2015 Ekim Anneleri

Ayyy oy bendede oldu nefes bile zor aliyordum spinalden dolayimiymis? Batma gibi degisik bi agriydi ya ilk hafta ara ara eve ciktigimda da agridi benim
Evet canım ben de nefes alamıyordum bıçaktan daha keskin bir ağrıydı ne fenaydı di mi :)

Bizimde gece 2'ye kadar canım. Az önce uyandı emiyor şuan 2 bazen 2:30'a kadar uyumuyor mama verip bayıltıyorum sonunda.:)
Ben de sağdım verdim içti ama emzirmeye çalışıyorum almıyor memeyi ağzına verdiğim an ağlamaya başlıyor yırtınırcasına. Daha yeni gözü daldı ablmın omzunda. Aç olsa sanırım yapışırdı memeye. Çok uykum var çok

Benimki az önce bağırmaktan kıpkırmızı oldu atrşi 37.3 oldu çok korktum ateşlendi diye so ra düştü. Aç olsa emeŕ emmiyorda...

Benimkinin göbeğibden bir iki damla kan da gelmişti. Alkollü bir sprey verdi doktor onu sıkıyorum ben hala çok şükür birşey olmaı.
Bizde göbek bakım seti kullanıyoruz içinde hazır kapalı mendiller var, bir de sprey var spreyi mendile sıkıp göbeğine dokunduruyoruz ama artık yapmıyorum bişiy kalmadı çok şükür göbeğinde. Hafif bir akıntı gibi bişiy olup kuruyor o. Banyo yaptırdıktan sonra düştü geçen sefer şimdi daha hafif gene oldu ama bir kaç banyodan sonra geçecek muhtemelen.

Benimki az önce bağırmaktan kıpkırmızı oldu atrşi 37.3 oldu çok korktum ateşlendi diye so ra düştü. Aç olsa emeŕ emmiyorda...
Bu saatlerde mama veriyorum canım çok rahatlıyor. Şuan anneannesinin dizinde etrafı izliyor sakinleşiyor çok. Yalnız bişiy farkettim hipp koyu kıvamlı ve yağlı bir mamaydı ela onu içerken daha yarıya geldiğinde uyuya kalıyordu bu mamada pek onu yaşamıyoruz sakinleşiyor sadece. Annem hippte şekerin daha çok olduğunu söylüyor kan şekerini yükseltiyordu bence diyor. Aptamilde onu yaşamıyoruz. Mama kullananlar buna da dikkat edin bence.

Canim anlasinlar diye ben hemen birakiyorum kucakta tutmuyorum diyorum yok ya anlamiyolar biseybdesem yanlis anlalar diyede cekiniyorum ama ufacik bebwk bu kadar ellenip durulmaz ki ya gunduz hic uyuyamiyo kuzum

Bazı insanlar malesef imadan anlamıyorlar. Açıkça söylemek gerekiyor. En azından uyanıkken alsınlar kucağına. Kardeşim doğduğunda halamlarda onu sürekli kucakladılar bir süre sonra onlar evlerine döndüğünde olan anneme oldu sürekli kucakta durmak isteyen çocuk çok zor çünkü. Yeri geliyor İnsan wc ye bile gidemiyor.

Canım ben mamadan önce nerdeyse 1 saat emziriyorum üzerine mamayı yiyor uyumuyor uyusun diye yarım saat 1 saat sonra memeye koyuyorum gene emiyor. Ben tok olduğunu görmedim açken mi doğurdum seni annem ben diyorum annemde açken doğurdun tabi geceden sabah 7ye tabi açtın diye dalga geçiyor.

Canım nasılsın prenses nasıl kaçırıyorum yazışmaları
Her geçen gün çok şükür daha iyiyim. Kayınvalidem ve eşimin yardımı ile büyütüyoruz prensesimi. 3 kişi 1 bebeğe anca bakıyoruz :))) şaka gibi. Bugün 2 saat uyku ile ayaktaydım. Düzene girecek inşallah. Sen nasılsın? Melis kızımız nasıl? Sezaryen sonrası umarım çabuk toparlanmışsındır. Çok öpüyorum.

