2015 Ekim Anneleri

Amiinnn canım

Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam
Hadi bakalım canım allah yardımcın olsun. İnşallah kolaycacık atlatır sağlıkla kavuşursun miniğine.

Herkese günaydınlar
Kızımı eşimi gönderdim, kahvaltı bile yaptım ama başım ağrıyor. Çok uykusuzum ya yatsam da uyumam bir saati bulur. Yarın büyük gün. Bugün annem gelecek son temizlik düzenleme işleri yapılacak. Epilasyon son hazırlıklar falan. Gece de heyecandan uyuyamam muhtemelen

Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam
Allah yardımcın olsun canim. Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini

Uykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur. yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.

Rabbim şifa versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…