Oyy masallah tosun pasaya.Allah bagislasin.Doğduk biz:) 4660gr 56 cm tosupasaya. oğlum oldu
Nasıl tatlılar canım anlatamam inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinAllahımmmmm maşallahhhh ne güzel bir kare bu böyleeeeeee oğluş da çok yakışıklıymış bende oğlum abi olsun böyle istiyorummmmmm daha üç gün önce doğmasına rağmen
Zaman öyle çabuk geçiyor ki canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. Rüyada gibiyim bende inanamıyorum aslındaCnm bnm eczaci tanidigima kayseride bir prof sma onermis en eski mama ve anne sutune en yakin demis bnm annemlerde zamaninda ablam anne sutunu kabul.etmeyince sma almis bnde buna dayanarak kizim dogdugundan beri veriyorum gercekten masallah diyim gaz problemimiz hic olmadi ve uyku duzeni cok ii sonucta yeni bir mama degil gecmisi var icim rahat kullaniyirum eczanelerde var cnm bu arada dqha mama bitiyor kizim agzindan gazini cikariyor hemen :)
Teyzesi.cok tsk ederiz ya abla olduk senin resmi gorunce cok hosuma gitti ama acaba bnde kizimla kardesi olupta boyle resimler miyim dedim iki.cocugunda cok guzel senin gibi allah bagislasin
Aslında ilk başlarda çok sağıyordum o zaman birşey yoktu. Artık sol göğsümü de veriyorum sağmıyorum arada sağıyorum ama işte 7.dakikadan sonra çekim duruyor resmen.[/QUOTE]Canim ben kullanıyorum. bende tekli olarak kullm.ben cumartesi günü dogum yaptım 3 gündür sagiyorum sütümu getirdi. Ben memnun kaldim şimdilik bir sorun yasamadim.belki uzun süre sagiyorsundur biraz aralik birakip sagsan sütün daha çok gelir belki.
Bizde bugün kontrole gittik annem yerine eşimle doktorun yanına girdik muayenesini yaptı giydirebilirsiniz dedi denedim terler boşaldı benden yapamadım hemen annemi çağırdım iceri. Cok tuhaf oldum. Ama inan tek degilsin aynılarını birebir yaşıyorum yani. Henüz 8yasımdayken kucuk kardeşimi bezleyip mama verebilen ben ne durumdayım diyorum ama geçecek bunlar Allah hepimize o gücü versin.
5 gunluguz bende 3 kez 45 cc kadar mama veriyorum sutum az doktor iki hafta kadar mama takviyesi yap günde 5-6 kere Sütün az ise dedi. Sarılık riski icin sanırım. Kendi sutumu saatlerce emse uyumuyor mama ile anında uyuyor saatlerce uyanmıyor.
Canım nasılsın prenses nasıl kaçırıyorum yazışmalarıInşallah canım. Öperim teyzesi.
Ah canım, hislerimiz aynı. Nasıl öderiz haklarını bilemiyorum. Hem bana ve bebeğime bakıp, ev işlerine koşturup, bir de yemek çamaşırla uğraşıyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları.Canım sakin ol yavas yavas birbirinize alisacaksiniz ben ilk bebegimde öyleydim annemle beraber büyüttük diyebilirim şimdi daha rahatim herseyini kendim yapabiliyorum fakat yinede annem gidince ev isleri yemek bebek nasil yetisecegim düsündükce sıkıntı basıyo keske annemle ayni sehirde otursaydik en azindan bizi dolasir ev islerine yardimci olurdu napalim alışacağız annanemiz herseyimiz bizim
Canim bizimkide oyle kipkirmizi oluyo cikaraniyor aglayip duruyor. Uykusunda da kizarip bozariyor yapmak icin uyaniyor sonundaDoğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum ne tatlı bebişleriniz.Batuhanannesi ysdeniz atladıklarım varsa herkesi tebrik ediyorum çok takip edemiyorum.
Bu arada bebişleri alttan pırt pırt yapan anneler var mı biz bu pırtlar yüzünden çok çekiyoruz. Uyanıksa çok ağlıyor, uyuyorsa mızıldanıp pırtlıyor uyumaya devam ediyor sonra sizde durumlar ne alemde? Bağırsakları düzelince bu pırtları daha rahat mı yapacak?
Sezeryan canım anlatıcsm hikayemi de fırsat bulamıyorum =)Tatlim normal mi oldu ay kurtuldun sukur kavustun oglusuna☺
Sezeryan canım saol allah razı olsunGözünaydın canım analı babalı büyüsün inşallah nasıl gecti dogumun normalmi oldu ?
Canim bebeginin gunduzleri uykusu nasil benimki uyumamaya basladi gerci k.vdeyiz düzeni degisti kuzumunBugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.
Ayyy oy bendede oldu nefes bile zor aliyordum spinalden dolayimiymis? Batma gibi degisik bi agriydi ya ilk hafta ara ara eve ciktigimda da agridi benimBenim 2.gün sağ omzuma koluma sancı girmişti öyle böyle değil dayanılmaz derecede. İğne serum hastanede atlatmıştım. Eve geldiğimde de devame rti sonra geçti. Ben hastanede bebeği tutacağım diye kendimi kastığım için sandım ama spinalden sonra oluyormuş.
Size değil ebe ablalarına sanırım canım günlerce uğraştırdı hepsini şımarık
Bizimde gece 2'ye kadar canım. Az önce uyandı emiyor şuan 2 bazen 2:30'a kadar uyumuyor mama verip bayıltıyorum sonunda.:)Canım bazen pırtlıypr bazen uykudan ağlayarak uyanıyor yine de yapamıyor. Birde gündüz uyuyor hatta emerken nile uyuyakalıyor akşam 7 den sonra nr yapsam uyutamıyırum gece 2 ye kadar. Kucağıma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum ağlamalr zırlamalar. Doğru düzgün emmiyor bile. Hasta edecek bu kız beni
Canım sadece kendi sitesinde satış var. Ben siyah renk aldım 195 ama taksit yapınca 215 liraya falan geldi.Şuamda 205 olmuş. Ama çok rahat görünüyor. Dışarıda hangi mağazada satılıyor ?
Ben zincoya bağladım çünkü daha minikken böyle bir sorunumuz yoktu ağızdan çıkarıyordu. Bugün 19 gün doldu 1 haftadır alttan çıkarıyor kızarıyor morarıyor özellikle bu saatler. Ememiyor bile kasılmaktan ağlıyor çok bırakıyor geçince gene alıyor çok üzülüyorum.Canim bizimkide oyle kipkirmizi oluyo cikaraniyor aglayip duruyor. Uykusunda da kizarip bozariyor yapmak icin uyaniyor sonunda
Canim bizde nurse harveys kullaniyoruz anlik iyi geliyor sanirim yada gelmiyor bilemiyorum cunku sabahtan aksama kadar kasıyor kendini surekli gaz sikintimiz var bir turlu gecmiyor. Kuzum cok agliyor ya dayanamiyorum ayni dedigin gibi kizariyor morariyor cok zor cikariyor cokBen zincoya bağladım çünkü daha minikken böyle bir sorunumuz yoktu ağızdan çıkarıyordu. Bugün 19 gün doldu 1 haftadır alttan çıkarıyor kızarıyor morarıyor özellikle bu saatler. Ememiyor bile kasılmaktan ağlıyor çok bırakıyor geçince gene alıyor çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?