2015 Ekim Anneleri

Zaman öyle çabuk geçiyor ki canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. Rüyada gibiyim bende inanamıyorum aslında

Aslında ilk başlarda çok sağıyordum o zaman birşey yoktu. Artık sol göğsümü de veriyorum sağmıyorum arada sağıyorum ama işte 7.dakikadan sonra çekim duruyor resmen.[/QUOTE]
Canim belki bebisin cekim gücü daha yüksektir demekki emdigi için göğüslerini bosaltiyordur makinede ancak kalanlari bosaltabiliyordur.

O sahneleri gözümün önüne getirdikçe üzülüyorum. Bırak kıyafetini giydirmeyi, tek başıma memeyi bile tutturamıyorum.
İnşallah geride kalacak bu günler canım.

Ah canım, hislerimiz aynı. Nasıl öderiz haklarını bilemiyorum. Hem bana ve bebeğime bakıp, ev işlerine koşturup, bir de yemek çamaşırla uğraşıyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Bu agrilar beni öldürcek yaa cati kemiklerim vajinamin ici baski yaptikca bicak saplaniyor gibi agrilar yattigimda belli bi sure agriyor tam gecti diyorum tuvaletim gelio kalkarken gene bi agri senfonisi hareket ettikce aggi girio dogurmak istiyorum artik yaaaaa

Canim bizimkide oyle kipkirmizi oluyo cikaraniyor aglayip duruyor. Uykusunda da kizarip bozariyor yapmak icin uyaniyor sonunda

Kizlaaarrr yaa ben derdimi kime diyeeeem... K.vlerdeyi dedim ya gecenlerde bebegim uyuyo sevmek icin kucakta uyutuyo k.peder birde rahatin iyi mi kizim diyip duruyo. yavrumun heryeri aciyacak yaaa aglayacagim artikk bisey de diyemiyorum. Ben kiyamiyorum kuzuma agirlik olur uyurken diye hemen yatiriyorum. Kizim kaka yapmak icin ikiniyo hemen koşup kucakliyolar. Yavrum uyuyo basina gelip benim guzel kizim benim bilmem ne kizim diyip duruyolar ya bi düsünseler kendileri uyurken biri basiniza gelip bıdır bıdır konussa ne kadar rahatsiz olurlar ya... tamam cok seviyolar ama biraz dusunur insan yaaa allahim yaa... Yani emzirecek oluyorum dur bakalim birazdan emzirirsin diyolar

Bugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.
Canim bebeginin gunduzleri uykusu nasil benimki uyumamaya basladi gerci k.vdeyiz düzeni degisti kuzumun

Ayyy oy bendede oldu nefes bile zor aliyordum spinalden dolayimiymis? Batma gibi degisik bi agriydi ya ilk hafta ara ara eve ciktigimda da agridi benim

Bizimde gece 2'ye kadar canım. Az önce uyandı emiyor şuan 2 bazen 2:30'a kadar uyumuyor mama verip bayıltıyorum sonunda.:)

Canim bizimkide oyle kipkirmizi oluyo cikaraniyor aglayip duruyor. Uykusunda da kizarip bozariyor yapmak icin uyaniyor sonunda
Ben zincoya bağladım çünkü daha minikken böyle bir sorunumuz yoktu ağızdan çıkarıyordu. Bugün 19 gün doldu 1 haftadır alttan çıkarıyor kızarıyor morarıyor özellikle bu saatler. Ememiyor bile kasılmaktan ağlıyor çok bırakıyor geçince gene alıyor çok üzülüyorum.

Canim bizde nurse harveys kullaniyoruz anlik iyi geliyor sanirim yada gelmiyor bilemiyorum cunku sabahtan aksama kadar kasıyor kendini surekli gaz sikintimiz var bir turlu gecmiyor. Kuzum cok agliyor ya dayanamiyorum ayni dedigin gibi kizariyor morariyor cok zor cikariyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…