Evet yha mis kokulum benim o kadar tatlı ki maşallah sanki tüm dünyam o olmuş gibi annelik çok güzel bi duygu ve daha dile getiremediğim bir sürü şey duygusallaştım bi an rabbim herkese nasip etsin inşallah
Evet yha mis kokulum benim o kadar tatlı ki maşallah sanki tüm dünyam o olmuş gibi annelik çok güzel bi duygu ve daha dile getiremediğim bir sürü şey duygusallaştım bi an rabbim herkese nasip etsin inşallah
Aminn canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah cidden cok farkli bise dedigin gbi tum.dunyamiz oldular

Kızlar 2 saat uyku ile günü kapattım. Hoşafın sözlük anlamı yeni doğum yapmış, bebek bakan anne olmalı. :)) herşeye rağmen çok güzel bir duygu. Hamileyken ne kolaymış bakımı. Sen ye o da senden otlansın :) şimdi sen ye sütün ile mama ile besle... Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Allah hepinizi kurtarsın kızlar. Öpüldünüz.

Kaç gün oldu göbeği düşeli? Bizimkinin 10 günlükken pazartesi günü düştü. Hala arada oluyo o pıhtılar. Bugün yıkadık biraz yumusadı daha iyi gibi
Benimkide 10 gunlukti dustugunde ama artik 18 ginluk pzt goturduj dr a igne yaptj ama gecmedi hala ara ara oluyo ama dr igneden sonra gecmezse ozaman bakalim tekrar dedi

Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı

Geçti canım çok şükür, sade nescafe içtim ağrıyacağını hissettiğimde. Şimdi çok hafif kaldı ağrıdan saymıyorum onu diğer ağrının yanında :) inşallah bir kaç güne bu da geçer. Senin bu doğumunda mı ağrıdı?

Canim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..

Canimm ne zamandir giremiyordum foruma dogmustur diye tahmin ettim bebis hayirli olsun insallah kuzun :)) nasil oldu dogum canim normalmi sezeryanmi kac gunluk minnos ?? Sen nasilsin nasi gidiyor annelik gerci okudum uykusuzmussun bende cok uykusuzum cok zor

Bugun kizim tam 1 aylik oldu asisini yaptirdik kalca ultorasonunu cektirdik cok sukur hersey yolunda ama bu kiz cok gazliiii cok agliyo artik uykusuzluktan duvara tosluyorum gaz damlasi verdi doktor bide kizim icin bu cok bilmis cok cingoz dedi dogru bildi valla :))) uykusuz anneler varmi benim gibi nasi gidiyor kizlar bebisli hayat :)) ben iki cocuk hic biseye firsat bulamaz oldum foruma bile giremiyodum sizi merak ettim bi yaziyim dedim ne var ne yok diye :))

Tsk cnm aminnn, cümlemizinkini inş. Senin Fıstık nasıl? Abisi ne yapıyor alıştı mı?
Benim kizim iyi cok sukur abimiz cok kiskaniyo cok seviyorr ama zarar vermiyo sadece surekli opmek istiyo uzerine abaniyor farkinda olmadan zarar veriyor tabi kafasini tutuyor bazen sarsiyor onu ana kucagina oturuyor falan :))) kizim da cok gazli tam cadi kendine baktiriyor su an saat gece yarisi 3 ve kucagimda gaz cikariyoruz 3 saattir agliyo vallahi cok zor gazli bebek ilk cocugumda hic bilmedim boyle seyler ama bu fena yani kendi halimemi uzuliyim kizami uzuliyim bilemiyorum artik dayanamiyordum bu tempoya ve oglumu haftada 3 gun okula verdim simdi onu alistirma turlari yapiyorum onunla da ilgilenemedigim icin kendimi kotu hissediyodum en azindan okulda eglenir oyun oynar diye yazdirdim umarim kolay alisir henuz birakip eve gitmedim gidiyorum 1-2 saat bersber duruyoruz sonra birlikte cikiyoruz ordan bakalim alisicakmi agliycakmi :)) sen nasilsin canim bebis nasil asil sizin abi neler yapiyor yasi daha kucuktu zarar veriyormu hic ? Seviyormu ??

Kızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi

Kızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Cam bnm bbgim ilk Hafta hastandee kalmisti Tabi o psikolojiyle bnde ne sut Verdi ne bisey. Hastanede Asele 3 saate bir 40cc similac veriyolardi. Eve cikip sut gelinceye kadar o sekil devam etti. Cok degil ac kalmamasi gerekiyo bidigin. Stun gldiginde ve biraz buyudugunde degisecek bu durum endiselenme

Bizde de durum aynı biz 2 saatte 1 veriyoruz 30cc her mamadan önce memeyi deniyoruz tutar mı diye bu arada kaka durumu nsıl bizimki 10 kere falan yaptı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…