Hayırlı doğumlar canımGünaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm
Hadi hayırlı haberler ile gel canım. Sağlıkla olsun bakalım. Öperim teyzesi.Yuppiii kontrolüm var alttan muayenem var bakalım benim bıdık ne durumda :) ekimin son haftasinda çatır çatır doguracaklar ekibinde olacam sanırsamhadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :) minnak çikolatanı da öpüver benim için annesi
Canim biz de 16 gunluk olduk ve bu surede hep ve hala annemde kaliyorum gece bana kimse mudahale etmiyor kendimde hallediyorum bu sureci her anne gecirecek gece birinin bakmasina gerek yok bence evet cok uykusuz kaliyoruz ve gercekten suan bebegimden firsat bulup yemek yemeye firsat olmuyo bazen ama bebegine bakmak disinda ev islerini yaptirabilirsin yemek yapsinlar camasir yikasinlar utu yapsinalar yoksa bebege bakmayi herkes marifet saniyo yardim etmek isteyen bunlari yapsin ben kendi evime gecince bunlari nasil yapicam merak icindeyimMiss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Bana kalırsa bütün yardım tekliflerini kabul etmelisin. Doğumdan çıkacaksın ve yeterince yorgun olacaksın. Evde yemek pişiren, bebeğin altını temizleyen, emzirme vakti geldiğinde kucaklayıp sana getiren, evi temizleyen birileri olacak daha ne olsun... Ilk 2 hafta en azından süper işini görür. Bırak gelsinler. Zaten alışma adapte süreci var. 9 ay karnında taşımak ile aynı durum değil. Benim düşüncem ve dinlersen tavsiyem welcome de :))Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Muhteşem bir final olsun. Nasıl güzel kokuyor nasıl sevdiriyor kendisini bu minik yavrular. Çok güzel bir sayfa açılıyor canım. Muhteşem bir macera seni bekliyor. Senden 4 gün önce doğurmuş olacağım. Çok tecrübem yok fakat bir dizinin 4 bölümünü önceden izlemiş biri gibi düşün :))) bu dizi film kaçmaz :)))Günaydın kızlar
Bugün kısmetse kızıma kavuşuyorum çok şükür iyi bir uyku çektik son olarak hazırlanmaya başladık hastane için. Kızım da bugün geleceğinin farkında gibi sabah sabah her zamankinden fazla hoplayıp zıplıyorumarım herkes için olduğu gibi bizim için de sıkıntısız bir doğum olur. Yorum yazan dua eden bütün arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah daha yavrusuna kavuşamayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin kavuşanlara sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin. Dualarımdasınız kızlar bugün bir maceranın sonu farklı ve inş uzun bir maceranınsa başlangıcı. Herkese hayırlı günler
Canım sen ne zaman dogum yaptın maşallah pek guzel minigin.Muhteşem bir final olsun. Nasıl güzel kokuyor nasıl sevdiriyor kendisini bu minik yavrular. Çok güzel bir sayfa açılıyor canım. Muhteşem bir macera seni bekliyor. Senden 4 gün önce doğurmuş olacağım. Çok tecrübem yok fakat bir dizinin 4 bölümünü önceden izlemiş biri gibi düşün :))) bu dizi film kaçmaz :)))
Canım aynen dediğin gibi düşünüyorum, ev işlerini yapsn yardm edecek olan.. kendi anneme söylebilirim de kaynanamla ara bozmak istemiyorm ... yani bi garip geliyor tamm torun geliyor herkes mutlu ama sanki bu süreçte maksat sadece torunla ilgilenmek gibi geliyor yani sanki bana yardm felan değil asıl amaç, böyle hissediyorum. ..Canim biz de 16 gunluk olduk ve bu surede hep ve hala annemde kaliyorum gece bana kimse mudahale etmiyor kendimde hallediyorum bu sureci her anne gecirecek gece birinin bakmasina gerek yok bence evet cok uykusuz kaliyoruz ve gercekten suan bebegimden firsat bulup yemek yemeye firsat olmuyo bazen ama bebegine bakmak disinda ev islerini yaptirabilirsin yemek yapsinlar camasir yikasinlar utu yapsinalar yoksa bebege bakmayi herkes marifet saniyo yardim etmek isteyen bunlari yapsin ben kendi evime gecince bunlari nasil yapicam merak icindeyim
Canım benim tek göğsümğn ucu yok onu hep sağıp verdim. Arada pompa ile ucu kalınlaşınca ağzına verdim ama tutamadı. Aventin göğüs ucu var ilk zamanlar ağzında tutamadı onu daha yeni o uca alıştı ama artık ucu olmayan güğsümü de delice emiyor kızım bir bakıyorum minicik bir uç olmuş ama canım çok yanıyor tabi biraz dayanıyorum.Günaydın guzel analar ve mis yavrular. Biz 4 gunlugüz artık. Ama hala ememiyoruz meme ucu olmayanlar nasıl başardınız tecrübelere ihtiyacım var yazmıştım ama kimse cevap yazmadı. Doğuma gideceklere de kolaylıklar diliyorum.
