Evet canım ben de nefes alamıyordum bıçaktan daha keskin bir ağrıydı ne fenaydı di mi :)Ayyy oy bendede oldu nefes bile zor aliyordum spinalden dolayimiymis? Batma gibi degisik bi agriydi ya ilk hafta ara ara eve ciktigimda da agridi benim
Ben de sağdım verdim içti ama emzirmeye çalışıyorum almıyor memeyi ağzına verdiğim an ağlamaya başlıyor yırtınırcasına. Daha yeni gözü daldı ablmın omzunda. Aç olsa sanırım yapışırdı memeye. Çok uykum var çokBizimde gece 2'ye kadar canım. Az önce uyandı emiyor şuan 2 bazen 2:30'a kadar uyumuyor mama verip bayıltıyorum sonunda.:)
Ben zincoya bağladım çünkü daha minikken böyle bir sorunumuz yoktu ağızdan çıkarıyordu. Bugün 19 gün doldu 1 haftadır alttan çıkarıyor kızarıyor morarıyor özellikle bu saatler. Ememiyor bile kasılmaktan ağlıyor çok bırakıyor geçince gene alıyor çok üzülüyorum.
Benimki az önce bağırmaktan kıpkırmızı oldu atrşi 37.3 oldu çok korktum ateşlendi diye so ra düştü. Aç olsa emeŕ emmiyorda...Canim bizde nurse harveys kullaniyoruz anlik iyi geliyor sanirim yada gelmiyor bilemiyorum cunku sabahtan aksama kadar kasıyor kendini surekli gaz sikintimiz var bir turlu gecmiyor. Kuzum cok agliyor ya dayanamiyorum ayni dedigin gibi kizariyor morariyor cok zor cikariyor cok
Bizde göbek bakım seti kullanıyoruz içinde hazır kapalı mendiller var, bir de sprey var spreyi mendile sıkıp göbeğine dokunduruyoruz ama artık yapmıyorum bişiy kalmadı çok şükür göbeğinde. Hafif bir akıntı gibi bişiy olup kuruyor o. Banyo yaptırdıktan sonra düştü geçen sefer şimdi daha hafif gene oldu ama bir kaç banyodan sonra geçecek muhtemelen.Benimkinin göbeğibden bir iki damla kan da gelmişti. Alkollü bir sprey verdi doktor onu sıkıyorum ben hala çok şükür birşey olmaı.
Bu saatlerde mama veriyorum canım çok rahatlıyor. Şuan anneannesinin dizinde etrafı izliyor sakinleşiyor çok. Yalnız bişiy farkettim hipp koyu kıvamlı ve yağlı bir mamaydı ela onu içerken daha yarıya geldiğinde uyuya kalıyordu bu mamada pek onu yaşamıyoruz sakinleşiyor sadece. Annem hippte şekerin daha çok olduğunu söylüyor kan şekerini yükseltiyordu bence diyor. Aptamilde onu yaşamıyoruz. Mama kullananlar buna da dikkat edin bence.Benimki az önce bağırmaktan kıpkırmızı oldu atrşi 37.3 oldu çok korktum ateşlendi diye so ra düştü. Aç olsa emeŕ emmiyorda...
Canim anlasinlar diye ben hemen birakiyorum kucakta tutmuyorum diyorum yok ya anlamiyolar biseybdesem yanlis anlalar diyede cekiniyorum ama ufacik bebwk bu kadar ellenip durulmaz ki ya gunduz hic uyuyamiyo kuzum
Canım ben mamadan önce nerdeyse 1 saat emziriyorum üzerine mamayı yiyor uyumuyor uyusun diye yarım saat 1 saat sonra memeye koyuyorum gene emiyor. Ben tok olduğunu görmedim açken mi doğurdum seni annem ben diyorum annemde açken doğurdun tabi geceden sabah 7ye tabi açtın diye dalga geçiyor.Benimki az önce bağırmaktan kıpkırmızı oldu atrşi 37.3 oldu çok korktum ateşlendi diye so ra düştü. Aç olsa emeŕ emmiyorda...
