Bu mubarek gunde Allah yardmcn olsunKzlar nst deyim. Sonrasında doğuma alacaklar. Benim için bildiğiniz bi duayı okur musunuz?
cnm 30 cc ye bi ölçek mi atayım 2 ölçek mi acabaCnm biz ilk hafta kullandık mama 2 saatte bir 30 cc veriyodum zaten acıktığında uyanıp aglar saatlerini takip et ona göre ver büyüdükçe daha fazla yiyorlar bende öncede 2 saatte bir süt sağıt veriyordu şimdi 1 saate düştü
Amin canim benim.sancin varmiCanım oluruna birakmak istesem de yapamiyorum, istemsiz cok tedirginim. Acaba nasil olacak nasil gelecek ya da beni nerde ne zaman yakalayacak dusunmek de istemiyorum esasen ama olmuyir. Gun gectikce daha da sabirsizlaniyorum. Bazi topkilerde okudum ayni seyinyasayanlar degisken olmakla birlikte genelde 1 2 gun sonra dogum yapmislar. Heyecan basiyor. Hepimizin hakkinda hayirlsii olsun minikleri saglikla sihhatle kucagimiza alalim insaallah :)
Canim Rabbim yardimcin olsun sezeryan olacan demiKzlar nst deyim. Sonrasında doğuma alacaklar. Benim için bildiğiniz bi duayı okur musunuz?
Sayili gunlerimiz kaldi.bendede gece gazdan baska birsey yoktu.biran once sancilarimiz baslasa.sabirsizlikla bekliyoruzGünaydınlar kızlaaaarr! Hala bi doğuracakmiş hissim yok, ne yapıyor bu oğlan içerde bilmiyorum ama dün o kadar hareketliydi ki, gece de cok hareket etti, ama bende uyaniklik hali yok uyuyorum yani döne döne de olsa.. kalktim baktim, hiç doğum ağrısı da yok. Bugün aşure günü, baktım hic hamile gibi değilim geceden ıslatttm malzemelerimi, kipirdak oglumla yapar dağıtırz ins. Allahım şu mübarek günlerin hatrina doğum yapmış olanlarımza sabırlar, bol sütler, bebislerine sağlık versin, kolay çıkarsınlar gazlarini, emebilsinler annislerini.. benim gibi yavrularını bekleyenlere de sağlıklı hayirli kolay doğumlar nasip etsin, biz de saglikli sihhatli yavrularimiza kavuşalm ve yukardaki duama ortak olalım inş..
cok uzun oldu, kusura bakmayin canlar.. en son @Batuhanannesi kızının pozuna bayildim ebe teyzelere kizmis yerinden oldu diye hareket göstermiş :)
@ysdeniz canim senin tosuna da maşallah barekallah hem cok sevimli hem de cok tontikkk tam yemelik :)
Öpüyorum hepinizi!! ♥♥
Amin canim benim şu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sancilarimiz baslasin doguralim insallahAssolistler gelmiyor uykusuz geceler de bitmiyor maalesef..tosba gibi ters döndüm yataktan kalkamiyorum kızıma gel diyorum keyfi yerinde hiç gelesi yok... artık akrep olacak bizim beybiler...bugün aşure günü Rabbimiz hepimize hayırlara vesile etsin annelere bol bereketli süt nasip etsin ınsaallah
Canim cok az kisi kaldik ama hicbirimizde tik yokHayırlısıyla gelsin kuzucuk. Ekim ayını kapatıyoruz ablalar. Sonra söylemedi demeyin. Ekim otobüsü kalkıyor doğurmayan kalmasın. Bebekleri görelim lütfen :))))
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ayetel kursi okudum canimmm hayırlı dogumlarKzlar nst deyim. Sonrasında doğuma alacaklar. Benim için bildiğiniz bi duayı okur musunuz?
Kanala yerlesiyordur.ne guzel iste agrin sancin olsunki dogurasin bende bebek kanala insinde baski yapsin agrim olsun diye bekliyom ama tik yokBu agrilar beni öldürcek yaa cati kemiklerim vajinamin ici baski yaptikca bicak saplaniyor gibi agrilar yattigimda belli bi sure agriyor tam gecti diyorum tuvaletim gelio kalkarken gene bi agri senfonisi hareket ettikce aggi girio dogurmak istiyorum artik yaaaaa
Ay maşallah :)Günaydnlar :)
Biz dün 1 aylık olduk 4.600 kg 52 cm olmuşz :) aşımızıda vurulduk dün cok huyszduk o yuzden kk giremedim hepinizi öptk hyrlı cumalar
Bu arada ömer bebekten haber var mı ???
Canım bizim 7. gün düşmesine rağmen günlerce kanama oldu ilk gördüğümde korku ile hemen hastaneye götürmüştüm k vitamini iğnesi yapıldı bizim de tekrar ve doktor bana bir on gün süt ve süt ürünleri tuketmemeye çalış demişti bebegin süt alerjisi olabilir demişti neyse ki şuan için yok.. Canim bir de göbek normale dönene kadar bebegi çok aglatmamaya çalış o da tetikliyormuş..Kizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim
Canm valla ben verdim hem sekerli su hemde normal su sariligimizida atlattik sukur mama verdigim icin su veriorum arada ama hep degil 2,3 cay kasigi.Kizlar bebeklerine su veriyor musunz.doktorum gerek yok dedi anne sutu aldigi icin ama herkes sariligi atsin diye su vermen gerek diyor kafam karisti. Bugun se sutum iyice azalmis zaten
Canm bizimde gobegimiz dustukten sonra icinde hafif kanli pihtilar olustu ama sivi kan degildi yinede doktora gosterdik normal iyilesiyor dedi ama akinti seklinde olursa getirin dedi suan hala pihtilar cikio kurumus sekilde normal sanirim buKizlar bebeklerinizin gobek bagi dustukten sonra kanama oldu mu ya bizimkinde gobek deliginde kan pihtisi oluyordu kurumus dr k vit eksikliginden dedi igne yapti ama yine oluyo basina boyle bisey gelen var mi ya yine goturcem dr a ama merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?