2015 Ekim Anneleri

C
cnm 30 cc ye bi ölçek mi atayım 2 ölçek mi acaba

Amin canim benim.sancin varmi

Sayili gunlerimiz kaldi.bendede gece gazdan baska birsey yoktu.biran once sancilarimiz baslasa.sabirsizlikla bekliyoruz

Amin canim benim şu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sancilarimiz baslasin doguralim insallah

Kizlar bebeklerine su veriyor musunz.doktorum gerek yok dedi anne sutu aldigi icin ama herkes sariligi atsin diye su vermen gerek diyor kafam karisti. Bugun se sutum iyice azalmis zaten

Hayırlısıyla gelsin kuzucuk. Ekim ayını kapatıyoruz ablalar. Sonra söylemedi demeyin. Ekim otobüsü kalkıyor doğurmayan kalmasın. Bebekleri görelim lütfen :))))
Canim cok az kisi kaldik ama hicbirimizde tik yok((oylece bekliyoruz

Kanala yerlesiyordur.ne guzel iste agrin sancin olsunki dogurasin bende bebek kanala insinde baski yapsin agrim olsun diye bekliyom ama tik yok

Hayırlı cumalar kizlar canım aşure istiyo annemi bekliyorum gelince yapacak komşulardan dağıtan olsa keşke :) hala dogmuyoruz biz bu arada

Hayırlı cumalar kızlar yarı kırk mevlüdü yapan yada yapacak olan var mı aranız da ??neler hazırladınız?

slm kizlar. Lovely35 emzirme ile ilgili olan problemleri bende yaşadim. psikolojim yipranmisti artik. bu kiz surekli emiyo acaba algilayamiyormu doydugunu die duşunuyordum. doktorumuza hemen sordum. korkma annesi o seni yalanci meme olarak kullaniyor. emdigi yerde tok oldugu icin hava yutuyordur. bu yuzdende gazi olur ve surekli ikinan kendini emerek sakinlestiren bir bebek olur dedi. o yuzden on dakka bi meme on dakka bi meme yeterli dedi doktor. ben o surekli emme istegi oldugu zaman kizimi uyutamiyorum . ama simdi yapmiyorum daha iyiyiz iki gundur maşaallah.

Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim
Canım bizim 7. gün düşmesine rağmen günlerce kanama oldu ilk gördüğümde korku ile hemen hastaneye götürmüştüm k vitamini iğnesi yapıldı bizim de tekrar ve doktor bana bir on gün süt ve süt ürünleri tuketmemeye çalış demişti bebegin süt alerjisi olabilir demişti neyse ki şuan için yok.. Canim bir de göbek normale dönene kadar bebegi çok aglatmamaya çalış o da tetikliyormuş..

Kizlar doktordan geldim nts falan hersey yolunda yatirmadilar. pazar gunu tekrar gidicem.pazartesi veya sali kesin dogum baslatilicak.sinirlerim bozuldu dayanamiyorum artik.benim bu kizdan cekecegim var.

Kizlar bebeklerine su veriyor musunz.doktorum gerek yok dedi anne sutu aldigi icin ama herkes sariligi atsin diye su vermen gerek diyor kafam karisti. Bugun se sutum iyice azalmis zaten
Canm valla ben verdim hem sekerli su hemde normal su sariligimizida atlattik sukur mama verdigim icin su veriorum arada ama hep degil 2,3 cay kasigi.

Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim
Canm bizimde gobegimiz dustukten sonra icinde hafif kanli pihtilar olustu ama sivi kan degildi yinede doktora gosterdik normal iyilesiyor dedi ama akinti seklinde olursa getirin dedi suan hala pihtilar cikio kurumus sekilde normal sanirim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…