2015 Ekim Anneleri

Bende onu deneyim bari bu gidişle tüm mamaları denicem inş artar şu sütlerde mamayı keseriz

isil0707 otribebenin içindeki serum fizyolojik olmadan kuru kuru çekim yapma cnm o sırada bebek cok ağlıyor doğru ama bu genzinin ve burnunun açılması için şart. Uyku apnesinin en önemli nedenlerinden allah korusun.. Serum canını yaktigindan ziyade korktuğundan o feryat.. Doktorlar özellikle kuru kuru çekmeye kalkışmayın diyor.

Canım ya, benimki de en fazla 2 saat, taş çatlasa 2,5 saat dayanıyor. Genelde 1,5 saatte bir, meme istiyor. Ve mesela dün gece de yarım saat emzirdim. 10 dakka.sonra.bir.daha istedi. Yine emzirdim 20 dakkika. Sonra tam dalar gibi oluyor, hoop bir daha istiyor. Bazen böyle 1.saat emzirdigim oluyor. Sütüm var aslında maşallah. Saginca ikisinden toplam 65 cc falan gelmişti dün. Emeli de 1-1,5 saat olmuştu. Hatta sıkınca daha da geliyordu. Yetiyordur di.mi? Ama.işte anne kokusu istiyor sanıyorum. Böyle doymuyor gibi olunca mama verdik 30cc dün. O.kadar emmeye ve mamaya yine ağladı. Bu sefer yine memeyi verdim 5 dakka emip uyudu. Yani tok.olsa bile meme.istiyor. 2 tip yalancı meme var, 5 dakka alıyor, atıyor. Nasıl alistircaaamm Farklı farklı, başka da deniyim o.zaman di mi? Yalancı meme kurtarıcı olur diyorlar, olur mu? Alıştırma yöntemi var mi yaa!? Geceleri baya zorluyor minnoşum..
Canim bebegim ne zamn isterse o zamn emziriyorum o da en fazla 2 saate istiyor zaten. Geceleri cok yorucu oluyor.1-2 saate uyanip meme ariyor. Ben de merak ediyorum senin gbi. Diger arkadaslarin emzirme duzenini.
Aynı durumdayız canım. Yukarıya da yazdım bak.. Geceleri daha çok 1,5 saat. Gündüz maksimum 2-2,5 oluyor. Gece yatağa bırakınca uyanma durumu oluyor bir de. 1 saat emse bile ya da 60 cc mama içse bile yine arandığı oluyor.. Yalancı meme gerekiyor sanırım ama daha alışamadı Nasıl alistiricam bilmem.. Alistirmadan da ben nolucam böyle bilmem. Geçen migren tuttu, ağladım yani agridan.. Sanırım yorgunluktan, uykusuzluktan tuttu.

Normal doguma cok takintili degilim illa olsun demiyorum.onemli olan bebegin sagligi fazladan kaldigi her gun endise vericek zaten harektleride eskisi gbi degil.catim ne durumda bilmiyorum hic bakilmadi ama bebek cok kilolu degil normal yapabilirim.yarin kesin diycem acilma falan yoksa kanalda degilse en fazla cuma ya kadar beklerim.

Bi

biz 2 kulaktan da geçemedik canım. Sırf bundan dolayı sütü kesilenler varmış düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah biz de geçeriz teyzesi sağol
Canım inşallah yoktur bir sıkıntı. Kötü düşünme sakın. Stres sütü çok etkiliyormus, doğru.. Güzel haberlerle gelin canım inşallah

Canım hayırlı olsun demiş miydim, bilmiyorum. Biraz zor olmuş ama şükür kavusmussunuz.. Allah analı babalı büyütsün inşallah Sağlıkla mutlulukla büyüsün miniginiz canım

Canım yoldaşlarım, az önce dr kontrolünden çıktık günüm doldu bugün çok şükür meleğim iyi. Nst de hiç Sancı yok maalesef ve rahim ağzı tamamen kapalı. Suyu azalmaya başlamış doktorum benim eşimin annemin fikrini de aldı defalarca bana bırakıyorsanız sabah alalım dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum nasip olmadı maalesef normal doğum yaşamayı çok isterdim ama artık bekleme stresini kaldıramıyorum. Yarın 20.10.15 te saat 8 gibi meleğimize kavuşacağız allahın izniyle. Biz de durumlar böyle ben de cesaret edemem normal olsun diye diretmeye

Olsun canim benim yeterki saglikli bi sekilde kucagina al.ekim annelerinin cogu sezeryan oldu zaten.sansimiza cogu gunu gecti yada sanci olmasina ragmen bi sorun cikti zorunlu sezeryan oldu.ne yapalim nasip kismet boyleymis.hep bu gunleri bekledik.Rabbim neyi hayirli goruyorsa onu nasip etsin.bellide olmaz yarin sezeryan icin gun alirsin bugun normal dogurursun.benim bi arkadas oyle oldu.istege bagli sezeryan olacakti birgun onceden normal dogurdu.sen yarin bebisini kucagina alacagini hayal et.

