aylikken gidiliyormus galiba hem saglik ocaginda ignemiz var cok aglayacak yine kuzum yaa insanin ici dayanmiyoYarın olacak kuzum ya çok korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ayrıca 45 günlükken kalça grafisi çekilecekmiş çocuk doktorumuz dedi.
Kızzzz nerelerdesin nasılsın yaw :) :)Canim etimedi işte dışardan biliyorum bide babaannemi goturmuslerdi ordan biliyorum biraz. Ama kadin dogum hakkinda hiç bir fikrim yok malesefbenimki sincan koru Hastanesi. Ayni hastane cukurambarda da var ama ücretleri 2-3 kati benim dr.un adi Günay Gündüz. Hastaneden de dr.dan da cok memnunum. Inşallah dogumdan da memnun ayrilirim..
Valla cnm bnm 26 gun cok rqhat gecti sukur bebegimde gaz yok ins olmazda bundan snra yediklerime dikkat ediyirum gaz yapacak seyler yemiyorum bnm dikislerim2. Gunden sonra agrimadi jatta dedim boyle doguma can kurban 10 tane dha dogurm dedim o agri esiginle alakali bnm cok.rahatti dogum sonrasiBebeğinle 26 gün nasil gecti dikişlerin ne durumda ben normal doğum istiyorum ama bebek son 22 ekime kadar gelmezse sezaryen olacağım hayırlısı artık
Canımmmm ya gözün aydın maşallah sayfalar akıp gidiyor merak ettim artık etiketleyerek soracaktım doğumoldu mu diye minik uzayın fotosu çıktı karşıma Allahım sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah spinal doğumda kaderimizmiş diyelim artıkKızlar merhabaaaa
Dakika dalika yazamadım :) @ysdenizzobiska aysglufk ... En son 2cm açıklıkla eve gönderilmiştim... Sancılarım 5 dk da bire inice yine saat 12 de hastaneye geldik.. Sancılarım 70 şerde geliyor 2-3 dk sürüyordu.. Açılmam 3 4 5 derken saat 3 oldu ama bizimkinin kafa hala yukarda kanala girmedi.. Bi yandan kaburgalarımı tekmelicem diye uğraşıyo sıpa.. Suyumu patlattılar birazda olsa inmişti ama yeterli olmadı.. Doktor açılmanın hızı çok güzel sancıların düzenli ve ağrı eşiğin yüksek herşey çok güzel ama bu saate kadar kanala girmediyse artık girmez kafasıda su toplamış biraz dedi ve maalesef normal doğum maceramız spinal sezeryanla sonuçlandı ( üzüldüm ama elimden geleni yaptım napiim hem 2 gün boyunca sancıyı çektim hem de sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş.. Oğlum sabah saat 4:45 de 49 cm ve 3300 gr olarak dünyaya geldi.. Sezeryan esnaında gergin olduğum için sedasyonla hafif uyuttular çıkışını göremedim:)) ama çok sancı çektiğim için sütüm geldi hemen emdi oğlum cagur cugur:) doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısı hangisiyse öyle doğum dilerim.. Spinalden sonra başağrısı olmadı bol su vişne suyu ve nescafe birde komposto içiyorum ve 4 saat sonra yürümeye başladım.. Acı çok az oldu kendinizi biraz zorlarsanız daha çabuk atlatırsınız:) bu da benim capon uzayım :)
Canımmm gözün aydın gelmiş çikolata prenses formu çok takip edemiyorum uykusuz geceler nedeni ile ama çok merak etmiştim seni sanada kısmet olmadı normal doğum demek ki sağlıcakla güzel günlerde büyüt inşallah meleğiniCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
İnşallah canım benim ☺Gecmis olsun canim ins duzene girer sancilarinda suni sanci almadan kendi sancilarinla cabucacik gelir mis kokulu Bebegin
Haklısın cnm bugun 2 de randevum var madem illa suni verilecek hemen olsun doğum ytış isticem çünkü git gide korkar oldumForumun en doğuramayan annesiEsma22367 Allahım yardimcin olsun ınsaallah..kendini bu kadar yipratma canım her gece ağrı sancı hergün acile gidiyorsun nacizane fikrim sezeryan düşün bence..kırılma ne olur sana da yazık haftalardir cekiyorsun valla yaaa...
Bizde aynı durumdayız dün gece beyaz gürültü dinlettik valla işe yaradı hatta ben de eşimde Nasıl daldığımızı hatırlamıyoruz deneyin benceAynı durumdayız o ık mıklar hiç bitmedi bizde. Kundak yapmak ya da yüzüstü yatırmak işe yarıyor biraz. Uykulara hasretim anneme rağmen o alıyor her gece sen uyu biraz diyor 1-2 saat öyle uyuyorum yoksa bu mızmızla yanmıştım. Her zaman gazdan değil yani o ık mıklar değil gece gündüz ayırımları yok sıcak koldan bırakıldığı için derinde uyumadıklarından uyanıyorlar hemen.
Zaten bida beklemem o kadr.. Alllahtn iyi oğlum kasılmalardan dolayı hissetmiyormuşumEsma22367 tatlım hareketlerini hissettmediğinde 4 saat bekleme bebek hareketleri çok önemli dr un tek tembihlediği şey bu heleki bizim günümüz doldu çok çok daha önemli 1 saat hissetmedin bişiler atıştır uzan dürtükle bebeğini baktın hala hissetmiyorsun hemen git hastaneye aksatma lütfen bekleme öyle 4 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?