Canım sen ne zaman dogum yaptın maşallah pek guzel minigin.
Canım tecrubelerinize bakacak olursak akışına bırakaym ve en azından şimdiden takmym kafama.. tek rahatsz olduğm nokta sanki amaç sadece bebek yani bana yardm etmek değil gibi.. saçmalayan olursa ćakarm lafı oturturum valla, lohusa olacam sonucta, kimse üstüme gelmesn di miBana kalırsa bütün yardım tekliflerini kabul etmelisin. Doğumdan çıkacaksın ve yeterince yorgun olacaksın. Evde yemek pişiren, bebeğin altını temizleyen, emzirme vakti geldiğinde kucaklayıp sana getiren, evi temizleyen birileri olacak daha ne olsun... Ilk 2 hafta en azından süper işini görür. Bırak gelsinler. Zaten alışma adapte süreci var. 9 ay karnında taşımak ile aynı durum değil. Benim düşüncem ve dinlersen tavsiyem welcome de :))
Onu bana da diyorlar. İlki sezeryan olmasına rağmen o kadar istiyordum ki normal doğum yapmayı ama kısmet değilmiş. Herkes ne gerek var diyordu bana da.Benim fazla normal için ısrarcı olduğumu düşünüyorlar etrafımdakiler niye bekliyorsun ki oluverseydin sezeryan diyorlarda habire tabi ben öyle düşünmüyorum
Canım o kişiden kişiye değişir. Kendini iyi hissediyorsan bakarsın yani. İlk çocuğuma ben kendim baktım. Muhtemelen bu da öyle olacak.Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Canım annemle uzakta oturdugu icin yatili kaliyorlar bizde yatak odamizda annemle kaliyoruz hernekadar benim adam yatagimi özledim desede annemle yatmayi tercih ederim istersen bu gece annem kalsin dedi benimki yok gerek yok dedim ilk oglumda 2.gun hastanede kalmistida sabaha kadar uyudu ne bana ne bebege bakti hergun geliyor direk bebegin başına hicbirsey yapip getirmedi bile bir corba bile gün gelicek annem gidicek kadincagiz hem evle hem benle hem bebekle ilgilendi o gidince napicam bilmem yani aglarsa anam aglar gerisi yalan aglarMiss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Sağol canım. 16 Ekim de sürpriz bir sezaryen ile canım. Meme ucu yoksa pompa ile sağ biberon ile ver diyebilirim ki onu da yapıyorsundur zaten. Tecrübem yok canım yardım edemiyorumGünaydın guzel analar ve mis yavrular. Biz 4 gunlugüz artık. Ama hala ememiyoruz meme ucu olmayanlar nasıl başardınız tecrübelere ihtiyacım var yazmıştım ama kimse cevap yazmadı. Doğuma gideceklere de kolaylıklar diliyorum.
Canım sen ne zaman dogum yaptın
maşallah pek guzel minigin.
