2015 Ekim Anneleri

Yarın 40 haftam doluyor. Gruba ilk defa yazıyorum. Sessiz okuyucuyum :)
Var mı hâlâ bekleyen. İsland var sanırım. Yarın sezeryan olacakmış. Yerinde olsam beklerdim hicbir sorun yokken neden bir kurtarma operasyonu geçireceksin. Bak bana ssvd için uğraşıp duruyorum

Allahimin taktiridir basim gözüm üstüne ama insanin elinde deilki vucuduna yayilmasindan ilerlemesinden de çok korkuyorum Allah evlatlarimizin yaninda olsun inşallah senin yavrunda iyileşir benimkide.evet görsel bi hastalık ama ileriki yaslarinda uzulcegini kendine problem edeceğini biliyorum çünkü benim 12,yasinda kiz kardeşim var ayni hastalık ondada vardi ve kendini çok üzüyordu hatta küçükken bazi aileler kardeşimi hastalikli saniyordu cocuklarini yanindan çekiyordu öğünler aklima geldikçe yüreğim sikisiyor çok üzülüyorum ne yazikki bi cagreside yok gibi yinede arastircam inşallah düzelir yada artmaz başka yerlere sicramaz inşallah.dualarinizi eksik etmeyin ömer ve tüm bebeklere benimde duam

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, baş ağrım bugün başladı. Bu günden sonra başlayacağını hiç tahmin etmezdim

Ya kizlar benim ameliyat yerinin sağ tarafı iltihap oldu biraz hiç oraya dokundurasim yok ya kendi kendine geçer mi ki...az ya.. yinede giderim de doktora oraya yapılacak müdahaledn korkuyorum

Doğrusunu yapıyorsun canım bizim dr da suyunda azalma olsa kesinlikle beklemeyecekti bizim fikrimizi sormayacaktı bile o yüzden dr una güven alalım dese bende riske atıp direnmezdim ne güzel yarın bebeğine kavuşuyorsun :)

canım arkadaşın suyu azalmaya başlamış diye biliyorum beklemek riskli olabilir onun durumunda. bir de herkesin arzusu farklı sonuçta hayırlısı olsun diyelim herkes için

canım bebişlerimiz aynı gün doğacak inş hayırlısıyla gelirler dünyaya

Kizlar merhaba cok zor durumda ve cokta endiseliyin. Bebegimin yuzunde egzama cikti dr bebeklerde olur ama sizde biraz fazla olmus dedi kizarik sivilce gibi ve kortizonlu krem verdi cok az surucekmisim ve sadece 3 gun ama daha 15 gunluk ya hic icime sinmiyo sizin bebeklerde cok yeni ama belki sizede olmustur diye sormak istiyorum bunun baska turlu bi caresini bulan var mi aranizda

Haklısın canım hep hayırlısı dedim inşallah hayırlısı böyledir. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah çok kolay bir kavuşma olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun canım.
çok sağol canım benim amin inşallah.
çok istedim canım gerçekten ama stresini kaldıramıyorum artık rahim tamamen kapalı halimi görsen hiiç 40 haftalık gibi değilim geziyorum hala doğuracakmış hali yok hiç. Suyu azalmaya başlamış bu riski alamıcam. içim çok garip bişey hissedemiyorum çok istedim normal doğum yaşamayı hep dua ettim allahım en doğalını nasip et diye olmadı. Suyu iyi deseydi yine beklemeye değerdi bir de alttan çok fazla dikiş olabilir açılma olmadığı için o da çok ürkütücü normal yanı kalmıyor doğumun bu kadar müdahale ile. sen inşallah istediğin gibi hayırlı bir doğum yaşarsın canım

Ya benim doktorum neden böyle rahat? Son haftama girdim hala 2 haftada bir randevu veriyor. Günde 10 defa hareket etsin bebek diyor. Saat arası önemli mi diyorum, mesela 3 saat hareket etmese endişe edeyim mi diyorum, yok diyor, günde 10 hareket diyor.
Minik prens tıpkı abisi
Hurmaya başladım minikim gelsin diye
Benim zamanım senden 3 gün önce doluyor ama ben son güne kadar gelmesin, hatta isterse 1 hafta daha dursun diyorum. Böyle bir cins de bir tek ben varım herhalde.
ben de toplamda 2 kilo kadar yedim de canım gelen giden yok bende de hala baksana. gelmeyince gelmiyor minnaklar
Günüm dolduğunda ben de yemeyi düşünüyordum ama yemeyeyim bari.Gerçi şimdi hatırladım, doğumu başlatmıyor, kolaylaştırıyor demişti benim yengem. Yiyim ben yine en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…