2015 Ekim Anneleri

Canim masallah benim kuşumda 3620 olmus 2750 dogmustu biz daha yeni dogan bebeklere ancak yetistik:) siz kac kilo dogmustunuz canim
Bizde çok minnaktuk. 3140 doğduk 2800 e düşmüştük. aynen yeni doğan bebek kadar oldular 36+6 da doğmuştuk. Şuan 9 dan beri uyanık. Benim hatam 3 saattir uyuyor diye uyandırdım ama emdi bağırdı sağdım verdim yine ağlıyor. Gazı da çıkmıyor. Gaz ilacından verdim ama yok. 1 e ksdar kucakta susturamıyoruz

2-3 kerede tamamen geçiriyor canım. İlk seferden sonra fark edeceksin. Bu arada ben 2009 ekim annelerindendim
Şimdi nasipse aralık annesi de olacağım.
Çok tşk ederim canım bilgilendirmen için.
Vaay maşallah ilk kuzunu büyütmüşsün. İnşallah 2.kuzunu da sağlıkla kucaklarsın canım

Masallah Deniz'e, gule gule buyusun :) Bizim Deniz'in dogmaya niyeyi yok simdilik. Her gun ha dogdu ha dogacak diye bekliyoruz ama daha tik yok
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım. Bizim deniz seninkinin abisi olmuş doğar annesi az kalmış normalde olsa sezeryanda olsa çok az kalmış kavusmaniza...

Oo olmaz mı canım sol gözünde çapak temizlemekten helak olduk. Yanımda bir kutu kulak pamuğu her zaman çay demi silip durdum. Daha yeni geçti. Normalde o akıntının burna akması lazımmış burunla göz çizgisi arasındaki zar erimediği zaman oluyormuş. Burnunun ucundan alnına doğru serçe parmağınla masaj yap tek yön ve hapşırurken o burnunun deliğini kapat ki zar erisin. Bizimki öyle gitti.

Kızlar yarın Allah nasip ederse doğuma gireceğim sizler için dua edeceğim kızım ve benim için de birer ayetel kürsi okursanız çok memnun olurum. Hepinize hayırlı geceler island canım sana da Allah yardım etsin. Doğumu olacaklara kolaylıklar diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar iyi ki varsınız doğuma hazırlık sürecinde çok yardımcı oldunuz deneyimlerinizle rahatlattınız. Umarım güzel bir gün olur

Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Simdiden gözün aydın annesi sağlıkla sihhatle kavuş bebegine.

Maaşallah Merhaba 36+6 da doğum yapmışsın merak ettimde nedeni neydi heycan dorukta hayrılısı inşaalah hepimiz için..

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yardimcin olsun

Canım ne kadar güzel bilgiler bunlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız. İnşallah biz de hemen adapte oluruz emzirmeye. maalesef gelen giden olacaktır anacığım ilgilenir artık yatakodasından çıkmayı pek düşünmüyorum tv de koyduk orda takılcam bebişimle ilk 1 ay çabuk geçsin herkes gelip gitsin biran önce yalnız kalayım istiyorum.
Canım benim okudum senin için yarın doğuma girerken de hepimiz için dua edeceğim. Su gibi geçsin doğumumuz Allah rast getirsin inşallah. Bebişlerimizin doğum trihi geldi bile 20.10.15 son gecemiz rüya gibi inanamıyorum ben hala uyku falan yalan bu gece. 6.40 ta kalkıcam makyajımı yapıcam gezmeye gider gibi. Madem normal doğuramadık sezaryanın tadını çıkaralım tatile gider gibi valizleri kapıp gitcem

Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah..tabiki okurum cnm iyi uyu güzel bir güne uyan inş..

Rabbim yardimcin olsun canim.saglikla kucagina al bebisini insallah

Ayyy hadi guzel bi gelisme.dört gözle sanci bekliyorum.

Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Cnm penaten kullanıyoruz çok çok memnunum

Kızlar sezaryene gitmeden önce makyaj yaptınız mı? Önce yaparım diyordum ama ağlamaktan palyaçoya dönmeyeyim birde en iyisi çıkınca yapmak tabi iyi olursam

Bende varım canım yarın kontrolün var bebeğim iyi ise normali beklicem dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…