Canımmm maşallah allah analı babalı büyütsün çok heyecanlıDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum ne tatlı bebişleriniz. @Batuhanannesi @ysdeniz atladıklarım varsa herkesi tebrik ediyorum çok takip edemiyorum.
Bu arada bebişleri alttan pırt pırt yapan anneler var mı biz bu pırtlar yüzünden çok çekiyoruz. Uyanıksa çok ağlıyor, uyuyorsa mızıldanıp pırtlıyor uyumaya devam ediyor sonra sizde durumlar ne alemde? Bağırsakları düzelince bu pırtları daha rahat mı yapacak?
Kizlaaarrryaa ben derdimi kime diyeeeem... K.vlerdeyi dedim ya gecenlerde bebegim uyuyo sevmek icin kucakta uyutuyo k.peder birde rahatin iyi mi kizim diyip duruyo. yavrumun heryeri aciyacak yaaa aglayacagim artikk bisey de diyemiyorum. Ben kiyamiyorum kuzuma agirlik olur uyurken diye hemen yatiriyorum. Kizim kaka yapmak icin ikiniyo hemen koşup kucakliyolar. Yavrum uyuyo basina gelip benim guzel kizim benim bilmem ne kizim diyip duruyolar ya bi düsünseler kendileri uyurken biri basiniza gelip bıdır bıdır konussa ne kadar rahatsiz olurlar ya... tamam cok seviyolar ama biraz dusunur insan yaaa allahim yaa... Yani emzirecek oluyorum dur bakalim birazdan emzirirsin diyolar
Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim
Oyy maşallah canım allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin ne güzel kocaman bir aile oldunuz :)
Ah ah ahhhh aşka bakkk ben bunları gördükçe daha da aşka geliyorumm... maşallah size bin kere...
Oyyy oy şu tipe bak yaa allahimm bayıldım maşallahİşte bizim tosuncuğumuz:) sütüm çok az geliyor zaten 4500 geçtiği için mama tavkiyesi mutlaka yapıyoruz doymaz dediler
Canim maasallah oyy kuzucuga nazar degmesn☺
Maasallah canim amin insallah Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsinHep çok beğendiğim bir tabloydu canım ama normal doğum istediğim için mümkün olmaz diye düşünmüştüm. Kısmette buda varmış hayatımın en güzel anıydı kesinlikle rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Fırsat bulunca bekleriz tatlim oh kavustun oglusuna ☺Sezeryan canım anlatıcsm hikayemi de fırsat bulamıyorum =)
Ewet canim o yuzden boyle zaten
Evet yha mis kokulum benim o kadar tatlı ki maşallah sanki tüm dünyam o olmuş gibi annelik çok güzel bi duygu ve daha dile getiremediğim bir sürü şeyFırsat bulunca bekleriz tatlim oh kavustun oglusuna ☺
Canim anlasinlar diye ben hemen birakiyorum kucakta tutmuyorum diyorum yok ya anlamiyolar biseybdesem yanlis anlalar diyede cekiniyorum ama ufacik bebwk bu kadar ellenip durulmaz ki ya gunduz hic uyuyamiyo kuzumValla çok zor canım kucağa alışırsa. Tatlı dille söylesen anlamazlarmı kucağa alıştırmasalar
Yarından itibaren kesiyorum canım ben vermicem bir kaç gün öyle denicem çünkü eskiden hep ağızdan rahatlıkla çıkartırdık şimdi alttan pırtlıcam diye çok zorlanıyor.Canim bizde nurse harveys kullaniyoruz anlik iyi geliyor sanirim yada gelmiyor bilemiyorum cunku sabahtan aksama kadar kasıyor kendini surekli gaz sikintimiz var bir turlu gecmiyor. Kuzum cok agliyor ya dayanamiyorum ayni dedigin gibi kizariyor morariyor cok zor cikariyor cok
Öyle onu biliyorum canımda çok kıvranıyor yavrum birşey yapamamak çok üzüyor beni.Canım dr.un söyledigi, onların bağırsakları daha ip gibi incecik gazı çıkarmak için baya bir çaba göstermesi gerekiyor. Gaz problemide 10.günden sonra başlar demişti. Bebişler geliştikçe pırtlarıda düzelecek inşallah
Gündüz emerken bile uyuyor. Çıldırmak üzereyim ahala uyımadı bağrıyor. Memeyide almıyor. Gece niye böyle oluyor bu çocuk ya. Gündüz de gözünğ açamıyor uyumaktan.Canim bebeginin gunduzleri uykusu nasil benimki uyumamaya basladi gerci k.vdeyiz düzeni degisti kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?