Çok komikler ve bunu diyen insanlar normal doğum yapanlar hele ablam kaç gündür tut çocuğu içerde hatta ordan okula yollarsın direk diyor:) günde belli olunca artık yapıcak birşey kalmadı gelmezse olucam sezeryan zaten ben elimden geleni yaptım bekleyebildiğim kadar bekledim en azından kendi içim rahatCanım bana da devamlı sezeryan yap geç diyenlerle doluydu çevrem. Annem, kayınvalidem, bir kaç aile dostumuz, teyzem. Sen sezeryan istemiyorsun ama büyük kolaylık diyip duruyorlardı. Kimseyi takma inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Normal doğumda dikişler zordu ama 2. hafta hiç bişiyim kalmadı işte. Doğum anı için herkese söylüyorum mucizevi süper bir olay inşallah allahım sanada gönlünden geçeni yaşamayı nasip eder.
Bu arada profildeki fotoğrafınıza bayıldım ve bir arkadaşıma o kadar benzettimki seni insanlar çift yaratılır dedikleri bu olsa gerek heralde:)Canım bana da devamlı sezeryan yap geç diyenlerle doluydu çevrem. Annem, kayınvalidem, bir kaç aile dostumuz, teyzem. Sen sezeryan istemiyorsun ama büyük kolaylık diyip duruyorlardı. Kimseyi takma inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Normal doğumda dikişler zordu ama 2. hafta hiç bişiyim kalmadı işte. Doğum anı için herkese söylüyorum mucizevi süper bir olay inşallah allahım sanada gönlünden geçeni yaşamayı nasip eder.
Ay hele sezeryan sonrası normal denemeye kalksam ilk günden bişiler demeye başlarlar kesin zatrn bilmiyorlardı ssvd yapılabildiğini ben anlatmaya çalışıyorum olabileceğini :) annem bana habire pek cesaretliymişsin sen diyip duruyor dedim ne alakası var işin normalini istemenin nesi garip nasıl bir bilinç oluşmuş toplumda hayret vericiOnu bana da diyorlar. İlki sezeryan olmasına rağmen o kadar istiyordum ki normal doğum yapmayı ama kısmet değilmiş. Herkes ne gerek var diyordu bana da.
Canım o kişiden kişiye değişir. Kendini iyi hissediyorsan bakarsın yani. İlk çocuğuma ben kendim baktım. Muhtemelen bu da öyle olacak.
Gwcer cnm merak etme gozunden mikropalri atiyir bnmde uzun sure devam etti simdi iki gunede bir banyo yaptiriyorum ondan snra bile oluyor capaklanma bir gun boyuncaDamlattım, içerideki çapakları anında attı dışarı, ama tekrar başladı oluşmaya. İnşallah düzelir.
Ay cnm sen doguma gitmisisn bile cvp yazacaktim hayirli dogumlar valla bn rujuma kadae surdum foto cekilecem diye aglayincada bozulmadi hicKızlar sezaryene gitmeden önce makyaj yaptınız mı? Önce yaparım diyordum ama ağlamaktan palyaçoya dönmeyeyim birdeen iyisi çıkınca yapmak tabi iyi olursam
Canm benm ne sekilde dogum yapicaksin bilmiorum ben normal oldugum halde zorlandim epey simdi gunduz mutlaka birileri ilk haftalar yaninda olmali gece bende odama aliodum 2 saatte bir emziriosun ztn senden ayri olamaz ama sennde uykuya ihtiyacin olucak o uyurken sende mutlaka uyumalisin yoksa benm gibi cocugu izlersen bas agrisi tansiyon dusuklugu kulak cinlamasi vs yasarsin esin gecelri destek olsun mutlaka. Bende kv istemeyenlerdendim ama inan bebek bakiminin bukadar zor oldugunu bilmiordum karnimdayken cok kolaydi yahu simdi gogusler yara uykusuzluk dikis acisi kimseyi korkutmak istemem ama bunlar lohusaligin getirdikleri bak 16 gunluk olduk anca kendime gelmeye baasladim duzene girior kv de yok tek basima yetiorum bebegime sende tepkili olma onyargili davranma cunku seninde bakima ihtiyacin olucak dogumda sen bakima muhtacken bebisede biri bakmali degilmi...Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?