Her geçen gün çok şükür daha iyiyim. Kayınvalidem ve eşimin yardımı ile büyütüyoruz prensesimi. 3 kişi 1 bebeğe anca bakıyoruz :))) şaka gibi. Bugün 2 saat uyku ile ayaktaydım. Düzene girecek inşallah. Sen nasılsın? Melis kızımız nasıl? Sezaryen sonrası umarım çabuk toparlanmışsındır. Çok öpüyorum.Canım nasılsın prenses nasıl kaçırıyorum yazışmaları
Evet yha mis kokulum benim o kadar tatlı ki maşallah sanki tüm dünyam o olmuş gibi annelik çok güzel bi duygu ve daha dile getiremediğim bir sürü şeyduygusallaştım bi an rabbim herkese nasip etsin inşallah
Aminn canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah cidden cok farkli bise dedigin gbi tum.dunyamiz oldularEvet yha mis kokulum benim o kadar tatlı ki maşallah sanki tüm dünyam o olmuş gibi annelik çok güzel bi duygu ve daha dile getiremediğim bir sürü şeyduygusallaştım bi an rabbim herkese nasip etsin inşallah
Benimkide 10 gunlukti dustugunde ama artik 18 ginluk pzt goturduj dr a igne yaptj ama gecmedi hala ara ara oluyo ama dr igneden sonra gecmezse ozaman bakalim tekrar dediKaç gün oldu göbeği düşeli? Bizimkinin 10 günlükken pazartesi günü düştü. Hala arada oluyo o pıhtılar. Bugün yıkadık biraz yumusadı daha iyi gibi
Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı
Herkese tekrar Merhaba. Dün ablamla evde temizlik yaptık. Bebek yatak odasında uyudu biz salonu ve evin diğer yerlerini sildik süpürdük. Balkon kapısı da arada açıldı tabi. Sonra ben terimi değiştirmeden bebek ağlıyor diye bebekle ilgilendim. Akşam hiç birşey yoktu gece 12 de kızda uyumayınca iyice stres oldum ablam gazını çılartırken biraz yatayım dedim. Sonra aman Allahım nefes alanıyorum. Kaburgaları in içinde balın var ve baskı yapıyor sanki ciğerlerim parçalanıyor. Midem de alttan baskı yapıyor. Herhalde ölüyorum dedim ve hemen acile gittik. Bebek ablamla evde. Moralim sıfır. Sağdığım sütlerden ısıtmış vermiş o bile üşütmüş benden geçmiş üst komşuyu çağırmıştım ablamın yanına üşümüş bu demiş hemen ısıtmış sarmış sarmalamış kızım hemen uyumuş. Acilde hemen bir ağrı kesici yaptılar. Geçmedi, serum takacaklardı ben çıkartmaya başladım. 3 tane serum yedim biri ağrı kesiciydi. gece 3 te hastaneden çıktık az biraz uyumşum eşimde başımda. Kan aldılar akciğer filmi çektiler ekg çektiler. Doktor üşütmüşsün terli kalma emzirirken sırtın açık kalmasın dedi. Siz dikkat edin kendinize mutlaka evde yelekle dolaşın ve asla terli durmayın. Sık sık değiştirin üstünüzü. Bu ağrıyı bir daha yaşamak istemem ben de dikkat edeceğim kendime.
Canimm ne zamandir giremiyordum foruma dogmustur diye tahmin ettim bebis hayirli olsun insallah kuzun :)) nasil oldu dogum canim normalmi sezeryanmi kac gunluk minnos ?? Sen nasilsin nasi gidiyor annelik gerci okudum uykusuzmussun bende cok uykusuzum cok zorHer geçen gün çok şükür daha iyiyim. Kayınvalidem ve eşimin yardımı ile büyütüyoruz prensesimi. 3 kişi 1 bebeğe anca bakıyoruz :))) şaka gibi. Bugün 2 saat uyku ile ayaktaydım. Düzene girecek inşallah. Sen nasılsın? Melis kızımız nasıl? Sezaryen sonrası umarım çabuk toparlanmışsındır. Çok öpüyorum.
Benim kizim iyi cok sukur abimiz cok kiskaniyo cok seviyorr ama zarar vermiyo sadece surekli opmek istiyo uzerine abaniyor farkinda olmadan zarar veriyor tabi kafasini tutuyor bazen sarsiyor onuTsk cnm aminnn, cümlemizinkini inş. Senin Fıstık nasıl? Abisi ne yapıyor alıştı mı?
Cam bnm bbgim ilk Hafta hastandee kalmisti Tabi o psikolojiyle bnde ne sut Verdi ne bisey. Hastanede Asele 3 saate bir 40cc similac veriyolardi. Eve cikip sut gelinceye kadar o sekil devam etti. Cok degil ac kalmamasi gerekiyo bidigin. Stun gldiginde ve biraz buyudugunde degisecek bu durum endiselenmeKızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Bizde de durum aynı biz 2 saatte 1 veriyoruz 30cc her mamadan önce memeyi deniyoruz tutar mı diye bu arada kaka durumu nsıl bizimki 10 kere falan yaptı heraldeKızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?