- 25 Ekim 2014
- 48
- 28
- 23
Canim benim hiç stres yapma.benimde kasilmalarim oluyordu dun 3 kere nst cekildi.nst cekilirken hic kasilmadi 0 sifir sanci cikti.sancilarinin olmasi lazim.bakarsin bugun yarin sancin baslar nisanin yada suyun gelir.daha gunumuze var ama heran dogum olabilir.bu saatten sonra dogum icin bekleyecegiz ama stres yapmadan oluruna birakarak.
Ay inşallah; bu dediklerin rüya gibi geliyor bana çünkü. Sendrom mu bilmiyorum ama bir an önce geçer gider inşallah. Ben de gülerek anlatırım bugün yaşadıklarım :)
Gecmis olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.Merhaba kızlr gelemedim sze haber veremedim 19 ekimde doğdu benim bebeğim salı günü akşam çıktık bebişimde bende sağlıklıyım sezaryen oldum ani rahatsızlık yaşafım bebeğim çatıya inmemiş zaten. Çok şükür şimdş i
Şeker yüklemesi yaptırmadık biz ama genetik galiba bende 4750 doğmuşumOyyy oy maşallah tosun paşaya sağlıkla büyüt şeker varmıydı canim sende ?
Allah bagislasin canim.sanada gecmis olsun.Cnm bnde normal bekleyip sezeryan doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
İnşallah momfortbaby ile rahat edersiniz. Nereden sipariş verdin ece instagramdaki batuylabadenin annesinden mi ve kargo geldiğinde kumaşın yapısını da yazar mısın bende almak istiyorum ama kafamda çok soru işareti varKızlar bende bugün momfortbaby aldım. Yoksa 7/24 memedeyiz. Hiç bişiy yapamıyorum şuan şimdilik annemdeyiz idare ediyorum ama evde tek başıma ne yapıcam en fazla ağlamadan durduğu 10 dakikadır. Uyutabilirsem biraz rahat ediyorum. Momfortbabyde uuuyormuş hemen bebekler, dışarı falan da gezmeye çıkarız rahat rahat diye düşündüm yarın gelirse kargom hemen deneyeceğim.
Evet canım o üreticisi zaten ama kendi sitesinden aldım. Çok araştırdım ergo baby ile arasında kaldım ama momfortta karar kıldım. Yarın elimde olur muhtemelen yazarım canım kumaş pamuklu kumaş diye biliyorum canım şurdan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.İnşallah momfortbaby ile rahat edersiniz. Nereden sipariş verdin ece instagramdaki batuylabadenin annesinden mi ve kargo geldiğinde kumaşın yapısını da yazar mısın bende almak istiyorum ama kafamda çok soru işareti var
Canim ben kullanıyorum. bende tekli olarak kullandim.ben cumartesi günü dogum yaptım 3 gündür sagiyorum sütümu getirdi. Ben memnun kaldim şimdilik bir sorun yasamadim.belki uzun süre sagiyorsundur biraz aralik birakip sagsan sütün daha çok gelir belki.[/QUOTE][QUOTE="laz4life, post: 43166435, member: 623kizlar lansinoh elektrikli ikili göğüs pompası kullanan var mı?
Ya benim başta çok güzel çekiyordu ama 10 gündğr falan belli nşr süreden sonra çekim yavaşlıyor hiç süt çıkartmıyor deli oluyorum sanki hava fıs diye kaçıyor bir yerden. Ben ikili olmasına rağmen tek kullanıyordum diğer göğsün aparatlarınj taktım yine birşey değişmedi.
Bugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.Evet canım o üreticisi zaten ama kendi sitesinden aldım. Çok araştırdım ergo baby ile arasında kaldım ama momfortta karar kıldım. Yarın elimde olur muhtemelen yazarım canım kumaş pamuklu kumaş diye biliyorum canım şurdan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.
http://www.momfortbaby.com/Sayfa/Urun-Ozellikleri-ve-S-S-S/1
Ben yenidoğan paketini aldım canım. 195 lira olarak gözüken sitede ama kredi kartına taksit yapınca vade farkı koyuyor. Fiyatlar rengine göre ve aya göre değişiyor.Bugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.
Canım bazen pırtlıypr bazen uykudan ağlayarak uyanıyor yine de yapamıyor. Birde gündüz uyuyor hatta emerken nile uyuyakalıyor akşam 7 den sonra nr yapsam uyutamıyırum gece 2 ye kadar. Kucağıma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum ağlamalr zırlamalar. Doğru düzgün emmiyor bile. Hasta edecek bu kız beniDoğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum ne tatlı bebişleriniz.Batuhanannesi ysdeniz atladıklarım varsa herkesi tebrik ediyorum çok takip edemiyorum.
Bu arada bebişleri alttan pırt pırt yapan anneler var mı biz bu pırtlar yüzünden çok çekiyoruz. Uyanıksa çok ağlıyor, uyuyorsa mızıldanıp pırtlıyor uyumaya devam ediyor sonra sizde durumlar ne alemde? Bağırsakları düzelince bu pırtları daha rahat mı yapacak?
Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydıKızlar doğum yapalı 4 gün oldu, baş ağrım bugün başladı. Bu günden sonra başlayacağını hiç tahmin etmezdim
Benim 2.gün sağ omzuma koluma sancı girmişti öyle böyle değil dayanılmaz derecede. İğne serum hastanede atlatmıştım. Eve geldiğimde de devame rti sonra geçti. Ben hastanede bebeği tutacağım diye kendimi kastığım için sandım ama spinalden sonra oluyormuş.Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı
Şuamda 205 olmuş. Ama çok rahat görünüyor. Dışarıda hangi mağazada satılıyor ?Ben yenidoğan paketini aldım canım. 195 lira olarak gözüken sitede ama kredi kartına taksit yapınca vade farkı koyuyor. Fiyatlar rengine göre ve aya göre değişiyor.
Teşekkür ederiz canım 16. Günümüzdü bugünDoğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum ne tatlı bebişleriniz.Batuhanannesi ysdeniz atladıklarım varsa herkesi tebrik ediyorum çok takip edemiyorum.
Bu arada bebişleri alttan pırt pırt yapan anneler var mı biz bu pırtlar yüzünden çok çekiyoruz. Uyanıksa çok ağlıyor, uyuyorsa mızıldanıp pırtlıyor uyumaya devam ediyor sonra sizde durumlar ne alemde? Bağırsakları düzelince bu pırtları daha rahat mı yapacak?
Masallah masallah annesi bu kiz cok ayipci ya orta parmak cikarmis bize
Hep çok beğendiğim bir tabloydu canım ama normal doğum istediğim için mümkün olmaz diye düşünmüştüm. Kısmette buda varmış hayatımın en güzel anıydı kesinlikle rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahCok guzel bir tablo maasallah canim. Allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?