2015 Ekim Anneleri

Burun aspiratoru aldik daha kullanmadim cesaret edemedim daha dogrusu sen kullandinmi?
Evet kullaniyorum hergun mutlaka sende kullan kotu tecrubelerim oldu burnuyla ilgili tikandi boguluyi sandim ama artik pek olmuyo cok sukur agizlarindan nefes alamiyolar ve burun tikanikligi en cok huzurunu kaciran sey bebeklerin hic zor degil fizyolojik serumu sikinca biraz rahatsiZ oluyolar ama dert etme

Canim Allah şifa versin İNŞALLAH
Ben de egzamaliyim ve en çok korktgm şeydi egzamann bebegimde olması. Daha çok yeniyken mutlaka ama mutlaka iyi bir cildiye uzmanina göster bebegini. Doktorun verdiği krem iyi gelecektir korkma canım. Advantan mi verdi???

canım arkadaşın suyu azalmaya başlamış diye biliyorum beklemek riskli olabilir onun durumunda. bir de herkesin arzusu farklı sonuçta hayırlısı olsun diyelim herkes için
Kesinlikle canım su da azalma olmasa yine beklerdim ama şimdi neyine güvenip de direteyim
canım bebişlerimiz aynı gün doğacak inş hayırlısıyla gelirler dünyaya
Ayy ne güzel hadi hayırlısı canım bol boş dua edelim birbirimiz için 8 de olcaz biz senin meleğin kaçta gelecek

Kızlar biz mama olarak aptamil veriyorduk onda da gdo çıkmış sma almayı düşünüyorum sma kullananlar var mı hangisini alayım Bi kaç tipi var. Lütfen acil cevap
Cnm bn kullaniyorim 1 numara gold sistem 0-6 ay

Serum fizyolojik sıktiktan sonra kaldirmadan hemenmi cekiyorsun aspritörle?

Yok hipokort diye bi krem cocuk doktoru gordu ama cildiyeyede mi gostersem simdi bilemedim

Hiç belli olmaz tarih alınmış sende benim gibi haber ver herkese geleceği yokmuş bizimkinin sezeryan tarihi aldım de beyninde bitir işi bak gör nasıl gelecek minnağın.

Kesinlikle canım su da azalma olmasa yine beklerdim ama şimdi neyine güvenip de direteyim

Ayy ne güzel hadi hayırlısı canım bol boş dua edelim birbirimiz için 8 de olcaz biz senin meleğin kaçta gelecek

saat olarak bir şey demedi canım çok yoğun değil herhalde sabahtan gelin tetkikler yapılsın bir ara alırım dedi doktor:) yarın erken gideriz biz de

Kuvvetli çekme sakın canım önce burun deliklerine bak dolu mu diye ben görüyorum sümüklerini, devamlı ağladığı için hergün doluyor burunları. Hırıltılıda nefes alıyorsa doludur zaten önce her burun deliğine 1'er damla serum fizyolojik arkasından azcık bekleyip burnunun ucuna hortum başlığını koyup hüp diye çekiyorsun çok güçlü çekmene gerek yok tek seferde gelmeyebilir ben 3-5 defada çekiyorum.

Evet normal canım zaten 10 günde 600 grama kadar vermesi gerekmiş bizimki 3 günde 50 gram almıştı sütüm olmayınca mama vermiştik o yüzden.

Bizde aynı durumdayız dün gece beyaz gürültü dinlettik valla işe yaradı hatta ben de eşimde Nasıl daldığımızı hatırlamıyoruz deneyin bence
Bende telefonuma bebek uyku sesleri indirdim. Beyaz gürültünün de bir uygulaması var mı onuda deneyim.

Bende senin gibi sessiz okuyucuyum :) bugün 40 haftam doldu.dün kontrolüm vardı 0 sanci 0 açıklık bebek dogum kanalinda değil devlet hastanesine gidiyorum.hastanede 41 haftayi geçince önce Sünni sanci deneriz olmazsa sezeryana alırız dediler. İsland in yerinde olmak isterdim.param olsa devlet hastanesinin keyfini beklemez bende sezeryan olurdum. Sürekli kalp carpintisi oluyor son haftayı beklemek çok zor.Allah yardımcımız olsun.

canım benim kız da bana çektiyse rahattır orada neden uğraşayım normal doğacağım diye gelsin beni alsınlar buradan demiştir
Benim ki babasina çekmiş bana çekse şimdiye 40 i cikmisti

Ay canım hafta sonu annem gelicek 3 muz daha çok vakit geçirelim diye istiyorum sonra annem hemen gitmesin

Aynen canim bizde mamayi kestik sadece anne sütü veriyorum kakamiz altin sarisi ve sulu altini acinca ciş gibi kakayida karsiya firlattiriyor :)
Mama gece veriyorum canım 1 kere uyusun diye gündüzde çok cazgır olur bende çok yorgun olursam gene veriyorum mecburen uyusun bende uyuyayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…