4 defa faln yaptı cnm kakasını seninki maşşlh baya biriktirmiş off ağladıkça içim gidiyoooBizde de durum aynı biz 2 saatte 1 veriyoruz 30cc her mamadan önce memeyi deniyoruz tutar mı diye bu arada kaka durumu nsıl bizimki 10 kere falan yaptı heralde
Tmm cnm çok sağolCam bnm bbgim ilk Hafta hastandee kalmisti Tabi o psikolojiyle bnde ne sut Verdi ne bisey. Hastanede Asele 3 saate bir 40cc similac veriyolardi. Eve cikip sut gelinceye kadar o sekil devam etti. Cok degil ac kalmamasi gerekiyo bidigin. Stun gldiginde ve biraz buyudugunde degisecek bu durum endiselenme
Herkese günaydınlar.
Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım
Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Sütüm henüz yok çok beklermez inş dün o kdr suni sancı yedim gelir diye beklemedeyim ama gelene kdr mamaya devam o zmn. Bide rahatça yürüyebiliyorum sezeryandan sonra ama gaz çıkışı olmadı henüz şart mı gazımın çıkmasıCanım öncelikle manuel pompa edin. Göğüslerini onunla sağmayı dene. Belki damla gelecek fakat pes etme. 2-3güne yavaş yavaş sütün gelir. Bu arada mama ölçüsü çok normal. Hatta ve hatta bebek daha fazlasını bile isteyebilir. Bu durumda ben 50 cc veriyorum. Ortalığı ayağa kaldırmadan doyuyor zıpır kızım.
Canım günaydınlarr :) sen ne zaman sezeryana kesin döndün ben kaçırmışimmHerkese günaydınlar.
Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım
Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Ben varım cnm. Eşim shreek diyordu. Doğumdan önce böyle değildi. Doktora sordum normal odem yapar sezaryen dedi. Öyle böyle değil ama. Bir ayı geçti tam iİnmedi. Kıyafetlerim oluyor ayakkabilarim olmuyor. Çaresi de yürüdükçe inermiş. Ev dışında yurudugum Yok pek bebek minnak daha.azalır senin de hareket ettikceGünaydın gece gündüz mesai yapan anneler :) umarım herkesin bebişleri iyidir meme mama gaz uyku dışında :) eh bunlardan başkada bi sorun be olsun dimi??
Benim doğumda sonra ayaklarım çok şiştihamileyken bile böyle olmamıştı??? Sezeryandanmı acaba? Ayakbileklerim görünmüyor bile.. Bugün hem benim hem oğluşumun doktor randevusu var sorucam mutlaka ama benim gibi olan var mı merak ettim
GöZün aydın cnm bnm bebeil bereketiyle gelir bundan sonra herşey senin ve çekirdek ailen için daha güzel olur inşllhBiz eve geldik =) alıntılayamadm kızlar allah hepinizden razı olsun doğum yapmayanlar tez zamanda alırlar inş yavrularını kucağına...
Ayrıntıyı bilmiyorum canım ama şart olmadığını duymuştmmerhaba tecrübeli arkadaşlar. doğumunuz yaklaştı hatta oldu. size sorum olacak (clexane) kullanan gebelere. normal doğum yapanının ya da olacak var mı ? sezeryan şartmış öylemi gerçekten ?
Ece baslık ne kullanıyosun cnm gerçi bizimki emiyor Ama uclarım ck fena oldu bir süre iyi gelebilir belkiGöreceksin canım hatta bebişin kendi alacak pıt diye. Nokta atışı diyorum ben kızımı göğsüme alır almaz döndürüyor kafasını kendi alıyor tabi ben başlık kullanıyorum belki o da etkilidir ama bu sayede takside, hastanede hemen ağlayınca veriyorum.
Cnm biz ilk hafta kullandık mama 2 saatte bir 30 cc veriyodum zaten acıktığında uyanıp aglar saatlerini takip et ona göre ver büyüdükçe daha fazla yiyorlar bende öncede 2 saatte bir süt sağıt veriyordu şimdi 1 saate düştüKızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Canım benim de aynıydı. Bacaklarım boru gibiydi. Ayak bileklerim korkunç şişti. Parmaklarım oynamıyorum inan. Korktukları biz doktora gittik. Sezeryan sonrası normal dedi. 10 güne iner. Dediği gibi oldu indi benimde. Bol hareket et.Günaydın gece gündüz mesai yapan anneler :) umarım herkesin bebişleri iyidir meme mama gaz uyku dışında :) eh bunlardan başkada bi sorun be olsun dimi??
