2015 Ekim Anneleri

paytak_paytak_kosan_koala cnm etımesguta giden sincanada gider sanırım bi söyliyim bklım bn duymadım hiç etimedi yeni olsa gerek sen memnunmusun doktordan hastaneden bide isim alabilirmiyim?

Canim etimedi işte dışardan biliyorum bide babaannemi goturmuslerdi ordan biliyorum biraz. Ama kadin dogum hakkinda hiç bir fikrim yok malesef benimki sincan koru Hastanesi. Ayni hastane cukurambarda da var ama ücretleri 2-3 kati benim dr.un adi Günay Gündüz. Hastaneden de dr.dan da cok memnunum. Inşallah dogumdan da memnun ayrilirim..

Canımmmmm rabbim en yakın zamanda kavuştursun anne ile oğulu inşallah dualarımız hep sizinle duyguları ifade edebilecek sözcük bulunmuyor

Güzel haberlerini bekliyorum canim

Gunaydin kizlar artik foruma cok nadir bakabiliyorum basim sıkisinca hemen yaziyorum sagolun cvp verenler oluyor..bu sabahta 1 hftlik minnakimin burnu tikanmiss o minik agziyla öhö öhö diye oksuruyootri bebeyle burnunu acauim dedim deneme yaptim aman siz siz olun o serumu burnuna damlatmayin cok agladi kuzum dusunemedim tabi tuzlu su yakti genzini bebegimin normal su damlatsaydim keske dedim..siz yapmayin sakin sadeece cekme aparatini kullanin..
Cok zor geciyo benim lohusalik iyice depresyona girdim surekli agliyorum hala yataktan tam rahat kalkamiyorum ilk gunler dikislerimi zorlamisim yanma hissediuorum..bugun kontrolim var bakalim ne dicek...sezeryan olan anneler ilk hft hep yatin ben kalkabiliuorum diye gezindim durdum ama iyilesmeyi geciktirdim kendim yattim kalktim cok lazim gb

Cnm bnmde ilk 5 gun oldu sorna bitti gecen hafta yine basladi hergun birazda olsa geliyor bmmde 26. Gun bgn sanirim 40 gun surer boyle
Bebeğinle 26 gün nasil gecti dikişlerin ne durumda ben normal doğum istiyorum ama bebek son 22 ekime kadar gelmezse sezaryen olacağım hayırlısı artık

Hayırlı olsun bebişin canım. Al benden de o kadar canım ya aynen ben de hemen ayaga kalktim şimdi şişti kizariklik var 21.gun olmasina ragmen

Yarın olacak kuzum ya çok korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ayrıca 45 günlükken kalça grafisi çekilecekmiş çocuk doktorumuz dedi.

Yarın olacak kuzum ya çok korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ayrıca 45 günlükken kalça grafisi çekilecekmiş çocuk doktorumuz dedi.
Bizimde bugun aşımız kuzum hem dr a gidecegiz bir aylikken gidiliyormus galiba hem saglik ocaginda ignemiz var cok aglayacak yine kuzum yaa insanin ici dayanmiyo

aysglufk Lovely35 kızlar hemşiremiz geldi. Kakayı sordum, gayet normal o şekilde sesli ve ishal olması dedi. Korkulacak bir şey yok dedi. Kakasında susam tanesi gibi taneler de normal, sarı olması da normal ama yeşil olursa üşütmüş demek dedi.

Bu arada sarılık değerimiz 5.6dan 8.7ye çıkmış. Doğum kilomuz 3.420gr, taburcu kilomuz 3215 gr ve şimdiki kilomuz 3210 gr. Normal mi sizce?

Kızzzz nerelerdesin nasılsın yaw :) :)

Bebeğinle 26 gün nasil gecti dikişlerin ne durumda ben normal doğum istiyorum ama bebek son 22 ekime kadar gelmezse sezaryen olacağım hayırlısı artık
Valla cnm bnm 26 gun cok rqhat gecti sukur bebegimde gaz yok ins olmazda bundan snra yediklerime dikkat ediyirum gaz yapacak seyler yemiyorum bnm dikislerim2. Gunden sonra agrimadi jatta dedim boyle doguma can kurban 10 tane dha dogurm dedim o agri esiginle alakali bnm cok.rahatti dogum sonrasi

Kızlar merhaba.
Bebeğimin burnu tıkalı öksürüğü ve hırıltısı var. Hatta balgamı da var. Rahat uyuyamıyor hemen uyanıyor çok üzülüyorum ne yapabiliriz

Canımmmm ya gözün aydın maşallah sayfalar akıp gidiyor merak ettim artık etiketleyerek soracaktım doğumoldu mu diye minik uzayın fotosu çıktı karşıma Allahım sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah spinal doğumda kaderimizmiş diyelim artık

Sayfalar akıp gidiyor yetişemiyorum ne zaman tlf elime alsam kızım ıhh ıhh modunda önceden geceleri takip ediyordum ama şimdi mümkün değil yastıkla başım daha birleşmeden uyumuş oluyorum. Hadi kızlar bitirin artık şu doğum sancı konularını bebiş fotoları görelim. Geriye dönük bakacağım tek tek isimlere ama doğum yapmış meleklerimiz sağlıcakla büyütsünler inşallah kuzucuklarını

Canımmm gözün aydın gelmiş çikolata prenses formu çok takip edemiyorum uykusuz geceler nedeni ile ama çok merak etmiştim seni sanada kısmet olmadı normal doğum demek ki sağlıcakla güzel günlerde büyüt inşallah meleğini

Haklısın cnm bugun 2 de randevum var madem illa suni verilecek hemen olsun doğum ytış isticem çünkü git gide korkar oldum

Bizde aynı durumdayız dün gece beyaz gürültü dinlettik valla işe yaradı hatta ben de eşimde Nasıl daldığımızı hatırlamıyoruz deneyin bence

Zaten bida beklemem o kadr.. Alllahtn iyi oğlum kasılmalardan dolayı hissetmiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…