hadi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli çık inş. Bebişinle doğumdan bizler dua ettik sende bize et tatlım doğuma girmeden kolay doğum yapalım inş. BizdeKızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
benimde çarşamba günü günüm doluyor ama tık yok bu ekim kızları pek inatçı çıktıAynen canım coookk rahatiz biz kizimla böyle takilacaz ohh
İnşallah canım benim sağolCanım inşallah yoktur bir sıkıntı. Kötü düşünme sakın. Stres sütü çok etkiliyormus, doğru.. Güzel haberlerle gelin canım inşallah
Canım hayırlı olsun demiş miydim, bilmiyorum. Biraz zor olmuş ama şükür kavusmussunuz.. Allah analı babalı büyütsün inşallahSağlıkla mutlulukla büyüsün miniginiz canım
h razı olsun cnm içimiziferahlattın,Allah bebişini size bağışlasın hayırlı Bi evlat olsun inş. CnmDOĞUM HIKAYEM
kızlar , canlar 15 ekim sabahi doktora gittik 1 gün öncesi açılma 3 cm idi yine kontrol etti ama baya zorladı bence doğumu tetiklemek içindi. Açılman 4 cm olmuş dedi.Yatis verdi.Islemleri yaptırırken hastanede oturuyorduk karnında pit diye bir şey oldu.bebegin tekmesi sanmıştım ki kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu.su çok akıcı ve ılık ılık geliyordu.Hemen odaya geçtik.sancilar çok sık geliyordu.Bol dua okudum ve nefes egzersizleriyle geçiyor gibiydi.Lavman yapıldı , kahvaltı da yaptırdilar ama sancılar biraz halsizlestirdi beni.Hemen epidural istedim.Yataga yattım ama kasılmalarim çok şiddetliydi. Sanki karnimda patlamaya hazır bir yanardağ vardi:) Bebek kendi kendini aşağıya itiyordu ben bir şey yapmadan.Kizlar o ara şifalı ve doğumu kolaylaştıran bir otun suyunu içtim. Inan doğumumun kolay olmasını ona bağlıyorum. Fatima annemizin eli otu.yanimdakiler okudu uflediler icirdiler.otu suyun içine atıyorsun o açıldıkca Rahîm de açılırmis. Doktor açılmama baktı 9 cm olmuş ooo sen yarım saate doğurursun dedi.Bana müthiş bi moral geldi.Dogumhaneye aldılar sonra.Sunu diyim sancı aşaması zor ama doğumhane ve doğum olayı supperr:)Şiddetli kasılmalarim oluyordu.5-6 kez ikindim bebeğim cikti:)Toplamda 4 saat 45 dakikada bebeğim kucağımdadi çok şükür. suan ikimiz de iyiyiz.Dikislerim canımı acıtıyor az bir şey. Ben doğumdan önce herkesin doğumunun farklı olacagina inanırdım. Kimsenin hikayesi sizi korkutmasin. Biz her şeyi atlatacak güçteyiz:) Onun minnaksurati her şeyi unutturur:)
Merhaba. Sen de benim doğum yaptığım günlerdeymişsin heyecan yapma:) Benim bebeğin eşi öndeydi ve bebeğim aşırı ters duruyordu makat gelişliydi.Plesanta previa da olduğu için doktorum çok bekletmeyelim dedi. Çok şükür sağlıklı doğdu sezeryanla.MaaşallahMerhaba 36+6 da doğum yapmışsın merak ettimde nedeni neydi heycan dorukta hayrılısı inşaalah hepimiz için..
Canım bana da devamlı sezeryan yap geç diyenlerle doluydu çevrem. Annem, kayınvalidem, bir kaç aile dostumuz, teyzem. Sen sezeryan istemiyorsun ama büyük kolaylık diyip duruyorlardı. Kimseyi takma inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Normal doğumda dikişler zordu ama 2. hafta hiç bişiyim kalmadı işte. Doğum anı için herkese söylüyorum mucizevi süper bir olay inşallah allahım sanada gönlünden geçeni yaşamayı nasip eder.İnş canım hergün arayanlara söyledim zaten perşembe diye ama sinir ediyorlar beni direk boşa bekledin işte demedikleri kalıyor arkamdan diyorlar kesin de:) inş o zamana kadar gelir gelmezse de napalım içerde beslenmiş oldu :)
Bende ilk hafta evde annemle kaldım. 2. haftada topladım kendi eşyalarımla bebeğimin eşyalarını anneme geldim. Çok rahat ettik burda çünkü ben Ela'yı emzirmek, altını açmak dışında bişiy yapmıyorum burda. Gecelerin birazında annem idare ediyor ben başka bir odada uyuyorum böyle olmasına rağmen çok bitkin hissediyorum kendimi bizde bu hafta cts ya da önümüzdeki cts yarı kırkını yapıcaz ve ben evimde yalnız olucam ondan sonra nasıl idare edicez kara kara düşünüyorum.Canm gece boluk borcuk bikac saat uyuyorum on gundur kv yanimdaydi ama gitti esimde ise basladi annem ara sira gelio ama surekli durmuo bebiste kisa sureli uyuyunca gunduzleride uyumak haram oldu hap konusunda takintiliyim malesef o yuzden almadan gecirme cabasindayim ama sanirim olmicak ya uyucak yada hap alicam cnm saol cok....
İnan sakinleyeceği varsa sakinliyor eğer ki bizimki ağlayacaksa gözü dünyayı görmüyor emzik falan hakgetire daha çok minikler.Canım bende migren var. Önceki gece bir tuttu, ağlattı. Parol veya Minoset içebilirsin. Günde 3-4 tane olabilir, ama çok agriyinca onlar da çok işe yaramıyor. Benim de ne zamandır tutmuyordu, ben de uykusuzluktan diye düşündüm, çünkü o gece, ve tabi birikim de var, çok yorulmuştum artık. Bence uykusuzluk ve yorgunluk yapıyor canım. Geçmiş olsun..