Benim doğumda sonra ayaklarım çok şiştihamileyken bile böyle olmamıştı??? Sezeryandanmı acaba? Ayakbileklerim görünmüyor bile.. Bugün hem benim hem oğluşumun doktor randevusu var sorucam mutlaka ama benim gibi olan var mı merak ettim
Ben varım cnm. Eşim shreek diyordu. Doğumdan önce böyle değildi. Doktora sordum normal odem yapar sezaryen dedi. Öyle böyle değil ama. Bir ayı geçti tam iİnmedi. Kıyafetlerim oluyor ayakkabilarim olmuyor. Çaresi de yürüdükçe inermiş. Ev dışında yurudugum Yok pek bebek minnak daha.azalır senin de hareket ettikce
Teşekkürler kızlarr çok korkmuştum içim rahatladı.. Dediğim gibi hamilelikte görmediğim için şimdi olunca ters bişimi var diye düşündüm ozaman durmak yok harekete devam :)Canım benim de aynıydı. Bacaklarım boru gibiydi. Ayak bileklerim korkunç şişti. Parmaklarım oynamıyorum inan. Korktukları biz doktora gittik. Sezeryan sonrası normal dedi. 10 güne iner. Dediği gibi oldu indi benimde. Bol hareket et.
Bende mama ve meme veriyrm doktor mamayı 3 saatte bir ver dedi 3 saatte bir 60 cc veriyrm aralardada meme her istediğinde benimki biraz fazla yiyr ama obur birazKizlarrr help meee! Mama takviyesi yapan annisler sorum size mama verdikten sonra bebisleriniz kusuomu benm kuzucumda cok az oluodu ama bugun nerdeyse tamamina yakinini cikardi korktum boyle dolu dolu hic kusmamisti acaba sutum mu fazlalasti die dusundum 50 cc mama fazlami geldi kuzuma genelde 30 ve 40 yapioduk doymuodur die arttirmistk bugn 16 gunluk olduk daha dun sagdigimda sutum 20 cc bile degildi napicami sasirdim sizce kac cc mama vermem lazim ve kac saat arayla...
Benimde öyle oldu çok kortum bende normalmiş sordm doktora 10 gün içinde iner bol su iç dedi öylede olduGünaydın gece gündüz mesai yapan anneler :) umarım herkesin bebişleri iyidir meme mama gaz uyku dışında :) eh bunlardan başkada bi sorun be olsun dimi??
Çok değil bence az bile 2 saatte bir 30 cc ver aç bırakma sarılık olmasın memeyide zorla emerse gelir ememiyrsa sağ benim o ilk zamanlarım kabustu zorla sağardm erken doğduğu için tutamıyrdu sütümde azdı mamayı veriyrdm ve sağdığım sütü buna rağmen sarılık oldu ama şükür çok yükselmediKızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Bizim kırkımız çıkacak neredeyse hala aynıyız doyuramıyrm bi türlü sütüm az benim yetmiyr bebeğime hele ilk sıra emiyr ama boş emiyrdu yawrum iştahım hiç yoktu benim bişi yemiyrdm ki süt olsn şimdi biraz daha iyi ama mamaya çok alıştı onu yemeden doymuyrCanım ben mamadan önce nerdeyse 1 saat emziriyorum üzerine mamayı yiyor uyumuyor uyusun diye yarım saat 1 saat sonra memeye koyuyorum gene emiyor. Ben tok olduğunu görmedim açken mi doğurdum seni annem ben diyorum annemde açken doğurdun tabi geceden sabah 7ye tabi açtın diye dalga geçiyor.
Anladim cnm kisa aralikla verdim demek ondan kustu saol cnm bende 3 saat olunca mama yapayimBende mama ve meme veriyrm doktor mamayı 3 saatte bir ver dedi 3 saatte bir 60 cc veriyrm aralardada meme her istediğinde benimki biraz fazla yiyr ama obur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?