2015 Ekim Anneleri

Assolistler gelmiyor uykusuz geceler de bitmiyor maalesef.. tosba gibi ters döndüm yataktan kalkamiyorum kızıma gel diyorum keyfi yerinde hiç gelesi yok...artık akrep olacak bizim beybiler...bugün aşure günü Rabbimiz hepimize hayırlara vesile etsin annelere bol bereketli süt nasip etsin ınsaallah

Yazdıklarının büyük bir çoğunluğu benim yaşadığım şeylerle aynı o kadar tanıdık ki. Allah yardımcımız olsun tek çocukla hayat ne kadar kolaymış diyorum bazen

Sağol canım. Normal doğum diye gittik. 1 cm açılma vardı ve kızım doğum kanalına girmemiş. 5 saat kadar bekledik sonra sezaryene aldılar. 16 Ekim de dünyaya geldi kızım. 1 hafta oldu bile teyzesi. Çok şükür ilk günlere nazaran daha iyiyim. Bebeğin bakımı sütü maması kakası konusunda günden güne tecrübe sahibi oluyorum. Uykusuzum çünkü güzel ilgileneyim istiyorum. Istesem en azından geceleri uyurum eşim ve kayınvalidem ilgilenir fakat içime sinmiyor. Annelik böyle bir şeymiş canım. Allah sana ve tüm annelere kolaylıklar versin.

Kızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Canım öncelikle manuel pompa edin. Göğüslerini onunla sağmayı dene. Belki damla gelecek fakat pes etme. 2-3güne yavaş yavaş sütün gelir. Bu arada mama ölçüsü çok normal. Hatta ve hatta bebek daha fazlasını bile isteyebilir. Bu durumda ben 50 cc veriyorum. Ortalığı ayağa kaldırmadan doyuyor zıpır kızım.

Hayırlısıyla gelsin kuzucuk. Ekim ayını kapatıyoruz ablalar. Sonra söylemedi demeyin. Ekim otobüsü kalkıyor doğurmayan kalmasın. Bebekleri görelim lütfen :))))

Kızlar merhaba. Emzirme seansı henüz bitti. Bakayım dedim buralara. Doğum yapmış olup ta görmediğim okuyamadığım tüm anneleri tebrik ederim Sağlıkla büyütün minikleri. Doğumu bekleyen anneler e de sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Kapanış zamanı geldi kızlar. Son hafta. Hadi yok mu forumun bebek sayısını arttıran ?

Zorlu bir sol meme emme mesaisinden herkese iyi geceler.
Şu göğsümü de pıt diye tutturduğum zamanları görebilecek miyim acaba
Göreceksin canım hatta bebişin kendi alacak pıt diye. Nokta atışı diyorum ben kızımı göğsüme alır almaz döndürüyor kafasını kendi alıyor tabi ben başlık kullanıyorum belki o da etkilidir ama bu sayede takside, hastanede hemen ağlayınca veriyorum.

Evet ben şuan takviye günde 2 bazen 3 vermeme rağmen 60 cc geçiyoruz artık 3. haftayıda dolduruyor çünkü kızım. Yenidoğanda sık beslenmeli alıyorsa 3 saati bile bekleme derim anne sütü almadığı için şuan sık beslenmeli kan şekeri düşmesin sarılık olmasın diye sen o 3 saati 2'de yapabilirsin. Su ver mutlaka hem pamukçuk olmaz hem sarılık. Sütünüde mutlaka her gün 2 saatte bir sağ gelmese bile çalıştır pompanı bir kaç güne gelecek. Ebruli3545

Günaydınlar kızlaaaarr! Hala bi doğuracakmiş hissim yok, ne yapıyor bu oğlan içerde bilmiyorum ama dün o kadar hareketliydi ki, gece de cok hareket etti, ama bende uyaniklik hali yok uyuyorum yani döne döne de olsa.. kalktim baktim, hiç doğum ağrısı da yok. Bugün aşure günü, baktım hic hamile gibi değilim geceden ıslatttm malzemelerimi, kipirdak oglumla yapar dağıtırz ins. Allahım şu mübarek günlerin hatrina doğum yapmış olanlarımza sabırlar, bol sütler, bebislerine sağlık versin, kolay çıkarsınlar gazlarini, emebilsinler annislerini.. benim gibi yavrularını bekleyenlere de sağlıklı hayirli kolay doğumlar nasip etsin, biz de saglikli sihhatli yavrularimiza kavuşalm ve yukardaki duama ortak olalım inş..
cok uzun oldu, kusura bakmayin canlar.. en son Batuhanannesi kızının pozuna bayildim ebe teyzelere kizmis yerinden oldu diye hareket göstermiş :)
ysdeniz canim senin tosuna da maşallah barekallah hem cok sevimli hem de cok tontikkk tam yemelik :)
Öpüyorum hepinizi!! ♥♥

Bugün ben varım

kızlar gögüs kalkanı kullanan var mı ? gögüslerime iyi gelmişti emzirme öncesi AVENT'in aldım ama 40 dakıkadan fazla kullanmak iyi değilmiş kullanma kılavuzunda yazıyor

yok mu şöyle uzun süre kullanabılcegım kalkan , siz ne kullanıyorsunuz

Canım suyu ne kadar ve ne zaman veriyoruz? Bizim miniğin ağzında minicik bir pamukcuk gördüm.

Herkese günaydınlar.

Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım

Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Hadi canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucakla inşallah bebeğini.
Senin tatlı kızın da nasıl heyecanlıdır şimdi, kardeş geliyoooor

Batuhanannesi maşallah miniğine, hemen de tepkisini koymuşşş, aferin ona Sağlıkla büyüsün inşallah

ysdeniz oyy oyy tosuncuk ki ne tosuncuk Şimdiden mıncıklanır pozisyonda Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

merhaba tecrübeli arkadaşlar. doğumunuz yaklaştı hatta oldu. size sorum olacak (clexane) kullanan gebelere. normal doğum yapanının ya da olacak var mı ? sezeryan şartmış öylemi gerçekten ?

Hadi canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucakla inşallah bebeğini.
Senin tatlı kızın da nasıl heyecanlıdır şimdi, kardeş geliyoooor
Çok heyecanlı merve. Altıda kalktım bi baktım uyanmış tv izliyor. Heyecandan onu da uyku tutmamış. Pepenin kardeşi şarkı söylemiş. Duygulanmış ağlamış

Herkese günaydınlar.

Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım

Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Ay çok heycanliiiiii inss bian once kavusursun mis kokulu bebeğine

Herkeze gunaydin dun gece cok sancim wardi duzensizdi fakat sanirim kanala girdi keskin agrilar gece boyu devam ettim ve suanda da biraz belim agriyor.ruyamda tuvalete gidiyordum kan geliyordu psikoloji gitti tabi ..bugun cuma ve asure gunu hepimizin Allah im dualarini kabul eder bebislerimizi aliriz kucagimiza inssssss amin amin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…