2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim

Canım dr.un söyledigi, onların bağırsakları daha ip gibi incecik gazı çıkarmak için baya bir çaba göstermesi gerekiyor. Gaz problemide 10.günden sonra başlar demişti. Bebişler geliştikçe pırtlarıda düzelecek inşallah

Allah kolaylık versin canım. İlk torunlarımı kv.nin?

Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim

Kaç gün oldu göbeği düşeli? Bizimkinin 10 günlükken pazartesi günü düştü. Hala arada oluyo o pıhtılar. Bugün yıkadık biraz yumusadı daha iyi gibi

Maasallah canim amin insallah Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin

Valla çok zor canım kucağa alışırsa. Tatlı dille söylesen anlamazlarmı kucağa alıştırmasalar
Canim anlasinlar diye ben hemen birakiyorum kucakta tutmuyorum diyorum yok ya anlamiyolar biseybdesem yanlis anlalar diyede cekiniyorum ama ufacik bebwk bu kadar ellenip durulmaz ki ya gunduz hic uyuyamiyo kuzum

Yarından itibaren kesiyorum canım ben vermicem bir kaç gün öyle denicem çünkü eskiden hep ağızdan rahatlıkla çıkartırdık şimdi alttan pırtlıcam diye çok zorlanıyor.

Öyle onu biliyorum canımda çok kıvranıyor yavrum birşey yapamamak çok üzüyor beni.

Kaç gün oldu göbeği düşeli? Bizimkinin 10 günlükken pazartesi günü düştü. Hala arada oluyo o pıhtılar. Bugün yıkadık biraz yumusadı daha iyi gibi
Bizimde 9.gün düştü pıhtı değilde orda bişiy birikiyor banyodan sonra gene ama geçecek herhalde önemli olduğunu sanmıyorum ben. E ezgi_cik

Canim bebeginin gunduzleri uykusu nasil benimki uyumamaya basladi gerci k.vdeyiz düzeni degisti kuzumun
Gündüz emerken bile uyuyor. Çıldırmak üzereyim ahala uyımadı bağrıyor. Memeyide almıyor. Gece niye böyle oluyor bu çocuk ya. Gündüz de gözünğ açamıyor uyumaktan.

Bizimde 9.gün düştü pıhtı değilde orda bişiy birikiyor banyodan sonra gene ama geçecek herhalde önemli olduğunu sanmıyorum ben. E ezgi_cik
Benimkinin göbeğibden bir iki damla kan da gelmişti. Alkollü bir sprey verdi doktor onu sıkıyorum ben hala çok şükür birşey olmaı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…