2015 Ekim Anneleri

Günaydın gece gündüz mesai yapan anneler :) umarım herkesin bebişleri iyidir meme mama gaz uyku dışında :) eh bunlardan başkada bi sorun be olsun dimi??
Benim doğumda sonra ayaklarım çok şişti hamileyken bile böyle olmamıştı??? Sezeryandanmı acaba? Ayakbileklerim görünmüyor bile.. Bugün hem benim hem oğluşumun doktor randevusu var sorucam mutlaka ama benim gibi olan var mı merak ettim

Bizde de durum aynı biz 2 saatte 1 veriyoruz 30cc her mamadan önce memeyi deniyoruz tutar mı diye bu arada kaka durumu nsıl bizimki 10 kere falan yaptı heralde
4 defa faln yaptı cnm kakasını seninki maşşlh baya biriktirmiş off ağladıkça içim gidiyooo

Tmm cnm çok sağol

Sütüm henüz yok çok beklermez inş dün o kdr suni sancı yedim gelir diye beklemedeyim ama gelene kdr mamaya devam o zmn. Bide rahatça yürüyebiliyorum sezeryandan sonra ama gaz çıkışı olmadı henüz şart mı gazımın çıkması

Herkese günaydınlar.

Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım

Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Canım günaydınlarr :) sen ne zaman sezeryana kesin döndün ben kaçırmışimm

Ben varım cnm. Eşim shreek diyordu. Doğumdan önce böyle değildi. Doktora sordum normal odem yapar sezaryen dedi. Öyle böyle değil ama. Bir ayı geçti tam iİnmedi. Kıyafetlerim oluyor ayakkabilarim olmuyor. Çaresi de yürüdükçe inermiş. Ev dışında yurudugum Yok pek bebek minnak daha.azalır senin de hareket ettikce

Biz eve geldik =) alıntılayamadm kızlar allah hepinizden razı olsun doğum yapmayanlar tez zamanda alırlar inş yavrularını kucağına...
GöZün aydın cnm bnm bebeil bereketiyle gelir bundan sonra herşey senin ve çekirdek ailen için daha güzel olur inşllh

Ece baslık ne kullanıyosun cnm gerçi bizimki emiyor Ama uclarım ck fena oldu bir süre iyi gelebilir belki

Kızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Cnm biz ilk hafta kullandık mama 2 saatte bir 30 cc veriyodum zaten acıktığında uyanıp aglar saatlerini takip et ona göre ver büyüdükçe daha fazla yiyorlar bende öncede 2 saatte bir süt sağıt veriyordu şimdi 1 saate düştü

Canım benim de aynıydı. Bacaklarım boru gibiydi. Ayak bileklerim korkunç şişti. Parmaklarım oynamıyorum inan. Korktukları biz doktora gittik. Sezeryan sonrası normal dedi. 10 güne iner. Dediği gibi oldu indi benimde. Bol hareket et.

Kizlarrr help meee! Mama takviyesi yapan annisler sorum size mama verdikten sonra bebisleriniz kusuomu benm kuzucumda cok az oluodu ama bugun nerdeyse tamamina yakinini cikardi korktum boyle dolu dolu hic kusmamisti acaba sutum mu fazlalasti die dusundum 50 cc mama fazlami geldi kuzuma genelde 30 ve 40 yapioduk doymuodur die arttirmistk bugn 16 gunluk olduk daha dun sagdigimda sutum 20 cc bile degildi napicami sasirdim sizce kac cc mama vermem lazim ve kac saat arayla...

Teşekkürler kızlarr çok korkmuştum içim rahatladı.. Dediğim gibi hamilelikte görmediğim için şimdi olunca ters bişimi var diye düşündüm ozaman durmak yok harekete devam :)

Bende mama ve meme veriyrm doktor mamayı 3 saatte bir ver dedi 3 saatte bir 60 cc veriyrm aralardada meme her istediğinde benimki biraz fazla yiyr ama obur biraz

Benimde öyle oldu çok kortum bende normalmiş sordm doktora 10 gün içinde iner bol su iç dedi öylede oldu

Kızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Çok değil bence az bile 2 saatte bir 30 cc ver aç bırakma sarılık olmasın memeyide zorla emerse gelir ememiyrsa sağ benim o ilk zamanlarım kabustu zorla sağardm erken doğduğu için tutamıyrdu sütümde azdı mamayı veriyrdm ve sağdığım sütü buna rağmen sarılık oldu ama şükür çok yükselmedi

Bizim kırkımız çıkacak neredeyse hala aynıyız doyuramıyrm bi türlü sütüm az benim yetmiyr bebeğime hele ilk sıra emiyr ama boş emiyrdu yawrum iştahım hiç yoktu benim bişi yemiyrdm ki süt olsn şimdi biraz daha iyi ama mamaya çok alıştı onu yemeden doymuyr

Bende mama ve meme veriyrm doktor mamayı 3 saatte bir ver dedi 3 saatte bir 60 cc veriyrm aralardada meme her istediğinde benimki biraz fazla yiyr ama obur biraz
Anladim cnm kisa aralikla verdim demek ondan kustu saol cnm bende 3 saat olunca mama yapayim

Lovely35 canım wee nin göğüs ucu koruyucusunu almıştım, onunla denedim pıt diye aldı oğlum :) önce tiksindi sanırım içine süt dolunca başladı kendisi çekmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…