Masallah Deniz'e, gule gule buyusun :) Bizim Deniz'in dogmaya niyeyi yok simdilik. Her gun ha dogdu ha dogacak diye bekliyoruz ama daha tik yok
Bizde çok minnaktuk. 3140 doğduk 2800 e düşmüştük. aynen yeni doğan bebek kadar oldular 36+6 da doğmuştuk. Şuan 9 dan beri uyanık. Benim hatam 3 saattir uyuyor diye uyandırdım ama emdi bağırdı sağdım verdim yine ağlıyor. Gazı da çıkmıyor. Gaz ilacından verdim ama yok. 1 e ksdar kucakta susturamıyoruzCanim masallah benim kuşumda 3620 olmus 2750 dogmustu biz daha yeni dogan bebeklere ancak yetistik:) siz kac kilo dogmustunuz canim
Çok tşk ederim canım bilgilendirmen için.2-3 kerede tamamen geçiriyor canım. İlk seferden sonra fark edeceksin. Bu arada ben 2009 ekim annelerindendim
Şimdi nasipse aralık annesi de olacağım.
Damlattım, içerideki çapakları anında attı dışarı, ama tekrar başladı oluşmaya. İnşallah düzelir.Cnm sutunden damlatbsen gozune bwbegin bizdede ayniydi sonra sil ilik sulu pamukla
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım. Bizim deniz seninkinin abisi olmuşMasallah Deniz'e, gule gule buyusun :) Bizim Deniz'in dogmaya niyeyi yok simdilik. Her gun ha dogdu ha dogacak diye bekliyoruz ama daha tik yok
Oo olmaz mı canım sol gözünde çapak temizlemekten helak olduk. Yanımda bir kutu kulak pamuğu her zaman çay demi silip durdum. Daha yeni geçti. Normalde o akıntının burna akması lazımmış burunla göz çizgisi arasındaki zar erimediği zaman oluyormuş. Burnunun ucundan alnına doğru serçe parmağınla masaj yap tek yön ve hapşırurken o burnunun deliğini kapat ki zar erisin. Bizimki öyle gitti.Kızlar bebeğimin tek gözünde şiddetli çapaklanma var. Sapsarı akıntı oluyor ve kuzum o gözünü açamıyor hiç. Temizliyorum, rahatlıyor ama uyuyup uyanınca durum yine aynı. Var mı yaşayan aynı durumu?
Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.Kızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
Simdiden gözün aydın annesi sağlıkla sihhatle kavuş bebegine.Kızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
MaaşallahBizde çok minnaktuk. 3140 doğduk 2800 e düşmüştük. aynen yeni doğan bebek kadar oldular 36+6 da doğmuştuk. Şuan 9 dan beri uyanık. Benim hatam 3 saattir uyuyor diye uyandırdım ama emdi bağırdı sağdım verdim yine ağlıyor. Gazı da çıkmıyor. Gaz ilacından verdim ama yok. 1 e ksdar kucakta susturamıyoruz
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yardimcin olsunKızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
Canım ne kadar güzel bilgiler bunlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız. İnşallah biz de hemen adapte oluruz emzirmeye. maalesef gelen giden olacaktır anacığım ilgilenir artık yatakodasından çıkmayı pek düşünmüyorum tv de koyduk orda takılcam bebişimleCanim hiç pes etme zaten bebişler inanilmaz bir emme refleksi ile doğuyor. Benim tam doğumun 3. Günü göğüslerim patlayacak gibi süt geldi ilk iki gun pek bişey yokmuş gibi geliyor insana ama hemşire bana 1 yudumda çekse o ona yeter demişti. Hakkaten hiç mama vermeden atlattim ilk 2 günü 3. Gün süt geldi ama bebisi uyandirip emzirmek ne mümkün sarılık olmasın diye saat başı en fazla 2 saatte bir uyandirip emzirmek gerekiyor. 6 saat uyandırmak için ugrastigimiz oldu. Baktım olmuyor sağıp kaşıkla verdim sütü. Onuda azar azar yedi derken sarılık olmadan atlattik. Sana tavsiyem bebisi uyandırmak için burnunu veya topugunu sık benimki avuç içini ovuncada tepki veriyordu ve sakın bebek aç kaldı yok süt gelmedi yok doymuyor diyenleri kafana takma lohusa iken hiç çekilmiyorlar benim kendi annem deli etti beni maalesef kaynanam daha iyiydi.
Ayrıca tüm doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem ilk 10 gün kimse ziyarete gelmesin söyleyin millete yada siz soyleyemiyorsaniz bir yakininiz söylesin maalesef benim gelen gidenim oldu o halde hem akıl vermeye çalışıyorlar hemde misafir agirlamak çok sıkıntı oluyor....çok yazdım galiba
Canım benim okudum senin için yarın doğuma girerken de hepimiz için dua edeceğim. Su gibi geçsin doğumumuz Allah rast getirsin inşallah. Bebişlerimizin doğum trihi geldi bile 20.10.15Kızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah..tabiki okurum cnm iyi uyu güzel bir güne uyan inş..Kızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
Rabbim yardimcin olsun canim.saglikla kucagina al bebisini insallahKızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı gecelerisland canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur
Ayyy hadi guzel bi gelisme.dört gözle sanci bekliyorum.Ben de varım hasretle bekleyen dün gece sancim vardı bugün kontrole gittim nst ve çatıya girdim Yalancı sancı dedi doktorum ama doğumun yaklaşmış dedi..hasretle beklemeye devam assolistler en son gelir...suyumuz uygun kilomuz uygun kafa kanala girmeye başlamış ınsaallah hayirlisiyla kucagimiza alırız biz kalanlar
Esma kesin doguma gittin.bu kadar saat sessiz kalmazsin sen.hadi guzel haberlerle don insallah.Ya ne güzel olur =) bu saat tutma işi nasıl olcak ben hep karıştırıyorum
Cnm penaten kullanıyoruz çok çok memnunumKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Bende varım canım yarın kontrolün var bebeğim iyi ise normali beklicem dua edinYarın 40 haftam doluyor. Gruba ilk defa yazıyorum. Sessiz okuyucuyum :)
Var mı hâlâ bekleyen. İsland var sanırım. Yarın sezeryan olacakmış. Yerinde olsam beklerdim hicbir sorun yokken neden bir kurtarma operasyonu geçireceksin. Bak bana ssvd için uğraşıp duruyorum
Bende varımben varım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?