Ben gunde beş tane yiyorum 20 gundur yiyorumdur ama daha tik yokHurmaya başladım minikim gelsin diye
Allahimin taktiridir basim gözüm üstüne ama insanin elinde deilki vucuduna yayilmasindan ilerlemesinden de çok korkuyorum Allah evlatlarimizin yaninda olsun inşallah senin yavrunda iyileşir benimkide.evet görsel bi hastalık ama ileriki yaslarinda uzulcegini kendine problem edeceğini biliyorum çünkü benim 12,yasinda kiz kardeşim var ayni hastalık ondada vardi ve kendini çok üzüyordu hatta küçükken bazi aileler kardeşimi hastalikli saniyordu cocuklarini yanindan çekiyordu öğünler aklima geldikçe yüreğim sikisiyor çok üzülüyorum ne yazikki bi cagreside yok gibi yinede arastircam inşallah düzelir yada artmaz başka yerlere sicramaz inşallah.dualarinizi eksik etmeyin ömer ve tüm bebeklere benimde duamCan'ım seni az çok anlayabiliyorum benimde oğlumun burnunda göz kapağında ve ensesinde hemanjiom var tek başına da olabiliyormuş ya da başka hastalıklarla birlikte olabiliyor Muş Dr bekleyip görcez dedi inş başka Bi şi çıkmaz hem diğer Ebruli nin dediği gibi. Başka hastalıklarda olabilir di sabır ve yine şükür Ömer'imizi düşün hem annesi hem Ömer ne kadar sabırlı ve güçlüler vitiligo çok şükür ki sadece görsel Bi şey belkide olmayacak o beyaz perçem benim Bi kaç arkadaşımda da var ve başka yerlerinde Bi şi yok Sen moralini yüksek tutmaya çalış sonuçta herşey Allah tan ondan gelene razı olmak var
Spinal mi oldun canım. .benim 4.-5gum surdu inşallah senin de az sürer. Yatip dinlenmeye çalışKızlar doğum yapalı 4 gün oldu, baş ağrım bugün başladı. Bu günden sonra başlayacağını hiç tahmin etmezdim
Doğrusunu yapıyorsun canım bizim dr da suyunda azalma olsa kesinlikle beklemeyecekti bizim fikrimizi sormayacaktı bile o yüzden dr una güven alalım dese bende riske atıp direnmezdim ne güzel yarın bebeğine kavuşuyorsun :)Canım yoldaşlarım, az önce dr kontrolünden çıktık günüm doldu bugün çok şükür meleğim iyi. Nst de hiç Sancı yok maalesef ve rahim ağzı tamamen kapalı. Suyu azalmaya başlamış doktorum benim eşimin annemin fikrini de aldı defalarca bana bırakıyorsanız sabah alalım dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum nasip olmadı maalesef normal doğum yaşamayı çok isterdim ama artık bekleme stresini kaldıramıyorum. Yarın 20.10.15 te saat 8 gibi meleğimize kavuşacağız allahın izniyle. Biz de durumlar böyle ben de cesaret edemem normal olsun diye diretmeye
Ouyyy anam oyyyBen gunde beş tane yiyorum 20 gundur yiyorumdur ama daha tik yok((((
Hurmaya başladım minikim gelsin diye
Ouyyy anam oyyykaç kisi kaldik dogurmayan
Yarın 40 haftam doluyor. Gruba ilk defa yazıyorum. Sessiz okuyucuyum :)
Var mı hâlâ bekleyen. İsland var sanırım. Yarın sezeryan olacakmış. Yerinde olsam beklerdim hicbir sorun yokken neden bir kurtarma operasyonu geçireceksin. Bak bana ssvd için uğraşıp duruyorum
Keyifleri yerinde demek ki gelmek istemiyolarben de toplamda 2 kilo kadar yedim de canım gelen giden yok bende de hala baksana. gelmeyince gelmiyor minnaklar
Canım yoldaşlarım, az önce dr kontrolünden çıktık günüm doldu bugün çok şükür meleğim iyi. Nst de hiç Sancı yok maalesef ve rahim ağzı tamamen kapalı. Suyu azalmaya başlamış doktorum benim eşimin annemin fikrini de aldı defalarca bana bırakıyorsanız sabah alalım dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum nasip olmadı maalesef normal doğum yaşamayı çok isterdim ama artık bekleme stresini kaldıramıyorum. Yarın 20.10.15 te saat 8 gibi meleğimize kavuşacağız allahın izniyle. Biz de durumlar böyle ben de cesaret edemem normal olsun diye diretmeye
Keyifleri yerinde demek ki gelmek istemiyolar
Burun aspiratoru aldik daha kullanmadim cesaret edemedim daha dogrusu sen kullandinmi?Canim burun aspiratoru kullanmiyomusun ben bu hirilti ve tikaniklik yuzunden yanimdan ayirmiyorum hemen tikanio cunku
Haklısın canım hep hayırlısı dedim inşallah hayırlısı böyledir. Dualarınızı eksik etmeyin olur muOlsun canim benim yeterki saglikli bi sekilde kucagina al.ekim annelerinin cogu sezeryan oldu zaten.sansimiza cogu gunu gecti yada sanci olmasina ragmen bi sorun cikti zorunlu sezeryan oldu.ne yapalim nasip kismet boyleymis.hep bu gunleri bekledik.Rabbim neyi hayirli goruyorsa onu nasip etsin.bellide olmaz yarin sezeryan icin gun alirsin bugun normal dogurursun.benim bi arkadas oyle oldu.istege bagli sezeryan olacakti birgun onceden normal dogurdu.sen yarin bebisini kucagina alacagini hayal et.
