Evet kullaniyorum hergun mutlaka sende kullan kotu tecrubelerim oldu burnuyla ilgili tikandi boguluyi sandim ama artik pek olmuyo cok sukur agizlarindan nefes alamiyolar ve burun tikanikligi en cok huzurunu kaciran sey bebeklerin hic zor degil fizyolojik serumu sikinca biraz rahatsiZ oluyolar ama dert etmeBurun aspiratoru aldik daha kullanmadim cesaret edemedim daha dogrusu sen kullandinmi?
Canim Allah şifa versin İNŞALLAHKizlar merhaba cok zor durumda ve cokta endiseliyin. Bebegimin yuzunde egzama cikti dr bebeklerde olur ama sizde biraz fazla olmus dedi kizarik sivilce gibi ve kortizonlu krem verdi cok az surucekmisim ve sadece 3 gun ama daha 15 gunluk ya hic icime sinmiyo sizin bebeklerde cok yeni ama belki sizede olmustur diye sormak istiyorum bunun baska turlu bi caresini bulan var mi aranizda
Kesinlikle canım su da azalma olmasa yine beklerdim ama şimdi neyine güvenip de direteyimcanım arkadaşın suyu azalmaya başlamış diye biliyorum beklemek riskli olabilir onun durumunda. bir de herkesin arzusu farklı sonuçta hayırlısı olsun diyelim herkes için
Ayy ne güzel hadi hayırlısı canım bol boş dua edelim birbirimiz için 8 de olcaz biz senin meleğin kaçta gelecekcanım bebişlerimiz aynı gün doğacak inş hayırlısıyla gelirler dünyaya
Cnm bn kullaniyorim 1 numara gold sistem 0-6 ayKızlar biz mama olarak aptamil veriyorduk onda da gdo çıkmış sma almayı düşünüyorum sma kullananlar var mı hangisini alayım Bi kaç tipi var. Lütfen acil cevap
Serum fizyolojik sıktiktan sonra kaldirmadan hemenmi cekiyorsun aspritörle?Evet kullaniyorum hergun mutlaka sende kullan kotu tecrubelerim oldu burnuyla ilgili tikandi boguluyi sandim ama artik pek olmuyo cok sukur agizlarindan nefes alamiyolar ve burun tikanikligi en cok huzurunu kaciran sey bebeklerin hic zor degil fizyolojik serumu sikinca biraz rahatsiZ oluyolar ama dert etme
Yok hipokort diye bi krem cocuk doktoru gordu ama cildiyeyede mi gostersem simdi bilemedimCanim Allah şifa versin İNŞALLAH
Ben de egzamaliyim ve en çok korktgm şeydi egzamann bebegimde olması. Daha çok yeniyken mutlaka ama mutlaka iyi bir cildiye uzmanina göster bebegini. Doktorun verdiği krem iyi gelecektir korkma canım. Advantan mi verdi???
1-2 dk bekliyorum burnu yumusasin diye sonra cekiyorum yumusamayinca gelmiyo zaten hic biseySerum fizyolojik sıktiktan sonra kaldirmadan hemenmi cekiyorsun aspritörle?
Şimdi denedim canim iki burnunada sıktım cektim hicbirsey gelmedi cokmu kuvvetli cekmek lazim1-2 dk bekliyorum burnu yumusasin diye sonra cekiyorum yumusamayinca gelmiyo zaten hic bisey
Hiç belli olmaz tarih alınmış sende benim gibi haber ver herkese geleceği yokmuş bizimkinin sezeryan tarihi aldım de beyninde bitir işi bak gör nasıl gelecek minnağın.Hiç bir sıkıntı sancı olmadıkça seni aklıma getiriyordum her seferinde belirti olmasa da bir anda olabilir diye ama galiba umutsuzluğa kapıldım dr perşembeye sezeryanı yazdı o zamana kadar gelmezse kescem artık dedi cumadan beri bekliyorum 40+3 olduk ama bişi yok sonunda sezeryan olucam galiba
Kesinlikle canım su da azalma olmasa yine beklerdim ama şimdi neyine güvenip de direteyim
Ayy ne güzel hadi hayırlısı canım bol boş dua edelim birbirimiz için 8 de olcaz biz senin meleğin kaçta gelecek
Evet biraz kuvvetli cekmek lazim cekerkende anlarsin aslinda dolu mu bos mi hirilti var miŞimdi denedim canim iki burnunada sıktım cektim hicbirsey gelmedi cokmu kuvvetli cekmek lazim
Evet normal canım zaten 10 günde 600 grama kadar vermesi gerekmiş bizimki 3 günde 50 gram almıştı sütüm olmayınca mama vermiştik o yüzden.@aysglufkLovely35 kızlar hemşiremiz geldi. Kakayı sordum, gayet normal o şekilde sesli ve ishal olması dedi. Korkulacak bir şey yok dedi. Kakasında susam tanesi gibi taneler de normal, sarı olması da normal ama yeşil olursa üşütmüş demek dedi.
Bu arada sarılık değerimiz 5.6dan 8.7ye çıkmış. Doğum kilomuz 3.420gr, taburcu kilomuz 3215 gr ve şimdiki kilomuz 3210 gr. Normal mi sizce?
Ay maşallah caniimmm
Minnoooşlaz4life bizde cektik bugun bizde 1 aylik olduk :)
Bende telefonuma bebek uyku sesleri indirdim. Beyaz gürültünün de bir uygulaması var mı onuda deneyim.Bizde aynı durumdayız dün gece beyaz gürültü dinlettik valla işe yaradı hatta ben de eşimde Nasıl daldığımızı hatırlamıyoruz deneyin bence
Yarın 40 haftam doluyor. Gruba ilk defa yazıyorum. Sessiz okuyucuyum :)
Var mı hâlâ bekleyen. İsland var sanırım. Yarın sezeryan olacakmış. Yerinde olsam beklerdim hicbir sorun yokken neden bir kurtarma operasyonu geçireceksin. Bak bana ssvd için uğraşıp duruyorum
Benim ki babasina çekmiş bana çekse şimdiye 40 i cikmisticanım benim kız da bana çektiyse rahattır oradaneden uğraşayım normal doğacağım diye gelsin beni alsınlar buradan demiştir
Ay canım hafta sonu annem gelicek 3 muz daha çok vakit geçirelim diye istiyorum sonra annem hemen gitmesinYa benim doktorum neden böyle rahat?Son haftama girdim hala 2 haftada bir randevu veriyor. Günde 10 defa hareket etsin bebek diyor. Saat arası önemli mi diyorum, mesela 3 saat hareket etmese endişe edeyim mi diyorum, yok diyor, günde 10 hareket diyor.
Minik prens tıpkı abisi
Benim zamanım senden 3 gün önce doluyor ama ben son güne kadar gelmesin, hatta isterse 1 hafta daha dursun diyorum. Böyle bir cins de bir tek ben varım herhalde.
Günüm dolduğunda ben de yemeyi düşünüyordum ama yemeyeyim bari.Gerçi şimdi hatırladım, doğumu başlatmıyor, kolaylaştırıyor demişti benim yengem. Yiyim ben yine en iyisi.
Mama gece veriyorum canım 1 kere uyusun diye gündüzde çok cazgır olur bende çok yorgun olursam gene veriyorum mecburen uyusun bende uyuyayım diye.Aynen canim bizde mamayi kestik sadece anne sütü veriyorum kakamiz altin sarisi ve sulu altini acinca ciş gibi kakayida karsiya firlattiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?