2015 Ekim Anneleri

Bizde bugün kontrole gittik annem yerine eşimle doktorun yanına girdik muayenesini yaptı giydirebilirsiniz dedi denedim terler boşaldı benden yapamadım hemen annemi çağırdım iceri. Cok tuhaf oldum. Ama inan tek degilsin aynılarını birebir yaşıyorum yani. Henüz 8yasımdayken kucuk kardeşimi bezleyip mama verebilen ben ne durumdayım diyorum ama geçecek bunlar Allah hepimize o gücü versin.
5 gunluguz bende 3 kez 45 cc kadar mama veriyorum sutum az doktor iki hafta kadar mama takviyesi yap günde 5-6 kere Sütün az ise dedi. Sarılık riski icin sanırım. Kendi sutumu saatlerce emse uyumuyor mama ile anında uyuyor saatlerce uyanmıyor.

Canım aptamil bitince sma deneyeceğim teşekkürler kızlar. MINIKKUS1

Canım sakin ol yavas yavas birbirinize alisacaksiniz ben ilk bebegimde öyleydim annemle beraber büyüttük diyebilirim şimdi daha rahatim herseyini kendim yapabiliyorum fakat yinede annem gidince ev isleri yemek bebek nasil yetisecegim düsündükce sıkıntı basıyo keske annemle ayni sehirde otursaydik en azindan bizi dolasir ev islerine yardimci olurdu napalim alışacağız annanemiz herseyimiz bizim

Kızlar bende bugün momfortbaby aldım. Yoksa 7/24 memedeyiz. Hiç bişiy yapamıyorum şuan şimdilik annemdeyiz idare ediyorum ama evde tek başıma ne yapıcam en fazla ağlamadan durduğu 10 dakikadır. Uyutabilirsem biraz rahat ediyorum. Momfortbabyde uuuyormuş hemen bebekler, dışarı falan da gezmeye çıkarız rahat rahat diye düşündüm yarın gelirse kargom hemen deneyeceğim.

Göğüs koruyucu parçası mı o hangisi acaba bi bakiyim bakalım emzirme bitince bakıcam bir daha sağ ol canim:)

Bu kasik agrin sureklimi aralari varmi

Yatirirlar tatlim o zaman acilman varmis zaten suniyi denerler ama insallah kendi sancinla acilma saglanir suni de dayanilmaz degil tatlim..hadi hakkinda hayirlisi kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Amin canim insallah.dudagimda ucuk cikti acaba o da bi belirtimi

O ağlaması yok mu? Bir an sırtımdan ter boşaldı valla.
Şimdi annemden ben devralıcam bakalım, bir sonraki kontrolümüzde neler olacak.

Evet dili titriyor Boğazlar yirtilacak gibi memeyi bulduğu gibi susunca babası numaraci seni diyo aman dertleri bitince susuyolar allahtan:)

Canim doktoruna guvenmelisin...bildgi vardir neticede senin icin hangsi hayirliysa o olsun..bir taneymis ya Allahin izniyle bise olmaz
Son haftadayiz ya korktum
Bir de kan sulandırıcı kullanıp normal dogum yapan hiç yok galiba aramizda

Bebeğime 3 kordon dolandı zor geçirdim o haftayı sonra geri cikti 2 tanesi. ben normal doğum yaptım tek kordon varken önemli olan kordonun çoğalmamasi ve de düzenli nst ile kontrol:)için rahat olsun
Canım sen çok şükür atlatmissin. Ben son hafta artik iyice gerildim. Kan sulandırıcı iğne derdi var bir de. Allaha emanetiz inşallah sıkıntı cikmaz

Kızlar sezeryan oldım ve sütüm henüz yok su gibi bi kç damla geldi sabh emme denemesi yaptık güzel aldı snra ağlayınca mama verdik 20cc fln sma gold dan şimdi de ara ara ağlıyor tekrar mama vermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…