Ay ne biliyim canım, sürekli meme istiyor tok olsa da. Emme refleksinden de kaynaklıdir dediler. Kucagimda bile uyumuyor çoğu zaman, ille emmek istiyor, memede uyuyacak. Her zaman değil ama çoğu zaman öyle.. 2 dakika yalancı meme alınca bile o ara sakinliyor biraz. En azından biraz yardımcı olur diye düşündüm. Denicem o zaman başka başka memeler.. Saol canım..
Canım maşallah maşallah gerçekten babasının kuzusu olmuş bu.Eki Görüntüle 1662829
Sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten vakit bulamıyor insan. Uykuya bile vakit kalmıyor. Daha önce paylaşmıştım fakat yine paylaşayım canım.
Sağol canım benim. Senin meleğinin resmini de bekliyorum. Çok şükür çatır çatır doğurma haftasında bizimlasın :) dua ediyorum. Dediğim gibi acıyı hissedecek olursan kendine eziyet etme, uyutun beni demen yeter. Süt 3. Günde geliyor. Pompa yardımı şart. Dikişler için ağrı kesici ilaç, serum herşey veriyorlar hissetmiyorsun. Eve çıkınca da devam ediyorsun ilaca. 2. Gün ilk adımlar zorlayacak ve ilk tuvalete gidişinde de biraz zorlanacaksın fakat sonra kolay olacak inan. Kendine dikkat etmen yeterli. Minik kuzunu ilk gün yatağına verirler 2. Gün kollarına alırsın. 3. 4. Gün emzirmek için kendin de alırsın kollarına. İyileşme süreci zaman ve sabırla oluyor. Allah en kolayından sezaryen ameliyatı nasip etsin. Benden daha iyi bir deneyim yaşar ve daha çabuk iyileşirsin inşallah.Canım benim güzel tecrübeli annecik meleğin nasıl tatlı öyle maşallah bakmalara doyamadım. Allah bize de nasip etsin sağlıkla kucaklamayı. Sabrettik günümüze doldurduk ama Nasipte sezeryan varmış bizim için sağlık olsun. İnşallah senin gibi kolaycacık atlatırım ben de bu süreci. Annem ve eşim kalacak yanımda inşallah çabuk ayaklarım da kızımı kucaklarken zorlanmam. Şuan bişey hissedemiyorum garip bir heycan var bişey düşünmemeye çalışıyorum. Dikişler nasıl olacak sütüm gelecek mi aklıma takılmıyor değil ama sorunlar olsa da geçici olacaktır diye moral veriyorum kendime. Normal doğum yapmaya kalksam o da çok müdahaleli olabilirdi sert ve kapalı bir rahim. Çok şükür çatır çatır haftana yetişiyorum.
Bu arada saat 09.30 a alındı. Dualarınızı bekliyorum canlarım.
Canım 16 Ekim 2015 saat 11:30 da doğdu minik kızım. Günden güne daha iyiyim çok şükür. Umarım sen de iyisindir, herşey yolundadır.Cnm ne durumdasın? Doğdu mu Fıstık?
Günaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm
Bende ilk hafta evde annemle kaldım. 2. haftada topladım kendi eşyalarımla bebeğimin eşyalarını anneme geldim. Çok rahat ettik burda çünkü ben Ela'yı emzirmek, altını açmak dışında bişiy yapmıyorum burda. Gecelerin birazında annem idare ediyor ben başka bir odada uyuyorum böyle olmasına rağmen çok bitkin hissediyorum kendimi bizde bu hafta cts ya da önümüzdeki cts yarı kırkını yapıcaz ve ben evimde yalnız olucam ondan sonra nasıl idare edicez kara kara düşünüyorum.
Günaydınnn canım inşallah herşey yolunda gider. ..dualarmz seninle, haberlerini bekliyoruz, en guzelinden en hayırlısından :)Günaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm
Hayırlısıyla kavuşrsun inşallah melegine canım... en güzel ana çok yaklaştn, darısı başımıza diyelim :) :* hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman :)Günaydın kızlar
Bugün kısmetse kızıma kavuşuyorum çok şükür iyi bir uyku çektik son olarak hazırlanmaya başladık hastane için. Kızım da bugün geleceğinin farkında gibi sabah sabah her zamankinden fazla hoplayıp zıplıyorumarım herkes için olduğu gibi bizim için de sıkıntısız bir doğum olur. Yorum yazan dua eden bütün arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah daha yavrusuna kavuşamayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin kavuşanlara sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin. Dualarımdasınız kızlar bugün bir maceranın sonu farklı ve inş uzun bir maceranınsa başlangıcı. Herkese hayırlı günler
Yuppiii kontrolüm var alttan muayenem var bakalım benim bıdık ne durumda :) ekimin son haftasinda çatır çatır doguracaklar ekibinde olacam sanırsamKızlar günaydın. 16 Ekim 19 Ekim arası doğum yapmış tüm anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütün minikleri. Çatır çatır doğurdunuz hepinize helal olsun:) bugün tarihi belli olup doğuma gidecek, doktora kontrole gidecek ve sürpriz doğum gerçekleştirecek tüm hamilelere Allah yardımcı olsun, kolaylıklar versin. Dualarım sizinle. 21 Ekim- 31 Ekim ve son Ekim anneleri. Sizin sezonunuz açılıyor. Kapanış sizlerle olacak. Mutlu son lazım bize. Hepinizin doğum hikayesi güzel olsun. Bebiş resimleri paylaşmayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?