2015 Ekim Anneleri

Canım oluruna birakmak istesem de yapamiyorum, istemsiz cok tedirginim. Acaba nasil olacak nasil gelecek ya da beni nerde ne zaman yakalayacak dusunmek de istemiyorum esasen ama olmuyir. Gun gectikce daha da sabirsizlaniyorum. Bazi topkilerde okudum ayni seyinyasayanlar degisken olmakla birlikte genelde 1 2 gun sonra dogum yapmislar. Heyecan basiyor. Hepimizin hakkinda hayirlsii olsun minikleri saglikla sihhatle kucagimiza alalim insaallah :)

[QUOTE="laz4life, post: 43166435, member: 623kizlar lansinoh elektrikli ikili göğüs pompası kullanan var mı?
Ya benim başta çok güzel çekiyordu ama 10 gündğr falan belli nşr süreden sonra çekim yavaşlıyor hiç süt çıkartmıyor deli oluyorum sanki hava fıs diye kaçıyor bir yerden. Ben ikili olmasına rağmen tek kullanıyordum diğer göğsün aparatlarınj taktım yine birşey değişmedi.[/QUOTE]
Canim ben kullanıyorum. bende tekli olarak kullandim.ben cumartesi günü dogum yaptım 3 gündür sagiyorum sütümu getirdi. Ben memnun kaldim şimdilik bir sorun yasamadim.belki uzun süre sagiyorsundur biraz aralik birakip sagsan sütün daha çok gelir belki.

Ay inşallah; bu dediklerin rüya gibi geliyor bana çünkü. Sendrom mu bilmiyorum ama bir an önce geçer gider inşallah. Ben de gülerek anlatırım bugün yaşadıklarım :)

Hiç merak etme canım emin ol o olumsuzlukların çoğunu unutacaksın. Ben tecrübem var dediğim halde bile bazı şeyleri unutmuşum :)

Gecmis olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Herkese çok teşekkür ederim alımtı yapamadım memeyi tutturmayı beceremedik daha tutuyor ama emmiyor biberonu bile emmiyor

Allah bagislasin canim.sanada gecmis olsun.

İnşallah momfortbaby ile rahat edersiniz. Nereden sipariş verdin ece instagramdaki batuylabadenin annesinden mi ve kargo geldiğinde kumaşın yapısını da yazar mısın bende almak istiyorum ama kafamda çok soru işareti var

Evet canım o üreticisi zaten ama kendi sitesinden aldım. Çok araştırdım ergo baby ile arasında kaldım ama momfortta karar kıldım. Yarın elimde olur muhtemelen yazarım canım kumaş pamuklu kumaş diye biliyorum canım şurdan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

http://www.momfortbaby.com/Sayfa/Urun-Ozellikleri-ve-S-S-S/1

Canim ben kullanıyorum. bende tekli olarak kullandim.ben cumartesi günü dogum yaptım 3 gündür sagiyorum sütümu getirdi. Ben memnun kaldim şimdilik bir sorun yasamadim.belki uzun süre sagiyorsundur biraz aralik birakip sagsan sütün daha çok gelir belki.[/QUOTE]
Aslında ilk başlarda çok sağıyordum o zaman birşey yoktu. Artık sol göğsümü de veriyorum sağmıyorum arada sağıyorum ama işte 7.dakikadan sonra çekim duruyor resmen.

Bugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.

Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum ne tatlı bebişleriniz. Batuhanannesi ysdeniz atladıklarım varsa herkesi tebrik ediyorum çok takip edemiyorum.

Bu arada bebişleri alttan pırt pırt yapan anneler var mı biz bu pırtlar yüzünden çok çekiyoruz. Uyanıksa çok ağlıyor, uyuyorsa mızıldanıp pırtlıyor uyumaya devam ediyor sonra sizde durumlar ne alemde? Bağırsakları düzelince bu pırtları daha rahat mı yapacak?

Bugün bende bunlara baktım 165 tl di. kızımı tutarken kanguru pozisyonunda tutuyorum ben de almaya karar verdim size soracaktım hatta ne alayım diye.
Ben yenidoğan paketini aldım canım. 195 lira olarak gözüken sitede ama kredi kartına taksit yapınca vade farkı koyuyor. Fiyatlar rengine göre ve aya göre değişiyor.

Canım bazen pırtlıypr bazen uykudan ağlayarak uyanıyor yine de yapamıyor. Birde gündüz uyuyor hatta emerken nile uyuyakalıyor akşam 7 den sonra nr yapsam uyutamıyırum gece 2 ye kadar. Kucağıma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum ağlamalr zırlamalar. Doğru düzgün emmiyor bile. Hasta edecek bu kız beni

Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu, baş ağrım bugün başladı. Bu günden sonra başlayacağını hiç tahmin etmezdim
Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı

Hemen sade nescafe iç canım yeni gördüm msjını gerçi geçmiştir bile belki benimde aonradan başlamıştı delireceğim sanmıştım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı
Benim 2.gün sağ omzuma koluma sancı girmişti öyle böyle değil dayanılmaz derecede. İğne serum hastanede atlatmıştım. Eve geldiğimde de devame rti sonra geçti. Ben hastanede bebeği tutacağım diye kendimi kastığım için sandım ama spinalden sonra oluyormuş.

Ben yenidoğan paketini aldım canım. 195 lira olarak gözüken sitede ama kredi kartına taksit yapınca vade farkı koyuyor. Fiyatlar rengine göre ve aya göre değişiyor.
Şuamda 205 olmuş. Ama çok rahat görünüyor. Dışarıda hangi mağazada satılıyor ?

Teşekkür ederiz canım 16. Günümüzdü bugün

Cok guzel bir tablo maasallah canim. Allah nazardan korusun
Hep çok beğendiğim bir tabloydu canım ama normal doğum istediğim için mümkün olmaz diye düşünmüştüm. Kısmette buda varmış hayatımın en güzel anıydı kesinlikle rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…