2015 Ekim Anneleri

hadi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli çık inş. Bebişinle doğumdan bizler dua ettik sende bize et tatlım doğuma girmeden kolay doğum yapalım inş. Bizde

İnşallah canım benim sağol

Alla h razı olsun cnm içimiziferahlattın,Allah bebişini size bağışlasın hayırlı Bi evlat olsun inş. Cnm

Maaşallah Merhaba 36+6 da doğum yapmışsın merak ettimde nedeni neydi heycan dorukta hayrılısı inşaalah hepimiz için..
Merhaba. Sen de benim doğum yaptığım günlerdeymişsin heyecan yapma:) Benim bebeğin eşi öndeydi ve bebeğim aşırı ters duruyordu makat gelişliydi.Plesanta previa da olduğu için doktorum çok bekletmeyelim dedi. Çok şükür sağlıklı doğdu sezeryanla.

Canım bana da devamlı sezeryan yap geç diyenlerle doluydu çevrem. Annem, kayınvalidem, bir kaç aile dostumuz, teyzem. Sen sezeryan istemiyorsun ama büyük kolaylık diyip duruyorlardı. Kimseyi takma inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Normal doğumda dikişler zordu ama 2. hafta hiç bişiyim kalmadı işte. Doğum anı için herkese söylüyorum mucizevi süper bir olay inşallah allahım sanada gönlünden geçeni yaşamayı nasip eder.

Bende ilk hafta evde annemle kaldım. 2. haftada topladım kendi eşyalarımla bebeğimin eşyalarını anneme geldim. Çok rahat ettik burda çünkü ben Ela'yı emzirmek, altını açmak dışında bişiy yapmıyorum burda. Gecelerin birazında annem idare ediyor ben başka bir odada uyuyorum böyle olmasına rağmen çok bitkin hissediyorum kendimi bizde bu hafta cts ya da önümüzdeki cts yarı kırkını yapıcaz ve ben evimde yalnız olucam ondan sonra nasıl idare edicez kara kara düşünüyorum.

İnan sakinleyeceği varsa sakinliyor eğer ki bizimki ağlayacaksa gözü dünyayı görmüyor emzik falan hakgetire daha çok minikler.

Günaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm

Sağol canım benim. Senin meleğinin resmini de bekliyorum. Çok şükür çatır çatır doğurma haftasında bizimlasın :) dua ediyorum. Dediğim gibi acıyı hissedecek olursan kendine eziyet etme, uyutun beni demen yeter. Süt 3. Günde geliyor. Pompa yardımı şart. Dikişler için ağrı kesici ilaç, serum herşey veriyorlar hissetmiyorsun. Eve çıkınca da devam ediyorsun ilaca. 2. Gün ilk adımlar zorlayacak ve ilk tuvalete gidişinde de biraz zorlanacaksın fakat sonra kolay olacak inan. Kendine dikkat etmen yeterli. Minik kuzunu ilk gün yatağına verirler 2. Gün kollarına alırsın. 3. 4. Gün emzirmek için kendin de alırsın kollarına. İyileşme süreci zaman ve sabırla oluyor. Allah en kolayından sezaryen ameliyatı nasip etsin. Benden daha iyi bir deneyim yaşar ve daha çabuk iyileşirsin inşallah.

Kızlar günaydın. 16 Ekim 19 Ekim arası doğum yapmış tüm anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütün minikleri. Çatır çatır doğurdunuz hepinize helal olsun:) bugün tarihi belli olup doğuma gidecek, doktora kontrole gidecek ve sürpriz doğum gerçekleştirecek tüm hamilelere Allah yardımcı olsun, kolaylıklar versin. Dualarım sizinle. 21 Ekim- 31 Ekim ve son Ekim anneleri. Sizin sezonunuz açılıyor. Kapanış sizlerle olacak. Mutlu son lazım bize. Hepinizin doğum hikayesi güzel olsun. Bebiş resimleri paylaşmayı unutmayın

Günaydın kızlar
Bugün kısmetse kızıma kavuşuyorum çok şükür iyi bir uyku çektik son olarak hazırlanmaya başladık hastane için. Kızım da bugün geleceğinin farkında gibi sabah sabah her zamankinden fazla hoplayıp zıplıyorumarım herkes için olduğu gibi bizim için de sıkıntısız bir doğum olur. Yorum yazan dua eden bütün arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah daha yavrusuna kavuşamayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin kavuşanlara sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin. Dualarımdasınız kızlar bugün bir maceranın sonu farklı ve inş uzun bir maceranınsa başlangıcı. Herkese hayırlı günler

Allahım yardımcımız olsun canım sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlara

Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr

Günaydınnn canım inşallah herşey yolunda gider. ..dualarmz seninle, haberlerini bekliyoruz, en guzelinden en hayırlısından :)

Hayırlısıyla kavuşrsun inşallah melegine canım... en güzel ana çok yaklaştn, darısı başımıza diyelim :) :* hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman :)

Yuppiii kontrolüm var alttan muayenem var bakalım benim bıdık ne durumda :) ekimin son haftasinda çatır çatır doguracaklar ekibinde olacam sanırsam hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :) minnak çikolatanı da öpüver benim için annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…