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah çok kolay bir kavuşma olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canım benim.. Dualarımız Ömerle ve sizinle.. En kısa zamanda sizinle olacak miniginiz Allah' ın izniyle.. Bu günleri unutacaksiniz bile inşallah. Güzel haberlerini alicaz canım. Sakın gücün düşmesin. Her şey güzel olacak..
Canım.. Biraz zor olmuş ama kavusmussun miniğineGözünüzaydın.. Ne kadar da tatlı, masallaahahh Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin tatlışın
Canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Demek ki bebişin de böyle istemiş. Sakın üzülme. Senin yapabileceğin bir şey yok artık. Yarın hayırlısıyla miniğin kollarında olacak bu saatlerdeBunun güzelliğini düşün canım Sağlıkla gelsin inşallah Sen de kolaylıkla atlatır, çabucak iyi olursun inşallah canım..
çok sağol canım benim amin inşallah.Allah yardımcın olsun canım.
çok istedim canım gerçekten ama stresini kaldıramıyorum artık rahim tamamen kapalı halimi görsen hiiç 40 haftalık gibi değilim geziyorum hala doğuracakmış hali yok hiç. Suyu azalmaya başlamış bu riski alamıcam. içim çok garip bişey hissedemiyorum çok istedim normal doğum yaşamayı hep dua ettim allahım en doğalını nasip et diye olmadı. Suyu iyi deseydi yine beklemeye değerdi bir de alttan çok fazla dikiş olabilir açılma olmadığı için o da çok ürkütücü normal yanı kalmıyor doğumun bu kadar müdahale ile. sen inşallah istediğin gibi hayırlı bir doğum yaşarsın canımYarın 40 haftam doluyor. Gruba ilk defa yazıyorum. Sessiz okuyucuyum :)
Var mı hâlâ bekleyen. İsland var sanırım. Yarın sezeryan olacakmış. Yerinde olsam beklerdim hicbir sorun yokken neden bir kurtarma operasyonu geçireceksin. Bak bana ssvd için uğraşıp duruyorum
Doğrusunu yapıyorsun canım bizim dr da suyunda azalma olsa kesinlikle beklemeyecekti bizim fikrimizi sormayacaktı bile o yüzden dr una güven alalım dese bende riske atıp direnmezdim ne güzel yarın bebeğine kavuşuyorsun :)[/QUOTE
inşallah canımbenim hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz biz de nasip ten öte köy yokmuş
Ya benim doktorum neden böyle rahat?@Esma22367 tatlım hareketlerini hissettmediğinde 4 saat bekleme bebek hareketleri çok önemli dr un tek tembihlediği şey bu heleki bizim günümüz doldu çok çok daha önemli 1 saat hissetmedin bişiler atıştır uzan dürtükle bebeğini baktın hala hissetmiyorsun hemen git hastaneye aksatma lütfen bekleme öyle 4 saat
Minik prens tıpkı abisi
Benim zamanım senden 3 gün önce doluyor ama ben son güne kadar gelmesin, hatta isterse 1 hafta daha dursun diyorum. Böyle bir cins de bir tek ben varım herhalde.Hurmaya başladım minikim gelsin diye
Günüm dolduğunda ben de yemeyi düşünüyordum ama yemeyeyim bari.ben de toplamda 2 kilo kadar yedim de canım gelen giden yok bende de hala baksana. gelmeyince gelmiyor minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?