Canım benim.. Dualarımız Ömerle ve sizinle.. En kısa zamanda sizinle olacak miniginiz Allah' ın izniyle.. Bu günleri unutacaksiniz bile inşallah. Güzel haberlerini alicaz canım. Sakın gücün düşmesin. Her şey güzel olacak..

Canım.. Biraz zor olmuş ama kavusmussun miniğine Gözünüzaydın.. Ne kadar da tatlı, masallaahahh Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin tatlışın

Canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Demek ki bebişin de böyle istemiş. Sakın üzülme. Senin yapabileceğin bir şey yok artık. Yarın hayırlısıyla miniğin kollarında olacak bu saatlerde Bunun güzelliğini düşün canım Sağlıkla gelsin inşallah Sen de kolaylıkla atlatır, çabucak iyi olursun inşallah canım..

Iyi en azindan tarih belli.4 gun sonra bebegin kucaginda insallah

Cnm emziriyosan hmn kısa sreliğine tekrar emzmn ya da azbişey daha mama vermnn gerekiyo

Hakkinda hayirlisi olsun rabbim bir avazda kurtarsın sagsaglim

Aşıda agliyorlar mi yaa

kan alma kadar çok değil bi viyaklayıp sustu bizimki :)

Arkadaşlar ayın 8 inde doğum yaptım. Göğüs uçlarım berbat durumda. Böle bi problem yaşayan we buna bir çözüm bulabilen war mı (

benim doktorum nisavit krem verdi. onun faydasını gördüm. ayva çekirdeği zeytinyağı falan olmadan kullanırsan iş görüyor ama tahriş olduktan sonra toparlamıyor onlar.

hıçkırık önemkli değil 15 dk sürüyor bazen bizim. emziriyorum geçsin diye ama geçmiyor. bende kendi haline bırakıverdim

neden mamaya başladın kilo kaybı mı oldu bebişte? eğer kilo kaybı olmadıysa sen onu mamayla doyuruyorsan o yüden memede ağlıyor ve sütün az geliyor olabilir. çünkü bebiş ne kadar emerse o kadar süt üretimin olur. o da mamayla karnı doyduğu için az emerse az süt gelir. mamayı biberonla veriyorsan memeden süt az geldiği için de mızırdanıyor olabilir.

Aplamben dogurmadm sölim de senin prensesin güncel fotolarını at ta görelim yaw :) hatta şöyle abisinin kucagnda felan ne hoş olur

Aynen canim bizde mamayi kestik sadece anne sütü veriyorum kakamiz altin sarisi ve sulu altini acinca ciş gibi kakayida karsiya firlattiriyor :)

Kızlar biz mama olarak aptamil veriyorduk onda da gdo çıkmış sma almayı düşünüyorum sma kullananlar var mı hangisini alayım Bi kaç tipi var. Lütfen acil cevap

Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar biz mama olarak aptamil veriyorduk onda da gdo çıkmış sma almayı düşünüyorum sma kullananlar var mı hangisini alayım Bi kaç tipi var. Lütfen acil cevap
Sma da iyi bir mamadır canım. Benim bildiğim sma plus, sma gold ve bir de normali var. Plus olan iştahsız bebekler için ve sanırım kalorisi daha yüksek, sma gold da anne sütüne daha yakın diye biliyorum.

Oyle tabi Allah beeterinden korusun ama sende anlarsin annesin.evladinin tirnagi kirilsa uzülürken cagresi olmayan bi rahatsizligi olduğunu bilmek insanin canini çok acitiyor.Allah sizlerin evlatlarini korusun insallah
Can'ım seni az çok anlayabiliyorum benimde oğlumun burnunda göz kapağında ve ensesinde hemanjiom var tek başına da olabiliyormuş ya da başka hastalıklarla birlikte olabiliyor Muş Dr bekleyip görcez dedi inş başka Bi şi çıkmaz hem diğer Ebruli nin dediği gibi. Başka hastalıklarda olabilir di sabır ve yine şükür Ömer'imizi düşün hem annesi hem Ömer ne kadar sabırlı ve güçlüler vitiligo çok şükür ki sadece görsel Bi şey belkide olmayacak o beyaz perçem benim Bi kaç arkadaşımda da var ve başka yerlerinde Bi şi yok Sen moralini yüksek tutmaya çalış sonuçta herşey Allah tan ondan gelene razı olmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…