2015 Ekim Anneleri

Arkadaşım geçmiş olsun. Ilıklaşmış çay demini pamuğa biraz döküp yavaşça içten dışarı doğru sil. Ben oğlumda yaşamıştım.

Boşa beklemek ne demek canım ya? Bir gün fazla dursa kardır.
Benim fazla normal için ısrarcı olduğumu düşünüyorlar etrafımdakiler niye bekliyorsun ki oluverseydin sezeryan diyorlarda habire tabi ben öyle düşünmüyorum

Geçmiş olsun Canım.Konu nerden açılmıştı bilmiyorum ama anne sütü ile temizlemek iyi geliyor demişti bugün bir ablam. Internet'ten araştır istersen bunu canım. Bu arada sen nasılsın? Nasıl oldun?

Canım biz aynı gün doğum yaptık, benim bebeğimde de oluyor. Doktor göz pınarlarından burnuna doğru masaj yap dedi ve bir damla verdi. Pamuğu çaya bandırıp kendim de temizledim arada bir, iyice azaldı açabiliyor artık.

Canım çok saol. Damlanın adı ne? Masajı ben de okudum, deneyeceğim hemen.

Geçmiş olsun Canım.Konu nerden açılmıştı bilmiyorum ama anne sütü ile temizlemek iyi geliyor demişti bugün bir ablam. Internet'ten araştır istersen bunu canım. Bu arada sen nasılsın? Nasıl oldun?
Canım bize de bugün hemşire aynısını söyledi.
Çok şükür iyiyim ben, bebişimi izledikçe canıma can geliyor :)

Canım benim güzel tecrübeli annecik meleğin nasıl tatlı öyle maşallah bakmalara doyamadım. Allah bize de nasip etsin sağlıkla kucaklamayı. Sabrettik günümüze doldurduk ama Nasipte sezeryan varmış bizim için sağlık olsun. İnşallah senin gibi kolaycacık atlatırım ben de bu süreci. Annem ve eşim kalacak yanımda inşallah çabuk ayaklarım da kızımı kucaklarken zorlanmam. Şuan bişey hissedemiyorum garip bir heycan var bişey düşünmemeye çalışıyorum. Dikişler nasıl olacak sütüm gelecek mi aklıma takılmıyor değil ama sorunlar olsa da geçici olacaktır diye moral veriyorum kendime. Normal doğum yapmaya kalksam o da çok müdahaleli olabilirdi sert ve kapalı bir rahim. Çok şükür çatır çatır haftana yetişiyorum.
Bu arada saat 09.30 a alındı. Dualarınızı bekliyorum canlarım.

Kuzum hadi hayırlısı sadece bebisine odaklan tüm sıkıntılar geçiyor ben en çok emzirirken zorlandım çok açıyordu ağladım hatta bebişimi çekerken bagiriyordum ama sonra oda ogrendi emmeyi. Sezeryani hiç anlamıyorsun bile emzirme serüveni çok macerali. Sezeryan yerin biraz sizlar zaten doğum yaptığın gün ayağa kalkiyorsun ertesi günde yürüyerek evine donuyorsun. Dualarım sizinle. Allah sağlık ve kolaylıklar versin.

Cnm sutunden damlatbsen gozune bwbegin bizdede ayniydi sonra sil ilik sulu pamukla

çok sağol canım benim. Emzirme olayını nasıl merak ediyorum anlatamam becerebilecek miyim ne hisseseceğim :)) Allahım ne mucizevi şeyler ya şükürler olsun bu kuzuları verene. Zaman geçsin Herkesler gitsin bebeğimle başbaşa kalayım istiyorum

Canim hiç pes etme zaten bebişler inanilmaz bir emme refleksi ile doğuyor. Benim tam doğumun 3. Günü göğüslerim patlayacak gibi süt geldi ilk iki gun pek bişey yokmuş gibi geliyor insana ama hemşire bana 1 yudumda çekse o ona yeter demişti. Hakkaten hiç mama vermeden atlattim ilk 2 günü 3. Gün süt geldi ama bebisi uyandirip emzirmek ne mümkün sarılık olmasın diye saat başı en fazla 2 saatte bir uyandirip emzirmek gerekiyor. 6 saat uyandırmak için ugrastigimiz oldu. Baktım olmuyor sağıp kaşıkla verdim sütü. Onuda azar azar yedi derken sarılık olmadan atlattik. Sana tavsiyem bebisi uyandırmak için burnunu veya topugunu sık benimki avuç içini ovuncada tepki veriyordu ve sakın bebek aç kaldı yok süt gelmedi yok doymuyor diyenleri kafana takma lohusa iken hiç çekilmiyorlar benim kendi annem deli etti beni maalesef kaynanam daha iyiydi.
Ayrıca tüm doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem ilk 10 gün kimse ziyarete gelmesin söyleyin millete yada siz soyleyemiyorsaniz bir yakininiz söylesin maalesef benim gelen gidenim oldu o halde hem akıl vermeye çalışıyorlar hemde misafir agirlamak çok sıkıntı oluyor....çok yazdım galiba

Cok az kaldik.bi yalanci sancim bile yok beni heyecanlandiracak(((
Ben de varım hasretle bekleyen dün gece sancim vardı bugün kontrole gittim nst ve çatıya girdim Yalancı sancı dedi doktorum ama doğumun yaklaşmış dedi..hasretle beklemeye devam assolistler en son gelir...suyumuz uygun kilomuz uygun kafa kanala girmeye başlamış ınsaallah hayirlisiyla kucagimiza alırız biz kalanlar

Maasallah suphanallah darısı hepimize ınsaallah. bende aldım o ottan doğum sancısı başlayınca kaynatıp iç dedi aktarci..ama bitki açılınca rahimin açılma kısmını sende duydum doğumhaneye mi goturdun otu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…