2015 Ekim Anneleri

Canim cok gecmis olsun bende pek dikkat etmiyordum dedigin iyi oldu acayip terliyoruz emzirirken sonra aklmima gelmiyor. Allah sifa versin canim iyi ol insallah

Kızlar lansinoh elektrikli ikili göğüs pompası kullanan var mı?
Ya benim başta çok güzel çekiyordu ama 10 gündğr falan belli nşr süreden sonra çekim yavaşlıyor hiç süt çıkartmıyor deli oluyorum sanki hava fıs diye kaçıyor bir yerden. Ben ikili olmasına rağmen tek kullanıyordum diğer göğsün aparatlarınj taktım yine birşey değişmedi.

Canim konuya dahil.oldum ama similaci benim bebek hemsiresi arkadasm onerdi hazmi kolay besleyici dedi aldik ben iki kez verdi cok sevdi ama artik sutu sagiyorm gerek olursa vericem

Ne demek canim burda bunun icin variz :)Biz her konuya dahiliz biz Anneyiz evet similac için bende güzel yorumlar aldım sma kabızlık yaparsa similac alacağım günde 1 kez gece takviye olarak veriyorum ben:)

Bende philips avent elektrikli göğüs pompası ndan hiç memnun değilim eskiden sütüm az di dedim şimdi fazla ama azap servise goturucem ameda ve medela tavsiye ediyorlar ben 300 lira philips yerine 50 liralık elle Sağım bebe dor dan daha Hayır gördüm

Resmen kendi yatağıma gördüm bi tarak eksik banyodada küvet ayağı küvet kova içinde Termometre lif şampuan sabun sıcak su

Resmen kendi yatağıma gördüm bi tarak eksik banyodada küvet ayağı küvet kova içinde Termometre lif şampuan sabun sıcak su
hehe onlar yerdeydi çekemedim onları :) Valla yıkamak değilde bu hazırlıkları yapmak işkence

Gözün aydın canım. Gerçekten de rahatını bozmuşsunuz ama pamuğun yüz ifadesine bakılırsa. Artık annesi onunla bir güzel ilgilenir, onu sarıp sarmalar, öpüp koklar, minik prenses de keşke daha önce gelseymişim der
İşte bizim tosuncuğumuz:) sütüm çok az geliyor zaten 4500 geçtiği için mama tavkiyesi mutlaka yapıyoruz doymaz dediler
Allahım bu ne böyle Nasıl tatlı bir surat nasıl tatlı bir ağız göz bu Sağlıkla güle güle büyütün canım bu tatlı boncuğu

Bende de ameda lactine ikili süt sağma makinesi var. İlk oğlumda almıştım şimdi gerekirse bunda da kullanıyorum gayet memnunum emiş gücünde hiç bir azalma yok tavsiye ederim MINIKKUS1

Kizlaaarrrrr dün geceden beri kasik agrim var arada belime vuran bebekte hep bi yere toplanıyor sonra düzeliyor hic kusmayan ben mide bulantisi cekiyorum dunden beridir. yarın kontrolüm var acaba doğum sancilarim var da ben mi farketmiyorum çünkü nst ye bağlandığım da bile 60 70 lerde sancim çıkıyo hep hiç hissetmiyorum şimdi diyorum dogum sancilarim başladi da ben mi farketmiyorum

Kızlar kontrol maceramız bitti.
Bugün de tam 1 haftalık olduuuk. Bebeğimin son sarılık değeri 8.6ydı. Doktor hiç kan falan almadan direk sarılığı atlatmış dedi. Neye göre dedi anlamadım ama. Hastaneden -205 gramla çıkmıştık, 1 haftada 85 gram almış kuzum.
Benim de kontrolüm vardı. Doktor maşallah çok iyisiniz dedi. Rahmin 12 cm olması gerekirken 11.2 cm e kadar küçülmüş, baya iyi toparlanmış dedi. İşitme testimiz de güzeldi.

Tek sorunumuz bebişimizin huysuzlanması. Kendime çok kızdım. 1 haftadır annemle beraber yapıyorduk her şeyi, emzirme savaşlarında ben mahvolunca annem hallediyordu bazı şeyleri. İlk defa kuzumla yalnız kaldım. Üzerini düzgün giydiremedim, altını değiştiremedim, emziremedim. O ağladı ben ağladım yani. Eşim de baya şaşırdı, napcağını bilemedi. Benim kontrol saatimi öne çekip, sonra hemen eve döndük. Baya zorluydu. Kendimi çok eksik yetersiz hissettim. Hele de bakım odasındaki halim içler acısıydı. Ben orda bir eldiveni tutturamazken kaç tane anne gelip kuzusunu emzirdi gitti. Gelip göğüslerini açıp bebeklerine tutturmaları bile saniyeler aldı. Ben bazen 1 saat savaş veriyorum. İnşallah biz de öyle olacağız ama. Sabır lazım hem bebeğime hem bana.
Annemle eve gelince konuştum, bundan sonra her şeyi ben yapıcam annem izleyecek. O sadece meme tutturmam da destek olacak. Kuzumun benim yüzümden ağlamasına o kadar içerledim ki...

Doğum başlamış olabilir gerçekten de. Kasılmaların arasını takip et canım.

Oy maasallah cok tatli sinirli melek ne oluyo yaaa der gbi ay maasallah☺

Canim iyi olmaniza cok sevindimm..bende geceleri cok sinirlenyorm sonra kiziyorum kendime sakin olmam lazim diye agladim yine gece meme tutana kadar terden bunaliyorm bi tutsa ama uzun suruyo susturamiyorm alttan dikisler zaten zorluyo ama sukrediyorm elbette bebeklerimzs kavustuk..alisicaz insallah hepimiz zamanla tatlimm

Surekli devam etmismiydi bugun dadece 2 defa oldu simdi kesildi.belki yarin yatirirlar sali gunu 2 parmak acikligim vardi.
Ara ara devam etti canim birden su bosalmadi dogumda kendi patladi cok acisiz inanki ve acikligin maasallah iyi benim 1 parmakti onced altran ilac verdiler 4 oldu sonra damardan suniyle 10 oldu dogum ise bikac ikinmada sukur Allah yardmcn olsun bir avazda insallah canimm hic agrin var mi peki

Canim Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin canim

Agrim yok iste sadece arada gaz dancisi oluyor o kadar.bir saat yuruyus yaptim yururken dogurucam saniyorum cok fena baski oluyor.oturunca geciyor.artik aciyi falan gectim tek istegim sag salim kavusym yavruma.

Ne demek canim burda bunun icin variz :)Biz her konuya dahiliz biz Anneyiz evet similac için bende güzel yorumlar aldım sma kabızlık yaparsa similac alacağım günde 1 kez gece takviye olarak veriyorum ben:)
Haklisin canimm beende veririm susturamayinca geceleri..zor oluyo cunku☺

Agrim yok iste sadece arada gaz dancisi oluyor o kadar.bir saat yuruyus yaptim yururken dogurucam saniyorum cok fena baski oluyor.oturunca geciyor.artik aciyi falan gectim tek istegim sag salim kavusym yavruma.
Canim benimde o sekildeydi sancim yoktu yuruys yapinca oluyordu biraz agri..ben gunum doldugu icin yatrildim aslinda bekleyebilirdi ama yats oldu..canim saglicakla al yavrunu kucagna en hayirli vakitte insallah..gecip gdiyo her sey bebisi gorunce yeniden dogmus gbi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…